Mangalia – politica locală

29 august 2017

Zilele Mangaliei, sărbătorite în Portul Turistic

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:33

Primăria municipiului Mangalia, în colaborare cu Etno TV organizează, în perioada 1 – 3 septembrie, în Portul Turistic din localitate, o serie de activităţi prilejuite de sărbătorirea Zilelor Mangaliei. Turiştii şi localnicii sunt aşteptaţi, în fiecare seară, începând cu ora 18.00, să asiste la o serie de spectacole artistice, care vor fi susţinute pe scena plutitoare din Portul Turistic, de cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară. Dintre cei care vor concerta în cele trei zile de distracţie şi voie bună de la malul mării, îi amintim pe: Maria Stângă, Lucia Lazăr, Maria Spânu, Ion Ioniţă. Amfitrionul serilor de folclor autentic va fi cunoscuta prezentatoare Etno TV, Doina Mirea. De asemenea, seara de duminică, 3 septembrie, este dedicată artiştilor de la nivel local. Vor susţine microrecitaluri şi vor dansa pe aceeaşi scenă artişti talentaţi ai Centrului Cultural Mangalia. Accesul spectatorilor este liber!

editiadesud.ro

10 Comments

 1. Naspa lipseste florin salam !

  Comentariu by IPSI — 30 august 2017 @ 10:43

 2. Dacă ne uitam la ce fonduri au alocat si ce activitati au organizat comunele limitrofe Mangaliei se observa clar ca suntem la nivelul unor catune gen Vanatori ori Coroana.
  Primarul asta incompetent si mincinos uita ca in 2013 din initiativa sa prin HCL s-a stabilit ca ziua Mangaliei este pe 8 septembrie, când este nasterea Micii Domnului.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 august 2017 @ 15:04

 3. Marian, esti prost? Ti-e capul numai la mici si bere. Stiu ca esti fan iarmaroc. Observ ca nici nu-ti poti depasi conditia de taran.

  Comentariu by ALDE — 30 august 2017 @ 15:38

 4. Marș milogule. Produci bine de ziua Mangaliei cu tarabele si cu bicicletele din port Rucăre. Ai și tu porție grăsuță din miliard nu?

  Comentariu by Anonim — 30 august 2017 @ 19:14

 5. @3
  Daca doar atat poti tu si oamenii tai Colgiule, veti fi someri pana in primavara. Listele de semnaturi pentru referendum au trecut ca numar de cate voturi ati avut voi anul trecut.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 august 2017 @ 20:49

 6. https://www.ordinea.ro/dinozaurii-imobiliari-din-padurea-comorova-asteapta-unda-verde-la-constructii-noul-pug-al-mangaliei-dezbatut-aproape-in-taina/

  Comentariu by Anonim — 30 august 2017 @ 23:23

 7. Nu va mai luati de Colgiu, e obosit si indragostit (sau nu ). Doar ce s-a intors dintr-o mica escapada de pe alte meleaguri, cu o „dama” bine, directoare prin primarie. Dupa cheltuiala trebuie sa scoata si el ceva, nu?
  PS: si el, si dama, au familie, cu altii si copii. Asa se ajunge pe fonctii marca RC.

  Comentariu by Anonim — 31 august 2017 @ 18:23

 8. Este adevarat,zilele Mangaliei sunt,conform hotararii cosiliului local,pe 8 septembrie!

  Comentariu by Anonim — 31 august 2017 @ 20:07

 9. La Mangalia s-a jucat toata vara aceasta piesa …
  http://www.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-fitic-aduce-spectacolul-dineu-cu-prosti-din-nou-la-constanta-329099?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Cultur%E3-Educa%FEie&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Cultur%E3-Educa%FEie

  Comentariu by nabuco — 1 septembrie 2017 @ 10:10

 10. ptr 8.PE 8 SEPTEMBRIE ESTE PROCESIUNEA ORGANIZATA DE PROTEIERIA CALLATIS INCHINATA NASTERII MAICII DOMNULUI. ACTIUNEA NU CRED CA ESTE IN PARTENERIAT CU PRIMARIA MANGALIA , SAU EXISTA DIN NOU DRAGOSTE FRATEASCA INTRE PROTEIREU SI RADU CRISTIAN ?! INCURCATE SUNT CAILE DOMNULUI.

  Comentariu by anonim — 4 septembrie 2017 @ 7:55

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress