Mangalia – politica locală

2 august 2017

Partidul România Modernă și Demnă, cea mai nouă formațiune politică din România

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 15:52

Fostul consilier județean liberal, Remus Cristy Baisan, și-a făcut partid politic. Baisan anunță că platforma politică România Modernă și Demnă este un proiect inedit tocmai pentru că nu există adeziuni pe bandă rulantă și carnete de partid bune numai în campania electorală. „Nu facem o lansare, pentru că prea multe proiecte s-au lansat și nici unul nu s-a realizat! Preferăm să trecem direct la muncă, astăzi (marți, 1 august, n.r.)este prima zi. Aseară am făcut testele de soft, funcționează, de azi suntem activi! Proiectul garantează anonimatul, cei care vor hotărî să iasă din anonimat și să fie militanți la vedere o pot face și vor avea opțiunea să comunice în numele acestui partid. Partidul se numește România Modernă și Demnă! Considerăm că România trebuie modernizată, actualizată, am fost prea mulți ani ținuți în întuneric, iar demnitatea noastră ca români trebuie redată fiecăruia dintre noi! Cum poate adera cineva la noi? Cu siguranță cineva, la un moment dat, se va îndrepta către dumneavoastră, va avea o discuție, în care va propune să aderați! Acel cineva este cel care garantează pentru dumneavoastră ca seriozitate, angajament de implicare, este un filtru pe care am decis să îl punem în mod natural în această construcție, astfel încât oamenii care vor să se implice activ să se recomande unul pe celălalt! Să nu existe o persoană care să se considere atotștiitoare vis-a-vis de cine este pus sau nu într-o anumită funcție! Acest proiect trebuie să reprezinte societatea așa cum este ea gradată acum! Până în decembrie 2017, trebuie să avem toate organizațiile pornite la nivel județ și, ca obiectiv pe termen mediu să avem un membership, activ de partid, mai mare decât PSD sau PNL, cele două partide mari, tradiționale. (…) Sunt și vor fi personalități locale și își vor declina identitatea atunci când vor considera că este necesar! Sunt (personalități – n.r.) cu siguranță!”, a declarat Remus Cristy Baisan, citat de tomisnews.ro.

Telegraf 01.08.2017

Comentariu tot din Telegraf

MIHAI 09:48:46 / 02 August 2017

BAISAN VREA MEMBERSHIPJudecand dupa nivelul de dezvoltare economica si calitatea politicianistilor si a majoritatii cetatenilor , Romania nu este nici moderna si nici demna , Noul partid creat dar nelansat , este intr-adevar ceva inedit in politichia romaneasca . Cine crede ca intr-o tara in care s-au lansat nenumarate proiecte nerealizate va reusi sa faca ceva fara sa aiba priecte , trecand ” imediat la munca ” . este nu un visator oarecare ci unul care inca nu stie pe ce lume traieste . Dl Baisan nu stie probabil ca proiecte fara realizari au existat si exista , dar realizari fara proiectre , nu . Retinem faptul ca in prima faza , totul se va petrece ijn anonimat , de unde deducem ca partidul nou infiintat va fi ceva similar cu o societate comerciala pe actiuni la purtator , in care nimeni va avea dreptul s-o faca pe desteptul . Mai intai va trebui ca romanii care pana acum au trait ca trogloditii sa iasa din pesteri si sa treaca pe la sediul noului partid ca sa-si primeasca demnitatea de care au fost lipsiti pana acum . Va trebui sa fim foarte atenti in situatia in care cineva se va apropia de noi si ne va propune sa aderam . Acel ” cineva ” va avea infatisarea unui filtru care va garanta respectivului filtrat realizarea deplina a anonimatului , cu conditia ca acesta sa n-o faca pe desteptul , ci sa dea dovada de la inceput ca va fi disciplinat , adica sa nu uite ca disciplina de partid este sa te faci ca esti mai prost ca liderul acestuia si sa-i accepte pe cei numiti in fuctii de conducere asa cum sunt . Am lasat intentionat la urma cea mai revolutionara prevedere : proiectul trebuie sa reprezinte societatea asa cum este ea ” gradata ” acum . adica , prostii sa ramana prosti si smecherii sa fie lideri si sa fure pe masura calitatilor si posibilitatilor oferite de o Romanie in sfarsit moderrnizata si demna . Feicitari dle Baisan si asteptam cu nerambdare sa aflam care sunt personalitatuile locale care vor da buzna in noul partid , desigur , daca vor binevoi sa iasa din anonimatul in care au trait si pana acum .

11 Comments

 1. Să râd sau să mor de râs.lumea a luat o razna rău iar in cazul lui ori de la căldură ori de la băutură.

  Comentariu by Mihai — 2 august 2017 @ 22:43

 2. @ E o parere !

  Comentariu by Marian Vasile — 3 august 2017 @ 7:46

 3. Nu merita niciun comentariu!
  Domnule Baisan, daca vrei sa candidezi la primar in 2020 esti pe o cale total gresita.
  Oricum, eu nu va votez si stiu ca sunt multi care gindesc ca mine: orasul are nevoie de cineva de aici, nu de aclimatizati din Bacau.
  In plus, orgoliul si egocentrismul – de care dumneavoastra aveti din plin – nu fac decit rau. La putere, vei deveni un altfel de Iorgus in ultimii 2-3 ani, partenerul de afaceri care v-a improprietarit la Neptun.
  Probabil seviciile va sustin, ca de, trecutul nu va lasa si se pare ca nu ne lasa nici pe noi, „ceilalti”.
  Asa ca, nu mai vrem. La primar trebuie sa candideze cineva din oras, nascut si crscut aici, cu radacini, care sa iubeasca orasul si sa faca ceva in bine. Curatenie!!!

  Comentariu by Anonim — 4 august 2017 @ 21:05

 4. @ 3
  Ca nu-l votezi e plauzibil dar ca ”stiu ca sunt multi care gandesc ca mine ” nu mai e. Tot de prin Bacau parca e aclimatizat si Ciuraru, care, zic unii ca, de aia face valuri ca daca pleaca mincinosul, arestat sau demis prin referendum, sa candideze el din partea PNL ca in afara de angajarea sotiei nu prea are alte pete decat pe creier si are trecere la doamne, mai ales cele mai in varsta care costituie baza electoratului din Mangalia . A candidat unul nascut si prost crescut aici si s-a vazut efectul, ba vre-o 7000 de isteti ni l-au mai pus inca un mandat. Tot ce se face in orasul asta se face de prin alta parte, Curatenia, gunoiul,apa le platim la C-ta, spatiile verzi la Eforie, lucrarile publice tot la C-ța. Chiar si banii pe care-i fura primarul, avocații și gasca lui de profitori se duc tot in Constanta sau Bucuresti.

  Comentariu by Marian Vasile — 4 august 2017 @ 21:53

 5. M. Vasile, e cald rau afara, canicula, stai la umbra si racoreste -te putin, ca nu se intelege nici ce spui, nici ce vrei sa spui.
  Sint de acord si personal cred ca intr-adevar sint multi care gindesc asa, si e bine ca se spune: da, la viitoarele alegeri, trebuie ales cineva din oras. O femeie ar fi cea mai potrivita sa schimbe viziunea si sa faca realmente curatenie, si la propriu si la figurat.

  Comentariu by Anonim — 5 august 2017 @ 10:44

 6. @5
  Un oras se dezvolta si prospera cand toti oamenii lui sunt implicati in asta. Daca ai citi legea administratiei publice locale ( asa proasta cum e, ca mai toata legislatia romaneasca) ai vedea care sunt factorii implicati in conducerea orasului si rolul lor. Nu sexul primarului conteaza ci capacitatea manageriala iar fara un consiliu local competent (vezi ce avem si am avut m in CL) si un primar foarte bun ( nu e cazul nici macar de bun la noi ) poate claca.
  Un rol important, putin dezvoltat in lege, il au cetatenii orasului. Cand rolul lor se reduce doar la a vota din patru in patru ani ce li se pune sub nas, de profitorii ce alcatuiesc partidele politice locale, rezultatul este cel de azi, care va fi catastrofic peste trei ani, daca ramane mincinosul la butoane. Cat timp cetatenii nu se asociaza intr-o structura civica, care sa-i poata starnge democratic de momite pe primar si CL, rolul si implicarea lor in soarta orasului va fi doar una decorativa.
  Cat despre canicula stai linistit ca nu stau pe caldura si praful asta in oras ci la resedinta rurala, unde e racoare, verdeata, flori si liniste. Exista si primari gospodari prin jurul Mangaliei si cei care pot se orienteaza spre astfel de zone. Mai grav e de cei care nu pot dar se pare ca tocmai acestia sunt cei care l-au votat pe mincinos a doua oara.

  Comentariu by Marian Vasile — 5 august 2017 @ 11:23

 7. Cald rau, domnule Vasile… daca un dus rece nu va este suficient, va recomand extraveral.
  Si daca si asa va incingeti la comentarii, luati, totusi, un xanax.
  Multumim.

  Comentariu by Anonim — 5 august 2017 @ 13:39

 8. @ 7
  Am piscina in loc de dus iar o bere rece e cel mai bun medicament. Ai grija cu pluralul ala care va cam da de gol. Se pare ca Doru Colgiu a cam lipsit de la cursuri.
  Pe cine vreti s-o scoateti primarita, pe doamna Griguța, Linica Stan, Boita sau Alina Nitoi ?

  Comentariu by Marian Vasile — 5 august 2017 @ 14:00

 9. Aveti un univers foarte limitat. Respectivele inseamna o pagina murdara, urita, care trebuie intoarsa si inchisa. Folosita, e adevarat, la exemple tragice ale nivelului la care s-a putu ajunge prin incompetenta, prostie, parvenitism… si multe alte epitete urite.
  Uitati aceste nume.
  Si priviti mai bine. Pareti un cititor constant. Uneori raspunsurile sint foarte aproape, si nu se vad. Pentru ca sintem tentati sa vedem doar uritul, negativul.
  Uitati-va mai bine.
  Nu sint Doru Colgiu. Si, da, am avut o ironie, dar nu o luati neaparat personal. Chiar nu se intelege exact ce-ati vrea sa spuneti.

  Comentariu by Anonim — 5 august 2017 @ 15:50

 10. Domnule Mihai… lumea asta a mers şi va merge mai departe şi cu dumneata, şi fără dumneata. Mă refer la lumea civilizată. Depinde de dumneavoastră dacă vreţi să faceţi parte din ea, sau nu.
  Oricare v-ar fi alegerea, lumea civilizată nu are obligaţia de a fi pe înţelesul dumneavoastră.

  Comentariu by Părintele Futuimamaeidenaţie — 5 august 2017 @ 20:04

 11. @9
  Univers limitat e cam ca infinitul scalar, suna intelectual chiar daca e un nonsens. Acesta pagina urata o vom gasi in diverse forme dar cam cu aceeasi actori si in urmatorul mandat de dupa 2020. Nu-s mare amator de sarade politice, doar iepurii se scot de magicieni din palarie, din urnele electorale se scot, cu mici exceptii, doar soncsi.
  Stiu ca nu sunteti Doru Colgiu ca asta nu munceste nici in cursul saptamanii darmite in week-end.

  Comentariu by Marian Vasile — 5 august 2017 @ 21:46

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress