Politica locală

20 octombrie 2017

Florin Iordanoaia: ”Pe noi, cetatenii de rind nu ne intereseaza birfele, rautatile dintre partide sau consilieri. Ne intereseaza starea orasului!”

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:24

Florin Iordanoaia: Pe noi, cetatenii de rind nu ne intereseaza birfele, rautatile dintre partide sau consilieri! Cred ca ne intereseaza starea orasului. Iar eu cred ca nu este una buna, pentru ca, de peste 5 ani orasul se duce in jos la toate capitolele: curatenie, drumuri, intuneric, spatii verzi, cultura si… sport. Nu vedem nimic concret! Ce-mi pasa de templul din sensul giratoriu, care nu inseamna nimic, la care turistii nu au acces, ca sa zic ca ar fi o atractie… turistica! In afara de parcul de pe varianta, realizat din banii nostri si nu europeni, cum ar fi trebuit, ce altceva mai e? Vreau sa vad ca nu mai sint gropi in asfalt pe strazile principale, sa vad strazi asfaltate, sa fie lumina pe faleza seara (si in tot orasul), ca sa nu fiu nevoit sa ma sprijin de zid, sa vad spectacole artistice si in plan personal, sa vad ca sportul este ajutat, stimulat si dezvoltat. In rest, doar discutati si nu faceti nimic! Cei care aveti puterea in oras, nu rezolvati nimic! Sau, poate, doar ca va umpleti buzunarele si asta e de bine! Pentru voi!

mangalianews.ro

14 Comments

 1. Un comentariu de bun simț.

  Comentariu by lucian visa — 20 octombrie 2017 @ 15:25

 2. Bun simt? Omul a fost foarte ingaduitor. Lipsurile orasului Mangalia sunt mult mai multe. Privit cu atentie orasul nostru seamana tot mai mult cu o epava. Dar lumea e nepasatoare. Nu stiu pana cand.
  La cat e lumea de credula nu m-as mira sa ia un al 3-lea mandat primarul care a distrus Mangalia.

  Comentariu by eu — 20 octombrie 2017 @ 17:38

 3. Un PROSTANAC care sta inLimanu

  Comentariu by ion — 20 octombrie 2017 @ 20:16

 4. Cine, Radu? Nu, a stat la sat, dar nu la Limanu, ci la Albesti.
  Acum, de cind cu soacra, valizele cu bani si hainele de firma, la Limanu, Albesti, Tuzla, Corbu, adica de, la sate, e doar latifunfiar, cu sute de hectare de pamint. Resedinta e la judet.

  Comentariu by Anonim — 20 octombrie 2017 @ 20:23

 5. http://www.stareanatiei.ro/2017/10/calcule-mananci-ovaz/

  Comentariu by nabuco — 20 octombrie 2017 @ 20:31

 6. Acest articol conţine o gravă eroare de judecată.

  Cum adică, domnule Iordănoaia, nu vă interesează „birfele, rautatile dintre partide sau consilieri”?? Păi tocmai de-aia ne-o tot dau ăştia prin gură, pentru că nu înţelegem că aspectul jalnic al oraşului este consecinţa directă a acestor bîrfe şi răutăţi dintre partide sau consilieri.

  Comentariu by Părintele Grijanie — 20 octombrie 2017 @ 20:38

 7. http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/breaking-news-foto-documentele-care-arata-de-ce-nu-poate-fi-eliberat-victor-becali-mai-periculos-decat-un-infractor-care-sustrage-o-bicicleta-reactii-vulcanice-ale-lui-gigi-becali-si-dumitru-dragomir-523691.html

  Comentariu by nabuco — 20 octombrie 2017 @ 20:56

 8. Nu e ala de se da mare karatist si face pe zmeul ? Are o minte de puber inrait vrea cred si vreun ciolan ceva de ros. Dar degeaba ajungi consilier daca nu iti arunca bastanul nimica.Uite la bucataru cat latra si degeaba.

  Comentariu by Dan — 21 octombrie 2017 @ 10:02

 9. Spre deosebire de larve sau rime ca tine, Dan, respectivul domn a avut curajul sa spuna ce gindeste. Si sa-si asume ceea ce spune. Multi care citesc sint de acord cu ce a spus. Adevarul supara.

  Comentariu by Anonim — 21 octombrie 2017 @ 11:12

 10. @8
  Nu se da ci chiar e mare. Instruieste in arte martiale si formeaza caractere puternice si corecte la sute de copii din acest oras, instruieste si formeaza sute de ofiteri de marina. Bucataru face destul de multe pentru oras din postura de simplu consilier.Tu cu ce te poti lauda, Dan cel trist si invidios?
  Ca tot ai adus vorba, domnul Iordanoaia ar fi un bun candidat la primarie in cazul in care se v-a ajunge la referendum sau la alegerile din 2020, cum un posibil candidat ar fi si bucatarul.

  Comentariu by Marian Vasile — 21 octombrie 2017 @ 12:45

 11. Va cam laudati singuri. Noi unii am tras in 89 cand karatistul statea sub pat. Fara noi acum era la cules de cartofi. Eu nu ma laud , asta e caracterul meu. Facultati pe bune , 30 de ani de munca , politica bineinteles dar voi ati votat pe astia de care mancati rahat acum ca prostii ce sunteti. Apropos , amibelor cand veti ajunge macar la stadiul de rama ? Ca la vama cand lucrati v-am dat spaga de puteati sa luati multe meditatii . Fereasca de asemenea primari.

  Comentariu by Dan — 22 octombrie 2017 @ 13:53

 12. Pt. #11
  Uite pentru ce unii au murit nevinovati in ’89:
  https://www.replicaonline.ro/bomba-bombelor-cine-va-fi-candidatul-psd-la-prezidentiale-333715/

  Comentariu by nabuco — 22 octombrie 2017 @ 17:29

 13. pt 11
  in cine ai tras netrebnicule ?? cei de mai sus au jignit rama cu comparatia cu tine…!!! ai tras ca apoi sa „dai spaga” ?? e primul comentariu pe care-l fac aici la nenea Visa ( si citesc blogul de vreo 7 ani…)

  Comentariu by scarbit de cei ca dan — 22 octombrie 2017 @ 20:37

 14. Você NUNCA MAIS vai passar inópia ou contar calorias. http://fitnessbrasil.online

  Comentariu by codigo amagrecer de vez funciona — 26 octombrie 2017 @ 1:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress