Mangalia – politica locală

17 iunie 2017

Secretarii primăriilor, responsabili pentru legalitatea documentelor

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:23

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru modificarea art. 128 din Legea administraţiei publice locale 215/2001 şi pentru modificarea art. 55 din Legea 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, informează Administraţia Prezidenţială.

Prin această lege, secretarii primăriilor şi consiliilor judeţene sunt responsabili civil sau penal pentru legalitatea documentelor semnate.

Semnătura primarilor sau a preşedinţilor de Consilii Judeţene atestă că circuitul documentelor a fost respectat şi că acestea au toate semnăturile necesare.

Carmen Mocanu, Cuget Liber 17.06.2017

15 Comments

 1. E corect.

  Comentariu by lucian visa — 17 iunie 2017 @ 16:24

 2. Andreea Cabuz, ai legătura! Poate caști mai bine ochii pe ceea ce dai aviz de legalitate!

  Comentariu by Anonim — 17 iunie 2017 @ 17:38

 3. ANDREEA NU VA AVEA NICIODATA CURAJUL SA-I SPUNA LUI RC CE NU ESTE BINE,VA SEMNA SI VA RASPUNDE,ESTE UN PION IN MINA LUI

  Comentariu by anonim — 17 iunie 2017 @ 20:27

 4. Analfabetism juridic!
  Voi pricepeți ca nu exista responsabilitate civilă si penală, ci doar răspundere. Înainte de-a va exprima opinia mai bine ați citi modificarea adoptată si promulgată.

  Comentariu by Anonim — 17 iunie 2017 @ 20:33

 5. @4
  Așa-i dom Ciuraru ca mata ai facut ceva drept chiar daca n-ai profesat! Da-n cacariera politica da bine cand pe site-ul primariei la numele mata scrie studii juridice.

  Comentariu by Marian Vasile — 17 iunie 2017 @ 20:58

 6. http://www.romaniacurata.ro/mineriada-o-rana-deschisa/

  http://revista22.ro/9510/.html

  Comentariu by nabuco — 18 iunie 2017 @ 10:13

 7. Dragi mei,atat timp cat platim puturosii,utilitatile celor de la BARACI,ale etnicilor din vestul orasului si avem autoritati lase,fricoase si puturoase vom avea un viitor crunt.Orasul este oglinda celor care il conduc.Politia rutiera sa treaca si pe strazile marginase,sau nu au curaj? Municipiul a ajuns un fel de vest salbatic,soferi fara permis ,gunoi,jungla din cauza buruienilor,cratere in sosele si trotuare,intuneric pe strazi,boschetari,drogati,cladiri in ruina,targ duminical plin de praf si microbi(unii isi fac nevoile in boscheti si pe urma pun mana pe produsele expuse la targ),bani care se duc pentru bunastarea puturosilor.Cand se vor rezolva toate aceste aspecte?
  Am o dilema,avem sute de bodyguarzi,avem politie,avem jandarmerie si totusi se fura Poate cineva sa de un raspuns?

  Comentariu by vasile coman — 18 iunie 2017 @ 20:23

 8. Platim si impozitele pentru adunatura de scursuri și moldovence, angajati ai primariei care au apartamente de la ANL-uri

  Comentariu by anonim — 18 iunie 2017 @ 23:44

 9. Pt. 8

  Dar tu de unde ai apartament? L-ai cumparat cu banii tai chivernsiti in urma unei vieti de ospatar la Neptun?

  Sau tot de la « stat » l-ai luat ? Si chiar Mocca, de la IHR !? Construit cu « moldovenii » aia, platiti cu 20% din salariul minim inainte de 1989 ?

  Sau l-ai luat cu bani ? Ca nu te cred ! Nu ca amaratii aia de la ANL care-or sa-l plateasca cat traiesc ei ?

  Sa plece toate moldovencele din Mangalia ? Sa plece toti moldovenii din Mangalia ?
  Dar ce-ar fi sa plece si toti oltenii ? Sa-si doneze statului toate averile luate de la IAS Mangalia, luate tot de ei insisi !? Si sa se intoarca in Oltenia asa cum au venit : in picioarele goale !
  Sau toti ardelenii ? Sa-si doneze comunitatii toate terenurile acumulate ? Si sa se intoarca in Transilvania asa cum au venit : cu doua oi si o nevasta !
  Sau chiar toti Bucurestenii ? Sa-si doneze Primariei toti banii acumulati in ultimii 5 ani ?

  N-ar fi mai bine asa,mai Patriotule ?

  Sa ramana doar « mangaliotii » neaosi ! O sa vezi ce surpriza o sa ai !

  Comentariu by Theo — 19 iunie 2017 @ 0:30

 10. Andreea … ai imbulinat-o!

  Comentariu by Big Brother — 20 iunie 2017 @ 8:20

 11. Ca tot veni vorba de secretari de primarie si raspundere: azi, 20 iunie, in primarie s-a mai pus putin de un concurs, pentru consilieri juridici. Cine credeti ca a fost toata ziua la „comitie”? Madama Boita, eminenta cenusie a lui Cabuz. A aranjat apele ca finul ei, Franga Mihai, lipitor de afise cu tineretul pnl-ist, sa treaca cu bine concursul si sa fie „primit” la directia de turism.
  Gurile rele spun ca s-a prezentat la concursul de azi si un fost de la doi si-un sfert. Cred ca pe-asta nu-l mai asculta nimeni, a luat direct.

  Comentariu by Anonim — 20 iunie 2017 @ 18:30

 12. SI DOMNISOARA DE LA PNL TINERET A FOST AZI LA EXAMEN.OARE O FI STIUT SUBIECTUL ? MA INTREB SI EU ! SE NUMESTE STINGA M

  Comentariu by anonim — 20 iunie 2017 @ 20:19

 13. Pt 9:
  Vorbiţi despre Mangalia anilor ’70-’80?
  Vorbiţi de perioada de dinaintea construirii şantierului naval? Ei bine, Mangalia nu avea nevoie de aşa ceva. Era deja sistematizată pentru turism, la fel ca staţiunile. Aducerea unui obiectiv mare de producţie, cu tot cu populaţia aferentă, peste ceea ce deja se construise pentru turism, a dezechilibrat colţul ăsta de lume. Dar vremurile erau cum erau, trebuia ca oamenii muncii să se relaxeze în concediu la mare, dar să fie cu ochii pe şantierele navale ale patriei, ca să vadă binefacerile sistemului. Plus, după anii ’80, deja toată ţara avea rude la mare!…

  Să plece moldovenii, oltenii şi ardelenii? Mă tem că e mult prea târziu. Poate că generaţia care a copilărit în perioada de dinaintea colonizării pentru şantier îşi mai aminteşte atmosfera de atunci. Din nefericire, primarul actual face parte din acea generaţie – şi tocmai EL ar trebuie să plece, dacă tot e să plece cineva! În „Călătoria spre Damasc” s-a rătăcit la barbut…

  Comentariu by Părintele Nomenclaturie — 21 iunie 2017 @ 5:42

 14. Specificul multietnic și cultural al Mangaliei și al Dobrogei, este incontestabil. Vă rog, nu aduceți argumente etnice, sunt penibile. Vă doresc o zi de 21 iunie, cea mai lungă din an (astronomic), cât mai frumoasă!

  Comentariu by Demetrios Callatianul — 21 iunie 2017 @ 7:14

 15. Nu ştiam că moldovenii, oltenii sau ardelenii sunt etnii.

  Comentariu by Părintele Hilarie — 21 iunie 2017 @ 21:29

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress