Politica locală

8 martie 2018

Dragnea nu mai dă doi bani pe organizaţia PSD Constanţa! ÎNCĂ UN REFUZ

Filed under: PSD — lucian visa @ 11:51

Constanţa nu va avea nici un vicepreşedinte în conducerea centrală a partidului. Liderul PSD Liviu Dragnea continuă astfel să pedepsească organizaţia de la malul mării şi să îi arate cât de „mică” este. PSD Constanţa a căzut în dizgraţia lui Dragnea după ce foştii miniştri constănţeni Felix Stroe şi Mircea Dobre l-au susţinut pe fostul premier Mihai Tudose.

Conform surselor noastre, PSD Constanţa ar fi încercat să propună un nume pentru zona S-E, o femeie, însă refuzul a fost categoric. Pentru zona de sud-est, vicepreşedinţi vor fi Marian Oprişan de la Vrancea şi Mirela Furtună de la Tulcea.

Reamintim că Liviu Dragnea a anunţat, recent, că PSD „a decis” ca partidul să aibă 16 vicepreşedinţi, câte 2 pe regiune – câte un bărbat şi câte o femeie. Până pe data de 8 martie, doritorii să candideze îşi pot anunţa intenţia la partid, însă numai naivii pot crede că aranjamentele nu sunt deja făcute. „Pe 8 martie se stabilesc ultimele detalii. Vicepreşedinţii au fost deja stabiliţi. Şefii de filiale au fost deja chemaţi la partid şi li s-a comunicat cam ce şi-ar dori preşedintele”, ne-a declarat un lider PSD. „Constanţa a fost rasă de peste tot. De la ministere, de la comisii – Radu Babuş a fost scos din comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI… Despre spitalul regional aţi mai auzit ceva? O să se facă, dar a mai spus cineva când?”, a mai precizat acelaşi lider PSD.

Între dorinţele lui Liviu Dragnea se numără şi aceea ca Viorica Dăncilă să devină numărul 2 în partid. Situaţie confirmată, miercuri seara, de organizația PSD București. Organizaţia a anunţat că a decis să o susțină pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte executiv, la Congresul din 10 martie. Pentru Bucureşti, numele agreate pentru cele două posture de vicepreşedinţi sunt Gabriela Firea și Robert Negoiță, iar secretar general – Marian Neacșu. Nu a fost luată încă o decizie în privinţa secretarului general adjunct, funcţie deţinută în prezent de Codrin Ştefănescu.

A.C., Replica 08.03.2018

17 Comments

 1. Niste nenorociti, pui de comunisti…

  Comentariu by Lucian — 8 martie 2018 @ 14:54

 2. Lasa ca o repara Ozzy, se duce el la Dragnea si da cu pumnul in masa !

  Comentariu by Anonim — 8 martie 2018 @ 19:46

 3. https://www.replicaonline.ro/daea-programul-pentru-cresterea-porcilor-bazna-si-mangalita-va-fi-continuat-timp-de-8-ani-348181/

  Comentariu by nabuco — 8 martie 2018 @ 22:58

 4. Pt 2: Nu. Nu o rezolv.

  Iar mă băgați în orice film?

  Comentariu by Ozzy — 8 martie 2018 @ 23:40

 5. https://www.stareanatiei.ro/2018/03/si-daca-este-imunoglobina/

  Comentariu by nabuco — 9 martie 2018 @ 8:19

 6. Organizatia PSD Constanta,cu un lider ca Stroe,isi merita soarta.Pana nu scapati de Stroe nu aveti nicio sansa.

  Comentariu by VUCEA DAN — 9 martie 2018 @ 12:18

 7. Cum , mai, Ozzy, nu esti tu acela care , psd-ist fiind, aranjeai soarta santierului pe la Bucuresti ? Esti doar figurant in filmul asta ? Nu esti tu actorul principal ? Vrei sa ne dezamagesti ? Stim ca poti, ca ai relatii, pile si acum vrei sa te retragi ? Salveaza-ne, aranjeaza cartile sa putem munci in santier ! Mantuitorul nostru….ne parasesti ?!

  Comentariu by Anonim — 9 martie 2018 @ 16:08

 8. Tufe-m-aş! Analfabetul Vucea predă lecții de politică. Du-te-n plm şi pune mână pe carte, broscoiule.

  Comentariu by PERICLE — 9 martie 2018 @ 17:55

 9. Pt 7:
  Nu e vina mea pentru câtă capacitate de înțelegere ai.
  Eu am facut o analiza a situației dupa informatii. La ora asta nici ministrul economiei nu știe ce se va întâmpla cu șantierul.
  Depinde mai mult de ceilalți..

  Faptul ca am descris negocierile .., dacă îți povestesc un film, nu înseamnă ca l-am realizat sau l-am regizat eu.

  Tot ce pot sa afirm este ca am rugat niște parlamentari sa faca interpelări catre guvern. Au facut senatorul Mihu de la PSD și deputatul Remus Borza. A făcut și Turcescu, dar prost informat. Interpelările s-au facut mai mult pentru cetățeni, să mai tempereze panica asta. Pentru guvern au fost ca frecția la picior de lemn, doar nu se schimba cursul negocierilor pentru ca a facut Mihu interpelare.

  Sunt convins că nu ești atât de … mic in gândire. Ai alte motive pentru sarcasm (care nu este ironie!).

  Dar pentru că veni vorba: arată-mi alt consilier pe care l-a interesat ce se întâmpla cu șantierul.

  Comentariu by Ozzy — 9 martie 2018 @ 22:00

 10. https://www.replicaonline.ro/liderul-psd-liviu-dragnea-este-anchetat-in-brazilia-pentru-spalare-de-bani-rise-project-348347/

  Comentariu by nabuco — 10 martie 2018 @ 15:46

 11. https://www.cotidianul.ro/reactii-apocaliptice-tabara-opozitiei/
  vs.
  https://www.cotidianul.ro/grijile-liberalilor/
  … „metier je te mange”.

  Comentariu by nabuco — 11 martie 2018 @ 14:55

 12. Esti prea prost mai Ozzy daca spui ca numai tu esti intresat de soarta șantierului …..esti o hahalera care va dispare in curind

  Comentariu by Anonim — 13 martie 2018 @ 8:36

 13. @13
  Va e cam frica de tatar la astia din banda lui Ali Baba !

  Comentariu by Marian Vasile — 13 martie 2018 @ 8:53

 14. Ma refer ca activitate de consilier local, care a pus problema si in sedinta consiliului, ori la parlamentari sau guvern.

  La nivel personal bănuiesc ca pe majoritatea locuitorilor Mangaliei il interesează soarta șantierului.

  Comentariu by Ozzy — 13 martie 2018 @ 10:39

 15. Ce parlamentari mai Ozzy ? De guvern nici nu te mai întreb ……pe tine nu te bagă în seamă nimeni din PSD….se aude că nu mai ești in PSD și cît de curînd te întorci la meseria ta de baza BUCĂTAR ….o să urli din bucătărie pînă ți se arde batalul pe grătar

  Comentariu by Anonim — 13 martie 2018 @ 12:49

 16. Pt.8
  Mai urangutanule ,eu nu dau lectii de politica nimanui,cu toate ca unui prost ca tine imi permit,eu constat ce se intampla pe scena politica a PSD-ului.Atat.

  Comentariu by VUCEA DAN — 13 martie 2018 @ 12:53

 17. Visul lui 15: Să dispară Ozzy de la PSD!

  Exact insistența asta îmi întărește pozitia.

  Comentariu by Ozzy — 13 martie 2018 @ 20:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress