Politica locală

23 iunie 2017

„Chinurile” primarului din Mangalia: cetăţeanul nemulţumit, gazele şi asfaltarea

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 7:13

Municipiul din sudul litoralului continuă să fie “loc de joacă” pentru politicieni. Cu sadism, din neştiinţă ori nepricepere, politicienii Mangaliei sădesc sămânţa de scandal în orice. Nu există subiect care să nu fie criticat, iar metehnele din vechile mandate s-au răsfrânt asupra populaţiei: nimic nu este bine, nici când se încearcă să se facă lucruri bune. Colac peste pupăză, consilierii strâng semnături pentru un referndum de demitere a actualului primar al Mangaliei, Cristian Radu. Care primar, nici el nu se poate abţine de la a stârni cuibul de viespi. Bunăroară, după ce a certat „un fost primar” că nu îl lasă să îşi desfăşoare activitatea, acum Radu şi-a îndreptat atenţia către un cetăţean parcă veşnic nemulţumit, orice ar decide să facă.

„Se întâmplă in Mangalia: un cetățean vine la Primărie: „domn’ primar, vreau sa-mi trag și eu gaze pe strada x și tre sa sparg asfaltul”. Eu ii raspund: ” domnule, eu n-am nimic impotriva, dar strada respectiva era programată pentru asfaltare integrala, in perioada imediat următoare”. Omul zice: „haideți domn’ primar, ce naiba, mai lăsați-o sa-mi trag și eu gaz ca e mai ieftin la caldura, iarna”.

Cu replica asta m-a convins și am amânat iar asfaltarea unor străzi pentru a lasa oamenii sa termine racordurile la rețeaua de gaze. De aceea, acum se fac doar plombări, unde este cazul. Seara, ajunge omul respectiv acasă, intra pe Facebook și începe sa posteze: „cel mai incompetent primar……nu ne asfaltează străzile…..sunt numai sanțuri de la gaze, peste tot…”.

V-am relatat aceasta scurta întâmplare, ca sa va dați seama cum sunt unii oameni. Nu am dat nume, din respect și mai ales ca eu sunt aici sa găsesc soluții pentru fiecare cetățean, nu să provoc scandaluri si sa pun gaz pe foc, cum au obiceiul unii așa-ziși politicieni locali”, a transmis Radu. ei bine, decizia edilului de a expune această situaţie nu a făcut altceva decât să inflameze şi mai tare spiritele. Cetăţenii, împărţiţi în două tabere au sărit, pe de o parte, să îl apere, iar pe de altă parte să îi indice şi multe alte străzi din Mangalia unde nu s-a asfaltat, deşi un astfeld e demers este cerut şi aşteptat de foarte multe luni de zile.

A.C., Replica 23.06.2017

7 Comments

 1. Nu am pomenit in viata mea atatea manipulari, minciuni si victimizari! De-asta n-a asfaltat ca sa-si puna ala gaze! Noaptea mintii!

  Comentariu by Anonim — 23 iunie 2017 @ 9:20

 2. Cel/cea care se ocupa de pagina de facebook a primarului nu prea are habar cum e cu primaria asta.
  In primul rand primarul nu prea sta prin primarie ci mai mult prin Constanta. Ca acum de cand cu semnaturile pentru referendum se face mai vizibil si isi strica somnul de frumusete e doar exceptia care confirma regula.
  In al doilea rand a cetateanul care trebuie sa-si puna gaz, daca merge la primarie, se duce la urbanism de unde obtine, daca da un ciubuc, planurile cu retele edilitare, certificat de urbanism sau autorizatie de constructie.
  Sunt oameni care de ani buni solicita o audienta la primar si nu o obtin, daca au noroc ii primeste uneori viecprimarul.
  Posibil sa fie si cetateni care ajung la primar dar astia sunt diferite pile ale consilierilor personali, ale rubedeniilor pe care le are primarul prin Mangalia ori membri de vaza ai PNL.

  Comentariu by Marian Vasile — 23 iunie 2017 @ 13:25

 3. Cati dintre dumneavoastra ati facut solicitare la primar ca sa va puneti gaz?Oare ,nu ati fost la firma de gaze ati depus documentatia si acestia s-au ocupat de tot,autorizatii,acord de spargere a strazilor?Cat de penibil poate fi acest primar.Oare ne crede pe toti pachetari de transmite acest mesaj?

  Comentariu by Anonim — 23 iunie 2017 @ 14:35

 4. Primarul spune un mare adevar , pentru toate relele din orasul asta sunt de vina cetatenii . Prima si cea mai importanta a fost alegerea lui.

  Comentariu by doctorand — 23 iunie 2017 @ 15:58

 5. Stau si ma minunez.Daca Radu si Colgiu ar fi lucrat la sectia de propaganda a PCR sigur ar fi fost numiti sefii.Nici Ceausescu(prin aparatul sa de propaganda) nu folosea atatea manipulari, minciuni si victimizari.De unde oare au vazut si invatat astfel de tehnici cei de mai sus?.Erau mici la vremea aceea .

  Comentariu by VUCEA DAN — 24 iunie 2017 @ 7:39

 6. Pt. #5
  De la unul care se occupa si cu dansurile populare cand lucra in santier la Mangalea.
  Intr-o alta ordine de idei, dute Radule la Targoviste …

  Comentariu by nabuco — 24 iunie 2017 @ 10:06

 7. http://adevarul.ro/locale/targoviste/video-spotul-filmat-kfc-turnul-vlad-Tepes-starnit-val-ura-facebook-1_594b4c795ab6550cb861fea2/index.html

  Comentariu by nabuco — 24 iunie 2017 @ 10:06

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress