Politica locală

23 octombrie 2017

Femeie atacată, bătută și desfigurată în plină stradă, duminică seara, în Saturn!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:57

Duminică seara, pe la ora 21:00, o doamnă în jur de 40 de ani a fost atacată pe strada Greenport din Saturn. Femeia care venea dinspre strada Rozelor spre Restaurantul Argentina, a fost bătută crunt, desfigurată, de nerecunoscut, în zonă fiind beznă, fără niciun bec aprins pe acea stradă. A luat-o Salvarea, a venit ulterior și Politia să ia declaratii de la cei care au găsit-o zăcând pe trotuar, desculță, în șosete, nici pantofii nu îi mai avea în picioare. Se pare că indivizii care au atacat-o au dispărut în noapte.

mangalianews.ro 23.10.2017

25 Comments

 1. https://www.cotidianul.ro/ministrul-justitiei-dupa-eliberarea-detinutilor-pe-noua-lege/

  Comentariu by nabuco — 23 octombrie 2017 @ 19:31

 2. dar ne-a explicat tov primar, ca iluminatul public este al enel…sa faca plingere impotriva enel….cred ca sintem unicat in tara , in privinta iluminatului….

  Comentariu by pop — 24 octombrie 2017 @ 10:07

 3. Autorul atacului a fost prins de polițiștii din Mangalia,acesta este un recidivist, dar nu din cei care au fost eliberati zilele trecute.Felicitari polițiștilor!

  Comentariu by Gogu — 24 octombrie 2017 @ 15:46

 4. Primarul si echipa sa favorizeaza astfel de fapte prin funcționarea defectoasa a iluminatului public si a sistemului de supraveghere video si prin neimplicarea politiei locale in actiuni de patrulare pe timp de noapte.

  Comentariu by Marian Vasile — 24 octombrie 2017 @ 16:25

 5. Favorizează indirect.

  Comentariu by lucian visa — 24 octombrie 2017 @ 18:08

 6. Pt.4
  Care iluminat public,care sistem video care lipseste cu desavarsire?.Politia locala nu mai are efective pentru a patrula,au disparut vreo 15 posturi care ar fi insemnat cam 3-4 politistii in plus pe tura in orice moment .Parca mai mult decat acum cand sunt ….unu.Prin cele de mai sus primarul si echipa sa nu a favorizat intamplator astfel de fapte ci a facut-o cu premeditare.

  Comentariu by fn — 24 octombrie 2017 @ 22:19

 7. http://www.mangalianews.ro/2017/10/primarul-si-viceprimarul-din-mangalia-croaziere-si-dansuri-din-buric-pe-banii-locuitorilor-foto/
  niste
  http://www.infoleac.ro/images/stories/infoleac/leac-pentru-suflet/zdreanta.jpg
  (la plural)

  Comentariu by nabuco — 25 octombrie 2017 @ 9:28

 8. Domnule Marian Vasile , regret amarnic ca folositi o situatie dramatica in scop politic. Foarte urat din partea dvs. si a celorlalti comentatori. Spre cunostinta dvs. acel infractor a fost prins si datorita acelui sistem de supraveghere video atat de blamat de catre dvs. De asemenea ar trebui sa stiti ca politia locala lucreaza in sistem integrat cu politia nationala, pe strada fiind prezente, in orice ora a zilei sau a noptii, patrule mixte, patrule de politie locala precum si patrule de jandarmi. In timp ce dvs. dormiti , noi suntem pe strada. Sunteti maestru in dezinformari dar va atrag atentia ca ceea ce faceti dvs. este sub demnitatea umana.
  Domnule fn , vad ca sunteti familiarizat cu situatia din politia locala. Ati uitat sa precizati ca reducerea de posturi a fost facuta mai ales in randul personalului cu functii de conducere si a corpului de control. Ordinea publica nu a fost afectata de reducere. Sistemul de supraveghere merge perfect, patrulele sunt pe strada.
  Daca doriti alte informatii sunteti asteptati la biroul politiei locale, nu mai aruncati in eter informatii eronate , si mai ales nu va folositi de suferinta unor oameni pentru orgoliul dvs. Sunteti josnici !

  Comentariu by angelescu mihai — 25 octombrie 2017 @ 9:59

 9. Domnule Angelescu Mihai, dumneata ce ai facut concret pentru orasul asta ?

  Comentariu by Anonim — 25 octombrie 2017 @ 10:53

 10. Pt. #18
  https://www.replicaonline.ro/politia-locala-reia-haina-de-gardian-public-147700/

  Comentariu by nabuco — 25 octombrie 2017 @ 10:57

 11. tov angelescu, ” josnic” esti dumneata, nu noi care te platim….lumea are dreptate, in afara de „facut kilometri ” cu masinile, cind ai vazut dumneata un politist local patrulind pe jos ????In afara de sos Constantei, Stefan cel Mare si 1 Decembrie, mai sint foarte multe strazi in acest oras, asta spre stiinta. Si chestia cu ” vino la sediu”, esti cam depasit , sau dus vremurile….iesi tu pe strada si vorbeste cu lumea, intreaba….

  Comentariu by pop — 25 octombrie 2017 @ 11:22

 12. Pt.8

  Dle .Angelescu eu nu arunc in aer informatii false,nu fac dezinformarii ca dumneavoastra si nu mint.Cati membbrii are astazi patrula dumneavoastra si cate patrule avetii in 12 ore?.Suferinta oamenilor nu a fost provocata de comunitate poate de dumneavoastra.
  Alte informatii nu cred ca mi le puteti da pentru ca sunt penale pentru dumneavoastra.
  Pt.9,11,dl.Marian Vasile
  O informatie solicitati :Ce pregatire profesionala are si daca cu acea pregatire este calificat(conform legii 188/1999 ,statutul functionarului ,art 57 alin.7)sa conduca Politia Locala

  Comentariu by fn — 25 octombrie 2017 @ 12:40

 13. http://www.mangalianews.ro/2017/10/femeia-agresata-la-saturn-fost-si-violata-suspectul-este-recidivist/

  Comentariu by nabuco — 25 octombrie 2017 @ 14:13

 14. Amarnicul șef al Politiei Locale ne povestește ca siguranța publica a Mangaliei este asigurata de patrule nocturne si în timp ce noi dormim, ei sunt pe stradă.
  Apoi mai avem situatia ca 7 mașini si un apartament au fost sparte într-o noapte, pe aceeasi strada, iar o femeie a fost tâlhărită. S-a întâmplat în prezența patrulelor vigilente l, care nu au vazut hoții din cauza beznei? Sau ne minte seful politiei locale când ne asigură că nu a fost afectată siguranța publică?
  Situația din oraș este realitatea!

  Comentariu by Anonim — 25 octombrie 2017 @ 15:08

 15. Am spus-o și o repet. Poliția locală e insuficientă, dacă nu are mijloace tehnice moderne. În primul rând e vorba de camere video. Ei nu trebuie să se plimbe neapărat pe străzi, ci să privească pe monitoare și să intervină foarte rapid. Dar ca să se vadă ceva pe camere, este necesar și un iluminat public normal. Și ăsta e deficitar de multă vreme. Trebuie cineva condamnat și apoi o să se mai schimbe ceva becuri.

  Comentariu by lucian visa — 25 octombrie 2017 @ 15:59

 16. @ 8
  Primarul este cel care răspunde in perioada mandatului de tot ce se intampla in oras. E vorba de un om si o echipa nu de politic, caci un oras poate fi administrat de alesi independenti ,neinregimentati politic.
  Eu nu blamez ci constat. Rata infractionalitații este foarte mare in acest oras. Daca va duceti in cartierul Colonisti o sa constatati ca peste 90% din imobile au fost atacate de hoti iar unele de mai multe ori dar furturile sunt in tot orasul. Cele reclamate la politie sunt destul de putine pentru faptul ca oamenii stiu ca nu se rezolva nimic si nu mai pierd timpul. Consumul de droguri si proxenetismul sunt si ele ridicate, desi clanurile care se ocupa cu asa ceva sunt cunoscute isi vad linistite de treaba. Inclusiv circulatia rutiera si stationarea autovehiculelor in Mangalia creaza multe probleme.
  Nu e nici o lauda ca faptasul a fost prins, lauda ar fi fost daca prin actiunile factorilor responsabili agresiunea ar fi fost prevenita. Pentru acest lucru este nevoie de:
  – Un sistem de iluminat functional care sa acopere toate spatiile publice ceea ce la Mangalia nu este realizat si sa nu vorbiti de ENEL ca minciuna asta nu tine acum, dupa peste 5 ani de mandat ci reprezinta clar incompetenta și reauavointa a primarului si a oamenilor sai.
  – Un sistem de supraveghere video care sa acopere tot domeniul public, dotat cu camere performante care sa permita recunoasterea persoanelor. Astfel de camere erau instalate inca din mandatul lui Tusac iar prin bugetele de după 2012 au fost alocate fonduri destul de mari pentru acest sistem care functioneză probabil prin zona centrului, unde se concentreaza actiunile edilitare. Cate camere din cele peste 400 care trebuiau sa existe sunt acum ? Are politia locala sau cea municipala o evidentă a camerelor de luat vederi private ( persoane fizice sau juridice) care au raza de actiune pe domeniul public? Exista o interconectare a sistemului video cu politia municipala si cu jandarmeria?
  – Un sistem de control si interventie rapida pe domeniul public, patrule, informatii primite de la cetateni, de la firme private de paza, sau instutii ale statului ( politia de frontieră, armata ). Cate patrule se executa noaptea in Mangalia, la cate participă politia locala?
  -Un sistem de informare a populatiei. Are site-ul primariei o rubrica in care sa fie popularizate infractiunile descoperite si sanctionate precum si faptasii lor ?

  PS Daca in timpul programului de munca dumneavastra suprevegheati blogurile si facebookul, ca sa raspundeti celor care critica primarul si oamenii sai, este clar cat de bun profesionist santeti.

  Comentariu by Marian Vasile — 25 octombrie 2017 @ 16:08

 17. D-le Angelescu,din obisnuinta scriu „domnule”,puteti aduce fapte in sprijinul celor afirmate?Daca nu,mintiti cu nerusinare.

  Comentariu by doru — 25 octombrie 2017 @ 16:24

 18. De unde rezultate si performante la Politia Locala cand la ora 09.59 directorul acestei institutii fiind la serviciu si ar fi trebuit sa se ocupe de problemele Politiei Locale ,dl.Angelescu sta pe bloguri si facebok si raspunde la criticile reale ale oamenilor.Iarta-I Doamne ca nu stiu ce fac.Dle.primar poate ii taiati ziua de munca pentru ca in timpul de munca se ocupa de altceva decat de problemele de serviciu sau o face din dispozitia dumneavoastra ?.

  Comentariu by Anonim — 25 octombrie 2017 @ 21:53

 19. Pt.16
  Nu trebuie sa fie o interconectare a sistemului video al primariei cu politia municipala si jandarmeria.Exista un plan de cooperare prin care le sunt puse la dispozitie imaginile solicitate de politie si jandarmii .Dar se dau numai pentru camerele care exista si functioneaza si aici este o alta poveste plina de ilegalitati cu privire la instalare si functionarea acestor camere video.

  Comentariu by VUCEA DAN — 25 octombrie 2017 @ 22:02

 20. Pt. #19
  Ai vorbit cu Leo el ce zice despre argument?
  Eu l-a intrebat doar intr-o doara:
  -Ce faci Leo?
  – (pauza) de toate!

  Comentariu by nabuco — 25 octombrie 2017 @ 23:24

 21. https://www.ordinea.ro/primarul-si-viceprimarul-din-mangalia-croaziere-si-dansuri-din-buric-pe-banii-locuitorilor-foto/ uite ce face primarul. Prostie mai mare ca asta nu am vazut cica ne infrateste dar s-au dus doar paparude fara niciun plan. Concediu mascat cu dat din buric.

  Comentariu by codita — 26 octombrie 2017 @ 9:04

 22. Înfrăţirea oraşelor se poate defini ca un acord de
  prietenie, implicând cooperarea a două colectivităţi din două ţări
  diferite, cu susţinerea ambelor administraţii locale. Cele două
  comunităţi înfrăţite derulează proiecte şi desfăşoară activităţi centrate
  pe diferite teme şi promovează înţelegerea similarităţilor şi
  diferenţelor. Pe cand cei 5 nu au facut nimic de mai sus odata ce nu s-a scris si nu se stia de aceasta infratire. Acum ca s-au sifonat intai prin presa si apoi pe 24 oct a aparut si pe site-ul primariei. Urata metoda.

  Comentariu by codita — 26 octombrie 2017 @ 9:11

 23. Pai si ce nu s-au sustinut? N-au desfasurat activitati centrate? Crezi ca numai la Mangalia au fost violuri in perioada asta?

  Comentariu by Anonim — 26 octombrie 2017 @ 10:04

 24. Asa s-a infratit si cu orasul ala din Israel,si……Doar atat, o plimbare a unor smecherii(????)in Israel,cheltuieli de la bugetul,,generos” iar rezultate ZERO.

  Comentariu by VUCEA DAN — 26 octombrie 2017 @ 12:29

 25. Uauu ce am aflat de la Marian asta. Ca primarul raspunde de tot . Deci primarul e vinovat daca vreun politist de la nationala ia spaga sau nu isi face treaba. Sau ca jandarmii se plimba aiurea prin oras desi sunt mai multi ca localii , si asa mai departe. Mai … tu te auzi ce spui ?

  Comentariu by Silviu — 26 octombrie 2017 @ 23:45

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress