Politica locală

24 august 2017

Aleea Teilor s-a transformat in aleea carturilor cu pedale?

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:50

N.S: „Pe cuvântul meu, înnebunesc cu tâmpeniile astea, chiar nimeni nu face nimic? Duminica seara, am explodat si am devenit o isterica pe faleza. Fetița mea se plimba cu bicicleta, împreună cu alți copii de vârstă ei de 2 an si un ditamai vlăjganul a venit cu o viteza foarte mare, a dat peste o fetiță care era langa Sofia, a trântit-o, s-a urcat la propriu pe ea cu magaoaia de cart sau ce dracu o fi! Daca nu țipam si daca nu „levitam” pur si simplu spre copilul meu sa-l trag din raza lui, mi-o izbea si pe a mea de nu se mai ridica de jos. Biata fetiță a fost ranită la piciorus si la căpușor si foarte speriata!!! Era cat pe ce sa i pocnesc una peste ochi, dar a trebuit sa-mi liniștesc copilul din sperietura. Si când urlam la ei sa nu mai treacă pe acolo, sa-i lase si pe cei mici sa se joace, cu o nonșalanță nesimțită, îmi spune: „Am voie pana in capăt, la terasa Amicii, am plătit!” Ce sa mai zici?!?! Cui sa te adresezi!?”

mangalianews.ro

4 Comments

 1. Buna intrebare, CUI sa te adresezi?
  Masinariile respective, pericol public, nu au autorizatie sa functioneze. Si cu toate acestea, o matroana care le gestioneaza la intrarea pe faleza are si program, si pretul afisat la vedere.
  Gurile rele spun ca sunt afacerea prietenilor Ilie Marius, seful pietelor, respectiv Nichita Lucian, directorul de la cultura.

  Comentariu by Anonim — 24 august 2017 @ 18:31

 2. Participa si vamesii Daniel S, Aila B, Claudiu C, „Belinda” T, „Leo” T, etc. (nu Vamaiotii)?

  https://www.replicaonline.ro/singurul-maraton-transfrontalier-intre-romania-si-bulgaria-va-avea-loc-pe-3-septembrie-328189/

  Comentariu by nabuco — 24 august 2017 @ 19:42

 3. Din ciclul noi șefii voi sclavii…Am văzut și eu asta. .În plus matroana sta bine merci cu chestiile alea pe gazon..dar oare se mai poate numi gazon? Ca e bătătorit și ars.ăstia s politicienii care conduc urbea.Nichita ăla a făcut orice numai sa ajungă la cașcaval. A pupat la cururi și a lins la mâini dar s a ajuns.e orașul lor.rest nu conteaza. Cum nu contează nici statuile și domeniul public însușit de hotelierii de ocazie de pe faleza.dar mai contează.?

  Comentariu by 2 — 25 august 2017 @ 13:54

 4. http://www.mangalianews.ro/2017/08/sorin-dediu-indragostit-de-mangalia-album-foto/
  De la rau la si mai Prost.

  Comentariu by nabuco — 26 august 2017 @ 19:30

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress