Mangalia – politica locală

9 iunie 2017

Ploaia torențială nu i-a descurajat pe cetățeni să semneze pentru demiterea primarului!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 6:44

Nemulțumirea cetățenilor din Mangalia, vizavi de slaba administrare a municipiului de către edilul Cristian Radu, a atins cote atât de înalte, încât nimic nu le mai stă în cale în încercarea de a-l coborî din fotoliul suprem. Așa se face că astăzi, după-amiază, nici ploaia torențială nu i-a oprit să vină la întâlnirea cu inițiatorii demersului de punere în mișcare a acțiunii de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum prin care edilul să fie demis. Mai exact, în fața Casei de Cultură, locul stabilit pentru întâlnire, au fost distribuite cetățenilor peste 400 de liste.

Inițiatorul acțiunii, consilierul local Nicolae Moroianu a declarat pentru Ediția de Sud faptul că peste câteva zile, va fi amenajat un sediu de campanie. De asemenea, tot în perioada imediat următoare, va fi funcțional site-ul www.pentrumangalia.ro, unde vor fi prezentate motivele care au condus la strângerea de semnături împotriva primarului, și unde vor putea fi descărcate noi liste. În același timp, se dorește amplasarea în oraș a două corturi unde vor fi puse la dispoziția cetățenilor atât informații legate de organizarea referendumului, cât și liste în vederea strângerii de semnături.

editiadesud.ro 09.06.2017

11 Comments

 1. A iesit iorgus la atac si si a scos pionii la inaintare.acelasi stil si aceeasi tactica.

  Comentariu by Mihai — 9 iunie 2017 @ 6:58

 2. Pentru 1. Bună dimineața! Te-aș întreba, înainte să vă cânt prohodul, ce are Iorguș cu crasa nesimțire a piticaniei? A venit ziua judecății și-i tremură ițarii. Îl vom răstigni așa! Hugo fost Boss!

  Comentariu by Popa Nartea — 9 iunie 2017 @ 7:06

 3. Prt1.
  Au si aparut postacii lui Radu si Colgiu.Cat costa 1 postare .ca ma intereseaza si pe mine

  Comentariu by VUCEA DAN — 9 iunie 2017 @ 7:50

 4. http://editiadesud.ro/?p=26555

  Comentariu by Anonim — 9 iunie 2017 @ 11:56

 5. http://editiadesud.ro/?p=26563

  Comentariu by Anonim — 9 iunie 2017 @ 13:04

 6. Eu nu inteleg de ce, daca tot are atatea tinichele atarnate de coada primarul,consilierii care au initiat referendumul nu se fac sesizari la DNA, ANI, etc, sa fie luat la puricat si sa restituie sumele care dau cu virgula.

  Comentariu by ?? — 9 iunie 2017 @ 14:34

 7. DE CE SE PROMOVEAZA TOATE NULITATILE DIN PRIMARIE IN POSTURI CHEIE.CUM SA O PUI PE ALINA NETOI ,DIRECTOR LA O INSTITUTIE ATAT DE IMPORTANTA DIN ORAS SI SA IGNORI FAPTUL CA NU STIE PE CE LUME TRAIESTE DAR SA MAI CONDUCA O INSTITUTIE.NU SE POATE,IN CE ORAS TRAIM?!

  Comentariu by anonim — 9 iunie 2017 @ 15:13

 8. Asta vrea stapanul.
  Oare doctorii, medicii, asistentele din spital ce parere au? Sunt toti rame nevertebrate, ca Mocanu, care a lins in ultimele zile clanta primarului?

  Comentariu by Anonim — 9 iunie 2017 @ 15:38

 9. se complac toti in aceasta situatie…la fel ca si personalul de la balnear…ce mi-e Alina, ce mi-e Maganu…slugi ale partidelor..

  Comentariu by zek — 9 iunie 2017 @ 17:34

 10. Maganu are un nivel de inteligenta superior multora care incearca sa- l discrediteze

  Comentariu by Ella — 10 iunie 2017 @ 7:52

 11. Nici mie nu-mi place Maganu ,dar cu privire la inteligena 10 are dreptate.In schimb nu putem spune acelasi lucru despre A.Nitoi.Nu este inteligenta,nu este muncitoare ,si nu prea are calitati.Iar cu privire la frumusete fiecare cu gustul sau.

  Comentariu by Anonim — 10 iunie 2017 @ 9:52

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress