Elena-Alexandra SilistraAm fost înştiințată la ora 13:17, printr-un e-mail, că la ora 14:00 are loc o şedință de îndată, având pe ordinea de zi două puncte. Nu vă spun acum la ce anume se referă cele două puncte, dar vreau să fac apel la rațiunea, dacă o are, ceea ce mă îndoiesc, a celui care a convocat într-o atât de mare pripă, întrebându-l: În virtutea căror legi ale fizicii crede domnia sa că se poate ajunge atât de rapid la această şedință?

Sunt convinsă de faptul că cei ce trebuiau să fie prezenți au fost anunțați din timp, prezența celorlalți fiind incomodă pentru trecerea celor două proiecte.
I-aş spune să îi fie ruşine, dar mi-ar lua prea mult timp să îi explic ce este aia.

Dacă şi problemele Mangaliei s-ar rezolva cu aceeaşi viteză, cu care crede domnia sa că putem ajunge la această şedință, oraşul nostru ar ajunge departe. Pe când aşa, el este departe doar de normalitate. (Miercuri, 28.06.2017).


UPDATE: 

Leonard Tanase: La 13.26 primarul convoaca ședință de consiliu pentru ora 14.00. Scopul ? – să își pună oameni in comisiile de concurs pentru ocuparea posturilor de director de școală. Mare grabă…il cam încurcă profesorii se vede treaba…

mangalianews.ro