Politica locală

21 iunie 2017

PNL: Un fost primar încearcă să atragă locuitorii Mangaliei în jocuri politice murdare

Filed under: PNL — lucian visa @ 15:49

De mai bine de cinci ani, liniștea municipiului Mangalia este perturbată sistematic de un fost primar, care încearcă disperat să evadeze din cimitirul dinozaurilor politici, refuzând să priceapă că electoratul l-a respins categoric, la fiecare din ultimele trei scrutinuri locale și nu numai. După ce, timp de 12 ani, și-a împărțit, lui și acoliților săi, zeci de hectare de teren pe malul mării, în Curtea Spitalului şi Pădurea Comorova, acum vrea din nou să blocheze orașul, prin provocarea unei crize politice fără precedent în Mangalia, singurii care vor avea de suferit urmând să fie cetățenii orașului.

În fruntea unei oaste politice de strânsură, cu ramificații transpartinice chiar și în Consiliul Local, fostul primar (actual latifundiar), care a lăsat oraşul în frig, pune la cale organizarea unui referendum local, un demers politic abject, pe care-l ascunde în spatele titulaturii de „inițiativă cetățenească”. Între 2012 și 2016, prin consilierii pe care-i controla, a blocat orice proiect de dezvoltare locală, arătând mereu cu degetul către primar. Acum vine cu noi tertipuri destinate aceluiași obiectiv declarat – blocarea orașului pentru satisfacerea propriilor interese politice și patrimoniale.

Pe această cale, PNL Mangalia face apel la oamenii de bună credință din orașul nostru să nu intre în jocul politic murdar al unor grupuri de interese, comasate în jurul unui fost primar avid de putere. Acești politruci „vopsiți” în „simpli cetățeni” folosesc, fără scrupule, orice mijloace de dezinformare și manipulare, încercând să implice cetățenii onești într-un război politic pe care-l declanșează cu bună știință, fără să le pese de consecințele devastatoare asupra municipiului Mangalia.

Replica 21.06.2017

16 Comments

 1. Aseară, pe la ora 23, era muzică și veselie în parcul Diana. După acestă precizare din articol, îmi dau seama cine i-a pus să ne strice liniștea. Mulțumesc celor din PNL pentru vigilența de care dau dovadă. Pentru slugărnicia lor, nu zic nimic. E tot o înșcenare.

  Comentariu by lucian visa — 21 iunie 2017 @ 15:50

 2. Ia cam intrat frica in oase mincinosului daca din putinii bani pe care-i mai are in buget arunca pe articole platite in Replica. Aseara a iesit pe facebook cu niste declaratii pe care nici el nu le crede, ca a depus vre-o 9 proiecte cu fonduri europene de care se apuca la anul, printre care unul cu asfaltare si ca deja s-a apucat de reparat strazile. De fapt le-a bagat sula-n coaste la cei de la Megacostruct sa astupe gropile facute cu trasul gazelor si probabil le-a mai promis ceva privilegii ca sa astupe si alte gropi.
  Nimeni nu mai pune botul la astfel de gulgute si tot mai multi oameni din anturajul primarului isi pregatesc individual retragerea.

  Comentariu by Marian Vasile — 21 iunie 2017 @ 16:12

 3. „Consecinte devastatoare pentru municipiul Mangalia ” . PNL crede ca plate fi ceva mai rau decat ce au facut impreuna cu primarul acestui or as ?

  Comentariu by doctorand — 21 iunie 2017 @ 22:49

 4. Adica „frica pazeste bostana”! si ca sa ramanem in gradina de zarzavaturi, le-a cam intrat morcovul la pnl-isti! Cum s-o simti Ciuraru cu morcovul intre fese, in fata unei oaste politice cu ramificatii transpartinice?!! Brrrr!

  Comentariu by Anonim — 21 iunie 2017 @ 23:44

 5. Daca as pune eu mana pe jegul asta de primar l-as lua la un tur al orasului pentru a-i prezenta adevarata fata a orasului.Sa mearga si el ca mine cu masina prin oras pe fiecare strada sa isi rupa masina.
  Orasul pute jeg penal numai tu, consilierii si viceprimarul nu vedeti acest lucru pt ca mare parte dintre voi nu stati in acest oras.

  Comentariu by AQUARIUS — 22 iunie 2017 @ 7:35

 6. referendummmmmmmmmmmmmm, urgent

  Comentariu by vanghele — 22 iunie 2017 @ 8:56

 7. @ 6
  Pentru referendum mergeti sa semnati vis a vis de BCR-L-V 16-20, S/D 10-13 si 16-20.
  Numarul minim de semnaturi se va strange dar ar fi foarte important sa se stranga un numar mult mai mare de semnaturi lucru care ar obliga prefectul si presedintele CJC sa nu incerce tergiversarea aprobarii.

  Comentariu by Marian Vasile — 22 iunie 2017 @ 9:39

 8. Cand reactionezi atat de virulent, e clar ca undeva in anturajul PNL a inceput sa bata vantul referendumului, din pupa. Lipsa de activitate in oras, pentru oras, nu poate fi aruncata dupa 5 ani tot pe umerii „grelei mosteniri”.Viitorul nu suna bine in situatia asta, prezentul este demult pierdut. Orice initiativa care presupune referendum, este, in masura in care se respecta legea, o initiativa cetateneasca, a o minimaliza si frivoliza ina cest fel, inseamna sa iti bati joc (in continuare) de tot ce inseamna drepturile fiecaruia dintre noi. Exercitarea dreptului de a semna o lista in vederea organziarii unui referendum, orice tema ar avea el, este si ramane un DREPT constitutional, indiferent cine promoveaza demersul. Nu sustin PSD, nici PNL si nici alt partid, dar este de o gravitate profunda comunicatul PNL.

  Comentariu by EMT — 22 iunie 2017 @ 9:48

 9. ii reamintim domnului ciuraru, asa pentru corectitudinea politica, ca acum ceva vreme era trup si suflet alaturi de acest fost rpimar….dar na politica i o curva si are memoria scurta..nu?
  nu ca as fi fanul fostului primar sau al vreunui partid sau traseist din consiliu..e doar pentruu clarificare.:P

  Comentariu by wow — 22 iunie 2017 @ 9:52

 10. Daca dupa 10 ani aruncati vina pe un primar care a avut rezultate ,inseamna ca sunteti incompetenti .Plecati mai bine singuri decat sa fiti alungati cu pietre.

  Comentariu by Anonim — 22 iunie 2017 @ 9:58

 11. Cred ca Sidere poarta toata vina pentru cum arata orasul astazi. Ce zici domn primare? Io nu ,io nu, altiiiiiiii.
  Mama voastra de hahalere.

  Comentariu by Iulian — 22 iunie 2017 @ 13:39

 12. Nici Sidere n-a fost vreun sfant ,stati linistiti!

  Comentariu by Anonim — 22 iunie 2017 @ 15:02

 13. Ha ha v-am tras o , am facut la gara carciuma lui Ciocaia si a lui Vieru in loc sa fac parcare sau autogara si acum e traficul imposibil acolo. Am pus vila lui Lita pe ruinele catatii Callatis si multe altele. Acum fraierii se cearta.

  Comentariu by Sidery — 22 iunie 2017 @ 18:26

 14. Când o să priceapă şi piticul că lumea nu se învârte în jurul lui?

  Comentariu by Părintele Rotaţie — 22 iunie 2017 @ 20:17

 15. @14
  O anumita parte se invarte dar multi dintre ei, precum sobolani care parasesc corabia cand presimt ca se scufunda, deja cauta viitoare persoane in jurul carora sa orbiteze.

  Comentariu by Marian Vasile — 22 iunie 2017 @ 20:47

 16. Adica PNL face apel la locuitorii Mangaliei sa nu pună botul la vrajelile cui? Le e frica maxim sa nu cada asta micu? Pai ,erau cam siguri de puterea lor…si probabil,au ceva informații referitoare la numărul celor care vor schimbarea primarului,asa ca e normal sa le fie frica.Domnu’ primar zilele tale sunt numărate. Nu ti-ai ales bine partidul,mai bine rămâneai „indepent”Nu cred ca vreun fost primar are vreo implicare,cred ,doar,ca iti e frica de viitor,Oamenii orașului nu mai suporta mizeria în care locuiesc!

  Comentariu by ***** — 22 iunie 2017 @ 23:22

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress