Țara baronilor.

O petrecere ținută pe plaja din fața hotelurilor Inter și Afrodita din Venus a deranjat sute de turiști în noaptea de miercuri spre joi. Lăutarii tocmiți de sărbătorit au folosit o stație de amplificare de mare putere. Pe la 5 dimineața, situația era următoarea:

Era petrecerea lui Ioan Niculae, patronul hotelului Inter – nu o zi onomastică, așa cum mi s-a spus în prima fază, ci chiar ziua lui de naștere, pe care ar fi sărbătorit-o în parcare, printre blocuri, dacă n-ar fi fost miliardar și proprietar de hotel cu plajă adiacentă.

Vedeți? Gherțoismul transcende bogăția. Mititei fripți pe balcon, nunți în parcare, botezuri care blochează intersecțiile, chefuri care țin treaz tot cartierul, care-i diferența?

Ce naivitate din partea mea, să mă mir că n-a venit Poliția Locală să investigheze reclamația.

Ioan Niculae, fost milițian și securist, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare în așa-numitul dosar “Mită la PSD” (cum, iar PSD?), dar a fost eliberat condiționat anul trecut datorită intensei sale activități publicistice din timpul detenției, când a scris 5 cărți în 74 de ore și 45 de minute (sursa).

Acum este judecat în dosarul “Gaze ieftine”, alături de alți inculpați, sub acuzația de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată şi complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată (sursa).

E foarte interesant pe Litoral, nu?

PS: la 06.12, cineva face drifturi în zonă.

petreanu.ro