Mangalia – politica locală

9 decembrie 2017

Fotografia zilei – Moșul resemnat…

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:40

Fotografia zilei: Moșul pare a fi ”resemnat”, în Parcul Evergreen, Mangalia. (sursa: D.B, Fb).

mangalianews.ro

51 Comments

 1. E jenant.

  Comentariu by lucian visa — 9 decembrie 2017 @ 17:41

 2. Vedeți ca e parcul plin de lume la concert si copilași fericiti la căsuța lui Moș Crăciun!!!
  Numai cacaturi de răutăți știți sa promovați.
  Frustrații care au pierdut alegerile ar trebui sa își schimbe strategia.Orasul e in grafic si începe sa arate din ce in ce mai bine.
  Acum cățeii pot începe a latra,dar cui ii pasa?

  Comentariu by Anonim — 9 decembrie 2017 @ 19:04

 3. Un pacatos din Mangalia ajunge in iad. In fata cazanelor cu smoala vede 3 figuri cunoscute. Primul, ingropat pana la gat in smoala, era Iorgus. Omu isi aduce aminte de cele intamplate in cei 12 ani de mandat si se uita la al doilea individ ingropat pana la jumatate. Era Tusac. Pacatosu din Mangalia face comparatia dintre cei doi si da aprobator din cap uitandu-se la treilea individ care era in smoala doar pana la glezne. Recunoscandu-l pe Radu Cristian, pe care il considera poate cel mai pacatos dintre cei trei, il intreaba de ce este in smoala doar pana la glezne. Acesta din urma recunoaste pacatele mai mari decat ai primilor doi si spune ca e norocos ca sta totusi pe umerii lui Dorel Colgiu.

  Sursa facebook: Mangalia Neoficial

  Comentariu by unu care latra la navestisti — 9 decembrie 2017 @ 20:09

 4. @ 2
  Cam exagerezi nea anonimu . Am fost pe acolo si nu e chiar asa plin iar pentru un oras ca Mangalia, fara cultura, si fara viata sociala, lumea se strange si daca se bat unii pe strada. Ceea ce consideri rautati sunt fapte, imagini, relatari reale si sunt cu zecile nu una, doua. Crezi ca Mangalia e pe locul doi pe tara ca localitati cu datorii din cauza frustratilor sau ca acestia au scris zecile de pagini de ilegalitati constate de curtea de conturi? Orasul este in grafic la regres. Dupa stil esti usor de ghicit dar se pare ca si voi ati capatat ceva lehamite, combateti cam in dorul lelii dar ca sa vada sefu.

  Comentariu by Marian Vasile — 9 decembrie 2017 @ 20:23

 5. Marian are dreptate . Era mai bine cu ,,parcul,, ala care facea beton , incasa bani fara autorizatii de functionare si prafuia masinile bengoase ale anelistilor miluiti de Iorgu cu apartamente. Omul crede ca alegatorii sunt prosti de o sa puna botu la vrajeala cu mos craciunu dezumflat. Nu prea mai gasesc nod in papura. Semn bun pentru Radu.

  Comentariu by Alina — 9 decembrie 2017 @ 21:17

 6. Adică Orășelul Copiilor a fost inițiativa lui Radu?
  Acum nu aveau cu ce sa se laude, dacă era după ei.

  Comentariu by Mentalistul — 9 decembrie 2017 @ 22:03

 7. @ 5
  Cand ne-a fost fost bagat Radu pe gat ( ca albastru de metil) statia de betoane nu mai era. Primarul cel mincinos si hot a promis in campanie ca face un parc cu fonduri europene si de priceput ce e l-a facut cu bani din bugetul local prin deturnari de fonduri și prin neplata la timp a constructorului, care nu a mai finalizat lucrarea ( prost facuta si ca proiect si ca executie ) nu a mai executat remederile din perioada de garantie si care acum se judeca acum primaria pentru a recuperea a un milion si ceva de lei. Si cei de la proiecte cu fonduri europene se judeca cu primaria pentru a recupera primele plati facute. De ce crezi tu ” Alinuto ( de fapt esti un Alinoi din banda de hoti ai mincinosului) ca nu s-a facut mai nimic din 90 de milioane anul trecut si din 90 de milioane anul asta?
  Pai cele trei proiecte la care s-a pierdut finatarea costau cam 50 de milioane lei plus arierate de inca aproape 10 ( locul doi pe tară la datorii ) iese exact cat imprumutul pe care l-ati aprobat voi consilierii PNL plus cei doi mafioti ai lui Lipoveanu.
  Pentru Radu suma, nu semnul, e buna (ca are antecedente de la garda) si legat sau nelegat va disparea din peisaj in Constanta. La fel si ceilalti navetisti, Dumitrana deja s-a camuflat prin alte zone, Colgiu și fratii brothers se vor piti si ei dupa ce raman fara cascaval dar voi ramaneti pe aici si o sa va spalati multi ani cu scuipat callatian pentru albirea tenului.

  Comentariu by Marian Vasile — 9 decembrie 2017 @ 22:40

 8. Pt 2 şi 5:
  Ce fericiţi sînteţi că vă fură Cel Ales de voi, de vă sar ochii de plăcere…
  Vă cumpără conştiinţa cu o scenă şi patru gurişti…

  Ca să înţelegeţi şi voi, drăguţilor, că nu e vina voastră că sînteţi proşti şi naivi:
  1.Scena e aia de pe gabară, a primăriei, dar pe care primăria o „închiriază” de la un „deştept” cu 15000 de euroi
  2.bucuria copiilor vă costă vreo 80000 de euro, dublu şi ceva decît ar trebui.

  Dar pe voi vă doare în cur.

  Comentariu by Părintele Grijanie — 10 decembrie 2017 @ 0:20

 9. maravillosamente, es la respuesta muy de valor
  Rexuiz Shooter

  Comentariu by Slenomef — 10 decembrie 2017 @ 12:08

 10. Ce Ozzy vrei să zici ca fară tine nu se făcea orășelul copiilor ? Băi jegos si puturos ce esti mai taci dracu din gură ……

  Comentariu by unul pe care îl aburești zi de zi — 10 decembrie 2017 @ 12:57

 11. Ozzy strîngea bani prin oraș pentru inmormîntarea lui Săndel …..este cel mai mare escroc din Mangalia ….

  Comentariu by Un vecin — 10 decembrie 2017 @ 13:14

 12. Pt. #11
  http://www.mangalianews.ro/2016/03/protoiereul-vasile-carlan-raspunde-acuzatiilor-consilierului-ion-minca-pot-justifica-leu-cu-leu-banii-primiti-de-la-primarie/

  Comentariu by nabuco — 10 decembrie 2017 @ 13:34

 13. @ 11
  Da asa este, fara comentariile lui si mai ales ale zecilor de cetateni primarul facea doar concertele alea din care-si trage toata gasca lui bani de porc, cadouri si brad pentru familii. Vezi pe Facebook ce raspuns a dat primarul unei doamne care l-a intrebat de oraselul copiilor.
  @12
  Esti de-a dreptul nesimtit PNL-istule.
  Incerci sa denigrezi un om de care va e frica ca va da la iveala manariile, dar cum nu te pricepi obtii efectul contrar. Tot pe facebook gasesti discutiile cetatenelor si ale lui Ozzy pe tema inmormantarii lui Sandel. Urata specie de suboameni santeti voi astia din gasca mincinosului. V-ati denigra si mamele daca ati primiti ordin.

  Comentariu by Marian Vasile — 10 decembrie 2017 @ 13:48

 14. Pt. #13
  „Venerabile”, ai inteles drept in gura.
  Cand e vorba de un seaman de-al nostru al carui suflet chinuit s-a ridicat la cer nu are ce cauta politica.
  Eu @12 „am batut saua ca sa inteleaga calul” adica „daca nu e cu banat” ca „Slujitorul Domnului” sa se „milostiveasca” si sa se ocupe de tot si toate cele crestinesti pentru simpaticul „Salute vecine!”
  Apund:
  https://www.youtube.com/watch?v=4Rbt8qdt0iM

  Comentariu by nabuco — 10 decembrie 2017 @ 14:05

 15. @14
  Imi cer scuze, era vorba de 10 si 11.

  Comentariu by Marian Vasile — 10 decembrie 2017 @ 14:11

 16. Pt nemernici:
  Eu nu aveam cum sa strâng bani pentru ca nu eram in localitate. Pe Facebook locuitorii Mangaliei s-au mobilizat si au vrut sa ajute.
  Eu am sunat pe protopop (cu mesaj dinainte pentru ca nu mi-a raspuns, avea treaba) si am cerut ca oricare cetățean al orasului o pomana (contra cost!) la salon si servicii de înmormântare (tot contra cost). Parintele m-a anuntat ca exista un HCL (despre care stiam) prin care Protoeria primești in folosinta gratuită capela, cu condiția ca pentru cazurile sociale sa fie gratis. Despre pomana a insistat sa o dea Protoeria, chiar fiind in telefon a comandat bucătăriei meniul: ciorba de legume si iahnie de fasole, pentru era post. Am mulțumit frumos, chiar foarte impresionat de gestul Protoeriei, dupa care m-am dus pe Facebook si am anuntat, lăudând Protoieria.
  Imediat au aparut cu insistenta postări (de cate 15-20 ori, încât Facebook le-a considerat spam), cum ca Protoeria se ocupa de tot, deci nu are rost sa ajute nimeni. De parca biserica are exclusivitate in a-ți manifesta compasiunea. In plus, am fost acuzat ca strâng eu bani sa am de cafenele.
  Am explicat, dar apoi am aflat cine facea campania de denigrare, întrucât am primit conversațiile private prin care cineva (care avea poliție de plătit pentru ca am adus in atenție un jaf) încerca sa convingă diverse persoane că eu strâng bani pentru mine.

  Repet: Nici nu eram in localitate! Am vb cu dna Florescu de la pompe funebre, care s-a oferit sa doneze sicriul întrucât cunoaște familia si o mai ajuta. M-a sunat o doamna ca este dispusă sa cumpere crucea si nu mai stiu ce, pt ca nu ma pricep. Pe toti care m-au sunat i-am îndreptat spre firma de servicii funerare sau spre Protoierie. Pentru că știu că “nemernicii” așteaptă orice ocazie să mă târască prin mizeria lor.
  Dar cum de la o poștă se vede că sunt acțiuni mizerabile, de fapt ajută ca oamenii să vadă ce se întâmplă cu adevarat.

  Ieri am stat toată ziua in frig si am amenajat Căsuța Moșului. A venit un Moș Crăciun foarte profi echipat, priceput, s-au facut poze si copiii au primit pozele gratuit, pe loc. Peste 700 de poze, adica peste 1000 de copii, întrucât s-au fotografiat si cate 2-3.
  Pe asta nu stiu cum sa o înjure, pentru că unii spun ca a facut primarul, altii spun ca eu m-am ocupat. Cei care ar înjura, nu stiu sigur pe cine înjură. Chestiunea in sine a fost frumoasa, sigur peste câtva timp se vor întoarce sa înjure si asta. Asa cum au facut cu bradul de anul trecut, acuzându-ma ca am strâns bani de la altii pentru el.
  Mai întâi ca nu este adevarat. Apoi ca si daca ar fi: cu ce as greși daca eu si cunoscuți ai mei punem bani pentru a ajuta un caz de Sărbători sau oricând?
  Este ceva rău sa faci fapte bune?

  Pt 10:
  Anul trecut toti consilierii au urlat in sedinta ca este prea tarziu sa facem un orășel al copiilor.
  Anul acesta am facut amendament la agenda de evenimente a orasului si cu toată împotrivirea consilierilor primarului de a amâna, am insistat sa se voteze si nu au avut cum sa voteze împotriva.
  In sedinta din 26 Noiembrie am intrebat ce se face in Orășelul Copiilor, viceprimarul a raspuns in 3 peri ca un “mare” concert cu Smiley si alți artiști. Nimic despre ce inseamna un orășel al copiilor. https://www.facebook.com/groups/654029964744954/permalink/970695509745063/

  Si iar am cășunat pe ei, pana cand l-au primit pe nea Nicu cu tiribombele. Îi tot ameninț că dacă nu aduc ei brad, aduc eu unul. Doară-doară vor aduce unul mai bun, nu cel anemic pe care l-au plantat.
  În concluzia mea: Nu se făcea niciun Orășel al Copiilor fără inițiativa mea legislativă, ori fara presiunea mediatica a cetățenilor. Cred că, cu toată rușinea de anul trecut, primăria nu punea in agenda Orășelul Copiilor (de fapt nici nu a pus, ne-a dat spre aprobare o agenda fara orășel). Nici dupa ce a fost aprobat in Agendă, pana pe 3-4 Decembrie nu era nimic organizat pentru copii. Discuțiile si nemulțumirile de pe Facebook, ori reproșurile spuse direct primarului, au determinat o reglare din mers.

  Dă-mi voie să-mi asum acest merit, din moment ce m-am străduit sa se întâmple și am reușit.

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2017 @ 15:28

 17. Nu va luați de greșeli de taste, autocorect schimba din cuvinte, iar eu nu pot corecta dupa postare. Da, stiu, proierie, “ați”, etc.

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2017 @ 15:31

 18. Iohannis a semnat legea prin care pe 18 Dec sarbatorim…cu totii ziua minoritatilor nationale ! In restul zilelor din an sarbatoresc psd-istii,pentru ca,nu-i asa,ei le fac pe toate !

  Comentariu by I.S — 10 decembrie 2017 @ 16:02

 19. Da, stim , Mentalistule, daca nu ai fi tu nici soarele nu s-ar mai invarti. La voia ta se intampla orice in Mangalia, vointa ta e lege pentru ceilalti. Multumim, tătare, pentru creștinismul de care dai dovada. Că…ca tine altul nu-i ! Nici macar in sarbatori nu suntem in stare sa ne linistim si sa ne bucuram de ce avem. Ne injuram, ne denigram, suntem plini de ura ! Nu avem un suflet bun, suntem orbiti de patimi , suntem niste judecatori. Nu doresc altceva decat sa ne dea Dumnezeu dupa inima fiecaruia , asa cum suntem ! Care face fapte bune sa primeasca numai bine, care face rau, sa primeasca numai rau ! Mai devreme sau mai tarziu !

  Comentariu by Anonim — 10 decembrie 2017 @ 16:09

 20. Acuma stim si cine e Marian asta … Tot el.

  Comentariu by Alina — 10 decembrie 2017 @ 17:10

 21. @ 19
  Pai tatarul, cu radacini in Mangalia de mosi -stramosi, face lucruri multe si bune pentru oras. Cu denigratul ai dreptate dar daca nu vreti si puteti face lucrui bune pentru oras faceti ceea ce e simplu mintiti si dennigrati pe cei care va critica sau face ei ceva.
  Ati vrea voi sa asteptam cuminti si rabdatori pana le învierea de apoi ca sa fiti pedepsiti pentru faptele voastre, dar daca asteptam pana la judecata divina sunteti in stare sa furati si pietrele de temelie ale acestui oras.
  @ 20
  Serios, ce-ti merge mintea Alinule !
  Crezi ca daca voi, echipa jurnalistului Colgiu, semnati cu zeci de nickname-uri si aveti fiecare cateva conturi de Facebook toata lumea procedeaza la fel. Stiu ca e foarte greu sa credeti ca exista si oamen cinstiti si corecti.

  Comentariu by Marian Vasile — 10 decembrie 2017 @ 17:44

 22. Vasile, mai du-te-n plm. A inceput sa-mi fie sila de acest site din cauza ta. Esti patetic si prost.

  Comentariu by ALDE — 10 decembrie 2017 @ 18:16

 23. @ 22
  Multumesc, asemenea, Doru !

  Comentariu by Marian Vasile — 10 decembrie 2017 @ 18:40

 24. Pt 19
  Așa e, țigane! (daca tot e sa ne tutuim dupa etnie sau comportament) Așa sunteți, cum spui ca sunteți. Noi restul, suntem altfel.

  Eu am menționat ce am făcut. Nu am asfaltat străzile, nu am reparat stadionul, nu am înnisipat plajele, nu am tras sosea ocolitoare orașului…
  Dar am insistat sa avem un Orășel al Copiilor de sărbători. Anul trecut au refuzat. Anul acesta s-a aprobat, dar nu s-a priceput primăria. Poate pana la anul învață să coopereze cu cei care se pricep.

  Sunteți obișnuiți ca politicienii sa vina in campanie si sa spună “EU voi face asta, EU vă promit asta…”, ca sa fie aleși. Atunci nu zice nimeni: “Mai taci, încrezutule!”, pt ca nici ala care o spune nu crede, nici cel care il aude nu crede.
  Dar in afara campaniilor electorale daca un ales local, daca un politician spune “Am facut asta, eu fac asta …” este un încrezut? Pai e politician, trebuie să trâmbițeze cu ce face. Ăsta e mersul politic. Politicianul modest este o antiteza.

  Sunt convins ca este nefiresc să auzi un consilier ca a facut ceva pentru cetățenii Mangaliei. Ia să luăm la bani mărunți fiecare consilier local, ce a făcut fiecare pentru comunitate? Câți pot să spună “Eu am facut cutare lucru!”?
  Atâta timp cât am o calitate de ales local, am obligație să zic ceva făcut. Să știe cetățenii cum ii reprezint.

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2017 @ 19:06

 25. Lăsând la o parte tâmpeniile, ce părere aveți despre asta:
  https://www.facebook.com/groups/654029964744954/permalink/970651636416117/ ?

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2017 @ 19:15

 26. Marian Vasile si Mentalistul niste lingai de cacanari care vor fi redusi la tacere imediat dupa ce Mincinosul va pleca ca un borfas in 2020.

  Comentariu by Anonim — 10 decembrie 2017 @ 19:21

 27. Mulți,da proști

  Comentariu by Anonim — 11 decembrie 2017 @ 1:53

 28. Ptr.@27,dar nu numai : Not multa sed multum….-mai degraba Non nova sed nove – nu lucruri noi, ci prezentate într-o modalitate nouă ! Din pacate nu coruptia ucide,ci mai degraba prostia ! Guvernul Ponta a fost dat la o parte dupa iesirea in strada a „numai” 30.000 de oameni !(din pacate comunistii au ascutit lupta de clasa,au adus cai si utilaje speciale si nici 600.000 de oameni nu-i pot inmuia-ba chiar profita de ‘MOALELE” democratiei ! Atunci facusera un compromis sustinand-ipocrit-un guvern de tehnocrati,in incercarea de a mai pacali inca o data occidentul ! Acum nu le mai pasa de nimeni si de nimic !(se grabesc!) Iesirea in strada a politicienilor le face misiunea de contracarare a celor cinstiti si curati din strada…mult mai usoara ! Furtul este apanajul clasei politice ! De aici trebuie pornita gandirea noastra,cel putin de moment,pana la gasirea unei solutii de asanare-si dupa aceea sa ne alaturam conceptual,fiecare dupa optiunea personala,unei „programe”politice ! Chiar si tehnocratii,dati la o parte si reveniti pe valul nemultumirilor,acum,tarziu,sunt suspecti de neincredere ! Pana una alta in Romania,toti cetatenii cinstiti si corecti,chiar daca sunt bine pregatiti profesional…sunt marginalizati !

  Comentariu by I.S — 11 decembrie 2017 @ 13:45

 29. Cateva recorduri de madul cum ucide prostia la romani si care,bineinteles au fost tinute la capac…pen’ca,pe langa prostie avem si multa fudulie ! http://adevarul.ro/locale/braila/istoria-catastrofei-feroviare-uriase-lovit-braila-explozia-unui-tren-munitie-atacat-localnici-ucis-350-oameni-distrus-cartier-intreg-1_5a2d3f045ab6550cb80cde42/index.html Si unul de la vremea cand am facut unirea-pen’ca la noi prostia,e veche si clasa politica are grija sa ne tina prosti ! Asta e de pe vremea cand armia romana si-a pus coada intre picioare,a lasat capitala fara aparare si au fugit ! https://ro.wikipedia.org/wiki/Catastrofa_feroviar%C4%83_de_la_Ciurea

  Comentariu by I.S — 11 decembrie 2017 @ 14:05

 30. https://www.replicaonline.ro/romania-a-cheltuit-doar-1-1-din-banii-europeni-alocati-programarii-2014-2020-338694/

  Comentariu by nabuco — 11 decembrie 2017 @ 21:13

 31. @30 Doar la Mangalia profesionalismul gardistului RC a dus la pierderea a circa 10 milioane euro pe cateva proiecte cu fonduri europene la care a pierdut finantarea. Doar că proiectele s-au facut pana la urma, greu si prost, pe banii din bugetul local, in dauna altor lucrari utile si benefice orasului.

  Comentariu by Marian Vasile — 11 decembrie 2017 @ 21:37

 32. https://www.cotidianul.ro/productia-de-bogati-romani-incetat/

  Comentariu by nabuco — 11 decembrie 2017 @ 22:23

 33. @31-Aveti dreptate ! Dar nu numai prostia lui trebuie remarcata-chiar daca ucide…bugetul orasului !-ci si lacomia pupincuristilor care au aprobat in C L-si a celor care-i apara-prin neimplicare-faradelegile ! De sprijinul politic al psd-ului,inca de cand Tusac era in functie (aduceti-va aminte de balul de 8 martie-din campanie) ce sa mai vorbim ! Sa nu scoatem barna din ochii nostri…dar sa vedem prostii altora ! De sprijinul lui primit pe acest blog,de nu-l mai spalam cu toata cenusa pusa in cap…la fel !

  Comentariu by I.S — 11 decembrie 2017 @ 22:24

 34. Da are dreptate Ozzy ca nu era in localitate cind a murit Săndel ……era in Vama Veche la doamna Boiță curăta prin bucătărie ….un mincinos mai mare nu este in Mangalia …..Ozzy mai bine ai incerca să te speli un pic ca miroși foarte urît ….probabil îti speli hainele foarte rar . Chiar nu îți este rușine

  Comentariu by Un vecin — 12 decembrie 2017 @ 9:01

 35. Știi ce nu ai înțeles tu, 34?
  Cu cat încerci să mă înjuri mai mult și mai creativ, cu atât îmi crește popularitatea. Obții exact contrariul scopului pentru care te-ai apucat să mă înjuri.

  Tot bagi placa cu Boiță. Ți-o fi dor de ea și îți pare rău că nu mai lucrează în primărie. Când afirmam altora că nu o să mai fie, mă priveau ca pe unul care spune prostii, cum că nu, că sunt legați ombilical. Uite că “legătura ombilicală” nu a fost chiar atat de ombilicală sau a fost tăiată. Ori când am afirmat că pleacă “Remulus”, la fel. Au fost tăiate mai multe legături ombilicale, si bau-bau-ul folosit, si din CC, etc. De aici si disperarea cu împrumutul. Gata, s-au dus! Ori care e faza de tot bagi placa cu Boiță? Ți-e teamă pentru că-i cunosc toate secretele bucătăriei? Cunosc acum toate rețetele folosite in trecut, ce clienți au fost…

  Nu, nu eram nici in Vama Veche. În perioada aia eram in deplasare, în interes de serviciu.

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2017 @ 9:45

 36. Acelasi lucru e valabil si pentru tine ! La romani, cand incepe sa se laude unul , nu este vazut bine ! Lauda de sine nu miroase a bine ! La fel, de cate ori il injuri pe primar, de atatea ori ii creste si lui popularitatea ! Pentru ca nu exista publicitate negativa.

  Comentariu by Anonim — 12 decembrie 2017 @ 11:03

 37. @36-Aveti dreptate ! Insa si „viceversa” e valabila ! -in sensul in care unii il ingrijesc „igienic” pe primar http://www.crocodilul.ro/_pics/gallery/94ba37frnh.jpg dupa care ne servesc noua „realizari”…la pahar : http://www.crocodilul.ro/_pics/gallery/haqfnom6gw.jpg

  Comentariu by I.S — 12 decembrie 2017 @ 11:46

 38. @35-E peace Day ? Ai inceput sa depui coroane la Boita,ca Vulvuta la rege ?(asta e !-in romaneste suna obscen !)

  Comentariu by I.S — 12 decembrie 2017 @ 12:03

 39. Pt 38
  Cât am prins-o in CL ca Secretar al Municipiului am fost cel care a amendat cel mai mult avizele de legalitate. La câte acuzații am facut privind legalitatea, ar fi culmea prostiei să mă acuze cineva de “Peace Day”. Nu mă lupt cu cineva care nu mai își mai pune semnătura? Am facut memorii si adrese la instituția prefectului, de cate ori am considerat ca se încalcă legislația. Ori catre ministere sau alte autorități de control.

  Pt 36
  Situatiile diferă: eu acuz o realitate evidentă, dta înjuri cu minciuni evidente.
  Am mai intrebat eu un reprezentant al Polaris, cand Polaris nu a strâns gunoiul din Mangalia cateva zile din ianuarie:
  – Ce aveți cu primarul?
  – Pai noi nu cu primarul, cu tine avem? Că nu aprobați in CL mărirea prețului la gunoi.
  – Dar voi credeți că îmi scade mie imaginea dacă nu mai colectați gunoiul? Sau primarului?
  Si a doua zi au reluat colectarea gunoiului.

  Dacă țineți minte, un consilier mă acuza public că am intrat cu barda în negocieri, că vai ce nenorocire! – voi fi responsabil pentru ca nu se mai colectează gunoiul, ca m-am dat mare negociator si de fapt am fost un necivilizat, si alte epitete. Rezultatul negocierii “cu barda”: prețul gunoiului nu s-a mărit, Polaris a continuat serviciul de colectare a gunoiului la acelasi pret. Dar dacă se aproba, acum cu Eduard Martin erau chemați si consilierii care aprobau sa dea cu subsemnatul la DNA.
  Am acuzat pe primar ca in loc sa urmărească interesele municipiului, s-a transformat in avocatul lui Polaris. Mi-a trimis si adresa semnată de primar sa ma anunțe ca Polaris m-a dat in judecată. La cate acțiuni in care CL a fost dat in judecata a trimis primarul înștiințare consilierilor locali? Pentru că tot veni vorba, eu întreb cum este apărat CL in instanta de un apărător, daca acesta nu are conform legii mandat semnat de presedintele de ședința? Instituția Primariei Mangalia este acuzabilă mai întâi de furt de corespondență (înștiințările instanței către CL pentru calitate de pârât nu ajung la destinatar), apoi pentru deposedarea dreptului la apărare a autorității publice, numita Consiliul Local.

  Revenind la subiect: daca acuz primarul in funcție pentru o realitate evidentă nu creste imaginea primarului; daca primarul mă acuză cu minciuni evidente nu creste imaginea primarului.

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2017 @ 15:22

 40. Surprinzator, singurul „vinovat” e domnul Menabit ( scz daca nu am scris corect numele) ptr tot ce se intimpla in oras- vopsit marcajele pietonale inclusiv gropile ( aseara la 21.30 inca se mai vopsea, va dati seama de calitate), simbata in parc, in timpul spectacolului, doi indivizi la vreo 18 ani dadeau cu petarde…sa reclam ??? Cui ??/ nici urma de Politia locala a lu tov angelescu…Se circula dupa „ureche”, fiecare opreste unde vrea si cum vrea- liniste totala, microbuzele locale blocheaza circulatia- nimeni nu misca un deget…Unde sinteti tovarasi consilieri??? Unde esti tov primar??? Unde e politia nationala????

  Comentariu by pop — 12 decembrie 2017 @ 17:25

 41. Dl Menabit chiar se vede de la o poștă că aveți mari probleme de comportament si personalitate . Cu siguranță că popularitatea ta este una foarte mică pentru singurul fapt că sunteți un om fară orizont . Numai munca te mai poate salva …..

  Comentariu by PSD — 12 decembrie 2017 @ 21:15

 42. Tatare , vezi ca ai radacini prin peninsula Crimeea , dar si acolo de putin timp. Nu te mai lauda singur , chiar daca dupa alte nick uri .

  Comentariu by Stalin — 12 decembrie 2017 @ 21:18

 43. Cum iese unul din front cum sare echipa de postaci si da-i cu critica.
  Unii mojici de tot, altii oleaca mai stilati. Vremea voastra a cam trecut, lumea s-a mai trezit si oamenii ca Ozghiun sunt viitorul in politica locala.

  Comentariu by Marian Vasile — 12 decembrie 2017 @ 21:51

 44. Sunt pe dracu’ viitorul in politica loca. Taci in plm Cautis.

  Comentariu by Anonim — 12 decembrie 2017 @ 22:36

 45. Revin la “bugetul participativ”. De ce nu s-a dorit la Mangalia: https://www.facebook.com/groups/654029964744954/permalink/970651636416117/ ?

  Dacă este o idee proastă, de ce e proastă pentru Mangalia și este bună pentru alte orașe?

  Ca fapt divers: In video vedeți și obișnuința primarului de a fura proiectele pe care le propun si se trece ca inițiator.

  Comentariu by Mentalistul — 13 decembrie 2017 @ 9:43

 46. Tatare, mai taie din ele, d’ale dracului !

  Comentariu by Anonim — 13 decembrie 2017 @ 10:43

 47. Nu mai am ce tăia.
  Vorbiți subțire de un an și jumătate.

  Comentariu by Mentalistul — 13 decembrie 2017 @ 12:34

 48. Ozzy mai ești in PSD ? Ți-au dat ignor total ……mai rău pt tine este că tati Felix nu vrea să mai audă de tine . Să te vedem cînd o să ajungi pe străzi vai de capul tău . Acum de bine de rău mai incasai și tu dou trei lei de țigări măcar ..Prosteala ta nu mai tine mult .

  Comentariu by PSD + Felix — 13 decembrie 2017 @ 13:02

 49. @48-Gresit ! Prosteala nu trece odata cu propteala !

  Comentariu by I.S — 13 decembrie 2017 @ 13:05

 50. @48-Cand a venit ditamai gardistul,hu si-a inchipuit nimeni ca nu poate scoate pe gura cateva fraze de campanie electorala,chiar daca pe birou trona DEX-ul ! Da’ la 1 dec.in piata centrala,de la microfon, ne-a lamurit printro balabareala de cuvantare …din care s-a inteles ce a spus mai raspicat,la urma : ‘FASOLEA CU CIOLAN” se va servi alaturi la Cazino !

  Comentariu by I.S — 13 decembrie 2017 @ 13:15

 51. Pt 48
  Răspuns la întrebare: Sunt consilier local PSD.
  Vei fi anunțat dacă nu voi mai fi, nu-ți mai face griji.

  Comentariu by Mentalistul — 13 decembrie 2017 @ 23:14

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress