Politica locală

13 septembrie 2017

CLUBUL PENSIONARILOR, PĂRĂSIT DE PRIMĂRIE!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:32

„Am dorit să rezolv aceste lucruri în cadrul primăriei și să nu le fac publice:
Clubul Pensionarilor din Parcul aflat lângă portul turistic nu mai are nici butuc la ușă… Noaptea se droghează tinerii în el, se bea, se fumează etc. Ferestrele sunt deteriorate, nu se mai închid. Nu e păzit de nimeni, televizorul a fost furat.

Am sunat pe directorul Direcției de Asistență Socială, mi-a comunicat că de câteva luni nu se mai ocupă SPAS, ci Direcția de Gospodărie Urbană și Utilități Publice. Am fost la această direcție, am vazut pe o ușă că scrie „șef serviciu Alexandra Ivan” și a fost anunțată că o aștept cu o problemă, dânsa fiind în discuții in biroul directoarei Ciocănel Simona. Și am așteptat… o oră. Încerc să-mi imaginez dacă un cetățean, nu un consilier local, are o problemă, câtă batjocură primește. Am intrat in birou și am intrebat-o pe directoarea acestei direcții cine se ocupă de Clubul Pensionarilor. Mi-a răspuns că Direcția de Asistență Socială.

Uite așa, ping pong cu un consilier local. Am fost calm și răbdător. La fel, ping pong cu orice cetățean al Mangaliei.

Cât timp își dovedesc incompetența, Clubul Pensionarilor se distruge.

Luați această situație și transpuneți-o la nivelul municipiului: În timp ce echipa formată cu grijă și strădanie de către primar în 5 ani („Ne-a luat 5 ani să formăm o echipă!”) este incompetentă și arogantă cu cetățenii Mangaliei, tot municipiul intră în stare avansată de degradare. Stadionul nu se stie in grija cui este, Casa de Cultură, pentru care am gasit fonduri de la stat pentru reabilitare, nu se stie a cui este, iluminatul public ba este al ENEL – dar de fapt al primăriei, bazele sportive sunt ale nimănui, muzeul nu mai e muzeu etc.

Acestea sunt consecințele administrației Radu Cristian. Am să propun ca pensionarii să-și facă o asociație și am să înaintez un proiect Consiliului Local, ca dreptul de administrare al clădirii și bugetul alocat să fie dat acestei asociații.

E păcat ca acel club să se distrugă. Copacii din fața lui sunt morți, trebuie tăiați. Podeaua se mișcă precum valurile. Aparatul cu jetoane pentru cafea mai mult nu functionează”.

sursa: facebook.com/groups, 12.09.2017

mangalianews.ro

9 Comments

 1. Băi, deci, nu!… Nu înţeleg ce fac oamenii ăia acolo, la locul lor de muncă din primărie, toată ziua, de şapte ani încoace.

  Păi, cîte o oră dacă ar lucra la ele – probleme care sînt ACELEAŞI, în plm, de ŞAPTE ANI – şi tot le rezolvau de trei ori pînă acum!…

  Comentariu by Părintele Citaţie — 14 septembrie 2017 @ 0:20

 2. Cacatul de primar face sedinte cu angajatii si ii intreaba daca le place cum arata orasul. Iii ameninta cu demisia cu acelasi stil sw jeg cu care a intrat in 2012. Da-ti in mm demisia daca esti zero.

  Comentariu by Anonim — 14 septembrie 2017 @ 7:57

 3. Probabil că acum, când mica murătură mincinosă cu aere de găinar-cocălar a pus orașul pe năsălie, scumpii noștrii pensionari vor veni să voteze în număr mare și la referendum așa cum au făcut-o la alegeri dar de data asta pentru demitere! Aliluia!

  Comentariu by Popa Nartea — 14 septembrie 2017 @ 8:28

 4. PNL a realizat un sondaj pe judet. La Mangalia RC mai sta pe 20%. A primit tema sa se faca popular.

  Comentariu by Anonim — 14 septembrie 2017 @ 10:09

 5. Daca pnl spune 20% e clar are 5%!
  Lasa ca mai aduce de la Constanta

  Comentariu by IPSI — 14 septembrie 2017 @ 10:42

 6. Un sef de serviciu in Primaria Mangalia, in situatia (nefericita) cind nu „primeste” si alte sporuri, are un salariu lunar net (suma pe care o ridica in mina) de 4.500 ron.

  Comentariu by Anonim — 14 septembrie 2017 @ 11:24

 7. Ca sa nu mai vorbim de salariile politistilor locali, care ar fi trebuit sa „treaca” macar pe acolo…

  Comentariu by Anonim — 14 septembrie 2017 @ 11:33

 8. Clubul a fost inventat de Tusy sa isi faca campanie electorala. Probabi nu a fost construit cum trebuie daca se misca podeaua. Un jeg inauntru , galagie facuta de asa zisii pensionari care consuma bauturi alcoolice. Unul a sarit la bataie la o mama care isi plimba copii in parc. Daramat si deratizat iar pierde vara la taiat iarba din fata blocurilor.

  Comentariu by Dana — 14 septembrie 2017 @ 23:36

 9. PTR 8 – FELICITARI PTR PROPUNERE. aSTA E UNICA REZOLVARE, AVIND IN VEDERE „CE FETE” ISI FAC VEACUL PE ACOLO. ERAU INVATATI DE TUSI LA MOCANGEALA…

  Comentariu by zek — 16 septembrie 2017 @ 11:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress