Politica locală

11 iulie 2017

JEG în hotelurile THR Marea Neagră! Şeful OPC, amenințat în timpul controlului că va fi schimbat din funcție!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:14

Turiștii aleg litoralul românesc pentru frumusețea pe care natura o oferă – nisip cât cuprinde, o mare superbă, de unde soarele răsare cu spectacol în fiecare dimineață. Iar cum unii preferă variantele mai ieftine, acestea există pe litoral, chiar la 100 lei/noapte la un hotel de două stele. Dar cu ce sacrificii? Merită să îți riști sănătatea pentru a te bucura de câteva zile de relaxare? Iată că există hoteluri cărora nu le pasă de ce condiții trebuie să îndure oamenii în concediu și oferă astfel de „servicii” demne de filme de groază.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a fost în control la hotelurile și restaurantele deținute de către THR Marea Neagră, mai precis hotelurile Diana, Minerva și Venus, marți, 11 iulie a.c. La fața locului, comisarii au găsit condiții horror pentru niște hoteluri de 2 stele. Mai precis pernele erau pline de mucegai, saltelele erau murdare și vechi, băile arată ca după bombardament. Mai mult, la autoservirea, mâncarea nu era consumabilă, produsele fiind susținute în condiții de nedescris, iar ce este cel mai grav, ele fiind o bombă alimentară pentru turiștii care vin să se bucure de o vacanță la malul mării.

O cameră într-un astfel de hotel costă 100 de lei/noapte, iar aici nu este vorba de o singură cameră plină de mizerie, ci majoritatea repeteau scenariul prezentat. Mai mult, Dumitru Hagi, directorul THR Marea Neagră a făcut niște declarații uimitoare, chiar amenințându-l pe Horia Constantinescu, comisar-șef CJPC, că va fi schimbat din funcție pentru că este numit politic de către PSD.

Camerele găsite cu deficiențe vor fi închise, iar autoservirea va fi închisă până la remedierea situației.

C.C., Replica 11.07.2017

2 Comments

  1. Nu mai e nisip cat cuprinde…Peste tot umbrele si sezlonguri :
    http://www.ziuaconstanta.ro/divertisment/imaginea-zilei/pe-plaja-la-eforie-sud-cu-drujba-la-taiat-busteni-printre-turisti-634645.html
    Nu se mai satura de bani !

    Comentariu by Nemo — 11 iulie 2017 @ 21:06

  2. http://evz.ro/discutii-cruciale-despre-vanzarea-santierului-naval-daewoo-sefii.html

    Comentariu by nabuco — 16 iulie 2017 @ 14:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress