Mangalia – politica locală

18 ianuarie 2018

Klaus Werner, ce dezamăgire profundă! E slab, e şantajabil, e mână în mână cu PSD?

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 13:48

Preşedintele a produs multă dezamăgire în rândul românilor. În urmă cu puţin timp, Iohannis a anunţat, scurt, că acceptă propunerea de premier a PSD-ului, în persoana Vioricăi din Videle. O profesoară de tehnologie, recompensată de Daddy, pentru diverse merite, cu un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare, este acceptată la „foc automat” de un preşedinte ce pare incapabil de reacţie.

Iohannis dezamăgeşte crunt în primul şi în primul rând pentru uşurinţa cu care a spus da pesediştilor. Nu a putut ţine piept grupului roşu, care deţine într-adevăr majoritatea parlamentară (că doar aşa a votat poporul!), măcar să le fi solicitat să facă o altă propunere, un nume de economist, cu o viziune pentru ţară. A înghiţit găluşca şi iată că pohta lui Daddy s-a înfăptuit: şi-a plasat omul de încredere la conducerea Guvernului şi va continua să tragă sforile, să conducă din umbră, să rezolve legile justiţiei şi toate interesele sale.

Nu că aş fi avut mari aşteptări de la Iohannis. Nu mai am de mult timp, dar, pe zi ce trece, parcă se confirmă teoria că „prima iubire nu se uită niciodată”. „Am decis să mai dau o şansă PSD-ului! Dar acum să fie responsabili”. A treia şansă. E tot ce a putut explica preşedintele României. Parcă ar fi mână în mână cu PSD-ul. Nu uit imaginea de colecţie din 2008, când era în tabăra cu pricina, în spatele lui Geoană, braţ la braţ cu Varanul.

Avem un preşedinte slab, şantajabil sau, dimpotrivă, unul extrem de calculat, responsabil, atent să nu provoace o criză şi mai mare decât cea produsă de PSD?

Rămânem cu premiera istorică: Viorica din Videle este prima femeie premier din România. Pe aceste coordonate, să ne pregătim şi pentru prima femeie preşedinte, tot „roşie”: Găbiţa abia aşteaptă să-l învingă pe Klaus Werner, care, astăzi, a decepţionat. Şi are toate şansele!

Sorin Mihalache, Cuget Liber 17.01.2018

88 Comments

  1. http://evz.ro/dancila-sri-ministri-aviz-psd.html

    Florin Călinescu : „A-l suspecta pe cotrocean de vreun calcul subtil, de vreo inteligenţă, e total pe lângă orice discuţie. Consacrarea celui de al treilea moft al lui livulică, îmi arată alte calcule. Mult mai simple. Linişte. Plimbări plătite. Linişte. Turism la greu. Linişte. Ditamai casa şi indemnizaţia după. Linişte. Şi altele. Şi multă linişte. Să ii pui, de data asta, cu adevărat şi deplin ţara şi mai ales bugetul ei, preş, la picioarele lui livulică, ne arată fără echivoc concepţia lui despre România lucrului bine făcut.”

    Comentariu by lucian visa — 18 ianuarie 2018 @ 13:59

  2. Lasa ca a facut PNL-ul multe in tara asta de nu mai poate.

    Comentariu by Anonim — 18 ianuarie 2018 @ 15:15

  3. Măcar Cotroceanul, nu mai este cuprins de îngrijorare.
    Also dann, schlafen Sie gut!

    Comentariu by I.S — 18 ianuarie 2018 @ 15:42

  4. https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26239269_1753378298046506_1151507827714054725_n.jpg?oh=9bb4052bbc07616f65371ead7984ffb8&oe=5AF0A689

    Comentariu by I.S — 18 ianuarie 2018 @ 16:15

  5. Umblă vorba că de fapt Fifor era mutarea finală, că pe Vasilica au băgat-o la mişto, ca s-o refuze Cotroceanul ca apoi să-l oblige să-l accepte pe Fifor sub ameninţarea suspendării. Adică au adus Joiana slăbănoagă la tîrg doar ca s-o facă de rîs.

    Acuma, nici Cotroceanul n-a stat nemişcat. Încet, cu vioiciunea unei statui egiptene din schiţele SF ale lui CTP, Cotroceanul i-a plantat Celui Condamnat impresia că va refuza. Iar Condamnatul, prost şi îngîmfat, excitat maxim de propriile malversaţiuni, a halit momeala cu tot cu plută.

    Acum e obligat să o dea la o parte pe Joiana, că altfel PSD se face de caca rău! Nu numai că Joiana va citi de pe foaie orice declaraţie, dar îşi va nota întrebările presei şi le va da răspunsurile a doua zi, după ce i le dictează Condamnatul. Sau ceva de genul.

    Aşa că, îndrăzniţi, tovarăşi! Îndrăzniţi!…

    Comentariu by Părintele Corporaţie — 18 ianuarie 2018 @ 20:47

  6. @5- Nu e vorba de Joiana ci de Bisisica ! https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26730849_871785969661007_9054306766679934228_n.jpg?oh=95c64a1dbcbdab6b3f447f1608cc7b5f&oe=5AFBC2F8

    Comentariu by I.S — 18 ianuarie 2018 @ 22:25

  7. Ați mai ras voi unii de Neamț acum vreo 3 ani si când vi l-a trântit pe Uriașul Ponta v-a pierit veselia câțiva ani.

    Comentariu by Anonim — 18 ianuarie 2018 @ 22:35

  8. @7-In 2015 a fost propus de USL prim ministru,dupa care ministru de interne si de aceea cred ca i-a ramas rosu in gat !(de la psd-Grivco !) Da’ daca tot pomeniti de alegeri ar fi frumos sa candideze la presedentie din partea psd…si sa piarda,nu la o „Geoana”,ci la scor mare ! 82 % nu au votat psd si daca astia o tin tot asa li se va aplica arma mortala : 100% nu vor vota,eventual numai familiile catindatilor !

    Comentariu by I.S — 18 ianuarie 2018 @ 22:56

  9. Cand mergi la Cotroceni fara o propunere de premier este rusine pentru un partid care vrea sa conduca tara.Inseamna ca te multumesti cu putin.Asa face PNL-ul ,joaca la doua capete ca in mai toate judetele tarii(vezi Constanta).

    Comentariu by VUCEA DAN — 19 ianuarie 2018 @ 9:48

  10. Daca nu crede cineva ca neamtu are rosu in gat de la Grivco,vedeti ce a promulgat aci,unde e vorba de …mult banet : http://www.monitoruljuridic.ro/act/lege-nr-29-din-15-ianuarie-2018-privind-anularea-unor-obliga-ii-fiscale-emitent-parlamentul-publicat-n-196808.html

    Comentariu by I.S — 19 ianuarie 2018 @ 10:56

  11. Intrebare pentru Iorgus:
    Cum te simti atunci cind toti cei pe care i-ai „crescut” pe linga tine te tradeaza? Ati invatat ceva, domnule Iorgus, din experientele de tradari pe care le tot experimentati din iunie 2008 incoace?
    Iata, una din persoanele dvs de incredere, Dana Constantinescu, primadona la ce s-a mai ales din PNL-ul local, este noua consiliera a actualului primar numit sustinut Radu
    Cristian!
    Ce fel de oameni aveti pe linga dumneavoastra? Chiar credeti, asa, fata in fata cu dumneavoastra, ca veti mai iesi primar zimbind languros la seratele dansante pe care le face o dama intretinuta cu pretentii culturale de alcov?
    Chiar nu ati invatat nimic, in acesti ultimi 10 ani?
    Daca o tineti tot asa, atunci… traiasca nasu’, sa va mai invite… ca tot el repereaza si morala…

    Comentariu by Anonim — 19 ianuarie 2018 @ 19:41

  12. ps la @10-http://www.flux24.ro/legea-care-scapa-rechinii-imobiliari-initiata-de-raluca-turcan-si-pnl-un-deputat-pnl-declaratie-halucinanta-nu-ma-asteptam-sa-treaca-actul-normativ/

    Comentariu by I.S — 19 ianuarie 2018 @ 19:48

  13. http://www.flux24.ro/legea-care-scapa-rechinii-imobiliari-initiata-de-raluca-turcan-si-pnl-un-deputat-pnl-declaratie-halucinanta-nu-ma-asteptam-sa-treaca-actul-normativ/

    Comentariu by I.S — 19 ianuarie 2018 @ 19:49

  14. Actuala clasă politică e pe ducă.
    E falită moral, e putredă şi canceroasă, e mai uzată decît o matroană ieşită la pensie.

    Însuşi renumele de „clasă politică” este o ilustrare a indiferenţei, a egoismului şi a aroganţei politicienilor, care acţionează rupţi de România reală, în paradigma „noi versus prostimea”.

    Trist e că românii sînt sălbăticiţi de la atîta hoţie, atîta bătaie de joc şi au ajuns ca o mare galerie de fotbal care azi te laudă şi te ia în braţe, mîine te scuipă şi îţi întoarce spatele. Români cu viitorul ipotecat, fără motivaţie, români pentru care pîinea are gustul zădărniciei. Asta pentru că penalii din politică ne-au luat toată energia de a ne mai face planuri de viitor…

    Cine şi ce să mai aştepte de la politicienii de azi, aceiaşi cu cei de alaltăieri, aceleaşi lepre comunistoide, aceleaşi feţe schimonosite de lăcomie şi de frica puşcăriei?

    Cum să mai pretinzi că poţi face ceva bun pentru tine, pentru familie, pentru comunitate, atîta vreme cît ştii că mare parte din munca ta e furată, confiscată, impozitată şi taxată de nişte pui de lele şi depozitată în conturile lor personale?

    Deja, la ora asta, singurul plan bun pentru viitor pare a fi să ne schimbăm noi, să ne educăm şi să ne întărim, să ne facem noi ţara noastră separată de a lor. Să nu mai votăm nici un „fost”, nici un politician vechi. Cu ăştia nu se mai poate.

    Noi am evoluat, ei nu!

    Noi vrem să meargă bine treaba, ei vor să le meargă numai lor bine!

    Aşa că să nu mai vină să-mi danseze pe masă tot felul de zgîrciuri de activişti comunitari cu cimilituri gen „eu vreau binele pentru comunitate” sau „eu nu am treabă cu politica” în timp ce îşi promovează partidul şi se laudă cum calculează ei „matematic” politica sau umblă cu şantaje gen „trebuie să ne votaţi că fără noi nu se poate”.

    Cîtă vreme s-au asociat cu ei, înseamnă că le place. Degeaba se dau ei fete-mari şi fac mofturi morale, că tot „Dragnea a întinat idealurile pesedismului” le iese.

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 19 ianuarie 2018 @ 23:20

  15. Pt 11. Vezi mai anonimule, asta ne diferentiaza pe noi,romanii de alte popoare: capra vecinului. Daca doamna a lucrat cu Iorgus si ala, lacom si nesimtit cum il stim a dezamagit-o, acum nu mai are voie sa lucreze cu nimeni pt ca e tradatoare? Sunt o gramada de functionari in primarie de pe vremea lui Iorgus si a lui Tusac, asta inseamna ca sunt tradatori ? Lasati in plm gandirea asta comunisto-bolsevica in care daca un angajat nu este din Mangalia este venetic, daca este din Mangalia este ori curva, ori familia este umpluta de laturile voastre si puneti dracului umarul atat cat puteti la dezvoltarea orasului sau taceti. Pai dupa ce va c…ti pe orasul asta pe toate canalele de comunicare, aveti pretentia sa va vina turisti pe care sa-i cazati in case la negru, desigur si voi sa dormiti prin garaje?? Lasati primarul sa-si faca treaba cum stie el mai bine si daca rezultatele nu va multumesc aveti alegeri peste doi ani. Dar Radu a venit cu o alta mentalitate si a pastrat angajatii indiferent daca erau iorgusisti sau tusacisti si asta v-a inmuiat gionoatele. Voi nu stiti decat atat; voi si ai vostri. nu mai incercati sa va luati drept repere ratacitii de religie, familie, soarta si statut social incert pt ca astia de le stiu pe toate nu prea stiu nimic… Va spune un om cu experienta , mangalian get beget. Ne cunoastem fiecare cu fiecare si ar fi mai corect sa nu mai ascundem gunoiul sub pres ca ne furam singuri caciula. Sa avem sanatate si minte limpede.

    Comentariu by Dan — 20 ianuarie 2018 @ 10:48

  16. CUM SĂ FURI UN MUNICIPIU
    – și să-l sărăcești!

    Factura pentru un anumit serviciu public este aceeasi in fiecare an, indiferent cum a fost anul: cca 1 milion euro.
    Cu acei bani am fi dat de munca la 150 de oameni. 150 de familii afectate care au pierdut fiecare 1 loc de muncă. Apoi alte 100 locuri de muncă pierdute, fiind valoarea a cât externalizăm pe îngrijirea spațiilor verzi. Ori alte familii afectate pentru că primăria a externalizat lucrările de construcții, ori in igienizarea obligatorie (zugrăvit) a școlilor si grădinițelor, ori in mentenanța a sistemului de supraveghere, ori in îngrijit parcuri, ori in mentenanța mobilier stradal, etc.
    Toate aceste sute de familii, peste o mie, ar fi cumpărat cele necesare traiului din Mangalia, generând consum pe servicii si produse; sunt afectate si alte familii pentru ca bugetul local este externalizat municipiului, către firme din afara Mangaliei.
    Mangalia a fost jefuită și sărăcită datorită acestei politici administrative. În campania electorală primarul a promis o regie a primăriei, idee preluată de la noi, idee furată pentru că populația a răspuns pozitiv. După ce s-a instalat in al doilea mandat, având majoritate obedientă în consiliul local, a făcut exact contrariul: a externalizat toate contractele către firme din afara Mangaliei si a accesat un împrumut de la bănci ca să ne risipească și banii din viitor.

    Chiar așa…. în toată Mangalia nu se găsea nimeni să facă mentenanță la sistemul de supraveghere video? (care sistem?! camerele video sunt de proasta calitate si poliția nu poate identifica hoții filmați de la 2 m!). Care in realitate conform contractului are 50 camere video – si nu 300-400 câte declară primarul in fiecare an că a achiziționat? Trebuia dată mentenanța, prin atribuire directă, unei firme care in ultimii 6 ani a avut o cifra de afaceri de 3 ori mai mica decat valoarea contractului cu primăria Mangalia? TVA-ul se încasează in alta localitate, impozitul pe profit la fel, etc., astfel diminuând valoarea cotelor defalcate de TVA, pe care statul le returnează unităților administrative care le-au generat. Adică dacă politica economică este păguboasă, măcar să fie până la capăt?

    În atenția celor care execută jaful organizat asupra Mangaliei sunt milioane de euro. Nu e vorba de o șpăguță sau de un teren prin stațiuni, ci de un grup organizat, care a aplicat strategii identice la Buftea, la Ploiești, etc.

    Comentariu by Mentalistul — 20 ianuarie 2018 @ 11:25

  17. Este ca și cum șantierul naval s-a închis demult. Aceleași consecințe nefaste!

    De exemplu:
    Pentru întreținerea Parcului Evergreen a achiziționat serviciile lui Perfect Tree din Eforie, cu suma de 17.000 lei pe lună + TVA. Achizitie din 18 Decembrie, pentru primele 4 luni din acest an, apoi suma va crește pentru că se schimbă anotimpul. Intre serviciile achiziționate se află și cositul in lunile ianuarie, februarie, martie, aprilie.
    Intretinerea zonei de promenada Aleea Teilor s-a achiziționat tot de la Perfect Tree din Eforie, cu suma de 6.500 lei / lună + TVA, pentru primele 4 luni din an. Apoi probabil suma va crește.

    Mi se pare interesantă această achiziție: mentenanța sistemului de supraveghere video cu suma de 15.000 lei/lună + TVA, către firma WINGS TELECOM din comuna Albești. Contractul cu primăria valorează de 3 ori mai mult decat cifra lor de afaceri pe un an. Mangalia, fiind municipiu, nu a avut pe nimeni să se priceapă? Astfel că am apelat la o firmă din comuna Albești. Trebuie si Albești-ul să trăiască din bugetul Mangaliei, nu?! Ei cu Bregovici, noi cu Radu Cristian.

    Fact este că banii mătrășiți către Fasole de la Eforie, 28.000 lei pe lună, sunt de ajuns să angajăm 12 persoane care nu au altceva de făcut decat sa măture Parcul Evergreen și Aleea Teilor. Dar ar putea sa se îngrijească de toate parcurile din Mangalia, fara sa cheltuim alți bani.
    Cu valoarea contractul pe mentenanță a supravegherii video, cca 18.000 lei/lună, am fi putut angaja cel putin 5 profesioniști, care să se ocupe si de altele, nu doar de funcționalitatea a de 50 camere.

    Și tot așa, cu fiecare contract externalizat Mangaliei de către conducerea primăriei, am pierdut cca 1500 locuri de muncă, de reparat mobilierul urban, ori mentenanțe de tot felul. Pâna la – inclusiv! – funcțiile de directori din primărie, pe care i-a angajat primarul din Constanța.
    La Goldterm nu găseam un director din Mangalia? Care să cunoască blocurile si străzile? Și oamenii?

    Șantierul naval? Nu știm ce soartă va avea.
    Dar soarta Mangaliei este pecetluită, din cauza administrației actuale, cu politici care falimentează municipiul.

    Comentariu by Mentalistul — 20 ianuarie 2018 @ 11:27

  18. https://www.replicaonline.ro/cultura-in-orasul-tomitan-incotro-asociatia-casa-marii-negre-a-cautat-raspunsuri-342814/

    Comentariu by nabuco — 20 ianuarie 2018 @ 15:00

  19. Mutulica, ai uitat de jaful pe care il face actualmente primărita voastra în Bucuresti cu externalizarea catre partid a activitatilor primariei? Sau ce debandada face in orasul pe care il primareste omul vostru de nadejde din Constanta? Ce tot dai exemple din Buftea si din Ploiesti, care-s tot cu primari PNL, cand majoritatea primarilor care fac jaful din tara asta sunt de la PSD?
    Te doare de Mangalia cat o doare pe Firea de Bucureşti!

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 20 ianuarie 2018 @ 18:04

  20. Ptr.15. Mai sint citiva functionari chiar si de pe timpul lui Sidere. Din pacate, se numara pe degete…
    Si stii de ce? Din cauza celor ca tine, anonimule Dan. Stii ce inseamna functionar public???? Nu, nu lipitori de afise, lingai, amante si nepoti de la partide.
    Functionarii publici NU candideaza pe listele partidelor si NU fac politica.
    Din pacate, cei putini care au mai ramas in primarie ii duc in circa pe neo-bolsevicii lui Tusac sau pe securistii de tip nou gen Radu, care plimba hirtii pe care nu stiu nici sa le citeasca. Asa ca tine.
    Prin ce s-au remarcat si ceilalti asa-numiti consilieri personali? Care e rolul lor? Ce fac concret?

    Comentariu by Anonim — 20 ianuarie 2018 @ 18:14

  21. Pt 19:
    Nu te deranjează că Mangalia a ajuns de rahat, dar te deranjeaza ceva la București (ăia măcar fac curat noaptea).

    Aah, scuză-mă, dta locuiești la București, dar furi de la Mangalia. Promit că dacă nu mai calci prin Mangalia, o să scriu ce vrei tu despre București.

    PS: Măi, schizo, … aceleași firme mătrășesc bugetele si de la Buftea, Ploiești sau alte UAT. Dacă erau in București sau la Paris, ma refeream la ele. Dar m-am referit la ce se întâmpla Mangaliei.

    – L-ai vazut pe Vasile?
    – L-am vazut pe Vasile cu Ion, beți amândoi la Chira.
    Si dta urli:
    – Dar ce, si Gheorghe e un bețiv!
    Pâi omu’ m-a intrebat de Vasile. Era cu Ion. Daca era cu Gheorghe, aminteam de el.

    Comentariu by Mentalistul — 20 ianuarie 2018 @ 18:30

  22. Mars d-aici bai golanule, cu prostelile tale! Ia sapa si dupa firmele care jefuiesc Bucurestiul si Constanta, sa te vad, tot asa clontos esti? Tot asa de „dastept” te dai?
    Ai curaj bai nerusinatule să iesi in strada impotriva JAFULUI GENERALIZAT?
    Pesedist nenorocit ce esti!

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 20 ianuarie 2018 @ 18:34

  23. Bai limbric pesedist, iti dau eu ca exemplu lista firmelor infiintate de stirista antenista spre jefuirea bugetului Bucurestiului:

    sc Dezvoltare Durabilă București
    SC Trust Construcții Metropolitane
    SC Consolidări
    SC Imobiliare
    SC Întreținere arbori și spații verzi
    SC Parcuri și grădini
    SC Publicitate afișaj
    SC Străzi, poduri, pasaje
    SC Turistic
    SC Agrement
    SC Cimitire
    SC Medicală

    si tot asa, cam 22 de bucati.

    Intelegi cum vine treaba, bai pesedistule?

    Constanta e sufocata in continuare de caracatita Mazare-Strutinski-Nicusor Constantinescu, fratii tai pesedisti.

    O sa zici iar ca pe tine te doare de Mangalia, nu de alte orase. De parca Mangalia ar fi in alta tara, nu in aceeasi tara jefuita si siluita de pesedistii tai infratiti cu toti penelistii, udemeristii, taricenistii si alti golani politici.

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 20 ianuarie 2018 @ 19:00

  24. @23
    RC-istule, colgiutule, ciurarerule, de ce incerci sa deturnezi discutia.
    Noi traim in Mangalia, tataru e consilier local in Mangalia, voi furati, si cu mainile si cu picioarele, din bugetul Mangaliei, deci nu ne plimba pe la Constanta ori Bucuresti.

    Comentariu by Marian Vasile — 20 ianuarie 2018 @ 19:23

  25. Ca să vă scutesc de reacții, pe viitor nu am să mă mai refer decât la chestiuni administrative. Nu mai răspund la comentarii asupra mea, nu mai intru in discuții politice, ori în chestiuni de can-can, voi face referire doar la ce ține de administrația Mangaliei și de hotărârile consiliului local.

    Și ca să se liniștească obsedații, vă declar de pe acum că nu mă interesează să candidez primar (nu-s atât de naiv!). Mangalia a fost adusă într-o stare deplorabilă! Cum să se schimbe în bine este tot ce contează pentru mine.

    Comentariu by Mentalistul — ianuarie 16, 2018 @ 1:09 pm

    Comentariu by I.S — 20 ianuarie 2018 @ 19:41

  26. 25, daca vrei sa se schimbe in bine Mangalia, iesi la protest, pesedistule, daca ai tupeu.

    24 da, Vasilica draghe, traim in Mangalia care este cotropita tot de Ciuma Rosie – actuala clasa politica in integralitatea ei. Daca nu stiai, Mangalia e in Romania lui Dragnea.

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 20 ianuarie 2018 @ 19:50

  27. Măi tătar prost ce ești cum credeai tu că o să candidezi la primărie măi puturosule ce ești …..cînd au fost alegeri la uniunea tatarilor te-a nimicit purcelul de Fahredin ….tu ai luat un vot prostane . Chiar nu îți este rușine ? Dute la muncă că de foame stai numai pe telefon …..stai și cheltui pensia părinților fără rușine epava societăți ce ești …..marș la muncă

    Comentariu by #puturos — 20 ianuarie 2018 @ 19:57

  28. Nu stiu cine esti, dar nu ai nicio legătură cu Mangalia. Si ai dreptate:
    Eu sunt mangaliot si mă doare mizeria si hoția de la mine din curte. Dupa ce se face ordine aici si avem un municipiu in care se trăiește plăcut, abia atunci putem să discutăm despre Constanta si București.

    Cât de tâmpit sa fii, sa te duci la mănăstirea Putna si sa înjuri preoții de acolo pentru că PreaÎnaltul are dosare penale? Ce vină au preoții din chiliile acelea? Habar nu au ei, daca Teodosie face rău sau bine. Își văd de treaba lor si acum s-au trezit cu un nebun la poarta, care înjura ortodoxia pentru ca Teodosie are dosare pentru corupție, iar Pohomaci a fost dovedit ca păcătos. Religia ortodoxă e aceeași, ar fi o tâmpenie sa hulești credința sau să hulesti pe toți preoții, să-i consideri pe toti vinovati, pe motiv de apartenență la ortodoxie.
    Am ieșit in ianuarie 2011 la Universitate, săptămâni la rând. Contra lui Băsescu. Ăla era jaf organizat!
    Pana la urmă ține de caracterul fiecăruia, daca se tine drept sau nu. Ia uite si la Iohannis acum: a preferat sa nu-și riște scaunul. Mare laș!
    Deci depinde ce fel de om este cel de pe funcție. Uite la presedintele PSD Constanta! Ăia care îl înjurau au fost uimiți că a sacrificat functia de ministru, dar a facut ce trebuia făcut. Si s-a ajuns la decizia lui Iohannis. Iohannis a făcut pe el. Intre pesedistul Stroe si penelistul Iohannis, apreciez mai mult pe Stroe pentru cojones.
    Asta asa, ca sa vorbim discuții…

    Dar prefer sa rămânem cu subiectul pe Mangalia. Eu am intrat pe lista de candidați propuși de PSD la fără 5 minute, cu anumite condiționări din partea mea: interesul meu este strict: Mangalia sa se schimbe in bine.
    “PSD îi oferă domnului Menabit șansa ca, o dată ajuns consilier local, să poată continua demersurile sale benefice cu și mai multe șanse de succes, fiind chiar în interiorul forului unde se iau deciziile pentru Mangalia” – zice comunicatul de presă al PSD.

    Daca ai ceva de reproșat PSD-ului, iti dau pagina oficială dacă dorești. Eu cand am avut de reproșat, am bătut cu pumnul în masă la cei de pe funcții, indiferent de pozitia politică a interlocutorului.

    Comentariu by Mentalistul — 20 ianuarie 2018 @ 19:57

  29. Bai pesedistule, Mangalia e in Romania lui Dragnea! Romania jafului organizat! Dar de la pesedisi nu se vede, ca au capul varat adanc in dosul mustaciosului.

    Afacerile din Mangalia se deruleaza pe acelai Cod Fiscal ca in restul tarii.
    Impozitarea se face dupa aceleasi reguli ca in toata tara.
    Hotia din Mangalia e aceeasi ca in toata tara.
    Iar tara e a lui Dragnea, momentan.

    Nu esti direct vinovat, dar nu te mai da drept virtuos doar pentru ca esti pesedist de „fara 5” minute. Esti deja pesedist sadea.

    Diferenta dintre BOR si PSD e ca la BOR sunt doar doi-trei nemernici, in timp ce la PSD e invers.

    Iohannis a fost las? Jura-te ca Vasilica Dancila era soluti, si te cred.

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 20 ianuarie 2018 @ 20:06

  30. Din cauza ca Mangalia e in Romania nu mai ai cum sa faci ca lucrurile sa mearga bine separat de restul tarii.
    Toate exemplele pozitive punctuale au avut si au viata scurta la noi.
    Clujul merge bine, nu? Stai sa se aplice masurile lui Dragnea, sa vedem cat de bine se va mai simti peste cateva luni, cu toate bunele intentii ale gospodarilor de acolo.

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 20 ianuarie 2018 @ 20:22

  31. Pt 27:
    Nu pot să nu corectez minciunile obsedaților.
    1. Am fost numit președinte interimar la UDTTMR, pentru a organiza alegerile la Mangalia.
    2. Nu am candidat. Deci nu aveam cum sa iau voturi.
    3. Nici nu am fost la alegeri, pentru că am respectat statutul. Erseghep l-a încălcat, eu nu am fost de acord, astfel ca nici nu am fost prezent la acea sedinta. Doar eu puteam declara acea sedinta legal constituita.
    4. Gelil Erseghep a fost DEZINVESTIT de către instanță. Și nu-mi pare rău, aceleași metehne ca Radu Cristian.
    “Dispune …. în Registrul special al asociaţiilor şi fundaţiilor aflat la grefa Judecătoria Constanţa, Partea A – Asociaţii, Secţiunea I, Punctul 15 M5, în ceea ce priveşte Uniunea Democrată a Tătarilor Turco Musulmani din România, în sensul de a se înscrie obiectul modificării, alături de menţiunea privind anularea Hotărârii nr. 01/09.01.2016 a Congresului UDTTMR, respectiv menţiuni privind: – anularea alegerii lui Eserghep Gelil în funcţia de preşedinte al Uniunii pentru mandatul 2016-2020”.

    Legal, Gelil Erseghep acum e nimic la UDTTMR. Statutul prevede că toti aleșii locali sau parlamentari, de etnie tătară, sunt “de jure” membrii ai Consiliului Reprezentanților, care este forul superior al UDTMR. Dacă tu ai impresia ca am dorit sa fiu șef la uniunea tătarilor, nu dimensionezi corect realitatea. Eu am corectat ce era de corectat la uniune, sa aduc lucrurile la legalitate si cine e nemernic să dispară. Ceea ce am făcut, la nivel național. Si ca sa nu fie lupte aiurea, tătarii ne-am organizat intr-un alt grup compact. UDTTMR mai are oficial un număr de membri de cca 3-4% din totalul tătarilor din România. De Ziua Tătarilor, Gelil a facut festivitate cu 150 de membri UDTTMR, iar noi am facut festivitate cu 1000 de persoane participante.
    Asta asa… ca să terminăm subiectul cu tătarii, să nu mai bați câmpii.

    Comentariu by Mentalistul — 20 ianuarie 2018 @ 20:23

  32. @ 26 Ciumica draghe!
    Mangalia e cotropita de vre-o 5 ani de RC-iști. Ca in gasca asta de lipitori ori fi si niste PSD-isti nu contest, in mandatul trecut Maganu era viceprimar chiar daca nu prea avea competentele pe care le are acum unul din cei doi frati Angelescu. Dar asta nu este un motiv sa deturnezi atentia de la hotul din fruntea orasului si gasca lui, decat daca tu insuti esti ( si se vede ca esti) una din lipitori.
    Altfel nu te-ai fi legat de tatar ci de cei care de cinci ani belesc de viu orasul . Va tremura chilotii pe voi de frica tatarului, nu ca ar fi el Pintea haiducul, ci pentru ca nu cade la pace cu voi si mai ales ca lumea vede ca se poate si altfel decat pana acum si nu prea mai accepta exemplare de teapa ta.

    Comentariu by Marian Vasile — 20 ianuarie 2018 @ 20:47

  33. Ozyy este in București la ora asta în fața guvernului …..gătește oaie la proțap pentru demonstranți……să nu mai spuneți că este puturos da ?

    Comentariu by Anonim — 20 ianuarie 2018 @ 21:12

  34. @33
    Acum e clar ca tu esti Colgiu bucuresteanu si ti-ai montat pe balcon una din camerele de luat vederi platite din bugetul primariei. Ti-ai luat una bengoasa cu rezolutie si focalizare buna nu ca alea din Mangalia. De aia nu ies camerele la numar ca fiecare v-ati luat cate 2-3 acasa.

    Comentariu by Marian Vasile — 20 ianuarie 2018 @ 21:41

  35. Mareane, Mangalia a fost si este jefuita – punct.
    Daca ti-ai scoate capul din fundul unei anumite persoane cu abilitati telepatice, ai vedea ca ce face RC, ce face Mentalica, ce fac partidele locale, ce face CJC – e totul doar o mare mascarada, o hotie perversa, o parada a incompetentei administrative, la randul ei mascata de populism obscen.
    Este absolut ofensator sa-i vad pe toti saltimbancii astia cum vor binili Mangalei, iar Mangalea o duce din prost in mai prost.

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 20 ianuarie 2018 @ 21:55

  36. Pt 35:

    Explică-mi, după mintea ta, cu ce sunt eu vinovat că Mangalia este jefuită.

    Comentariu by Mentalistul — 20 ianuarie 2018 @ 22:31

  37. @35
    Ciumica, nu știu cum ai trecut tu prin scoala aia de PR dar e clar ca ai cam chiulit si nu ai habar cum se face manipularea opiniei publice. Vii si ca sa diminuezi presiunea pe hotul vostru de primar sari la beregata tatarului si incerci sa estompezi coruptia dim Mangalia, partonata direct de acesta, prin exemplificari privind coruptia la nivel national iar pentru ca tatarul e membru PSD il faci pe el vinovat. Daca ti-ar pasa de Mangalia ai sari la bergatile lui Radu, a Angelestilor, a lui Colgiu, Georgescu, Ciuraru, Sorin Andrei, și altora din gasca lor. Nici Dragnea, nici CJC, nici partidele locale nu au facut ca primaria Mangalia sa piarda 40 de milioane de lei fonduri europene nerambursabile si sa plateasca acesti bani din bugetul orasului ci primarul RC. Intelegi ca daca nu eram nevoiti sa platim din bugetul local acesti bani asfaltam tot orasul. faceam toate trotuarele si toata infrastructura in cartierele Dobrogea pline de balarii si in care misuna deja sacalii?

    Comentariu by Marian Vasile — 20 ianuarie 2018 @ 22:37

  38. https://www.cotidianul.ro/comisia-europeana-convocat-romania-si-alte-opt-state-din-cauza-poluarii/

    Comentariu by nabuco — 20 ianuarie 2018 @ 23:57

  39. Maestre 37, imi fac pomana cu tine si repet: toti sunt LA FEL de hoti. De la Sideri si pana la RC. Toti au furat si au mintit.
    Ce treaba au aia de mai sus cu magariile din Mangalia, zici? LE PROTEJEAZA, FRAIERE! Banii furati de primari ajung mai sus iar Mangalia nu face exceptie – dimpotriva: e fruntasa la tribut.
    Pe intelesul tau, tributul e trimis LA TOTI, nu numai la PNL sau la PSD sau pe unde si-a lasat Iohannis cheile de la case. Si la Base, na!
    Sideri creste gaini, Iorgus isi plimba trecutul in Tuareg, Tusy fuge de catuse iar RC umbla cu sosete in pantaloni, sa impresioneze babele la hora.

    Asa ca mai slabeste-ma cu prostul tau de Mentalica. Romania lui sef’su e pe locul doi la emigratie dupa Siria, asa ca Mangalia e pe locul doi la indatorare dupa Susheava.
    Calneaza-te, Mentalica e vinovat doar pentru faptul ca e pesedist.

    36 Si da, Mentalica, atunci cand imi spui ca pupi poala popii pesediste din considerente matematice, da-mi voie sa te gratulez cu „sictir, pesedistule”. Daca tot faci lucruri bune pentru oras, o faci pentru ca vrei tu, nu datorita partidului. Dar ma tem de cetatenii „apolitici” care le fac daruri concitadinilor, mai ales intr-un oras unde nu conteaza ca primarul fura daca scapa cate ceva si pentru public.

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 21 ianuarie 2018 @ 3:12

  40. De ziua internationala a imbratisarilor luati-l in brate pe tartaon ! https://vimeo.com/3217575

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 8:32

  41. Pt.39
    Fara partide politice nu exista democratie.Numai comunismul admitea un singur partid politic .Poate ,este adevarat ca toti sunt hoti (justitia asta care este schimbata si nu vor unii nu a DOVEDIT decat cativa).Spune-mi si mie care sunt cei curati ca sa pot merge si eu cu ei.Sa nu uitam ca suntem romani.Nu ne dam seama cat rau facem cand spunem ,,toti sunt la fel”.Sau poate asta se urmareste si nu ne dam seama.

    Comentariu by VUCEA DAN — 21 ianuarie 2018 @ 9:12

  42. @41- Nene Vucea -„democratie” facuta de acelasi partid este tot : TOTALITARISM ! Daca nu stiai dictatura nu este acelasi lucru cu totalitarismul ! Este o forma mai „avansata”,cu multa perfidie,cu legi care pun frana formarii partidelor-adica democratiei de care zici d-ta .Perfidia securisto-comunistoida a scos aia cu „toti sunt la fel” si ca sa scape de ciurucuri tiganesti i-au facut scapati peste granita(dupa ce le-am spus romi !),ca de…e democratie-nu ? si astfel ne-am intarit „renumele” de „țap- țarap” pe care-l aveam prin Balcani,dar si prin marinarit pe marile lumii ! Democratia nu se preda de catre cei care au servit comunismul ! Or fi astia cu scoli prin padure,mai de criticat,da’ nu sunt nici idiotii de psd-ei care urmaresc cele doua posturi tv…adecvate lor !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 9:42

  43. Știți cunva ce este cu Ozyy ? Se aude că este in depresie și plînge de cîteva zile în casă de cînd i s-a transmis că rămîne fară indemnizația de consilier local ….oare ce sa intîmplat de fapt ? Trebuie ajutat cu un loc de muncă cred .

    Comentariu by Anonim — 21 ianuarie 2018 @ 10:26

  44. @39
    Maitre 39, esti cam generalist doar ca sa il ascunzi pe mincinos in decorul general, dar nu tine. Aia de dinaintea lui RC ( ai aceleasi initiale la nickname, da poate-i o coincidenta) sunt trecutul, pe mine ma doare prezentul. In cazul concret al Mangaliei, cel care fura en gros din buzunarele mangaliotilor, de cinci ani, este Rosia Ciuma. Cum si cui imparte e nesemnificativ pentru mine, sint detalii pentru procurori eventual. Trebuie taiate mainile cui fura iar tatarul e in piesa asta doar din actul cinci, deci nu tine chestia asta cu escamotarea primarului si focusarea atentiei pe un consilier.

    Comentariu by Marian Vasile — 21 ianuarie 2018 @ 10:46

  45. Like #39
    Pt. # 41
    vorbesti cu limba in gura, ai inghitit Ariel si gata te simti curat? A fi „curat” inseamna sa faci ce zice popa nu ce face el.
    Pt. #44
    tu ori esti „turc” si nu intelegi? RC n-are nevoie sa fie ascuns de nimeni, el s-a auto-ascuns de mic, unde se juca intre „Generala 2” si „Generala 3”, etc.
    Mic la stat mic la caracter. Ne-a gasit pe noi de gaini si ne jumuleste:
    http://www.lucianvisa.ro/2017/09/26/dece-minti-radu-cristian-cristian-radu-de-la-mica-minciuna-la-marea-minciuna/

    Comentariu by nabuco — 21 ianuarie 2018 @ 11:16

  46. @45-A fi curat inseamna a fi exclus din orice forma de conducere ! Asa a zis „popa” …totalitarismului ! In rest… de „bine pregatit profesional” ce sa mai vorbim ! Nenea Vucea-ca unul care a beneficiat de „dictatura proletariatului” -stie,sau banuieste,cum vine asta ! In orice caz stie ca nu i s-a potrivit caciula postului…dupa „pregatire” si ne da lectii de democratie!

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 11:35

  47. 41 Solutia e sa apara partide noi, formate din oameni noi. Restul – la gunoi.
    De ce nu se ridica partide noi? Pentru ca asa a dat legea Ciuma Rosie.
    „Toti sunt hoti” inseamna ca trebuie sa vina altii care nu sunt hoti, nu inseamna ce stii mata de pe vremea Impuscatului, anume ca „toti VOR FI hoti, noi nu suntem”.

    44 Ai gresit si ti-e greu sa recunosti, ca atare o tii langa cu aberatia anterioara. Nicio problema, te inteleg, doar esti roman, nu?
    Mentalica sa-si faca treaba de consilier si sa-si bage matematica lui politica pesedista acolo unde tii tu acuma capul.

    36 – dedicatie pentru Mentalica Callatianul:
    Vrei sa-ti amintesc ca firma care face sala de sport de la Sf. Andrei, si pe care tu ai promovat-o ca mare succes al pilelor tale pe la ministere (o tanti), e tot aia care a facut jaf in Slatina sub tutela pesedistilor tai Prina & Valcov? Si ca nu e numai o firma?

    Mentalica, lasa propaganda pesedista, fii al orasului!

    Comentariu by PSD-Ciuma Rosie — 21 ianuarie 2018 @ 12:17

  48. Pt 43:

    Nu știu de unde îți vine să scâncești doina asta cu sărăcia mea și că aș sta pe cei 200-400 lei indemnizație (eu atât primesc, pentru ca sunt mai tranșant și când nu-mi plac subiectele, nu semnez de prezență, poate se încurcă și nu au cvorum). Nu sunt un consilier bogat. Pentru că am ales eu să trăiesc obișnuit. Dar in trecutul meu am muncit rentabil, fetița mea are din ce sa trăiască, ea și nepoții ei. Dacă e primejdie sau este nevoie, am acces la fondurile de care am nevoie. Bogăția nu se măsoară în cât ai, ci în cât de putin îți lipsește, ca să trăiești trăiești fericit. Daca nu-ti lipsesc banii ca sa trăiești bine, esti bogat.

    Dar deh, cică eu aș fi sărac, iar un consilier trebuie sa aibă “avuție”. Asta în mintea nemernicilor: plătești locul de consilier, ca sa poti fura. E o afacere pentru ei. Eu am declarația de avere că e zero, tocmai pentru a puncta acest aspect. Este o declarație de avere prin care “ironizez” politica pe care au facut-o consilierii in trecut. Este un manifest, prin care arăt că nu fur. Nu am nevoie sa fur, am tot ce imi trebuie ca să trăiesc cum îmi place.
    Unii dau ochii peste cap, nu înțeleg din ce trăiesc eu. De ce este important? Am cerut cuiva ceva? Câți consilieri, din ăia aviți, au făcut acțiuni din banii lor? Am ajutat bătrâni să plătească din datorii la întreținere, sa nu fie evacuați; am adus brad orasului pe banii mei; pe Moș Crăciun; am tras artificii; am facut evenimente si spectacole; am cumpărat motoscuter pentru oameni cu dizabilități; am facut evenimente tătarilor pe banii mei; transportul pentru evenimente si excursii; chiria si cheltuielile pentru sediul pentru strângerea de semnături pentru referendum – eu le plătesc; mese festive pentru pensionarii din învățământ – contribui la ele, am sprijinit tinerii si adolescenții cand au vrut bal sau să cânte; etc. Arătați-mi un alt consilier sau politician care să fi făcut mai multe. Nu am furat ca Iorguș, dar in ultimele 18 luni am făcut mai multe, el fiind bogat iar eu “sărac”. Nu sunt avut, dar consider că sunt bogat.
    Iar ăsta care tot scâncești că nu știu din ce trăiesc eu și insiști că modul meu de a trăi obișnuit , curat și fără să fur din poziția de consilier local, ar fi un defect, cred că obții contrariul.
    Acum o să vină tov. Vișa Lucian și o să mă condamne popește la afurisenie, pentru că mă laud cu ce am făcut, pentru că ar trebui să fiu modest. Când unii anulează tot ce am făcut, scâncind lumii că aș fi un sărăntoc, eu apăr ce am realizat sau ce am muncit. Dar cică ar trebui să fiu modest și să las nemernicii să întineze cu nemernicia lor tot ce s-a făcut cu pasiune și sacrificiu. Nu am să ascund niciodată lucrurile bune, mai ales cele făcute împreuna cu altii! Ele sunt exemplu.

    Deci 43, mai împroașcă tu jegul tău spre mine! Oameni care nu știau ce fac s-ar putea să afle când vor privi către ce ai vrut să atunci cu noroi.

    Comentariu by Mentalistul — 21 ianuarie 2018 @ 12:21

  49. Poate reveniți la tema articolului. Decent de preferință.

    Comentariu by lucian visa — 21 ianuarie 2018 @ 12:53

  50. „Presedintele s-a aflat intr-o situatie imposibila, generata de capitularea subita a premierului Mihai Tudose. Situatia s-a intors peste noapte in favoarea lui Dragnea in mod imprevizibil, dupa ce toate datele pareau sa conduca la indepartarea liderului PSD din functie si de la Camera Deputatilor. Nu e clar inca ce anume a facut ca premierul Tudose sa piarda un meci ca si castigat, aici sunt mai multe explicatii posibile.

    Jocul nu s-a incheiat. S-ar putea ca presedintele, pus cu spatele la zid, sa fi avut ca prioritate indepartarea pericolului suspendarii in Parlament. Chiar viteza deciziei ne arata asta. Mai sunt zece zile pana cand Viorica Dancila depune juramantul, timp in care se pot intampla multe, inclusiv verificarea majoritatii lui Dragnea in Parlament.

    Daca va ajunge totusi premier, abia atunci putem spune ca presedintele Iohannis a facut prea putine intr-o situatie cand se impunea mai multa hotarare. Pana atunci, este important ca strada sa constientizeze pericolul grav in care ne aflam si situatia complicata a presedintelui Iohannis, care nu poate fi judecata fara a cantari cu mintea limpede ambele perspective. Atat furia, cat si indemnul la ratiune sunt perfect justificate.

    Un lucru e cert: mutarea vinovatiei in acest moment pe Klaus Iohannis serveste de minune intereselor gruparii Dragnea.”https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-22233224-furie-ratiune-doua-perspective-asupra-deciziei-presedintelui-klaus-iohannis-accepta-rapid-propunerea-psd.htm

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 13:11

  51. Ar mai fi ceva. Modul pasnic in care s-a produs protestul si numarul protestantilor(cu vreme neprielnica si diversiuni cu galeriile sportive!) impotriva Legilor justitiei si impotriva CORUPTIEI (cu toate diversiunile de indreptare in alte directii) este inca un „semnal”-poate ultimul !-pentru psd ! Chiar si psd a avut de castigat din asta…daca ar sti sa puna in valoare acest lucru,cel putin pe plan extern si in obtinerea banilor europeni…aia gratuiti nu furati de la noi ! Miscarea asta a facut cat 100 de melescani psd-isti ! Daca sunt patrioti cum se declara…s-o foloseasca !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 13:26

  52. Este acelasi lucru cu ce se petrece la noi in oras ! Daca psd-ului local i-ar pasa de banii din bugetul orasului(si nu le-ar fi frica sa nu creeze un precedent periculos si pentru ei insisi !)ar fi organizat cu simt de raspundere obtinerea de semnaturi pentru referendum…si nu ne-am fi jucat de-a „uite tartaonul incoruptibil” p’aci ! Adevarul ramane acolo unde l-am lasat si cu prilejul altor discutii : Sunt cu totii tot o apa si-un pamant ! Dupa ei-potopul ! Numai interesul lor primeaza ! Unde se ascund cu totii mai ales de cand,fatis s-au facut lucrari in contul banilor europeni….dupa care japca pe noi ! De ce se baga capul in nisip si acum cu ocazia unui nou imprumut…cu directii incerte ! Banii sa vina ca vad ei cum…ii dosesc !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 13:49

  53. In campanie electorala Paul Foleanu intrun interviu (video este accesibil tuturor) dint-o greseala a reporterului care e intotdeauna de partea puterii si care spune de o hotarare a cons. local,ii ridica mingea la fileu lui Foleanu care spune ca acea sedinta de cons, local nu s-a tinut si ca in cazul asta este vorba despre fals si uz de fals ! Adica-puscarie ! Acesta a fost ADEVARATUAL motiv pentru care partidul i-a retras candidatura lui Foleanu ! Prin atitudinea lui prezenta un pericol(viitor) …si pentru cei ce-l sustineau ! Ce mi se pare mai dureros e ca Paul Foleanu ,acum tace si vorbeste,de nu se mai opreste tartaonul,fara sa-i opreasca nimeni din partid cheita de la jucaria stricata !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 14:11

  54. http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/echipa-pdl-s-a-vopsit-in-rosu-fostul-pedelist-zanfir-iorgus-noul-presedinte-interimar-al-psd-mangalia-514909.html
    +
    http://www.gandul.info/stiri/sefa-loteriei-romane-mireasa-anului-la-mangalia-964002
    etc.

    Comentariu by nabuco — 21 ianuarie 2018 @ 15:14

  55. Pt. #48
    https://www.replicaonline.ro/un-consilier-judetean-doreste-clarificari-cu-privire-la-bugetul-pe-2018-al-consiliului-judetean-constanta-342895/

    Comentariu by nabuco — 21 ianuarie 2018 @ 15:34

  56. @43
    @53

    Dacă puteți suporta adevărul, vă scriu un foileton cu lucruri neștiute. Semnat cu pseudonim, din motivele știute:

    Am înțeles-o pe aia, dorința ta să nu mai fie Ozzy consilier. În mintea ta e așa: Stroe l-a pus pe lista de candidați PSD, prin puterea decizională a președintelui organizației județene. Prin faptul că nu va mai fi ministru (aici s-ar putea sa ai surpriză), crezi că Stroe nu va mai fi presedintele organizatiei PSD pe județul Constanța. Prin urmare, crezi că veți reuși să i se retragă sprijinul politic lui Ozzy.
    În primul rând Ozzy ne e rudă cu Stroe, ca să-l fi susținut din nepotism (deci fără vreun câștig politic) pe lista de candidați. Indiferent cine era președinte, se ajungea la aceeași propunere către Ozzy. Ca fapt divers, poți să întrebi pe Radu Cristian, la fel Ozzy ar fi putut ajunge pe lista de candidați PNL. Ozzy nu era in niciun partid atunci.
    Pe atunci, Iorguș l-a chemat la o cafea si au stat de vorbă, i-a propus să îl susțină, Iorguș știind că la București și Constanța se discuta varianta ca Ozzy să fie propus candidat pentru primar, susținut de PSD, ALDE, UNPR. Ozzy avea și PMP de partea lui, dar asta doar s-a nimerit, nu a contat în strategie. Primul articol al lui PMP in Mangalia a fost scris de Ozzy. E mult de povestit și aici. Dar Ozzy a refuzat propunerea conducerii PSD, din pricină de modestie “a la Vișa”. Și mai ales pentru că timpul de pregătire era scurt. PSD cocheta cu el pe ideea candidaturii ca primar încă de la sfârșitul lui Februarie.
    Să-și amintească Maganu că insista să-l ducă pe Ozzy cu mașina la Constanța, doar să scape PSD de Iorguș. Recomandarea către Stroe a fost făcută de persoane importante în PSD, din domeniul energiei, care au avut istoric cu Ozzy la București și știau ce poate.

    Ozzy a mers pe idee până a fost exclus Iorguș.
    Leo, dacă își mai amintește, a primit o astfel de variantă (cred că surprinzătoare și pentru el). Înainte de a lua decizia să refuze candidatura, Ozzy l-a sunat pe Leo din mașină. Leo să-și amintească cuvintele lui Ozzy: “Nu am nimic să-ți ofer, decât că Mangalia o să fie bine; dacă obții ceva cu Iorguș și ești mulțumit, mergi cu Iorguș, și voi înțelege decizia ta.” Atunci a fost momentul când Radu Cristian a câștigat alegerile. Leo și alții au înțeles că ideea este bună, că sunt șanse cu un singur candidat sprijinit de toate partidele din Mangalia, contra lui Radu, dar au vrut ca acel candidat să fie Iorguș. De aceea și cererea către celelalte partide să-și retragă candidații și să îl susțină pe Iorguș. Au rejectat propunerea lui Leo, exact din cauză de Iorguș. Matematic, 13.000 de votanți nu l-au mai vrut pe Iorguș – chiar foarte tare, au votat cu alții, atât de alandala, încât s-a dovedit că nu a existat niciun candidat de încredere.

    PSD la Mangalia murea de tot după alegeri, dacă nu intra Ozzy în scenă. Foleanu ar fi fost astăzi în concediu cu Ioguș, nu l-ar mai fi validat organizația județeană pe listă.
    La Constanta, în birou, încă mai era Cristinel Dragomir atunci, cu martor nea Donțu, plus o altă persoană din Mangalia care poate să confirme ca martor, ba martor și încă altul din Mangalia care nu a priceput nimic din politică dar sare să înjure huligănește, … deci de față cu toți Ozzy a întrebat: “Cu Foleanu ce faceți?”
    I s-a răspuns “Pe locul 25!”. (Lista e de 24 locuri maximin, adică Paul era afară.)
    Ozzy a răspuns: “Deci eu intru fără Foleanu în PSD?”
    “Ți-am confirmat, e pe locul 25!”
    Atenție, Ozzy spune: “Atunci îl aduc eu înapoi în listă! Dar de acum încolo e de-al meu, iar cum eu l-am adus, nu vă mai luați de el!”. Dacă își amintește cineva, la masa de după alegeri, cea de la Cireșica, unde Foleanu nu a fost chemat pentru că era sigur că va fi exclus, toți au fost surprinși când Stroe, Moga și Țuțuianu au anunțat că listele se validează așa cum au fost promovate. Pesediștii din Mangalia erau supărați că unii au făcut campanie lui Iorguș, in defavoarea PSD. Dacă tot suntem la momentul adevărului, ALDE are 3 consilieri de la voturile pesediștilor. La îndemnul cui?

    Ca politică, ar fi cel mai prost moment să i se retragă sprijinul politic lui Ozzy, să îl scoată din CL. Dacă s-ar întâmpla asta, PSD nu ar mai câștiga alegerile la Mangalia timp de 3 mandate. Radu Cristian a arătat cât de netrebnic este când a exclus-o pe dna Sali, pentru că dumneaei a avut curajul să aibă conștiință și să țină cu Mangalia. Radu C nu realizează, dar dacă cineva în oraș mai credea fantezia cu “nu mă lasă consilierii opoziției!”, cu gestul mizerabil dictatorial, PNL a convins tot electoratul că Radu Cristian este pus doar pe jaf organizat. Cu un gest asemanator, făcut de PSD, in condițiile actuale din țară, la Mangalia se va deschide sezonul partidelor mici și a independenților, pentru că cele mari nu ar mai avea nicio șansă cu candidații lor. În ultima perioadă, din propriul interes, un inutil tot vehiculează o variantă, că se antrenează la PSD unul din altă ogradă. Din păcate cel din altă ogradă nu se stie dacă scapă de DNA , se pare că nu își încheie mandatul din ograda lui.
    Astă vară doream să se întâmple, să fie Ozzy dat afară din CL, ar fi fost o explozie care ar fi determinat sa se strângă repede semnăturile pentru referendum și să fie declanșată procedura. Ozzy se asigurase pentru asta: schimbarea prefectului când toată lumea credea că rămâne Nicolaescu, după ce în fața lui Carmen Dan, cea care îl proteja pe Nicolaescu, acesta din urmă a jurat pe biblie că îl sprijină total pe Ozzy. L-a luat amețeala pe RC când s-a trezit că prefectul Nicolaescu îi atacă din HCL-uri, pe bandă rulantă. Și la mișto îi trimite prefectul lui Radu Cristian scrisori: Dle Primar, transmiteți consilierului local Menabit Ozghiun că v-am atacat HCL-urile.
    Ozzy și-a declarat public susținerea cererea pentru referendum, în calitate de cetățean al Mangaliei. Vai, vai! ce mai bătea atunci din palme 43, că o să fie dat Ozzy afară! Nu și-a permis nimeni să îi retragă sprijinul politic lui Ozzy sau să îl dea afară, oricât a căutat-o el cu lumânarea. Lucru care ar trebui să vă dea de gândit.
    Cine îi cântă prohodul ca să fie exclus, să aibă grijă ce își dorește! Dacă se îndeplinește ce-și doresc 43 și Radu Cristian, nu văd viitor bun pentru partidele mari de la Mangalia. Nu pentru că ar fi Ozzy buricul Mangaliei. În circumstanțele actuale, gestul ar conta mai mult decât omul.

    Comentariu by Replica — 21 ianuarie 2018 @ 17:04

  57. PSD, PNL si ALDE trebuie să moară oricum. De fapt, nu chiar oricum. Dacă dispar din prostia lor, carcasele vor împuţi oraşul. Eu aş prefera să moară prin vot, să se lipească de ei eticheta „nu vă vrem”.

    Iar acum, ca #56 a explicat cum trebuie făcut, spor la treabă!

    Comentariu by Părintele Ocazie — 21 ianuarie 2018 @ 17:54

  58. @ 56-‘Ca politică, ar fi cel mai prost moment să i se retragă sprijinul politic lui Ozzy, să îl scoată din CL. Dacă s-ar întâmpla asta, PSD nu ar mai câștiga alegerile la Mangalia timp de 3 mandate.’ D-ta ne compari cumva cu nea Sucuri-membru vechi manevrabil in psd local ? Vorbesti despre politica la care ai asistat ca despre niste intruniri mafiotice in care au participat si interlopii locali ! Dealtfel imi confirmi o banuiala ca e vorba de un santaj…demn de gandirea voastra,dar nu ne spui de restul decidentilor din psd-local! Un singur lucru este credibil : ca,la fel ca si voi Radu C. se joaca cu prefectul de-a hot/ de CL Despre asta am spus si eu acolo (despre procedura „clasica” de a evita contenciosul la prefectura) Jucati un joc periculos si usor de demontat chiar si fara o d-na Sali p’acolo !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 17:57

  59. @58
    Am salvat textul de la #56, ca un exemplu al bagabonţelii din politica locală. Totul pentru partid, totul pentru victorie, totul pentru strategie, totul pentru voturi. Ceea ce mi se pare corect, la valoarea lor.

    Comentariu by Părintele Lustraţie — 21 ianuarie 2018 @ 18:19

  60. Pt.42.
    Este clar ca totalitarismul este o forma a dictaturii care se bazeaza nu doar pe teroare(cum este in general dictatura) ci și pe sprijinul maselor mobilizate printr-o ideologie preconizând schimbări sociale radicale și care presupune un control complet al statului și scoaterea în afara legii a opoziției.Cel putin asa spun francezii.
    Acestiii oamenii nu au venit la putere prin lovitura de stat,revolutie sau altceva ci a venit la putere prin VOTUL romanilor care trebuie respectat.Ei provin dintre noi .Cei care ne conduc nu pot fii mai buni sau mai rai decat cum suntem noi.Din pacate asta este crudul adevar.
    Si inca ceva ,una este sa faci o facultate la varsta ta (19-20 ani,dupa ce ai absolvit un licceu ) si apoi mai pot sa-ti completezii studiile cu una -doua -trei,facultati doctorate sau altceva la varste mai mari si alta este sa-ti iei bacalaureatul la 35 ani si faci prima facultate la 38-40 ani . Sa-i spui lui ,,mutu” ca la 35 de ani mai ai cunostintele necesare ca la 19 ani ,imediat dupa terminarea studiilor. Acestia din urma sunt cei care au facut facultatii in padure pentru ca asa i-a obligat vremurile si 95% dintre ei au platit si nu au invatat nimic pentru ca o diploma i-a interesat si nimic altceva.Din pacate foarte multi din cei care ne conduc si ne hotaresc soarta (cei mai tineri in special)sunt proveniti din astfel de facultati facute prin padure,barurii,canale si cine stie pe unde. Pe ei ar trebui sa-i intrebi care este diferenta dintre dictatura,totalitarism si democratie.
    Din pacate si in sistemuL in care am lucrat eu se intampla la fel si nu trebuie sa ne mai intrebam dece ,pentru ca promovarea se face pe baza de DIPLOME nu pe cunostinte.Nu coruptia este principala racila a societatii ci INCOMPETENTA .In general, incompetenta naste CORUPTIE ,competenta mai putin.

    Comentariu by VUCEA DAN — 21 ianuarie 2018 @ 19:43

  61. @60-Bine nea Vucea ! Respect ! Acum, in continuare,hai sa dezvoltam putin 1 De ce trebuia sa fie bagati in ghetouri la marginea oraselor cei pe care Ceausescu ii mutase la blocuri si-i obliga la serviciu,cel putin unul din familie.2 De ce sunt tinuti in saracie crunta cei din rural,fara nicio politica de sustinere a primariilor locale pentru infiintarea unor locuri de munca ? (eu spun in general si nu ma apuc acum sa dau exemplul teleormanenilor comparand cu Belina ) 3 De ce fondul de pensii este grav afectat,tinand sub talpa pe cel obidit si inainte (atentie ca nu vorbesc de puturosii care nu au muncit ci de majoritatea populatiei care urmaresc antena 3 si rtv si stau cu inima la gura ca pierd…suta promisa ca si Ceausescu -nu cumva pentru ca astia sunt docili si buni pentru…vot ? Pentru ceilalti ,mai putini docili avem pensii speciale,in afara contributiei,avem politie,judecatorie,armata care -nota bene-nu au contribuit la CAS pana in 1996 ! Ca sa nu mai spun de 80 % din ultima solda pentru armata cu peste 1000 de generali care au luptat pe timp de pace cu extraterestrii !Si acum Olguta le spune minciuni in fiecare seara la rtv celorlalti amarati ! 4,5…am multe exemple ,dar nu crezi ca e de ajuns sa vezi singur cum cu ghetourile si obiditii „romanii” carora vad ca si d-ta le plangi pe umar au castigat alegerile ! De fapt nene Vucea cine a castigat alegerile si cu care democratie ! Dumnezeii mamii lor cu democratia lor ! Ieri a fost ultima miscare de protest pasnica ! Ultima !(Am sa te rog sa nu te chinui in continuare sa-mi faci mie propaganda democratiei ! Cu toata condescendenta de care pot da dovada iti spun ca e prea nare diferenta de cultura politica intre noi doi ca sa se poata produce asa ceva !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 20:43

  62. Intradevar este o mare diferenta de cultura politica intre noi si tocmai de aceea,cu stima si fara intentie , te intreb ce au facut ieri cei mai multi dintre cei care vor sa schimbe ceva ?Au stat in casa ca si in 1989 si priveau dupa perdeaua trasa . 20.000 nu reprezinta nimic.Cu toata diferenta de cultura politica nu asa se face politica.Hai sa ne adunam cei care vrem sa schimbam ceva si sa vedem ce este de facut ,cel putin la noi in oras.Sa vedem cati o sa vina .Deh si noi suntem romani.Apropo, acea miscare de protest (pasnica )a avut loc datorita democratiei nu dictaturii sau totalitarismului.Si inca ceva, se spune in strada ca se vrea schimbarea legilor justitii.De acord insa nimeni nu a fost in stare sa spuna ce lege si articolul se schimba este neconstitutional.
    Stii ce ma intreb eu cum reusea Ceausescu sa dea de munca la toti ,obligatoriu?Salariile erau decente si pana in 1981 chiar aveai ce sa cumperii si TOTI romanii isi facea un concediu la mare sau la munte .
    Apropo de de pensiile militarilor si politistilor eu iti pot dovedi ca am contribuit la pensie din 1980 si chiar pentru pensia suplimentara cu 2 % si asta sa ca fapt divers .Sa stii ceva eu asi vrea sa am pensia pe baza contributivitatii ar creste mai mult ca acum.Cu generalii cu pensii marii iti dau perfecta dreptate.Am ajuns in situatia sa avem 3-4 generali intr-un birou.
    Nu am facut asta pentru ati face propaganda democratiei dar dupa 1989 am castigat un singur lucru:sa vorbim si sa ne exprimăm(decent sau vulgar????)si sa manifestam legal.Atunci cand nu respectam legile,pe care multii le invoca,nu mai putem vorbi de democratie.

    Comentariu by VUCEA DAN — 21 ianuarie 2018 @ 21:42

  63. https://www.facebook.com/Vis3z/videos/1335126146613181/

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 21:43

  64. Doamne ferește mai Ozyy dar ai inebunit de tot . Din organizația Ct nu te știe decît Felx care nu te mai bagă in seama de mult timp . Ești intr-un film de desene animate turculețule . Asa mai pe românește EȘTI UN PROST FĂRĂ O MESERIE CARE STAI PE SPINAREA PĂRINȚILOR ȘI LE CHELTUI PENSIA PE ȚIGĂRI. Ca și consilier ești bufonul din CL de care rîd toți colegii tăi .Apropo …vezi că se fac angajări la POLARIS .

    Comentariu by Anonim — 21 ianuarie 2018 @ 21:56

  65. @62- Si cu ghetourile si cu obiditii si cu legea pensiilor trantita de pereti de n’spe ori,ca nu mai era de unde sa le dea p’alea mari si speciale…De ce eviti raspunsurile simple si ma duci la cai verzi in 1981 ! Ai platit CAS dar asta nu inseamna ca banii vostri s-au depus in fondul de pensii,asa cum nici unii securisti cu firmele lor de paza nu au platit contributiile angajatilor dupa 1989 ! $asta ar fi un mic exemplu ! Pe urma ma aduci la orasul nostru. Bine. Atunci spune-ne despre ce voturi era vorba ca aduci pentru Radu Cristian ? La petrecerea de la Casa Armatei le-ai spus ca le aduci de la…parinti ,de la casa parinteasca ? Uite mai sus o discutie,unde este vorba de un santaj la partid…cu voturi ! Despre care democratie sa vorbim ? Sa dea Dumnezeu sa se rezolve cumva situatia din Santierul Naval,ca altfel sa vezi democratia…parului !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 22:17

  66. https://www.replicaonline.ro/dosar-la-dna-pe-numele-vicepremierului-stanescu-342949/

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 22:23

  67. Au fost cazuri si mai marii dacat santierul nostru si nu s-a intamplat nimic pentru ca ……suntem romani.
    Ori s-a plati sau nu CAS.Ca nu s-au dus la fondul de pensii este altceva ,ca nici acum nu merg.Si sa stii ca fondul de pensii pentru militarii ,politisti este asigurat din contributia cadrelor militate in activitate , este alimentat continu si are bani de pensii pentru cel putin 50 ani.De axceea a vrut Basescu sa puna mana pe fondurile de pensii ale militarilor si politistilor.Orice lege a pensiilor ar fi se opreste la pensiile speciale ale magistratilor ,parlamentarilor(indiferent de culoare politica)si mu ale militarilor care nu sunt pensii speciale ci pensii de serviciu similare(nu si ca valoare )cu cele ale militarilor din UE si NATO.
    Eu nu am spus ca o sa aduc voturi de cine stie unde pentru Radu ci numai din discutiile purtate cu oamenii la aceea data.Asa am facut atunci ,am crezut ca ce fac este bine insa imediat, prin 2013 mi-am dat seama ca am gresit si am inceput sa fac tot ce este posibil (nu numai eu)sa indrept greseala.Ca la aceea data s-au adus ,de catre unii si voturi contra bani este altceva ,am auzit si eu.Despre ce petrecere la Casa Armatei nu stiu ,acest film nu l-am vazut.
    Si apropo de redeschiderea unui dosar penal dupa 8 ani pentru fapte comise acum 10 ani ti se pare normal?.Asta este justitia care o vrem?.Deschide azi un dosar,ca sa fie deschis (poate real sau nu) si cand are ,,nevoie”( 8-9 ani) ti-l redeschide ,probabil ca nu mai poate fii controlat.Asa ceva numai Macovei(procuroare comunista indragita la UE ca lucreaza contra tarii sale) a dorit si urmarit.

    Comentariu by VUCEA DAN — 21 ianuarie 2018 @ 22:58

  68. @67-Astora de la UE le plac procurorii comunisti ! Ba au dat si o directiva care-i poarta numele ! La noi nu se poate aplica ca-i prea comunista !Pe vremea impuscatului ii spunea IL18 ! Ai nostri nici nu vor sa auda ! Ete ai dracu sa le ia averea bine ascunsa pe la matusi si babe afaceriste de peste 90 de ani ! Nene Vucea ,poate ca ai dreptate cu redeschiderea dosarelor vechi-suna a abuz,pe care-l vedem cu totii,dar cand ingrosi obrazul si te pui in fata hotilor la impartirea prazii,ignorandu-i pe aia pe care i-ai folosit in comunism impotriva celor nevinovati,numai e abuz ci nesimtire ! Dupa ce ca nu le-a luat nimeni pana acum prada din conturi,n-ar putea sa se dea la o parte ? Nu pentru ca au un model dret presedinte ! Da’pen’ca ai adus aminte de procurorii comunisti e bine de reamintit ca pe vremea aia,daca un codos al politiei sau la secu,omora un om printrun accident de masina,de exemplu,nu era trimis in judecata fara sa fie pus in discutie de organizatia de partid unde la ordin unii isi exprimau compasiunea fata de tovarasul de nadejde …si se punea batista pe tambal si botnita familiei indoliate ! Cam asta vrea Dragnea cu imunitatea celor …miruiti de maria sa EL !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 23:38

  69. PS Parca te plangeai de faptul ca micul mare hot de primar al nost…are pile la procuratura ! Stii ce spuneau imediat dupa 89 unii activisti-cu mintea pe umeri si care s-au dat omeneste laoparte ? Spuneau ca astia se vor manca in draci unii pe altii ! Despre asta e vorba…si sa nu crezi ca noi vulgul nu vedem !

    Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2018 @ 23:54

  70. Ozyyy semneaza cu Replica acum. Pff cata lauda de sine , cica Mangalia statea intr – un rocker si un paranoic . Bai , voi chiar va auziti ce ziceti ? Ca daca realizati e patologic frate nu e de gluma cu boala asta.

    Comentariu by Caltabos — 22 ianuarie 2018 @ 0:49

  71. Maine o auziti p’aia mai rea decat legile justitiei(pentru care protestele vor continua si nu pasnic !) SE INCHID SCOLILE !!! http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/monologul-emoc-ionant-al-stelei-popescu-din-las-fierbinti-despre-invac-amantul-romanesc.html

    Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2018 @ 0:56

  72. https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26733804_872725289567075_6269400456664579943_n.jpg?oh=b8db163d7cd050c121728c3e2d41916c&oe=5AF0182E

    Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2018 @ 2:27

  73. Cu santierul ce se mai aude dragi pesedei.Dacă se taie cumva să mă anunțat. eu vreau 2 macarale să le inchiriez la vară in saturn.

    Comentariu by Mihai — 22 ianuarie 2018 @ 12:34

  74. Pt. #56
    Cel mai mic multiplu comun din ceea ce ai scris = Ozzy * Leo !
    Cel mai mare divivor comun = vama din Vama Veche ?

    PS: „Primul articol al lui PMP in Mangalia a fost scris de Ozzy.” atunci cand era Costi (baiatul lu’ nea Mitica Barbora care ii stia pe OM si LFT din campul muncii) presedinte?

    Comentariu by nabuco — 22 ianuarie 2018 @ 22:11

  75. Poate îi recomanzi și niste pastile să extragă radicali din ele.

    Comentariu by lucian visa — 23 ianuarie 2018 @ 10:52

  76. Am sa-i raspund doar celui de la @56, oricine ar fi el.
    Nu am vorbit nici o data cu Ozzy in campanie. Punct.
    Lui Nabuco n-am sa ma obosesc sa-i raspund, stiu ca are el o problema personala cu mine, intamplator stiu si cine e, din pacate nu stiu care e problema – treaba lui, sa fie sanatos si fericit. Toti avem hobby-uri.
    Si apropos, in caz ca intereseaza pe cineva si altceva in afara de can-can-uri, ieri a venit motivarea instantei in procesul pe care l-am intentat Primariei Mangalia impotriva taxelor abuzive si ilegale instituite in anul 2017, proces castigat partial, in urma caruia am reusit sa anulam deocamdata taxa de autorizatie de functionare si taxa de promovare pentru toti agentii economici din Mangalia. Vom face recurs pentru anularea tuturor taxelor care au fost instituite ilegal.
    Este insa interesanta apararea formulata de catre parat ( primar) care arunca toata vina in carca Consiliului Local. Aviz colegilor care voteaza orbeste. Seful vostru a dat vina pe voi. Cand se vor constata ilegalitati privind bani publici, imprumuturi, si alte alea, pe cine credeti ca va da vina ?

    Comentariu by Leonard Tanase — 23 ianuarie 2018 @ 11:00

  77. Asa este ! Are radicali…liberi ! http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/radical-liber_4728

    Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2018 @ 11:08

  78. @76-ART. 50

    (1) Aleşii locali au obligaţia de a aduce la cunoştinţă cetăţenilor toate faptele şi actele administrative ce interesează colectivitatea locală. https://portalsm.ro/2016/06/alesii-locali-raspund-nume-propriu-pentru-hotararile-luate-ce-trebuie-sa-stie-noii-consilieri-lege/

    Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2018 @ 11:27

  79. @78-can-can-urile se produc…mai ales din cauza acestei lipse de comunicare ! O sa spuneti ca nu puteti intra in balacareala…dar o puteti face si sub anonimat,dovada electronica…ramane la Visa !

    Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2018 @ 11:31

  80. @76-Si eu il cunosc pe nabuco,cu care nu am intodeauna aceleasi convingeri politice ! Dar ca si hobby-pe care vad ca-l are si pe care observ ca il criticati-este de apreciat ! Este hobby-ul civic ! Asta va cerem noi consilierilor locali ! Si avem dreptul asta,pentru ca v-am votat !

    Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2018 @ 12:00

  81. scuze-„intotdeauna”

    Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2018 @ 12:01

  82. @76-Pentru ca vad ca ne cititi,as mai avea ceva sa va spun : vedeti ca si pe d-l Vucea l-am „acceptat”…tocmai pentru ca a recunoscut greseala de a fi tinut in brate un primar care s-a dovedit toxic pentru oras ! Dvs,fiind in aceeasi situatie,ne ignorati,ca si cum ati fi facut-o din ratiuni superioare …intelegerii noastre,a astora cu hobby-uri civice !

    Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2018 @ 12:15

  83. @76- Haideti puneti umarul serios sa scapam tara de hoti ! (adica poate ramaneti fara sef de partid-eventual fara loc in consiliu local !)https://www.facebook.com/events/1558301044282580/

    Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2018 @ 12:44

  84. https://www.facebook.com/events/1558301044282580/

    Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2018 @ 12:45

  85. 76
    Bingo!

    Comentariu by Părintele Rotaţie — 23 ianuarie 2018 @ 17:54

  86. Pt. #76
    N-am avut nimic cu tine inainte sa intri in politica, m-a contrariat/indignat „caracterul” politic pe care l-ai dobandit in acesti ani si am zis ca e mai bine sa-ti spun … „Nu există întâlniri întâmplătoare. Orice om din viaţa noastră este un test, o pedeapsă sau un cadou.”
    Multumesc pentru urarile de sanatate, fericire si le raspund cu aceeasi sinceritate.

    Comentariu by nabuco — 23 ianuarie 2018 @ 20:00

  87. Bravo Leo ….încă odată se demonstreaza ca tătarul MINTE . Un om de nimic si un micinos jegos este acest Ozyy ……chiar nu îți este rusine mai puturosule ? Decît să minți un oraș întreg mai bine dute la muncă .

    Comentariu by Anonim — 24 ianuarie 2018 @ 16:53

  88. https://www.replicaonline.ro/basescu-este-de-acord-cu-o-coalitie-de-dreapta-dar-se-indoieste-de-onestitatea-pnl-ului-343269/

    Comentariu by nabuco — 24 ianuarie 2018 @ 20:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress