Politica locală

5 septembrie 2017

Complexul cumpărat cu 10 milioane de euro de Mohhamad Murad, în continuare în paragină

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:51

La finele anului trecut, omul de afaceri Mohhamad Murad era în mijlocul unei tranzacţii spectaculoase, cea mai mare din turism în anul 2016: achiziţia complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din stațiunea Olimp. Lanțul Phoenicia, deținut de Mohammad Murad, anunţa că a achiziţionat de la Josef Goschy fosta „perlă a litoralului”, contra sumei de aproximativ 10 milioane de euro. Imediat după tranzacţie, Murad a explicat că va mai investi alte 15 milioane de euro pentru a-i reda complexului din Olimp gloria de odinioară.

Din decembrie anul trecut şi până în prezent, în complexul care este în conservare momentan, nu s-a mişcat un fir de praf. Mai mult, reprezentanţii Primăriei Municipiului Mngalia ne-au confirmat că nu a fost depus încă nici un act care să ateste vreo intenţie de modernizare a complexului. “Nu avem momentan nici o documentaţie din partea investitorului. Nu ştim când vor începe renovările sau modernizările”, au spus reprezentanţii primăriei.

Există şi speculaţii cum că Murad s-ar fi răzgândit în privinţa planurilor legate de acest complex şi că ar căuta să îl vândă mai departe. Evident, numai timpul ne va demonstra care sunt cu adevărat planurile investitorului legate de Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, impunătoarele construcţii fiind deocamdată doar dovezi ale trecerii anilor şi ale neputinţei.

A.C., Replica 05.09.2017

5 Comments

 1. https://www.replicaonline.ro/prefectul-a-atacat-in-contencios-taxele-si-impozitele-adoptate-la-mangalia-329268/

  Comentariu by Anonim — 5 septembrie 2017 @ 21:06

 2. Ce face Robert Condrut pe Sos Constantei cu un tabel in mana ,a intrat in campanie ptr RC.?

  Comentariu by anonim — 8 septembrie 2017 @ 9:27

 3. O aduna semnături pentru referendum…

  Comentariu by Anonim — 8 septembrie 2017 @ 14:52

 4. Aseara era pe strada RC cu Calin,Robert Condrut si Catalin Stoica (bilbaitul de la cinematograf)O fi trecut pe la procesiune sa-l mai vada lumea ,ca deja la el a inceput campania electorala.

  Comentariu by anonim — 9 septembrie 2017 @ 8:12

 5. Ii vin turistii prin sindicat
  http://www.cotidianul.ro/captura-uriasa-de-migranti-in-zona-vama-veche-306747/

  Comentariu by nabuco — 9 septembrie 2017 @ 11:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress