Mangalia – politica locală

14 octombrie 2017

Nu sunt destui medici în Mangalia? ANL construieşte un bloc special pentru ei!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:42

Agenţia Naţională pentru Locuinţe construieşte în Mangalia un nou bloc. Se estimează că imobilul ANL va fi gata în vara anului 2018. Construcţia de pe strada Oituz a stârnit şi interesul unui mare magazin, care a depus documentaţia în vederea unei investiţii. Este vorba despre Profi, care va deschide un nou magazin în zona amintită. Revenind la blocul ANL, el este destinat exclusiv specialiştilor din sănătate.

„Există un deficit de specialişti în sănătate. Această problemă a fost transmisă la Bucureşti, iar când ANL a decis să contruiască un nou bloc în Mangalia, a stabilit că el va avea ca destinaţie specialiştii din sănătate. Adică, atunci când va fi gata, unităţile medicale din zonă vor putea angaja oameni cărora le vor putea pune la dispoziţie şi locuinţe. Blocul ANL va avea 16 unităţi locative”, a explicat viceprimarul Mangaliei, Dragoş Angelescu.

A.C., Replica 14.10.2017

4 Comments

 1. Nu ati inteles la ce doctori se face referinta…. Este vorba despre „doctorii” docenti din primarie, veniti sa puna umarul la binele orasului, care trebuie sa se faca si cu o proprietate, in plus fata de salariile uriase pe care le incaseaza, sefi, sefute, asistente, directoare, directori, se chinuie, saracii de ei sa-si cumpere o casura din salariu. Ei sunt, doctorii orasului!
  Dormiti, fratilor, linistiti, ca Radu mincinosul lucreaza pentru voi. Lingeti, fratilor, cit puteti,sa nu cumva sa-l suparati, ca se face si mai urit!

  Comentariu by Anonim — 14 octombrie 2017 @ 19:46

 2. http://obiectiv-online.ro/?p=18919
  QED

  Comentariu by nabuco — 14 octombrie 2017 @ 21:46

 3. Doctoru Marcel de la Muzeu

  Comentariu by Dana — 15 octombrie 2017 @ 13:15

 4. Adica plagiatorul cu aere egocentriste. Asta macar stie sa dea copy-paste.
  Ce te faci cu ceilalti docenti care au probleme cu literele. Nu cu cifrele, p-alea le recunosc……..

  Comentariu by Anonim — 15 octombrie 2017 @ 14:33

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress