Mangalia – politica locală

14 septembrie 2017

Și locurile de joacă din Mangalia sunt „praf“. Primarul, chemat la CJPC!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:41

După ce primarul Decebal Făgădău a fost chemat să dea explicații la sediul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța, locurile de joacă pentru copii fiind un real pericol, a venit și rândul primarului din Mangalia, Cristian Radu. Astfel, comisarul șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, i-a lăsat o invitație primarului din Mangalia pentru data de 25 septembrie, la sediul CJPC.

Telegraf 13.09.2017

18 Comments

 1. Astazi Piticul a evacuat cateva familii de la baraci cu jandarmii. O femeie a murit cand a fost scoasa cu familia din casa. A mai bifat ceva la realizari primarul nostru. Sa se gandeasca ca intr-o buna zi si el ar putea fi evacuat din casa daca va trebui sa dea inapoi banii pe care i-a furat.

  Comentariu by Anonim — 15 septembrie 2017 @ 11:31

 2. @ 1
  Acum nu trebuie sa cadem in cealalta extrema si sa-i punem in carca primarului si ce nu-i apartine, mai ales ca sunt destule cele pentru care se face vinovat.
  Evacuarea s-a facut cu executor judecatoresc, in baza unor sentinte, pe motive temeinice juridice si legale, e posibil ca aspectul moral si etic să lase de dorit dar asta-i alta treaba. Dumnezeu s-o odihneasca pe decedata, nu ordinul de evacuare, de care stiau de mai bine de trei luni, i-a cauzat moartea, cel mult i-a grabit-o un pic.

  Comentariu by Marian Vasile — 15 septembrie 2017 @ 13:14

 3. Când vede uniforme si bocanci, câini și arme, mașini de poliție si acareturi scoase cu forța în stradă, când știe de naziști din lacrimile mamei, cand știe de colectivizare, iar un jandarm cu câinele îi șuieră „Intră în casă!”, o femeie de 75 ani intră în panică.

  Există si soluții inteligente de a rezolva situatia de la barăci. Fără trupe, fără câini.

  Comentariu by Mentalistul — 15 septembrie 2017 @ 22:21

 4. Formula clasica de manipulare securisto-comunista ! Mentalistule , esti cam grosolan, nenea Vasile e mai rafinat decat tine. Desi, amandoi , sunteti facuti de aceeasi mama. Care plangea de dorul nazistilor, plangea de dorul bocancilor, plangea ca nu avea ce sa va puna pe masa ! De asta si copilul lui mentalist a lucrat in ministerul de interne. Adica, un vames parlit , imbracat in uniforma si bocanci, spagar notoriu, poate si cu un caine pus sa detecteze halcile de carne ascunse in geamantane. Aparator de tigani, pe cat se pare. Ai vrut sa faci ceva, mentalistule, dar , inca o data ne demonstrezi ca esti dus cu pluta. Cum care pluta ? Aia care te-a dus prin birou la Obama, si la toti smecherii planetei, securist imputit ce esti. Du-te si trateaza-te

  Comentariu by Anonim — 16 septembrie 2017 @ 10:43

 5. Pt 4:
  Cât am fost eu in vama Vama Veche toată Mangalia o ducea bine. De la bișnițar la cârciumari sau consilieri locali. Fără să încalc legea, ci folosindu-mă de ea. Fără să îmi bat joc de oameni să-i țin cu orele la graniță. Pe tura mea, toată lumea a fost mulțumită.

  Comentariu by Mentalistul — 16 septembrie 2017 @ 12:15

 6. Pt. #5
  Pe care tura cu Belinda san cu Leo?

  Comentariu by nabuco — 16 septembrie 2017 @ 12:29

 7. Din „gasca” lu’ „Alba ca Zapada”:
  https://www.replicaonline.ro/primarul-mangaliei-scrisoare-catre-horia-constantinescu-dupa-ce-l-a-pus-la-zid-cu-locurile-de-joaca-330314/

  Comentariu by nabuco — 16 septembrie 2017 @ 13:41

 8. Pt 6
  Nope, Leo a lucrat la Negru Vodă, iar Belinda la Drumuri si Poduri.
  Știi de alții, dar de mine nu știi nimic. Ceea ce dovedește că mi-am vazut de treabă. Daca eram asa șpăgar notoriu cum aberezi, acum îmi reproșau mangalioții. Nu anonimii.

  Comentariu by Mentalistul — 16 septembrie 2017 @ 14:43

 9. Daca nu ai luat spaga, sa te ajute Allah al tau in tot ce faci. Daca ai luat spaga, sa-ti dea Allah numai bube si necazuri. Ca tot te dai un om corect si cinstit.

  Comentariu by Anonim — 16 septembrie 2017 @ 14:49

 10. Un pesedist? Niciodată!
  Chiar dacă persoana e om de calitate, nu-l lasă partidul. Iar omul înţelege, că e băiat bun.

  În felul ăsta, un parid-stat, un mamut de organizaţie, ratează ocazie după ocazie să facă ceva util pentru ţară, nu numai pentru un oraş ca Mangalia.

  Comentariu by Părintele Ion Iliescu — 16 septembrie 2017 @ 15:10

 11. @4
  Puti a colgism pe la avicola, ca de la posta deja omori si-un magar, anonimule !
  Nu stiu ce mama ai avut dar se pare ca nu ti-a dat cei 7 ani de-acasa sau nu a avut cui sa-i dea si nici scoala nu ti-a placut.
  Cu asemenea postari nu-l discreditezi pe Mentalist ci ii cresti cota, asa ca dai mai departe.

  Comentariu by Marian Vasile — 16 septembrie 2017 @ 16:20

 12. Nene Vasile, ai devenit grosolan ! E normal sa-ti aperi fratele mai mic , ca vorba aia ” ce naste din pisica, soareci mananca „. Asa ca …mergeti si va tratati , securisti imputiti de spagari notorii ce ati fost, sunteti si veti fi pana cand va veni un jandarm sa va suiere ceva la ureche. Nenorocitilor. Ca nu puteti sa va jucati si sa manipulati sufletele oamenilor folosindu-va de moartea doamnei. Opriti-va, chiar nu aveti nimic sfant in voi ?

  Comentariu by Anonim — 16 septembrie 2017 @ 18:04

 13. @ 12
  Eu iti vorbesc politicos si civilizat iar tu, in nimicnicia ta, la fel ca tigancile, iti pui poalele in cap sa-ti vada lumea obrazul de jos murdar de fecale. Chestiile esta cu securisti si spagari merg la voi, care traiti din bugetul orasului, nu la mine. Vezi ca de furie si neputinta ai uita la ce articol comentezi. Asta e cu locurile de joaca, de unde v-ati luat voi masini pe spagi.

  Comentariu by Marian Vasile — 16 septembrie 2017 @ 21:20

 14. Nene Vasile, esti patetic. Recunoaste ca ai gresit si fa-ti autocritica. Ca doar nu esti cel mai curat si cinstit dintre pamanteni. Si du-te cu prietenul tau la control medical. Poate-ti „grabeste un pic” vindecarea. Vorbeam de locurile de joaca. In rest, ramane cum am stabilit. Securistule !

  Comentariu by Anonim — 17 septembrie 2017 @ 11:06

 15. @ 14
  Bag de seama ca te cam doare, adica mai ai ceva constiinta sub stratul gros de lichelism. La securitate trebuia sa ai minim 18 ani iar eu i-am implinit după 1990, oricum decat ca tine mai bine securist.

  Comentariu by Marian Vasile — 17 septembrie 2017 @ 13:26

 16. Vasile, ce plm tot faci pe tine. Mars la gunoi.

  Comentariu by ALDE — 17 septembrie 2017 @ 16:32

 17. @ 16
  Ai schimbat nickname-ul dar conținutul e tot cel scatofag. Este clar ca nu puteti mai mult si va insultati pe voi nu pe mine. Dar macar vede lumea cu ce oameni defileaza Pinochio. Bagati mare ca se apropie referendumul !

  Comentariu by Marian Vasile — 17 septembrie 2017 @ 19:41

 18. Pt.4
  Vezi ca esti mai securist decat Mentalistul .Relatiile tale cu oamenii din sistem sunt cunoscute si pot fi dovedite Colgiule.

  Comentariu by Anonim — 18 septembrie 2017 @ 10:51

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress