Politica locală

2 septembrie 2017

Comunicat de presă Romania Moderna si Demna

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 16:32

La o lună de la anunțul privind lansarea oficială în mediul politic a platformei România Modernă și Demnă (PRMD), astăzi anunțăm definitivarea și lansarea platformei electronice în baza căreia formațiunea noastră va funcționa. De asemenea, cu acest prilej, fondatorul RMD, Remus Cristy Baisan, lansează o provocare competitorilor electorali.
www.prmd.ro este, începând de astăzi, complet funcțional și se adresează tuturor românilor cinstiți, demni și patrioți, care doresc să ajute la scoaterea României din marasm. Astfel, PRMD propune REVOLUȚIA PRIN VOT, o premieră în spațiul politic autohton, prin care o formațiune politică se bazează exclusiv pe anonimatul membrilor și simpatizanților săi!
„Așa cum am promis, propun un nou proiect politic, în jurul unei echipe implicate, pe mâna căreia îmi las toată încrederea și convins că românii, împreună, pot să reușească din nou să conceapă un proiect de perspectivă, care să își lase amprenta asupra politicului, mediului economic și social în următorii ani. România are nevoie de consecvență în abordarea politică, administrativă, economică și socială și de seriozitatea care ne-a lipsit în ultimii ani. Plecăm la drum spre prima cursă electorală cu propunerea mea pentru români: CURAJ! Este nevoie de coagulare, de implicare, de seriozitate, pentru ca noi, cei mulți și anonimi, să facem diferența!” – fondator PRMD, Remus Cristy Baisan.

Există suficiente argumente pentru ca mobilizarea, până la următorul test electoral, să fie o obligativitate, pentru a stopa vandalismul național și al inițiativei private și, astfel, îi invităm pe toți românii să vizioneze platforma www.prmd.ro și, dacă se regăsesc în crezurile noastre, să nu ezite să ne contacteze!

„La Neptun NU renaște opoziția! La Neptun renaște România, Modernă și Demnă!”
„Nu trece o zi fără să asistăm la ciocniri în coaliția de guvernare! Scorul nedrept de mare pe care PSD l-a obținut la alegerile parlamentare ar fi trebuit să îl oblige să guverneze țara. În schimb, asistăm la interese de grup și la agende ascunse! După ce PSD spune că renunță la eliminarea impozitului pe dividende, lovind astfel din nou mediul privat, asistăm la eterna și proasta comunicare în public a social-democraților, care, în goana lor după proiecte personale și deloc în interesul național, se ceartă acum cu ALDE, pentru că au „restanțe” la împărțirea fanariotă a funcțiilor în stat! În altă ordine de idei, biroul politic național și grupurile parlamentare ale PNL sunt reunite astăzi, la Neptun, pentru a dezbate un mare nimic! Ce pot să spună aleșii PNL? Că au pierdut alegerile lamentabil și că nu au, ca PSD, posibilitatea să împartă funcții pe bază de cumetrii? Își promit reciproc viitoare împărțeli după următoarele alegeri? Acest sistem feudal politic trebuie oprit acum! Hai să punem umărul la treabă! Hai să ne alăturăm României Moderne și Demne! La Neptun NU renaște opoziția! La Neptun renaște România, Modernă și Demnă!” – concluzionează fondatorul PRMD, Remus Cristy Baisan.

facebook

12 Comments

 1. Cristy, până a face România modernă și demnă, mai bine ai prinde un pic de experiență politică luptând pentru binele Mangaliei. Până acum ai ”ajutat” Mangalia printr-un interviu laudativ pentru primar, pe care bănuiesc că l-ai și votat. Cu așa realizări, e greu să coagulezi oameni de calitate lângă tine. Nu ești așa de grozav cum te crezi. Poate că ești de bună credință, dar nu e suficient.
  La singura noastră întâlnire, nu m-ai ascultat și a ieșit prost. Că m-ai mințit, am trecut peste, dar n-am uitat.

  Comentariu by lucian visa — 2 septembrie 2017 @ 16:41

 2. Mai sunt si altii si tot „cu bube in cap” doar ca bulele lor au prims coaja (in acceptiunea lor doar …).
  https://m.facebook.com/MangaliaCetatenilor/

  Comentariu by nabuco — 2 septembrie 2017 @ 18:23

 3. Hmmm… Ideea pare bună… Şi oamenii se mai schimbă… mai ales dacă îşi iau ţeapă cu pramatii penale gen Radu Cristian…

  Fie şi dacă se înscriu acolo numai cei care vor să dispară Ciuma Roşie, şi tot se pune de 60% repejor!…

  Comentariu by Părintele Lustraţie — 2 septembrie 2017 @ 19:52

 4. Pt.3

  Sfinte Parinte „Lustratie”

  De ce nu indraznesti sa spui ca Mafia integrala la Mangalia este de la PNL de vreo 6 ani ? Caci primarul Cristian Radu este ditamai presedintele PNL! Nu este al PSD!
  Cine imparte plajele? Cine imparte terenurile? Cine imparte chisocurile pe plaja? Cine imparte contractele de asfaltare? Cine imparte statiile de taximetre? Cine emite PUZ pentru constructii in Rezervatie?
  Cine emite autorizatii de constructii pe plaja? Cine stabileste care case din Dobrogea 1 si 2 primesc sau nu gaze? Cine stabileste care strazi se asfalteaza sau nu? Cine stabileste care este comisionul Primariei pentru lucrarile de spargere a asfaltului ?

  „Ciuma rosie”? Sau primarul Cristian Radu, presedintele Partidului National Liberal – Mangalia?

  Care „ciuma rosie” la Mangalia, „Sfinte Parinte”? Ca aici doar liberalii fac „legea” si afaceri „en-gros” !

  Te-as crede, „Sfinte Parinte”, daca ai reusi sa-ti scoti castanele din gura si sa recunosti ca,la Mangalia, Mafia este a PNL-ului ! Si sa nu ma aburesti cu expresii de genul „mafia trans-partinica”!
  NU !
  La Mangalia, mafia actuala este a PNL-ului! Si avem de a face cu „ciuma galbena”!

  P.S. Tartorul afacerilor la Mangalia nu mai este nimeni de la PSD, este doar Cristian Radu, presedintele PNL-Mangalia!

  Comentariu by billa — 2 septembrie 2017 @ 23:16

 5. Parinte ,, luxatie” esti mai pacatos decat chiar si pomohaci , te vede lumea pacatuind si nu recunosti, dispai satana!

  Comentariu by Mamaia — 3 septembrie 2017 @ 7:53

 6. M-am uitat pe „prmd.ro”, n-ar fi rau daca ar lamuri de la inceput chestia cu folosirea sau (de ce) nu a „cookies”.

  Seamana mult cu „M5S” din Italia amestecat cu „Brexit”, dar sa n-o mai lungesc:
  http://www.cotidianul.ro/gabriel-liiceanu-contra-toader-pentru-a-apararea-reformei-monica-macovei-306413/

  Comentariu by nabuco — 3 septembrie 2017 @ 8:10

 7. Pt. 4:
  Domnule, Radu Cristian e PNL… Aşa, şi? Care e diferenţa?
  După 27 de ani de guvernare FSN, PSDR, PDSR, PNŢCD, PNL, PDL, PSD… tot nu aţi înţeles că îşi trag toţi ideologia de la Iliescu?
  Ce vreţi să spuneţi cu „Mafia este a PNL-ului”? Că PNL e „o altă Mafie”? Sunteţi naiv…
  Cu ce este diferit PNL de PSD? … mai ales după ce a stat în pat cu PSD-ul…

  Aşa că, eu am simplificat şi i-am spus pe nume: Ciuma Roşie. Adică FSN, PSDR, PDSR, PNŢCD, PNL, PDL, PSD. Toţi.

  Comentariu by Părintele Lustraţie — 3 septembrie 2017 @ 21:52

 8. Tot pentru 4:
  Ce face, mai exact, Radu Cristian ca să-l ridicaţi la rang de „tartor”?
  Chiar credeţi că decide el ceva în oraş şi pentru oraş?
  Nu zic că e chiar pielea p..lii, dar e cam pe-acolo. E doar săgeată, bidonul intereselor de mai de sus… E o momâie de carton, ca mai toţi primarii din oraşele mici.
  Iar în compensare, ca să-şi răcorească orgoliul pe care i-l tot ignoră ăi de ne mulg, ne dă tot nouă la gioale, ne şantajează, ne ameninţă şi urlă tot la noi, concetăţenii lui, de parcă noi am fi de vină… că nu ne facem planul şi el se face de râs la şefii lui…
  Se răzbună pe noi, nu are pic de demnitate. Un „tartor” nu procedeată aşa. Asta e mentalitate de găinar ajuns şef. Adică de vătaf.

  Comentariu by Părintele Lustraţie — 3 septembrie 2017 @ 22:12

 9. Pt. #7,8
  Meriti un like adevarat „Parinte IS”.
  Si eu cred si am spus-o si aici ca Mangalia este un laborator de actiune si reactiune la politica si lobby. Confirmarea „ca cam” asa este:
  http://www.cotidianul.ro/partidele-romanesti-anexele-unor-servicii-secrete-306427/

  Comentariu by nabuco — 4 septembrie 2017 @ 8:05

 10. Orașul românesc care atrage cei mai mulți turiști
  Cluj-Napoca se află pe primul loc în topul orașelor din România cu cea mai mare creștere a numărului de turişti în primele şase luni ale anului. Peste 200.000 de vizitatori au ajuns în oraşul din inima Transilvaniei din ianuarie până în iunie, cu 28% mai mulţi decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Creșterea reprezintă aproape triplul mediei naționale. Cei mai mulţi turişti vin din Franţa, Germania, Spania şi Ungaria.
  Tot mai mulţi turişti din ţară, dar şi din Europa şi din Statele Unite, includ oraşul din inima Transilvaniei în planurile lor de vacanţă. Sunt atraşi de ahitectura clădirilor şi de istoria de peste 700 de ani a Clujului.

  Turiști:

  – Oraşul este foarte frumos. Am ajuns seara trecută cu mai mulţi prieteni şi am apucat să îl vedem doar în această dimineaţă şi acum că ne-am uitat la toate statuile şi clădirile e superb. Eu sunt din America, Virginia.
  – Arată foarte frumos şi este, de asemenea, un oraş foarte aglomerat. O primă impresie foarte bună.
  – Ăsta e primul loc pe care îl vizităm, Piaţa Unirii şi mai departe ne gândim. Eu vreau să văd Universitatea.

  Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, Clujul conduce detașat în topul orașelor cu cea mai mare creștere a numărului de turişti în primele șase luni ale anului 2017.

  Oana Buzatu, purtător de cuvânt Primăria Cluj-Napoca: Această creştere a fost de peste 28%, iar în cifre, dacă anul trecut am avut peste 170.000 de sosiri în Cluj în scop turistic, în acest an doar în primele şase luni am avut 218.000.

  Tot mai mulţi vizitatori au apelat şi la ajutorul ghizilor pentru a descoperi oraşul.

  Marius Lazin, reprezentant Centrul de Informare Turistică: S-a simţit o creştere destul de accentuată şi a fost pe primele şase luni de 50,78% faţă de aceiaşi perioadă a anului trecut. Au existat creşteri în fiecare lună, dar creşterile cele mai mari chiar şi de 200% au început chiar cu luna aprilie şi s-a menţinut.

  În topul oraşelor, Clujul este urmat de Constanţa şi Iaşi, unde numărul de turişti a crescut cu 14, respectiv 12 la sută, faţă de prima jumătate a anului trecut.

  Sa citeasca si cacanarul de primar.

  Comentariu by Anonim — 5 septembrie 2017 @ 11:15

 11. La noi ca la nimeni maica, intuneric, mizerie, hartoape peste tot , parca ne intoarcem in epoca de piatra! Cine este de vina oare?Unde sunt taxele noastre marite?!

  Comentariu by Mamaia — 6 septembrie 2017 @ 7:59

 12. https://www.replicaonline.ro/fostul-consilier-judetean-cristy-baisan-isi-ingroapa-firma-prin-care-aducea-case-finlandeze-in-romania-329630/

  Comentariu by nabuco — 8 septembrie 2017 @ 16:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress