Mangalia – politica locală

1 martie 2018

Consilierii Mangaliei au votat bugetul local

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 15:36

Reuniți în ședință ordinară în cursul zilei de ieri, consilierii locali au aprobat, printre altele, bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului Mangalia, pe cel al Goldterm SA, precum și programul de evenimente pentru anul în curs. Totodată, aleșii mangalioților au decis, cu 11 voturi din 14, încheierea contractelor de închiriere pentru terenurile aflate în proprietatea UAT Mangalia pe care sunt amplasate construcții cu destinația de garaj, pentru anul în curs. Se pare că, pe marginea acestui subiect a și apărut o nelămurire privind dezbaterea publică privind parcările de reședință din oraș, unii dintre aleșii locali fiind convinși că aceasta ar fi avut loc. Însă, dezbaterea cu pricina, convocată, inițial, în sediul primăriei, a fost amânată, oficial, chiar de către inițiator, din cauza numărului foarte mare de participanți, ce s-au călcat, la propriu, în picioare, pe holurile instituției publice. Ulterior întâlnirii eșuate, primarul Cristian Radu, a remis presei un comunicat, în care arăta că: „s-a propus reluarea dezbaterilor la o dată ulterioară, care va fi comunicată de autorități în timp util, pentru ca cei interesați să analizeze propunerea de Regulament și să aducă eventuale completări”.

Consilierii au mai votat, ieri, unele măsuri pentru încheierea contractelor de închiriere pentru chiriașii beneficiari de locuințe de la stat, în vederea intrării acestora în legalitate.

Mai multe puncte de pe ordinea de zi au vizat vânzări de terenuri cu diferite suprafețe, fie că este vorba despre zone aflate în concesiune, fie despre unele situate sub extinderi imobiliare.

editiadesud.ro 01.03.2018

8 Comments

  1. Numai hotii comite tovarasul primar, a imprumutat milioane de euro pentru asfaltare dar a uitat de ea.
    Cinematograful Pescarus e caz inchis , dar prosteala pe strada cu cetatenii grupa mare.

    Comentariu by eu — 1 martie 2018 @ 19:40

  2. Pai primarul are o mare logoree verbala. Cu asta prosteste lumea. Ii place sa domine orice discutie, facand pe atotstiutorul si mereu dand vina pe vechiile administratii. Over.

    Comentariu by Dan — 1 martie 2018 @ 21:13

  3. Uite genul de articol care dezinformează grosolan localnicii!
    Fetele, cum să decidă cu 11 voturi din 14 încheierea unor contracte de închiriere, dacă proiectul HCL supus aprobării reglementează mișcare de patrimoniu? Două treimi înseamnă 11 din numărul total de 19 consilieri!? Nu ați văzut/vedeți gestul secretarei in ședință?
    Și ce treabă are Regulamentul parcărilor cu garajele? Ați citit regulamentul? Unde scrie în regulament de garaje? Dacă un neicanimeni politic deviază în ședință e musai adevăr!?

    Comentariu by PERICLE — 1 martie 2018 @ 21:34

  4. Pt 3:
    Mă bucur ca mai judecă cineva. Dar trebuia sa o mai ții putin, pana o trimiteau la prefect.

    Comentariu by Ozzy — 1 martie 2018 @ 23:43

  5. https://www.replicaonline.ro/noi-masuri-bugetare-pentru-autoritatile-publice-locale-347560/

    Comentariu by nabuco — 2 martie 2018 @ 21:21

  6. Mai nou primarul Radu Cristian a inclus Spital Municipal Mangalia in circuitul turistic .Numai asa se poate justifica prezenta managerului SMM,dna.Alina Dan (fosta Nitoi), in zilele de 22 -24.02.2018 la Targul de Turism al Romaniei,alaturi de primar si ceilalti membrii ai delegatiei municipiului Mangalia(sunt foto).Sau poate cine stie .Au fost cazatii la hotel Royal iar unii (sefii)la hotel Ambasador.Asta in conditiile in care SMM nu are nici Director medical ,care a demisionat de ceva timp iar oamenii se plang de grave probleme.Cine o fi condus Spitalul?Ce mai conteaza vreo 3-4 zile,Dumnezeu cu mila,
    Apropo se aude prin targ, ca pe str.Aleea Universitatii vizavi de Scoala Petre Ispirescu din Constanta bat clopote de……. divort.Oare o fii adevarat?

    Comentariu by Anonim — 3 martie 2018 @ 12:37

  7. Pt. #6
    https://thekit.ca/wp-content/uploads/2017/12/me-too-movement-thekit.ca-feature-491×592.jpg
    E tare in LIMBA piticu’ …

    Comentariu by nabuco — 3 martie 2018 @ 15:27

  8. Ptr.6. Daca se poate numi delegatie… mai degraba citeva nopti nebune in Bucuresti, platite de la buget, in care poti incerca noi parteneri… asa se explica si prezenta secretarei, a lui Nichita (chiar, stie cineva sa zica ce rol are acest personaj ??), a altor angajati din primarie. Senzati noi…

    Comentariu by Anonim — 3 martie 2018 @ 18:01

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress