Mangalia – politica locală

26 septembrie 2017

DECE MINTI RADU CRISTIAN ??? Cristian Radu : de la mica minciuna la marea minciuna !

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:08

De la micile la marile minciuni nu este decat un pas.

Iar eu nu fac altceva decat sa observ ceea ce singur, Cristian Radu, spune cu voce tare, cel putin pe profilul lui de Facebook :

 • A studiat la ASE Bucuresti, Management
 • A învăţat la Economic Mangalia
 • Trăieşte în Mangalia
 • Din Mangalia

Totusi,

Oricat am cautat in arhivele Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE) nu exista niciun student sau absolvent cu acest nume care sa fi studiat vreodata acolo!

Oricat am intrebat, in arhivele Liceului Economic Mangalia nu exista niciun elev cu numele Radu Cristian care sa fi absolvit acest liceu !

Oricat am cautat nu am reusit sa dau, nici eu, nici nimeni din Mangalia, de casa, apartamentul, garsoniera sau domiciliul unde „traieste” efectiv primarul Cristian Radu in Mangalia, asa cum pretinde domnia sa. Poate o fi secret de serviciu, cine stie?

Cine minte ? Si de ce ?

Daca la aceste mici probleme incepem sa ne acoperim de minciuni, daramite la alea mari, ale orasului, probleme de buget si de functionare a administratiei ? Ce-o sa facem ? Furam adevarul pe zi ce trece ?

Exista o vorba romaneasca : “cine fura zi un ou, maine va fura un bou” !

Ca, daca Radu Cristian va minte pe voi, cetatenii Mangaliei, cu privire la trecutul si prezentul  lui, puteti sa fiti siguri ca va va minti referitor la viitorul vostru !

P.S. Ca intrebare, domnule primar : unde este cladirea unde ati urmat dumneavoastra studiile „in economie” ale A.S.E. ? Si cum de profesorii de la A.S.E. nu va tin minte ?

Dan Vucea,

inca (prin voia hotararii judecatoreasti nr 1270/2017 din 23.08.2017 a Tribunalului Constanta)

Director Executiv Adjunct al Directiei Politie Locala Mangalia.

FB

15 Comments

 1. – nu avea cum sa termine liceul economic si sa lucreze la IAS Albesti..
  – e FINUL lui Blejnar, cred ca e suficient ca motiv sa fie angajat la garda financiara si ulterior- studii si functii. A cazut Blejnar, Radu s-a retras primar la Mangalia…

  Comentariu by zek — 26 septembrie 2017 @ 14:27

 2. Se pare ca totusi a facut liceul la economic, dar profil mecanica, din spusele unei colege de liceu pe facebook:
  ”Croitoru Paula Din toate minciunile pe care le spune are totusi si un adevar, a terminat liceul economic din Mangalia dar profil mecanica (am fost colegi)dar el nu isi mai aduce aminte nici de parintii lui dar de colegi nici atat…..”

  Comentariu by Marian Vasile — 26 septembrie 2017 @ 15:06

 3. pt. 2

  Radu Cristian nu a absolvit Liceul Economic. A facut acolo doar „treapta I” (clasa a 9-a si a 10-a) dupa care nu a luat examenul de treapta a -II-a. Asa ca a absolvit Liceul Agricol Palas. Asta ar fi trebuit sa scrie el pe Facebook: Liceul Agricol Palas. Pe ala l-a absolvit ! Acolo a stat in banca la scoala !

  Comentariu by theo — 26 septembrie 2017 @ 19:09

 4. Cu ce a mintit cand a scris ca ” a invatat la Liceul Economic ” ? Ca nu ma prind ?

  Comentariu by Anonim — 26 septembrie 2017 @ 20:29

 5. Pai n-a invatat nimic. Cum sa fure a invatat la garda.

  Comentariu by Anonim — 26 septembrie 2017 @ 20:33

 6. Minte, minte si uraste.
  NU a invatat la Liceul Economic, poate acum suna bine, dar pe vremea lui nu exista, era Liceul Industrial nr. 2 Mangalia. Unde a absolvit DOAR treapta a I-a, respecyiv clasele IX-X.
  NU a luat treapta a II-a (explicabil de ce, pe atunci examenele se dadeau pe bune)si s-a mutat, care toti care picau la treapta, la Liceul Agroindustrial Palas. Acolo a dat si bacalaureatul, adica la liceul unde
  dadeau cei mai slabi – pe atunci, pe vremea lui, se copia si multi au reusit sa-si obtina astfel bacalaureatul.
  Asta e adevarul.
  Dupa cum tot adevarat este ca la acelasi liceu – Industrial nr. 2 – erau si olimpici…
  De-aia minte, de-aia uraste… frustrari din copilarie si adolescenta.

  Comentariu by Anonim — 26 septembrie 2017 @ 22:33

 7. Hopa s-a trezit si Vucea.Stai blând Danute ca nu te mai pune nimeni înapoi pe funcție cu toate atacurile tale.Pe primar fix in cot îl doare de ce spui tu pe aici sau pe facebook.

  Comentariu by Anonim — 26 septembrie 2017 @ 22:40

 8. Sau poate verifica cum a incasat si pensia nesimtita si salariul la politia locala , pe perioada cand era interzis cumulul … Ca de spaguta l-a iertat.

  Comentariu by Gill — 27 septembrie 2017 @ 0:13

 9. Sa ne saruti dulce dulce pana la sange….in cur dobitocilor!

  Comentariu by IPSI — 27 septembrie 2017 @ 9:19

 10. E de noaptea mintii sa publici pe blog elubratiile unui analfabet! Acest pseudomilitian a pacalit cartea in toate etapele pe care le-a parcurs in procesului de invatare.

  Comentariu by ALDE — 27 septembrie 2017 @ 10:18

 11. vorbind de analfabeti….nea pupicincuristule elubratii nu exista in limba romana.intelegeam daca mancai o litera da aici nu i doar una ..asta arata ca esti din gasca analfabetilor.esti si tu un tatulici..o limba colo una ici

  Comentariu by wow — 27 septembrie 2017 @ 13:31

 12. Pt.7
  Poate o sa-l doara in fund de ce am zis la DNA.
  Pt. 8 (Gil cap de ….fraier)
  Esti prea prost .ca intelegi aceste legi la care faci referire.Era imposibil sa iau si pensia (pensia militara de stat) si salariul.Dece .intreab-o pe Marga Toader.Si daca esti tare curajos iscaleste cu numele real fraiericiule .ca am nevoie de bani.
  Pt. 10 Am pacalit tot ce vrei tu Colgiule insa nu am pacalit statul(primaria)de bani..Mai fermecatule mai bine taci .ca esti pe marginea prapastiei.

  Comentariu by VUCEA DAN — 27 septembrie 2017 @ 17:11

 13. wow, de ce vrei sa-mi pozezi intr-o molusca nepriceputa? Preformatate, prostovane! Pe cand pseudomilitianul este agramat si un jeg de om.

  Comentariu by ALDE — 27 septembrie 2017 @ 20:46

 14. pt. 8

  Am fost acolo si am vazut !

  In niciun caz Vucea nu a cumulat pensia cu salariul in 2012, 2013! Era interzis de lege! Niciun contabil nu si-ar fi „dat foc la valiza” singur sa-i plateasca un salariu peste pensie !

  Am fost acolo cand R.C. l-a intrebat daca vrea salariul sau pensia! Si Vucea a ales salariul. A renuntat la pensie in perioada in care a fost interzis acest cumul.

  Terminati cu prostiile!

  Asta ar fi insemnat ca ordonatorul de credite Radu Cristian sa fi facut o ilegalitate!

  Daca a facut-o ..sa plateasca!
  Dar nu a facut asta! Nici Vucea si nici Radu cristian !

  P.S. Colgiule, vezi ca incepi sa-l critici pe seful tau!

  Comentariu by theo — 27 septembrie 2017 @ 23:04

 15. Pt.13
  Sictir cretinule.La furat si mana intisa ca asa ai facut de cand te stiu Colgiule.Un cersator ,un ligau si o meduza(fara coloana vertebrala).Nu stiu cine este un jeg ,eu care va demasc afacerile ilegale din cadrul primariei sau tu care ai devalizat bugetul de la Gold.

  Comentariu by VUCEA DAN — 28 septembrie 2017 @ 17:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress