Mangalia – politica locală

11 septembrie 2017

Primăria Mangalia va implementa catalogul electronic la instituţiile de învăţământ din oraş

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:26

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a participat, luni, 11 septembrie, la festivităţile prilejuite de începerea noului an şcolar, organizate la unităţile de învăţământ din localitate. Cu această ocazie, edilul a urat tuturor celor prezenţi succes în noul an şcolar şi a subliniat că Primăria Mangalia încurajează actul educaţional prin acordarea de burse şi organizarea de tabere gratuite pentru elevii cu medii mari.

„În funcţie de resursele bugetare, dorim ca în anii următori să majorăm bursele elevilor şi să acordăm şi alte tipuri de recompense primilor elevi din fiecare clasă”, a subliniat primarul Mangaliei.

Ca element de noutate, el a spus că Primăria Mangalia lucrează la implementarea proiectului de catolog electronic, care ar putea fi valabil încă din acest an şcolar.

„De asemenea, dorim realizarea unui proiect prin care să amenajăm în fiecare unitate de învăţământ un laborator performant dotat cu tehnologie modernă pentru studierea unor materii precum: biologie, chimie, fizică sau ştiinţe ale naturii”, a completat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Acesta i-a încurajat atât pe levi, cât şi pe dascăli să obţină rezultate cât mai bune în procesul educaţional din acest an şcolar.

(Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia). 11.09.2017.

mangalianews.ro

4 Comments

 1. Cine lucreaza la catalog, agramatii si repetentii ca el?
  Sau poate lucreaza la un sistem care sa permita modificarea notelor la cine trebuie. Adica tot la furat, ca doar asta stiu bine sa faca. Si nu trebuie scoala si nici mare catalog pentru asta.

  Comentariu by Anonim — 11 septembrie 2017 @ 22:10

 2. Catalogul electronic este un proiect propus de ministerul educatiei. Dar pana afla lumea primarul se baga in fata si isi asuma meritele altora. http://mobile.hotnews.ro/stire/21933269

  Comentariu by Marian Vasile — 12 septembrie 2017 @ 8:31

 3. Indiferent de unde e, este o mare porcarie. Un nou sistem de tocat bani, inutil.
  Lasati sistemul clasic. Macar sa se invete serios.

  Comentariu by Anonim — 12 septembrie 2017 @ 10:46

 4. Chelului tichie de margaritar ii trebuie!

  Comentariu by IPSI — 14 septembrie 2017 @ 10:44

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress