Mangalia – politica locală

23 iunie 2017

Lucian Faliboga: PAMFLET (?!)

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 16:36

”Dacă urmărim cu atenție postările domnului primar Radu Cristian, nu putem să nu observăm talentul său de ziarist! Ba relatează o vizită a unui ministru la DMHI, ba implicarea vreunei fundații (vezi TIKA) sau a USA ARMY în rezolvarea problemelor cetății, ba vreo informare meteo, sau alte evenimente din Mangalia!

E bun, domnule! E ziarist de teren! Se informează, culege date, alcătuiește texte, apoi postează pe Facebook!

Mai nou, observăm că are talent și pe subiecte „comice” (vezi postarea cu cetățeanul gazist!)! Felicitări, domnule primar!

Acum îmi este clar de ce nu-și primesc elevii mangalieni banii de burse pe anul școlar ce tocmai s-a încheiat: v-a solicitat un elev din clasa I să-i dați toți banii, o singură dată, pentru toți cei 12 ani de studiu, să aibă „un-ban-grămadă”!

Îmi este clar de ce elevii de ciclu primar de la „Gala Galaction” învață după amiază: v-a solicitat un elev acest lucru, deoarece dimineața dorește să se uite la desene animate!

Îmi este clar de ce elevii de ciclu gimnazial de la „Gala Galaction” învață într-o clădire ce are drept tavan – stuf astupat cu glet și var: v-a solicitat un elev acest lucru, deoarece el urmărește emisiuni cu tehnici de supraviețuire, iar în caz de cutremur, se consideră „bazat”!

Îmi este clar de ce nu ați contractat celebra tabără pentru elevii merituoși: v-a solicitat un elev acest lucru, deoarece lui îi place doar pe Coasta de Azur, ori municipalitatea nu are atâția bani!

Măi copii, fiți cuminți! Nu-l mai deranjați pe domnul primar! Lăsați-l să-și facă treaba!
Cum, care treabă?

Treaba lui… care treabă! De ce trebuie să știm și noi?!”

Prof. Lucian Faliboga, mangalianews.ro

29 Comments

 1. E bine că Lucian Faliboga, pe care l-am criticat deseori, își spune pe față punctul de vedere. Ar trebui să fie un exemplu și pentru alții. Numai așa vom putea construi în acest oraș devastat. Într-un fel sau altul, salvează prestigiul profesorilor.

  Am așteptat ca un medic din spital să aibă o părere publică despre noul manager. Rușine pentru acești struți. Când spun struți mă refer doar la aspectul civic. Să nu se plângă când în viitor, vor fi conduși de vreun fost șofer pe mașina de gunoi. Chiar o merită.

  Comentariu by lucian visa — 23 iunie 2017 @ 16:52

 2. Ma rog de ce si-ar spala rufele in public?! Ca asa vrei tu? Sunt si oameni cu capul pe umeri nu doar certareti si vesnic nemultumiti.

  Comentariu by Anonim — 23 iunie 2017 @ 18:34

 3. Acest domn profesor Faliboga,a uitat ca pe vremea lui Tusac,nimeni nu i mai ajungea la nas cat a fost inspector issj,ajuns politic nu pe capacitatea lui,oare ce a fct pt.invatamantul din Mangalia?Ieri pe Mangalia tv sotia domnului era emotionata si fericita ca se afla alaturi de primar si de managerul spitalului declaratia ei.Oare directori anumitor scoli au trimis documentatia la timp sa beneficieze de burse copii?

  Comentariu by Issj — 23 iunie 2017 @ 20:18

 4. Acest impostor jegos, periculos si nenorocit in sensul cel mai de jos al cuvantului nu merita bagat in seama.
  Dezechilibrat psihic. Nu ar trebui sa aiba de-a face cu elevi, asemenea scursuri umane nu ar trebui sa fie „educatori”.
  Cat despre spital-atat timp cat Mocanu e cel care o introduce peste tot pe noul maneger si o sustine deschis, ce ar mai fi de spus?
  Oricum, o MARE bila neagra pentru aparitia pe blog a numelui acestui nenorocit, de mai sus.
  E o lipsa de respect pentru toti cei ce au fost jigniti si umiliti de acest individ. Iar dvs, dle Visa, cunoasteti foarte bine acest lucru… e urat si surprinzator ce faceti, mai ales ca nu e prima data, in ultimele saptamani.

  Comentariu by Anonim — 23 iunie 2017 @ 20:59

 5. Cei care citesc acest blog știu câtă stimă am pentru piticotul înfoiat și strâmb de ură… Dar nu pot să înghit ca acest fălos pupincurist al tusacului negru să se transforme în mare justițiar și critic al navetiștilor. Să nu uităm că era unealta cu care negrișmanul curăța rahatul prin urbe. Șpăgar notoriu, purtător de țucal, mincinos și călău în același timp, cam așa s-ar putea caracteriza individul. E bine să nu uităm așa de repede!

  Comentariu by Zoga — 23 iunie 2017 @ 21:15

 6. Probabil va fi viitorul candidat al psd-ului la funcția de primar. După radu cel pişpirel un falibou ne-ar mai trebui… Doamne fereşte!

  Comentariu by Popa Nartea — 23 iunie 2017 @ 21:22

 7. Fariboga ai vorbit când trebuia să taci.mai bine ai povesti cum voi PSD ați lăsat un oraș în frig

  Comentariu by Ionel — 23 iunie 2017 @ 21:35

 8. Sub masca anonimatului e simplu să aruncați cu noroi!
  Dacă aveți dreptate, de ce nu o faceți cu nume si prenume?
  Doi oameni, sub câteva pseudonime…
  Jenant…

  Comentariu by Faliboga Lucian — 23 iunie 2017 @ 22:07

 9. Fortza cu Ozzy Domnu Faliboga si Domnu Moroianu ei sunt salvatori Mangaliei astia sunt de un milion de ori mai buni ca Radu numai unu si unu……

  Comentariu by Issj — 23 iunie 2017 @ 22:17

 10. Cu acest comentariu îmi fac cunoscută prezența. Vă salut pe toți!

  (test)

  Comentariu by Mentalistul — 23 iunie 2017 @ 23:06

 11. Jenant ești tu, faliboga! După ce ai pupat tusacu pe toate părțile mă mir că nu te-ai orientat și la pitic! Dar ai mare și obraznic tupeu să te bagi în seamă.

  Comentariu by Zoga — 24 iunie 2017 @ 7:10

 12. Jenant este Faliboga ca l-a pupat pe toate partile pe Tusac?Dar despre Ciuraru si altii ca el care l-au spalat in dos cu limba (nu pupat) pe Iorgus si acum face la fel cu Radu dece nu spuneti nimic domnilor de la 3,4,5 si alti postaci platiti de Radu si Colgiu.

  Comentariu by VUCEA DAN — 24 iunie 2017 @ 7:24

 13. Nu mai jigniti, nu mai aruncati cu noroi! Este o vorba, sau sunt mai multe: rasul rade, prostul jigneste, invidiosul barfeste! N- o fi lemn de biserica nici faliboga asta, dar care dintre voi este?!?!

  Comentariu by Anna — 24 iunie 2017 @ 8:17

 14. Vucea! Controlează-te tată! Cred că tu ești ăla care l-a pupat pe toate părțile pe limbricul mincinos până când nu ți-au mai ieșit pasențele. Sau poate nu realizezi bine ce scriu. Să spui că eu sunt plătit de colgiu și pitic e ca și cum s-ar spune că Mangalia e cel mai curat oraș din țară.

  Comentariu by Zoga — 24 iunie 2017 @ 8:28

 15. Ană, păstreză-l pentru tine pe falibog, că e frumos, cinstit și deștept! Dar doar pentru tine!

  Comentariu by Zoga — 24 iunie 2017 @ 8:30

 16. Iar incepeti sa va legati de trecut ca ”acest domn Faliboga” ca ”Tusac” ca plm. Traiti in trecut orbilor ? Acceptati prezentul asa cum este, ca voi l-ati votat pe acest cacacios de primar.

  Comentariu by zozo — 24 iunie 2017 @ 8:37

 17. Acceptati-l pe Valentin Ciuraru, mare filosof al Mangaliei, acest George Pruteanu al gramaticii romane. Cacanar de profesie si lingau.

  Comentariu by zozo — 24 iunie 2017 @ 8:51

 18. Pentru Zoga și alți anonimi atotștiutori:

  „Zvonurile si bârfele sunt purtate de persoane fără caracter, ele sunt ulterior răspândite de proști. Și acceptate de idioti” !

  O zi bună și frumoasă, cu liniște și pace în suflete!

  Comentariu by Lucian Faliboga — 24 iunie 2017 @ 10:00

 19. Jenant! Cinci idioti care se balacaresc. Vucea este idiotul sef.

  Comentariu by Anonim — 24 iunie 2017 @ 10:32

 20. Ptr. Faliboga: nu te imbata cu apa rece, nu te invidiaza nimeni. Toti care te cunosc in mod real te considera o scursura de om. Nu degeaba cand erai in primarie ti se spunea gardianul de la Auschwitz.
  Ai nevoie de tratament psihiatric. Dar nu de la nevasta, sau fosta, cine mai stie, care si ea e un studiu de caz…
  Nici Ana, pe camp, cu prosopelul si sticluta cu apa, nu te poate ajuta.
  Jegule. O flegma.

  Comentariu by Anonim — 24 iunie 2017 @ 10:59

 21. Pana la urma copiii si-au primit sau nu bursele ? Aceasta este de fapt tema pe care vreti sa o ocoliti . Se vede ce mult va pasa de elevi daca ati considerat ca este mai important sa-l injurati pe Faliboga .

  Comentariu by doctorand — 24 iunie 2017 @ 11:04

 22. Pentru 20: esti si vei rămâne un biet animal vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri, un anonim frustrat, simțindu-se puternic în fața
  tastaturii!
  Sincer, mi-e milă de tine!

  Comentariu by Anonim — 24 iunie 2017 @ 11:12

 23. Comentariul de la @22 îmi aparține!
  Închei prin a vă propune un experiment: considerați că domnul Vișa își închide blogul! Unde vă veți situa, iluștri anonimi?? Ce veți face? Unde vă veți manifesta propriile frustrări? Opinia mea este că voi sunteți singurele persoane demne de studiu de caz, atât timp cât nu scrieți cu nume și prenume!
  Dacă aveți o problemă cu mine, mă puteți suna la 0743334272. Dacă nu o veți face, aveți o problemă doar cu propria dvs persoană.
  Nu voi mai intra cu anonimi în polemică.
  E o vorbă în popor: „cine zice, ăla e!”…așa că împroșcați, împroșcați și iar împroșcați! Tastatura vă permite!

  Comentariu by Lucian Faliboga — 24 iunie 2017 @ 11:29

 24. Te bagi singur in seama!
  Domnul Visa ar trebui sa aiba grija si sa nu mai publice excremente ca tine pe blogul lui. Oricum, nu duc discutia in directia dorita de el. Nimeni n-a dat doi bani pe scrematurile pamfletului tau. Toti au spus ce cred despre tine, anonimi sau nu.
  Asa ca, domnule Visa, mai multa atentie la ce publicati. Daca vreti discutii constructive. Laturi sint prea multe, nu credeti?

  Comentariu by Anonim — 24 iunie 2017 @ 12:43

 25. Pt. #23
  https://images-cdn.9gag.com/photo/225355_700b_v1.jpg

  Comentariu by nabuco — 24 iunie 2017 @ 13:57

 26. Si-au primit banii copii,pana la urma?

  Comentariu by Anonim — 24 iunie 2017 @ 16:03

 27. Nu am uitat comportamentul lui Faliboga în mandatul Tusac, dar nici nu pot să-l cenzurez atunci când aduce în discuție niște subiecte de interes public local.

  El s-a semnat, voi ce-l jigniți, de ce nu o faceți ? Un om care a greșit, nu poate avea o a doua șansă ? Suntem de la ISIS ?
  Dacă va candida la o funcție publică electivă, atunci va fi o altă situație.

  Comentariu by lucian visa — 24 iunie 2017 @ 16:34

 28. Nu-i doare nici la bașcheți pe comentatorii ăștia anonimi de bursele elevilor. Dar le pasă de oraș, sanchi!

  Să zică Irațional Ciuraru de câte ori le-am adus în comisie pe dna Rîpianu și pe dna Fotin, să rezolvăm cu bursele. Am facut și biata femeie să plângă. Mi-a promis directoarea Dir. Economice din primărie că în cateva zile plătește bursele. Vezi să nu! Nu a vrut primarul, deci nu a avut cum.

  Si ce să fac și cu comisia aia, dacă președinte e Sorin Mihai? Așa om nu am mai văzut! Măcar Ciuraru e irațional si enervant, cred că l-au pus in comisia asta pentru că nu-l suportă nimeni și să mă enerveze pe mine până-i scap niște coate în cap, să-i resetez sistemul. De el scap repede, îi întind palma si vorbește cu ea, până își epuizează repertoriul. Dar pe Sorin Mihai nu îl înțeleg. Se face avocatul piticului mai abitir decat penelistii. Dezgustătoare obediență!
  Niciun gând de treabă în comisia aia. Le tot zic: Vreți să facem si treabă, ori vorbiți toată ziua numai baliverne?
  Bineînțeles, obedienții nu mișcă fără acceptul de la împărăție. Comisia respectiva are atribuții prevăzute in HCL nr. 7/ 2016.
  Pe lângă navetiști, pentru cum arată orasul nostru, obedienții sunt la fel de vinovați. Sunt precum colaboraționiștii care își asupresc propriul popor, in timpul unei ocupații străine.

  Comentariu by Mentalistul — 26 iunie 2017 @ 10:23

 29. Pt.14
  Am recunoscut-o de o mie de ori, o recunosc si acum ca eu am fost unul din cei care a facut(putin) ca Radu sa ajunga primar.Dar de pupat nu am pupat nimic in viata mea indiferent de situatie .Cei care ma stiu o pot confirma ca am facut toate prostiile din lume dar de pupat sau lins pe cineva nu.Eu inca din 2013 mi-am dat seama ca am fost inselati prin ce se promitea in campanie.Exemplu in acest sens este sedinta cu sportul din Mangalia de la Casa de Cultura unde cei care au participat stiu pozitia mea.Am spus-o atunci ca se va distruge sportul si am avut dreptate(din pacate) si nu este singura pozitie anti conducere.De nenumarate ori primarul si clica lui mi-a spus,,ori esti cu noi sau nu” .Le-am adus la cunostinta o serie de ilegalitati pe care le comiteau insa nu a luat nicio masura(vezi sedintele de lunea) ba mai mult mi se spunea de el sau ciracii sai,,mai lasa legile si mata”. Inca odata pentru stiinta ta si regretul tau sa stii ca Vucea nu a pupat sau lins pe nimeni niciodata ,indiferent de oamenii sau om.Poate in grupul tau sunt asemenea persoane si sincer imi pare rau .

  Comentariu by VUCEA DAN — 27 iunie 2017 @ 22:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress