Mangalia – politica locală

15 septembrie 2017

15 familii au fost evacuate într-o amplă acţiune condusă de executor şi de Direcţia Socială Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:57

În urmă cu puţin timp, 15 familii au fost evacuate din locuinţe din cauza acumulării unor datorii foarte mari la plata întreţinerii şi chiriilor. La acţiune au participat reprezentanţi ai Direcţiei Sociale din cadrul Primăriei, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi executorul judecătoresc din Mangalia.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Mangalia, acţiunea de evacuare a vizat 13 familii care locuiesc în barăcile din cartierul MI Dobrogeanu, o familie din Căminul CP5 de lîngă Poliţie şi o altă familie care locuia la ANL pe strada Oituz. În ceea ce priveşte ultimul caz, familia respectivă părăsise cu câteva luni în urmă apartamentul, acţiunea de astăzi fiind, practic, o formalitate impusă de hotărârea definitivă dată de instanţa de judecată.

De altfel, în cazul tuturor celor vizaţi există hotărâri judecătoreşti definitive ca urmare a neachitării datoriilor care se impun, astfel că cei care locuiau până astăzi cu chirie au ajuns să acumuleze debite foarte mari. Toate persoanele aflate pe lista neagră a datornicilor fuseseră notificate în urmă cu trei luni, însă datoriile nu au fost achitate, astfel că s-a impus evacuarea de către executorul judecătoresc.

Barăcile au fost izolate, intrările au fost zidite, urmând ca în perioada următoare să fie demolate.

editiadesud.ro 15.09.2017

Un comentariu

  1. Evacuare la Mangalia la barăci 2017
    https://youtu.be/8hH9mTIIBCA

    Comentariu by nicu — 15 septembrie 2017 @ 20:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress