Politica locală

1 august 2017

REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI DIN MANGALIA – DOBROGEA TV

Filed under: ALDE — lucian visa @ 17:19

31.07.2017

24 Comments

 1. Cainii latra , ursul merge. Meciul dintre Customs Bulls si Guardian Hornets a fost castigat de ultimii de fiecare data.

  Comentariu by Fane — 1 august 2017 @ 17:50

 2. Care urs? Cioflingarul pitic este varză stricată!

  Comentariu by Zoga — 1 august 2017 @ 19:46

 3. Vise taica,vise.
  Moroiene du-te la loto si pune un bilet poate câștigi ceva,ca al tău demers si al stăpânului tău(Iorgus) are șanse ceva mai mici de reușită.

  Comentariu by Zorro — 1 august 2017 @ 20:15

 4. Daca scapa de Referendum(putin probabil) aproape sigur nu va scapa de bratul legii cu totii procurorii lui cu tot.

  Comentariu by VUCEA DAN — 2 august 2017 @ 8:45

 5. Dacă prin minciuna acest consilier încearcă sa își facă un nume in politica locala e grav si irecuperabil.Sunt câteva minciuni absolut incredibile in discursul lui si sigur cei care si-au dat seama de ele știu ce specimen de om au in fata de acum înainte.

  Comentariu by Anonim — 2 august 2017 @ 9:14

 6. Dar ce specimen o fi primarul care minte pemanent, nu de ieri de azi? Moroianu nu încearcă să-și facă un nume în politică. E sătul ca tot omul de bun simț de escrocheriile cu iz mafiot ce sunt generate de pitic și mașina lui de pupincuriști slab pregătiți profesional dar cu tupeu la furat. Chestia asta nu o pricep fătălăii lui cumpărați pe nimic. Sau cine știe? Probabil că unii, mai ales din cei ce-l ridică în slăvi, au de ce să fie mândrii…. Hai, Doamne, cu DNA-ul! Miluiește-i, Tu, pe ei!

  Comentariu by Popa Nartea — 2 august 2017 @ 9:28

 7. @ 5
  Mirosi a cristianita mai ceva ca mlastina de la herghelie. Ca Moroianu vrea sa stranga ceva capital politic cu referndumul nu e o noutate. Ca mincinosul de primar și gasaca lui trebuie goniti prin referendum si apoi urmariti in justitie si condamnati este o necesitate.

  Comentariu by Marian Vasile — 2 august 2017 @ 12:18

 8. @5 Cine s-a gasit sa vorbeasca de minciuna. Lingaii mincinosului suprem. Mars de-acilea ca ne-am saturat de voi pana in gat.

  Comentariu by Anonim — 2 august 2017 @ 15:14

 9. Vai,dar câte frustrări pe voi.
  Mai puținilor semipartiduletul vostru Alde se va destrama la prima adiere de vânt in politica mizera in care ați reușit sa bă faceți un nume de super curve cu al vostru aerian Tariceanu.
  Local sunteți la fel de inerți ca si ăilalți,nu va vrem,nu ne puteti păcăli cu specimene gen Leo,Moroianu,Iorgus,Bociog etc
  Cu oameni noi,da,poate chiar un partid nou.

  Comentariu by Ionut O. — 2 august 2017 @ 15:52

 10. Nu contează cine inițiază referendumul, contează cine îl finalizează.

  Aș fi dezamăgit ca cetățenii Mangaliei să nu apuce să-l demită, pentru că … epoleții. Măcar de amorul istoriei ar fi bun un referendum de demitere. Nu vi se pare că în ultimul timp a devenit stingher și izolat? Că nu mai are toți boii pe acasă?
  Totuși, până se finalizează treburile cu DNA, pentru echilibru ar fi cazul să mai dea cu subsemnatul și dintre consilierii care au votat ilegalitățile primarului,, precum și șefii aparatelor de specialitate care au fost complici.

  Comentariu by Mentalistul — 2 august 2017 @ 20:05

 11. Catran si fulgi in piata mare , un sut in cur si adio piticanie!

  Comentariu by IPSI — 3 august 2017 @ 8:21

 12. PT.5
  Daca acest consilier local incearca sa-si faca un nume in politica locala prin minciuna este grav(nu stiu si nu sunt probe) dar mult mai grav este sa devii primarul Mangaliei prin minciuna,furt si spaga in 2012 si 2016(sunt martorii si probe).Din pacate stiu asta ca am fost implicat si eu in aceste alegerii si imi asum toata raspunderea.

  Comentariu by VUCEA DAN — 3 august 2017 @ 9:17

 13. Pt .5
  Daca esti asa sigur de ce spui, dece nu iti dai numele?Iti este frica ,dece?Lumea este plina de oamenii mici fara coloana vertebrala.Sau esti unul din cei platiti de Radu si Colgiu sa denigreze?Sau esti chiar Colgiu.Colgiule si Radule nici nu stiti ce mici sunteti si veti fii si mai mici ,ca niste paduchii.Se strange latul.Oamenii ca voi parasesc primii corabia.

  Comentariu by VUCEA DAN — 3 august 2017 @ 9:24

 14. Mai Ozghiun macar recunoaste ca esti praduitorul nr 1 la DNA . Nu te mai feri ca se stie foarte bine cu ce te ocupi ….grav este ca ai inceput sa dai si in oameni nevinovați ….. dar pina la urma la ce sa ne asteptam de la unul ca tine care in loc sa munceasca traieste pe spinarea parintilor si din ce mai ciupeste de la agenții comerciali …

  Comentariu by Anonim — 3 august 2017 @ 13:51

 15. @15
  Ce-mi place chestia asta, Ali Baba si cei 40 de hoti fura bugetul Mangaliei de-l rup de 5 ani dar il ataca constant pe aici pe Ozghiun. Ideea de a-l compromite pe unui din consilierii cu priza la electorat nu ar fi rea daca ar avea efect, dar pentru asta trebuie meseriași in PR nu ageamii ca Colgiu ori diletanți ca Ciuraru. Tot ce obtineti este sa-i cresteti si mai mult ratingul. Daca e baiat finut ar trebui ca dupa ce spalati putina de la primarie si pana intrati, unii dintre voi, pe la centrele de creatie literara gen Poarta Alba sa va dea o masa de multumire !

  Comentariu by Marian Vasile — 3 august 2017 @ 14:05

 16. pentru cei de mai sus, care sustineau ca Moroianu minte! Luati de cititi!

  https://www.ordinea.ro/cum-a-ajuns-orasul-condus-de-cristian-radu-pe-locul-2-in-topul-primariilor-cu-datorii-imense/

  Comentariu by Anonim — 3 august 2017 @ 16:45

 17. http://www.mangalianews.ro/2017/08/primarii-inglodate-datorii-cu-salarii-uriase-pentru-edili-mangalia-locul-2-pe-tara/

  Comentariu by Anonim — 3 august 2017 @ 16:52

 18. Moroianu e un bețiv notoriu si latră după cum ii ordonă bunul sau prieten Zanfir.Adevar,minciuna nu contează el trebuie sa urle.Ozghiun e cu fumacioasele si la fel cu creierul in ceață mai tot timpul,dar e treaba lor pana la urma si a celor care ii asculta.

  Comentariu by Anonim — 3 august 2017 @ 20:09

 19. Pt 18! Ce s-a intamplat Colgiule, te-ai speriat pentru ca se strange latul?! Da banii inapoi si cara-te, ca nu tine vrajeala asta ieftina!

  Comentariu by Anonim — 3 august 2017 @ 20:40

 20. Ca Moroianu e bețiv o știu toti.
  Ca Ozzy fumează „legale” iar o știu toti.
  Ca toti sunt la fel,inclusiv Colgiu (nu știu cine e si asta),Maganu curvaru,Ciuraru maistru si alții o știm toti.

  Comentariu by Anonim — 3 august 2017 @ 21:01

 21. Pt 20

  Niciodată nu sunt prea bătrân să aflu lucruri care nu știam despre mine. Cineva afirma cu 2 luni în urmă că sunt bețiv. Nu știam asta, probabil beau pe ascuns, mă ascund de mine. Mai ales ca nu am voie sa beau mai mult de o bere. O sa-mi sară prietenii in cap pentru ca eu beau suc, cand beau ei bere.
  Acum aflu ca fumez „legale”. M-au acuzat la început că cer taxe de protecție în Mangalia.

  Băieții ăștia sunt nătângi, oricare le-ar fi agenda cu cretinitățile acestea.

  Comentariu by Mentalistul — 3 august 2017 @ 23:17

 22. Ce-i drept e ca fața îl ajuta maxim pe Moroianu pt un rol in „Șprițangiul orașului”.

  Comentariu by Anonim — 4 august 2017 @ 8:34

 23. V-am spus tuturora care luati apararea primarului (pusi,platiti sau din alte interese)nu mai jigniti ,nu mintiti ca treziti amintirile fiecaruia si isi va aduce aminte cate una cate alta care fac numai rau primarului.Sa nu mai vorbim de banii luati cu japca de la fiecare directie a primariei pentru campania electorala 2016 sau despre cum s-a cumparat alegerile din 2012 si multe altele.

  Comentariu by VUCEA DAN — 4 august 2017 @ 9:26

 24. Nimeni nu- i perfect! Dar minciuna, hotie,ura si dusmanie ca acuma n- am pomenit. Din cauza cui a ajuns primar acest om? Tot din cauza voastra pt ca ati aruncat cu noroi in toate partile nestiind ca mai intai v- ati murdarit pe voi! Acum stati in moroi!

  Comentariu by Anna — 7 august 2017 @ 6:46

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress