Mangalia – politica locală

5 decembrie 2017

PSD iese în stradă! Mitinguri programate pe data de 9, cu voia sau fără voia liderilor judeţeni

Filed under: PSD — lucian visa @ 11:19

Social-democraţii s-au reunit, duminică, în formulă restrânsă, stabilind că vor organiza mitinguri în toată ţara, împotriva “statului paralel” şi a “abuzurilor”. Luni, social-democraţii s-au întrunit din nou şi… surpriză! Nu toată lumea este de acord cu evenimente precum cel anunţat şi susţinut deja de ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu la Craiova. Chiar şi aşa, într-o intervenţie la un post de televiziune, şi Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a dat asigurări că mitinguri vor avea loc în aceeaşi zi, în toată ţara. “Fiecare organizaţie îşi organizează un miting în judeţ. Bucureşti-Ilfov se va organiza în Capitală. Toată lumea pe data de 9”, a spus Firea. Urmează să se decidă locul manifestării.

Ce va face PSD Constanţa? Ei bine, în cursul zilei de azi este convocat un Birou Permanent Judeţean, în cadrul căruia liderii organizaţiei judeţene vor trebui să se pronunţe dacă organizează miting la Constanţa, dacă merg să se alăture unui eventual protest la Bucureşti sau… dacă fac şi una, şi alta. Ce e drept, declaraţia legată de “decizia” din BPJ a fost făcută de un lider al PSD Constanţa înainte ca Firea să “decreteze” la tv că se fac mitinguri!

A.C., Replica 05.12.2017

8 Comments

 1. Pe când un miting PSD la Mangalia ?

  Comentariu by lucian visa — 5 decembrie 2017 @ 11:19

 2. Ar fi culmea diversiunii,ca tovarasii sa-i incredinteze sarcina organizarii…lui Radu Cristian ! Asta dupa ce si-au pus „paralelii” la conducerea orasului ! Furtul este apanajului partidului stat…pe care-l vrem desavarsit ! Politic,strategic ar fi o mare prostie,pentru ca si-ar pierde principala arma la viitoarele alegeri -cu care sa fie din nou aiurite tatele votante! Practic…atitudinea psd-istilor se vede la numarat semnaturi pentru demitere !

  Comentariu by I.S — 5 decembrie 2017 @ 12:12

 3. Cat despre pupicuristii „liberali”, care prin sprijinul acordat unui hot mai mare decat ar fi emanat ei pe plan local,distrug si ultima farama din ce mai construise pd-ul in Mangalia si daca ar fi vorba de un „miting” ,ar trebui organizat in casa lor de partid,unde sa decida retragerea sprijinului si scoaterea din partid …ca pe o masea stricata ! Voi ati pus baza reinfaptuirii partidului stat ! http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2014/10/02/542d2deb0d133766a89a998e/978×0.jpg

  Comentariu by I.S — 5 decembrie 2017 @ 12:31

 4. ” Nu va grabiti sa aplaudati pentru ca genetica moderna…” Furtul este apanajul nostru ! Numai noi trebuie sa…furam avutiile statului ! Nu trebuie decat sa inducem si chiar sa impunem ca partidul este… statul-si gata,i-am aiurit pe toti ! http://www.dailymotion.com/video/x2wuzuu

  Comentariu by I.S — 5 decembrie 2017 @ 13:12

 5. COMUNISM SI IPOCRIZIE MAXIMA LA ROMANI !https://www.youtube.com/watch?v=rpvnhoTe6t8

  Comentariu by I.S — 6 decembrie 2017 @ 8:02

 6. The general position of any person is composed from the set circumstances, among which health. Kinds health presented complex system, on which not only common well-being depend, but also functionality of the organism.

  No chance unravel and explore health, types well-being, and also others components of the healthy strong organism, if in detail not go into the next concept. Thus, the health of a person, to date, is called standard and stable psychosomatic state of the individual.
  [url=http://aboutdiseases.50r.in/10-best-home-remedies-for-cold-sores]home remedies for cold sores inside mouth[/url]

  Comentariu by Zomounivy — 6 decembrie 2017 @ 14:07

 7. Nu mai arunca atat cu rahat in comunism ca te manjesti primul mai I. S ca daca ai gandi macar pe jumatate din cat de mare te dai si latri ai sti sa faci o diferenta intre comunism si icapitalismul salbatic, ai sti cine a decis daramarea comunismului, ce s-a facut cu toata averea statului si cine a beneficiat de ea, cine a decis ca romania sa devina o piata de desfacere pt produse de proasta calitate si o forta de munca ieftina.

  Comentariu by Mamaia — 6 decembrie 2017 @ 14:13

 8. Mamaie, mergi la Fuego, că acuşi îţi împodobeşte bradul.

  Comentariu by Părintele Grijanie — 6 decembrie 2017 @ 15:15

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress