Politica locală

16 iunie 2017

Vilele din curtea Spitalului Mangalia, motivul schimbării managerului Lefter?

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 7:16

A fost înlocuit managerul Spitalului Orăşenesc Mangalia! Dan Lefter, managerul interimar, a fost înlocuit, tot interimar, cu Alina Niţoi. Pentru a ocupa acest post, Alina Niţoi s-a suspendat din funcţia de director în cadrul Primăriei Mangalia. Întrucât nu are experienţa necesară funcţiei de conducere a unui spital, ea va fi interimară pentru doar câteva luni, când va fi organizat concursul de desemnare a managerului.

Nici primarul Mangaliei, Cristian Radu şi nici Dan Lefter nu au fost de găsit, ieri, pentru a oferi detalii cu privire la situaţie. Însă, spun anumite surse, plecarea ar fi survenit pe fondul tensiunilor dintre cei doi, cauzate de situaţia transformatorului unităţii medicale, mai exact a faptului că proprietarii vilelor din fosta curte a spitalului sunt în continuare racordaţi la el.

“A fost reluat subiectul transformatorului, managerul spitalului atrăgând atenţia că pe timpul verii consumul este mai mare şi nu doreşte să existe riscul unor pene de curent în secţii, întrucât există aparatură, se fac intervenţii chirurgicale. Şi atunci, dânsul a propus să taie curentul către respectivii utilizatori externi. Pe de altă parte, cei de la vile au contoare separate, adică plătesc ce consumă. dar nu este în regulă să fie branşaţi aşa. Trebuie să facă demersuri pentru un alt transformator care să fie al lor”, a explicat sursa noastră.

Amintim că branşarea în cauză a avut loc după ce proprietarii vilelor au constatat că şi-au construit case pe terenuri care nu au utilităţi (curent electric). “Soluţia provizorie, adică branşarea la transformatorul spitalului, a rămas aşa încă din mandatul lui Zanfir Iorguş. Acum, managerul a spus că ajunge. Are dreptate, numai că nici oamenii respective nu pot fi lăsaţi fără curent. Unii au copii, este delicat. Pe fondul acesta, primarul şi managerul s-au contrat, Lefter s-a supărat…”, a mai spus sursa noastră.

Alexandra CUCU, Replica  16.06.2017

28 Comments

 1. Nu aveau ce cauta vilele in curtea spitalului! S-a vandut terenul din curtea spitalului, s-a vandut padurea Comorova, dar nu-i nimic, vegetatia este inlocuita de bulihaurile de pe strazi ca….in parcul nou infiintat, doar betoane de proasta caltate si iarba uscata.

  Comentariu by Anna — 16 iunie 2017 @ 7:55

 2. În zonele în care nu există rețea electrică de joasă tensiune, realizarea rețelei este finanțată, de regulă, de către autoritățile publice, din bugetele locale, din bugetul de stat sau din alte fonduri legal constituite. În aceste condiții, rețeaua se realizează de către autoritatea publică locală, în calitate de titular de investiție și rămâne în patrimoniul acesteia. Racordarea locuințelor individuale la rețea se poate realiza după încheierea contractului de comodat între autoritatea publică locală și operatorul de rețea, având drept obiect rețeaua realizată.
  Extinderea rețelei electrice de distribuție este asigurată de operatorul de distribuție – în speță E-Distribuție Dobrogea (cu fosta denumire Enel Distribuție Dobrogea), la SOLICITAREA AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE, în baza planurilor de dezvoltare regională și de urbanism. În situația in care realizarea investițiilor nu este justificată economic pentru operatorul de distribuție, acesta poate propune autorității locale, după informarea ANRE, realizarea obiectivelor respective prin cofinanțare. De regulă, autoritățile asigură cofinanțarea din bugetele locale, din bugetul de stat sau din alte fonduri legal constituite. Este necesar ca Primăria Mangalia să prevadă în proiecția bugetară alocarea de fonduri pentru finanțarea unor astfel de lucrări.

  Obligația unui primar este ca atunci când constată o problemă a locuitorilor Mangaliei, să facă tot ceea ce stă în puterile și priceperea sa pentru binele locuitorilor Mangaliei. La investire depune jurământul:
  „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Mangalia!”

  Că altcineva nu făcut-o în trecut nu este o scuză pentru primarul în funcție să refuze să facă ceea ce stă în puterile și priceperea sa pentru binele locuitorilor Mangaliei. Obligația primarului în funcție este de a face atunci când constată și ia la cunoștință. Punerea în pericol a funcționării Spitalului Municipal, în mod intenționat, prin neîndeplinirea obligațiilor, este o culpă penală.
  Reaua-credință a primarului față de locuitorii municipiului este o încălcare a jurământului depus la investire. Obligația primarului este de a solicita operatorului de distribuție finanțarea sau cofinanțarea investiției pentru realizarea rețelei electrice, ori de a solicita autorităților finanțarea de la bugetul de stat, după caz.
  În oricare situație, trebuie să prevadă în proiecția bugetară alocarea de fonduri pentru finanțarea unor astfel de lucrări.

  Comentariu by Mentalistul — 16 iunie 2017 @ 8:36

 3. pt. 2

  Bravo! Cam asta e ideea! Sa faca tot ceea ce e legal si in puterile lui ca sa rezolve problema. Nu sa-i asmuta pe unii impotriva altora, nu sa-i ameninte cu demolarea caselor.
  De parca vila lui (si ale altora) de la Mamaia s-ar fi construit chiar asa de legal pe malul lacului, pe zona verde protejata a municipiului Constanta !!??

  Mentalistule, incepi sa-mi placi!

  Comentariu by billa — 16 iunie 2017 @ 9:19

 4. billa ma ddoare deja bila…iti place de mentalist cand spune ce vrei tu sa auzi…logic ar fi fost , si asta nu se aplica numai la curtea spitalului, ca atunci cand onor primaria da/vinde locuri de casa ca tot aceeasi primarie sa asigure inainte de inceperea constructiei a utilitatilor in speta cai de acces asfaltate! gaz, electricitate, apa.in mangalia asta se intampla doar pe vremea comunistilor.nici nu discutam legalitatea /normalitatea vinderii parcului spitalului , si aprobarea construirii unui cartier rezidential in zona de protectie a lui

  Comentariu by wow — 16 iunie 2017 @ 10:05

 5. Partial ai dreptate,

  Insa utilitatile exista demult in zona! Apa, canalizare, curent electric! ele existau inca dinainte de a te naste tu! De prin 1970-72 cand s-a construit statiunea Saturn! Existau utilitati in zona ! Existau si in 1965 cand Mangalia a devenit oras, existau si in 1938 cand s-a dat in folosinta Gara din Mangalia!

  Totusi care e problema?
  Problema este zgarcenia ENEL-ului care nu vrea sa mai instaleze un TRAF acolo! Ca oamenii aia chiar isi platesc curentul. Dar sunt alimentati cu energie de la unicul TRAF existent in zona: la Spital.

  Doua probleme avem in aceasta situatie: de ce nu vrea ENEL-ul sa mai instaleze un TRAF si de ce primarul nu face tot posibilul sa se intample!
  1. ENEL-ul vrea vreo 80.000 de euro de la cetateni pentru instalarea unei cutii cu deviatii si conectoare (un TRAF)! O cutie de transfer! O cutie, care costa, in cel mai rau caz vreo 2-3000 de euro! De ce nu o instaleaza? Ca sa termine cu panarama asta? De ce?
  2. Aceeasi problema ca si la Caminul Pescarus, alimentat cu energie de la unicul TRAF din zona: de la Liceul Ion Banescu ! (acolo nu mai e cazul de panarama?)
  3. Iar primarul e suparat ca n-a prins si el, in 2002-2003 un lot de casa acolo, in „curtea Spitalului”, asa ca impiedica orice efort normal al oamenilor de a intra in normalitate si face tot posibilul sa se razbune pe oamenii de acolo, cumparatori de buna-credinta (dealtfel) in conformitate cu toate legile existente in lumea asta !

  Cam asta este realitatea !

  P.S. Daca ar fi fost ceva ilegal, poti sa fii sigur ca Garda Financiara (condusa de Cristian Radu la vremea respectiva) si DNA-ul erau buluc peste Iorgus. Si-ar fi ispasit si pedeapsa pana acum!

  Dar, asa, nu au gasit nimic ilegal (dealtfel a fost si un HCL pe tema asta pe care toti juristii din Primarie l-au gasit legal) si tot incearca prin manipulari proletcultiste sa-l tot manjeasca pe Iorgus!
  Manipulari de genul „ia uita-te la burgheji ce case au! Noi suntem „oamenii muncii”, cu carte de munca la THR, soferi si caratori de carne, noi ne facem vile doar pe malul lacului Mamaia” !

  Mama lui de hot !

  Comentariu by billa — 16 iunie 2017 @ 11:04

 6. Problema supararii directorului, am inteles, ca factura vine pe numele spitalului si angajatii spitalului alearga sa recupereze „consumul” de la fiecare.
  billa, de ce sa te superi cind consumi si nu platesti ???? daca tine bine, daca nu, nu…vezi pescarusul si le-a tinut…”de aceea nu fac panarama”.
  Ca si-au facut „case”, nu ma intereseaza, dar ar trebui un HCL, care sa-i oblige sa-si parcheze masinile in curte. Nu poti merge la spital cu masina ptr ca nu ai unde parca….

  Comentariu by Pop — 16 iunie 2017 @ 11:46

 7. partial billa ai dreptate:P
  existau de cand spui tu acolo utilitatile.dar sincer tie ti ar placea ca cineva sa se racordeze la reteaua ta(spitalului) si sa alergi sa recuperezi bani sau sa ai pericolul penelor?nu cred.asta i buba ca iorgus le a dat ei au luat dar nimeni nu le a spus ba va dau dar faceti va asta si asta…a mers ca n romania las o ma ca tine asa.pana cand un dr a bagat bisturiul in buboi.si vai ce suparati suntem ca vedem adevarul.sincer tu crezi ca vreunul din burgejii aia a facut vreun demers la enel sau la primaria de cand au casele ca sa reglementeze situatia?mira m as.las o ma ca merge asa.
  iar la datul pamantului nu e ilegal poate dar imoral e…mai ales ca pe acolo are pamant si un fost consilier si niste tipi de care iorgu se temea…etc.

  Comentariu by wow — 16 iunie 2017 @ 12:09

 8. pt 6 si 7

  Multumesc pt raspunsurile pertinente.

  Aveti dreptate partial amandoi si apreciez tonul moderat al discutiei.

  Dar pierdeti din vedere un lucru: NU aia cu vilele s-au dus cu PATENTUL, fiecare, sa se racordeze la TRAF-ul Spitalului. Nu ei s-au dus peste Spital sa le „fure” curentul. Dimpotriva, ENEL-ul, cu „manutza lui”, din zgarcenie, din comoditate i-a racordat la acelasi TRAF, sperand ca nu or sa fie probleme!
  Daca ar fi fost intr-adevar ilegali, venea Jandarmeria cu caini sa le taie curentul! Dar nu este asa!
  Nu aia cu vilele au fost ilegali sau imorali, ci,dimpotriva, ENEL-ul care nu a mai vrut sa investeasca intr-un nou TRAF.
  Chiar credeti ca aia cu vilele n-ar vrea sa fie „legali”? Chiar credeti ca aia de la Caminul Pescarus n-ar vrea sa fie „legali”? Dar asta este doar treaba ENEL-ului si a Primarului.
  Faceti domnule odata TRAF-urile alea!
  De ce nu le fac?

  Intr-adevar, trebuie sa fie o investitie a ENEL-ului, institutie privata pe care o acopera Cristian Radu. Asta e alta problema care tine de alte structuri ale justitiei!

  Caci, acuma, sa fim seriosi! Cui dracului ii place sa investeasca banii in infrastructura? Nu mai bine ia doar profitul?
  Asta e toata problema! ENEL refuza sa investeasca in 2 TRAF-uri la Mangalia: unul in curtea spitalului si unul la Caminul Pescarus !

  N.B. Oamenii aia din „curtea Spitalului” sunt, pana la proba contrarie, din punct de vedere legal, proprietari de buna-credinta! Daca ENEL-ul nu vrea sa le rezolve problema inseamna doar ca acolo sus, la ENEL, cineva e de rea-credinta!

  Comentariu by billa — 16 iunie 2017 @ 13:09

 9. billa, nu repet ce am scris.
  Poate mai clară este legea decât mine.
  Practic, in cazul in care ENEL nu are chef sa facă pentru ca nu o consideră ca îi convine economic, atunci administrația publică este obligată să suporte costul. Cu un cost verificat de ANRE.

  Legea 123/2012

  Articolul 51
  Electrificarea localităţilor şi extinderea reţelelor de distribuţie a energiei electrice
  (1) În executarea contractului de concesiune, la solicitarea autorităţilor administraţiei publice locale sau centrale, în baza planurilor de dezvoltare regională şi de urbanism, operatorul de distribuţie este obligat să asigure dezvoltarea şi finanţarea reţelei de distribuţie pentru electrificarea localităţilor ori pentru extinderea reţelelor de distribuţie în zona acoperită de contractul de concesiune, respectiv de licenţă, pe care acesta o deţine.
  (2) În cazul în care realizarea investiţiilor de la alin. (1) nu este justificată economic pentru operatorul de distribuţie, acesta poate propune, după informarea ANRE, realizarea obiectivelor respective prin coparticiparea solicitantului la finanţare cu fonduri din bugetele locale şi din bugetul de stat, în condiţiile legii.
  (3) Evaluarea condiţiilor de finanţare a investiţiilor prevăzute la alin. (1) şi (2) se determină de operatorul de distribuţie, în baza unui studiu de fezabilitate realizat în termen de maximum 60 de zile de la primirea solicitării, conform unei metodologii aprobate de ANRE.
  (4) Pentru dezvoltarea programelor de electrificare a localităţilor şi de extindere a reţelelor de distribuţie a energiei electrice, autorităţile administraţiei publice locale şi ministerele implicate vor răspunde, în termen de 60 de zile de la primirea solicitărilor operatorului de transport şi sistem, precum şi ale operatorilor de distribuţie, pentru realizarea planurilor de dezvoltare a reţelei pe termen mediu şi lung.
  (5) Localităţile care, din considerente tehnice sau economice, nu sunt conectate la SEN pot fi alimentate cu energie electrică prin sisteme electroenergetice izolate.
  (6) ANRE va stabili preţul local şi condiţiile minime privind continuitatea şi calitatea serviciului de furnizare.

  Comentariu by Mentalistul — 16 iunie 2017 @ 14:26

 10. Si să nu mai vorbească în pungă obedientul Ciuraru, am sa va explic cum s-au făcut să se miște lucrurile cu ENEL la blocul Pescăruș:
  Iulian Iancu -> Federico-> Enel Cta -> Rezolvat

  Altfel nu se rezolva. Primarul e clown.

  Comentariu by Mentalistul — 16 iunie 2017 @ 15:03

 11. Pt. 10

  Bravo

  Asa da ! Cu calm, cu legea in mana, fara nervi sau « spume la gura », orice se poate rezolva !

  De ce ar trebui sa-i punem pe aia de la casele din « curtea spitalului » la acel « stalp al infamiei » unde doreste tovarasul Cristian Radu ? Totul se poate rezolva calm si legal ! Fara ca sa « ne facem din asta un subiect electoral » !

  Bravo 10. Stiam ca totul e foarte simplu ! Hai sa vedem – Cristian Radu va face asta pentru cetatenii care l-au ales ?

  Pt. 11

  Bravo si la tine

  Si acolo s-au miscat lucrurile, in sfarsit !
  Dar fara Cristian Radu ! Ca, daca era dupa el, le lua « pielea de pe ei » si tot nu-i rezolva !
  Noroc cu niste consilieri locali « din opozitie » care s-au dus si au pledat cauza amaratilor de acolo !

  Buna treaba ! Uite ca se mai misca si Consiliul Local desi primarul nu prea le da voie ! Si, mai apoi, ii acuza ca nu muncesc !

  Bravo la 11 !

  Comentariu by billa — 16 iunie 2017 @ 15:17

 12. scuze,

  pt 9 si pt 10 am scris !

  Comentariu by billa — 16 iunie 2017 @ 15:18

 13. @4
  Pentru bila tot la spital trebuie sa mergi. Ce ar fi fost logic nu prea bate cu realitatea mai ales cea politica si in special ce edilitara.
  Cum cei de dinainte nu mai sunt pe functie sarcina revine actualului primar ( cat o mai fi). Primul lucru la preluarea mandatului, dupa ce a facut auditul ala cu care se lauda, trebuia sa informeze noul CL dar si populatia cu problemele nerezolvate de precedenti si sa stablieasca modul de rezolvare si unde sunt aspecte care incalca legea actionarea celor vinovati in instanta.

  Comentariu by Marian Vasile — 16 iunie 2017 @ 16:02

 14. Pt 13

  Bravo

  Auditul l-a facut ! Dar stii de ce Cristian Radu il tine in sertar ?

  Ca sa foloseasca doar file din el ca sa le dea la gioale opozantilor !

  De ce nu-l afiseaza public ? Ca e gata inca din 2103 ?

  Stii de ce, nu ?

  Nu prea sunt chestii penale la audit, ci doar chestii de barfa ! Ca sa le foloseasca, cu picatura, in campaniile electorale !

  De ce crezi ca a schimbat seful compartimentului audit ? ca sa nu-i dea lui peste mana !

  Comentariu by billa — 16 iunie 2017 @ 16:29

 15. Spital Orășenesc?!!!!

  Comentariu by Anonim — 16 iunie 2017 @ 18:19

 16. Bai bulangiilor care ati luat cu 15 euro mp la licitatia trucata , puneti mana si platiti va n mama voastra de pesedisti inraiti ce sunteti. Demite primarul doctor din cauza la securisti , interlopi , machidoni si hoti. Huooooo

  Comentariu by Coco — 16 iunie 2017 @ 19:21

 17. Pt. 16

  Asa era legea pe vremea aia si, sa nu uitam cat era euro si cat erau salariile acum 20 de ani ! 7500 de euro pentru un spatiu de 500 de m.p. era de ajuns pt un apartament si mai ramanea si ceva ! Acum 20 de ani, cand euro nici nu exista !

  Dar de ce nu te-ai dus tu sa iei cu 16 euro m.p. ?
  Sau cu 20 ? Sau cu 100 daca esti asa de patriot ?
  Sau, de ce nu a venit ‘patriotul » de Cristian Radu sa « ridice pretul » ?

  Sau tu, comentatorule anonim, nu ai buletin de Mangalia si de aia tot comentezi, Colgiule ?

  Comentariu by billa — 16 iunie 2017 @ 19:58

 18. Pe vremea aia era 150 euro metru patrat pretul real acolo. Prima mancare de rahat a billei. M-am dus , dar Raim si compania au facut amenintari neluate in seama la vremea aceea , doar era sef in sala de sedinte Dl. Visa poate confirma ca s-a facut mare taraboi atunci. La fel s-a intamplat si in Dobrogea 1 unde tipa acum ca nu au aia ca nu au aia. Dupa cum vezi , nu e Colgiu , e mai grav e vocea poporului. Darie nu uita asa usor nu stii ?

  Comentariu by Coco — 17 iunie 2017 @ 17:28

 19. Bv Coco! Adevarul e ca in Mangalia in afara de interlopi si de o adunatura de moldovence venite cu chilotii rupte in c…r si acum cu aere de mare doamne, nu a vazut nimeni altcineva nimic. Si acum e plina primaria de ei! Nimeni nu are voie sa faca nimic de ei! Vai ce problema, nu are Piciu cu Raim curent, fantastic! Bv primare aia e treaba ta sa tinem interlopii in carca!

  Comentariu by anonim — 17 iunie 2017 @ 18:26

 20. Pt.18
  Nu mai eram în primărie când s-a făcut licitația și nu cunosc amănuntele.
  Anterior îi spusesem lui Iorguș că nu e bine ce face, dar nu mai aveam credit. Era deja lider absolut și nu mai asculta de nimeni.

  Comentariu by lucian visa — 17 iunie 2017 @ 18:48

 21. Aveți de gând sa-l mai țineți dezlegat pe pshihopat? Voi chiar nu realizați ca băiatul asta este o frâna pentru localitate? Păcat, a ajuns un tătar sa distrugă conștiințe?!

  Comentariu by Anonim — 18 iunie 2017 @ 8:00

 22. @ 21
  Da nu te lasi nici mort, Ciurarule! Pericolul pentru Mangalia il reprezinta acum mincinosul si gasca lui.
  Ce ar putea frana Ozghiun la un oras mort deja. E un pericol pentru voi pentru ca scoate tot felul de mizerii la suprafata si lumea il baga in seama.

  Comentariu by Marian Vasile — 18 iunie 2017 @ 8:34

 23. Ozghiun primar!

  Comentariu by Anonim — 18 iunie 2017 @ 12:18

 24. Bai Ciurarule , ce stii tu ? Ai fost un biet apevist toata viata si te ai multumit cu putin.. Tu chiar nu realizezi ca noi , tatarul , Leonardul si Mos Teaca , ori Matase belgianul am lucrat la politia de frontiera , am fost vamesi eram smecheri bai ! Tu abia luai o sticla de tuica de la un soldat in timp ce noi treceam prin vama tone de tigari. De unde dracu crezi ca erau tigarile care le luai de la tiganu din colt ? Tu nu iti dai seama ca vremurile s-au schimbat si nu mai avem de unde jumuli ? Ce dracu bai e asa de simplu … Pity cand era sa se termine cu garda s-a replofilat rapid , dar noi am cam intarziat si trebuie sa schimbam lucrurile sa continuam adunarea. Asa ca vezi de pensia ta si lasa-ne in pace ca suntem o sleahta de lacuste flamande si te mancam de tot cand venim la putere. P.S. Ce prosti sunt astia , chiar isi inchipuie ca listele sunt secrete. Sunt doar grele , ca o sa atarne mult la negociere ..

  Comentariu by Mos Teaca — 18 iunie 2017 @ 19:19

 25. Didi, esti mai prost ca noaptea… Te-as recunoaste dintr-o suta dupa cum scrii

  Comentariu by anonim — 18 iunie 2017 @ 23:48

 26. Pt.18

  Esti dus cu capul !

  Cum sa fie 150 de euro m.p. acolo, in curtea spitalului ? Nici macar pe lacul Mamaia,unde are primarul Cristian Radu nu este ACUM pretul asta ! Mananci rahat !
  150 euro m.p. ? De unde scoti prostiile astea ?
  5 euro, hai 10, 15-25, daca vrei tu ! Dar in niciun caz 150 !
  Unde vezi tu preturi din astea in Mangalia? Doar la tine in cap ! Sau langa Circul fara poveste din Venus-Saturn care nu plateste taxe !

  Si oricum, aia nu le-au cumparat, ci le-au concesionat ! Ca si Cristian Radu pe Lacul Mamaia, langa Radu Mazare !

  Acolo cat o fi terenul, ca daca la amarata de Mangalia spui tu ca era 150 euro m.p., inseamna ca acolo era vreo 500, nu ? Ca nu cred eu ca a platit baba-soacra a lui Cristian Radu 150-500 de euro m.p. ca sa-i faca sefului Garzii Financiare un viloi cu talpa casei de vreo 300 de m.p. (plus subsol cu sala de gimnastica, parter si alte doua etaje !) plus vreo 2000 de m.p in curte ! Sau la Mamaia e mai ieftin ?

  Si cine le-a tras curentul si canalizarea ? Pe banii cui ? Pe banii lor ? Fugi cu cercul !

  Comentariu by Theo — 19 iunie 2017 @ 10:36

 27. cu cercul???tii cu ursu mai theo mai…ia vezi pe dreapta inainte de spital e un loc de casa cam de 1000 mp…de curiozitate intreaba pretul…te vei ingrozi…cred ca tu traiesti pe alta lume…

  Comentariu by wow — 19 iunie 2017 @ 10:53

 28. dom’le…alea nu sunt locuri vandute….sunt concesionate!

  Si, acuma ce facem, ne luam dupa toate speculatiile imobiliare ale grecului care nici nu are bani sa investeasca dar vrea sa se imbogateasca pe un petec de pamant?? N-ar fi mai bine sa ne luam dupa ce spune legea?

  Ca daca ala vrea 300 de euro pe m.p. LA VANZARE, ATENTIE (nu la concesiune, LA VANZARE!)atunci o sa-i cerem si lui Iorgus!….Dar, mai apoi sa-i cerem si lui Cristian Radu 1000 de euro pe m.p. la Mamaia, nu-i asa?

  Si Circului cele 1,2 euro chirie pe m.p. pe zi! Nu-i asa?

  Ca….cam asa spuneai ca-i valoarea terenului acolo, nu?

  Sau in cazul asta nu se aplica?

  Comentariu by Theo — 19 iunie 2017 @ 11:27

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress