Mangalia – politica locală

20 iulie 2017

Şedinţă de îndată la primărie: a fost anunţată demisia consilierului local prof. Ghiulserin Sali!

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 14:35

Consilierii locali au aprobat, în şedinţă de îndată, patru proiecte de hotărâre care, în opinia iniţiatorului, nu sufereau amânare. Aleşii au fost de acord cu inventarierea unor imobile-terenuri (drumuri de exploatare) în domeniul public al UAT Mangalia, precum şi cu darea în folosinţă gratuită a suprafeţelor de teren din domeniul public al municipiului în vederea construirii şi punerii în funcţiune a obiectivului de investiţii „Sistem Regional de alimentare cu apă Constanţa („Aducţiune Tatlageac – Mangalia, Aducţiune Mangalia-Albeşti, Aducţiune Mangalia-Limanu, Staţie pompare Mangalia; Grup pompare Albeşti şi Limanu, Staţie electroclorurare Limanu“), din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanţa, în perioada 2014-2020“.

A mai fost aprobat şi un proiect de hotărâre privind Studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici aferenţi investiţiilor propuse în municipiul Mangalia şi alocarea, din bugetul local, a valorii cofinanţării „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanta, în perioada 2014-2020“. În fine, ultimul punct de pe ordinea de zi a unei rare şedinţe de consiliu ce nu a mai fost presărată cu injurii de o parte şi de cealaltă a „taberelor“ politice, a vizat mutarea chiriaşilor din Baraca „O“ în Baraca „K“, din cauza gradului avansat de degradare în care se afla primul dintre aceste imobile.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că secretarul primăriei, Andreea Cabuz, a anunţat renunţarea la funcţia de consilier local a prof. Ghiulserin Sali (PNL), locul acesteia urmând a fi vacantat şi preluat de un alt ales de pe lista formaţiunii politice, în prima şedinţă ce va avea loc la primărie.

editiadesud.ro 20.07.2017

31 Comments

 1. Se continua epurarea politica si in randul consilierilor PNL. Probabil trebuie sa ramana obedientii gen Flilip, Griguta, Andrei, Ciuraru care pot fi dirijati in continuare si in varianta in care pentru a scapa de justitie si referendum mincinosul va fi nevoit sa se inscrie in PSD.

  Comentariu by Marian Vasile — 20 iulie 2017 @ 14:59

 2. Datorita prezentei doamnei Sali Ghiulserin pe lista PNL probabil ca si-au mai castigat scaunul inca vreo 2 consilieri gen Filip si Griguta. Tipic pentru Radu Cristian sa se debaraseze de oamenii de calitate. Rusinos ce se întâmplă.

  Comentariu by Anonim — 20 iulie 2017 @ 15:18

 3. Urmeaza Ozzy . Ghiulserim se săturase sa voteze la comandă dar cu puturosul de Ozzy este altceva …..santajul lui si a lui Căutiș la primar și la PSD nu mai ține . Cind esti un pierde vară un om cere nu ai munca si traiesti numai din banii altora ( gen Boiță ) e normal să ți se taie craca . Apucăte de o muncă cinstită dl OZZY .

  Comentariu by Anonim — 20 iulie 2017 @ 15:34

 4. Poate ca la sfârșit de mandat doamna Sali ne va spune cate ceva din experientele trăite alături de radu și adevăratele motive ale demisiei. Asa ar mai salva din imaginea pătată de asocierea cu un om ca radu.

  Comentariu by nedumerire — 20 iulie 2017 @ 15:41

 5. Ce să mai salveze ? Voturile ei au făcut mult rău Mangaliei și mult bine unora din Constanța.

  A uitat că tătarii au fost aici înaintea românilor. Aceștia ar trebui să fie ceva mai responsabili decât ”coloniștii” români.

  Comentariu by lucian visa — 20 iulie 2017 @ 16:19

 6. pt. 3

  Eu șantaj la primar? Ca să ce?
  Eu șantaj la PSD? Ca să ce?
  Ruptură de logică. Dacă aș avea abilitatea aceasta aș fi cel mai puternic din județ. Măcar din Mangalia.

  Ai grijă ce îți dorești. Pe dinafară sunt mai dibaci decât pe dinăuntru. Hmm, nu-i o idee rea.
  Dar îmi place că vă exprimați dorințele.

  Pt. 5
  Totuși, eu am remarcat că le-a dat block dna Sali la câteva HCL nenorocite. Bănuiesc ceva lupte si in partid, daca au apelat la astfel de metode. Sunt convins ca unele proiecte nu au ajuns pe masa CL datorita strădaniei personale.
  Până una-alta, este singurul consilier local executat pentru că a avut curaj să se opună sau să se abțină.

  Comentariu by Mentalistul — 20 iulie 2017 @ 16:59

 7. Aloooo MENTALSTULE puturos dute la muncă si nu mai cerși lovele mai nespălatule …..tu ai fost exclus de tătarii tăi dar ne spui că ai vrea să fi puternic ? Tu nu ești in stare sa faci bani de țigări dar sa mai conduci pe cineva ….huuuuu puturosule..

  Comentariu by Anonim — 20 iulie 2017 @ 17:53

 8. @ 3&7
  Infect si mizerabil caracter ai PNL-istule. Sper sa nu ai copii ca ar fi tragic sa aiba un asemenea tata abject.

  Comentariu by Marian Vasile — 20 iulie 2017 @ 17:59

 9. Ptr.7. Sa stii ca nu trebuie sa strigi in gura mare ca esti cam frustrat ca nu poti mai mult . Pe acest blog nu se etaleaza bunuri si conturi ca in clanul lui radu , se exprima pareri si se comenteaza anumite evenimente intr-un limbaj pe care il dobandesti in cei 7 ani de acasa .

  Comentariu by doctorand — 20 iulie 2017 @ 19:16

 10. @ 8
  M-am obișnuit cu ei.
  Cu cât scâncesc ei mai mult, îmi dau seama că îi doare.
  News: Am trecut de 5000.

  Comentariu by Mentalistul — 20 iulie 2017 @ 19:21

 11. Ozghiun, Sali, si toti ceilalti alesi: sunteti o RUSINE pentru oras, cel mai prost, slab, vandut si oporttunist consiliu pe care l-a avut orasul vreodata. L-ati intrecut chiar si pe al lui Tusac. Nimeni nu va respecta, nu va faceti iluzii. Ati contribuit si contribuiti la distrugerea orasului. Sunteti doar impostori care sar din barca in barca. Si uneori latra ce greu le e, ce lupta duc, si dai si lupta, si lupta si dai… si pe biletel, ce scrie, aia e.
  Meritati scuipati in fata pe drum, cand va vede cineva.

  Comentariu by Anonim — 20 iulie 2017 @ 19:47

 12. @ 11
  Mai anonime, tu nu cumva esti chiar mincinosul in persoana, ca pari la fel de aerian ca si el ?

  Comentariu by Marian Vasile — 20 iulie 2017 @ 20:27

 13. Remarc că se pierd cu firea obedienții.
  Ceva li se întâmplă, devin mai frustrați cu fiecare zi.

  Dar bat la ușa greșită. Nu eu le-am făcut denunțuri la DNA, ci chiar șeful lor. De-asta în toate interviurile date la tv dl.P susține că e vina Consiliului Local, el doar este obligat să le pună în aplicare.

  Ironia este că toate HCL adoptate și care s-au dovedit că au blocat orașul, au fost inițiate de către el.
  Dar cu procurorul ce a avut, de i-a făcut plângere la DNA?

  Comentariu by Mentalistul — 20 iulie 2017 @ 20:44

 14. Pt 3

  CM, vezi că s-au actualizat declarațiile de avere pe site-ul primariei.

  Comentariu by Mentalistul — 20 iulie 2017 @ 22:08

 15. Când aleșii vor fi obligați să posteze și declarațiile soacrelor, atunci ne-am putea mai apropia de realitate.

  Comentariu by lucian visa — 21 iulie 2017 @ 6:37

 16. Vedeti d-voastra, acest Ozzy care tot face show peste show everywhere s-a cam dovedit a fi un FAILED TOTAL. Radu Cristian e prea smecher si o sa isi duca mandatul la sfarsit sfitand orasul si cetatenii in continuare. Dar cetatenii se pot indulci cu pozele mirifice ale Mangaliei ale domnului Valentin Ciuraru, un lingau pozand in mare politician. Cu articole platite pe Facebook. De parca ce s-a intamplat in 2004 e dat uitarii. Secretul acestui truc este ca dupa ce Radu Cristian nu va mai fi, acest cacanar v-a fi dat uitarii. Adica va fi un nimeni.

  Comentariu by zozo — 21 iulie 2017 @ 7:26

 17. Si de ce sa ne suparam ? nu trebuie. E normal sa fii lingau mai sus, poate prinzi niste firimituri de sus. Unora le place sa inghita balele lu’ Radu Cristian. Sperand sa prinda ceva, poate poate. Unul dintre acestia e domnul Ciuraru, care este | | cu politica.

  Comentariu by zozo — 21 iulie 2017 @ 8:01

 18. zozo, nu ai așteptări cam mari?
  Pentru că nu l-am alungat pe Radu Cristian din fotoliul de primar sunt eu FAILED? Am promis eu asta?

  Știu, a promis altcineva: „Ozzy l-a pus primar, Ozzy îl dă jos!”. Cum nu e adevărată prima parte, nu e adevărată nici a doua parte.

  Chiar de ar fi fost adevărat, chiar crezi că lucrurile in univers se întâmplă cum vrei dta și când vrei dta? Se întampla atunci când trebuie, dacă este un lucru generat; ori se întâmplă aleatoriu când vine din haos.

  E failed cam așa: S-a dus Șapte Frați l-a război, se luptă pe front cu naziștii, împușcă dușmani în stânga, împușcă dușmani în dreapta, încă se luptă determinat în tranșee. Dar vine zozo, care stă cu femeile acasă, și zice: Șapte Frați ăsta face doar show! Dacă era un șmecher îl executa pe Hitler până acum! E failed!
  Nu l-a făcut Churchill pe Hitler, nu l-a făcut nici de Gaulle pe Hitler, dar zozo se așteaptă să-l facă sergentul Șapte Frați pe Hitler.
  Și nu când trebuie, ci când vrea zozo. Zozo, ești cu vrutul, iar eu cu făcutul, si zici ca eu failed?

  Fac show?! Fiecare cu show-ul lui. Radu Cristian face show cand ne arată cum se distruge Mangalia. E mare show. Dar pe invers.

  Dar mai vine un show. Parchetul si DNA s-au apucat să facă ordine în Mangalia. Ca să se întâmple asta sigur a fost un show la alte nivele.

  Normal că fac show. Stai să vezi când mă apuc de piruete!
  Atunci sa vezi fail.

  Comentariu by Mentalistul — 21 iulie 2017 @ 8:19

 19. Brea nea’ Ozzy las-o asa. Da-o in gatu’ masii de treaba. Am stat si eu odata acolo cand era unu’ pe nume primar Iorgus, plm. Erau alte vremuri. Mai era un ”turism”, una alta. Totul e FAILED in Mangalia. Pacat de cetateni, majoritatea fiind mosi si babe, iar restul categoriilor de varste tac si inghit. Slabi de tot consilierii, jalnici, barem de consilierii PNL, manjiti de balele lu’ Radu Cristian, nu are rost sa mai vorbim. Bre nea’ Ozzy a fost executat J.F.K. de ce sa nu ne mandrim si noi cu ceva. Eu totusi sper ca cineva o sa-l scoata din joc pe acest Radu Cristian, si trimis dupa soacra lui. Sunt multe variante oameni buni.

  Comentariu by zozo — 21 iulie 2017 @ 9:37

 20. Mai Ozzy daca Stroe își ia mina de pe tine ce faci ? Se pare ca este sătul pînă peste cap de tine . O să fi lătrăul din societatea civilă nu ? Ai fost esti si vei fi rusinea din CL si din PSD

  Comentariu by Anonim — 21 iulie 2017 @ 9:51

 21. Cine mai raspunde de piata centrala ca preturile au luat-o razna,sunt f mari,curatenia lasa de dorit,nu mai sunt femei de serviciu ,nu ai loc sa treci printre tarabe.

  Comentariu by anonim — 21 iulie 2017 @ 10:25

 22. Pai chiar asa nea’ Ozzy ma iei cu Hitler plm si altii. Ce treaba au astia cu Mangalia ? in afara ca ai o masa de oameni pe Facebook si in care ii antrenezi cu tot felul de comunicate si plm kilometrice, altceva ce plm sa mai zic. Eu inteleg ca esti pus de Bucuresti sa faci atmosfera, despre una despre alta. Si stii bine ca nu ai putere sa faci ceva. Cacanarul asta de primar e prea smecher si da m..e la toti consilierii. Ai vrut consilier in plm, pentru ce ? pentru Facebook si atat. Plm sa mai dea si coana Boita ceva, una alta, o faina ceva, trebuie.

  Comentariu by zozo — 21 iulie 2017 @ 12:05

 23. zozo, fii coerent în idei!
  Ai ocazia să mi te adresezi direct.
  Spune-mi ce ar trebui să fac, din ce nu am făcut, si fac.
  De denigrat e ușor. Sunt consilierul tău, ascult de tine.
  Sunt deschis oricăror solicitări, explică aici ce ar trebui să fac.

  Comentariu by Mentalistul — 21 iulie 2017 @ 19:36

 24. Ozzy la muncă cînd te duci ? Cit să te mai țină și doamna Boiță mai Ozzy ….

  Comentariu by Anonim — 23 iulie 2017 @ 7:17

 25. @23 Tu consilierul meu ? mi se rupe mie ceva de Mangalia. Te astept la Bucuresti cand ai drum.

  Comentariu by zozo — 23 iulie 2017 @ 9:07

 26. Pt. 25
  Marți vin la București. În interes de serviciu.
  Zici că de Mangalia ți se rupe. Insistența de a bate câmpii pe aici e doar o îndeletnicire?

  Pt. 24
  Ai și tu o problemă! Nu te-ai dumirit cu ce mă îndeletnicesc.

  Te-ai gândit că poate e invers? Că eu am ținut-o în business 2 veri?
  Rezultatul e că și-a dezvoltat business-ul, de-asta s-a lăsat de jobul din primărie.
  Ori ți-e dor de dânsa și o vrei înapoi secretar al municipiului?

  Comentariu by Mentalistul — 23 iulie 2017 @ 10:04

 27. Pt. 20

  Am discutat alaltăieri cu dumnealui. Nu trebuie să fii îngrijorat, avem alte subiecte de discutat.
  Ce trebuie să se facă, se va face!

  Comentariu by Mentalistul — 23 iulie 2017 @ 10:45

 28. @26 La bere merge site-ul asta cu o samanta, una alta.

  Comentariu by zozo — 23 iulie 2017 @ 12:33

 29. mor…nea ozzy asta e …nici nu stiu ce sa spun..omul providential..el tine oamenii in biznisuri , el face milioane de dolari el a dat mana cu ..toti..mai bine zis ei au dat mana cu el…cred ca l a sunat si chuck norris sa i spuna ca e invidios ca l a depasit..
  da o dracu ca macane

  Comentariu by wow — 24 iulie 2017 @ 13:43

 30. Dar ce tuse bronsica va provoaca Ozzy !
  Daca e asa marunt si insignifiant de ce va ramane dumicatul in gat, de trebuie sa va faca cineva manevra Heimlich ?
  Nu ataci un om decat daca reprezinta ceva si ti-e frica de ce reprezinta !

  Comentariu by Marian Vasile — 24 iulie 2017 @ 14:52

 31. Atacul asupra lui Ozzy nu schimbă nimic din felul în care arată Mangalia. E doar o deturnare a discuției.

  Comentariu by lucian visa — 24 iulie 2017 @ 16:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress