Mangalia – politica locală

29 mai 2017

Ozzy Menabit: La Mangalia, pe când astfel de evenimente?

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:44

Ozzy Menabit: Am fost prezenți la Albești. Împreună cu o bună parte a locuitorilor Mangaliei. Apreciez organizarea evenimentului, a fost o distracție pe cinste! Bravo primăriei Albești! Îmi place Goran Bregovic!

La Mangalia, pe când astfel de evenimente?

Voi propune proiecte. Primarul Mangaliei ar trebui să mai asculte și de experiența noastră în organizarea unor astfel de evenimente. Dacă nu există enterteinment, nu există nici turism. Spre exemplu, în perioada de Rusalii, stațiunile Mangaliei sunt goale, iar în Vama Veche și în Mamaia nu se mai găsesc locuri de cazare.

mangalianews.ro 29.05.2017

42 Comments

 1. D-le Visa, de ce trebuie sa preluati pe blogul pe care il semnati frustrarile elucubrante ale acestei – cum s-o numi, publicatie, fituica, site, e neclar, precum semnatarii asa numitelor „articole”- sau mai bine aparitie care se numeste mangalianews? Prin preluarea pe blog le acordati o atentie pe care nu o merita… si, intr-un fel, legitimati ceva ce ar trebui lasat deoparte si ignorat.
  Intelem ca nu mai exista valoare in nimic, dar ar trebui sa va pastrati linia. Macar dumneavoastra.
  Cit despre jurnalistul Menabit… credeti ca mai e ceva de spus?
  Haideti sa pastram o minima decenta.
  Sa dezbatem probleme, nu frustrari politice.

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2017 @ 17:00

 2. Când în Mangalia vor apărea zeci de publicații online de mare anvergură intelectuală sau când ”personalitățile” orașului ne vor împărtăși părerile lor și ne vor lumina mințile, atunci voi renunța și la mangalianews și la Ozzy.
  Spre să apuc ziua când Mangalia nu va mai fi un oraș de curve. Și când spun curve, mă gândesc în ultimul rând la sex.

  Comentariu by lucian visa — 29 mai 2017 @ 18:52

 3. Mda ce rost are să preia de la alții când avem mărețul Buletin informativ al Mangaliei plătit de cetățeni care îi ridică osanale domnului primar pt realizările sale mărețe! Orice critică pt voi înseamnă politică! Dar vă faceți că nu vedeți în ce hal a ajuns Mangalia!

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2017 @ 19:01

 4. @3 Esti pe langa subiect. Esti slab. Nu ai inteles nimic. Te agiti degeaba.

  Comentariu by baal — 29 mai 2017 @ 19:28

 5. Pt 4. Iată, unde era geniul din Carpați!

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2017 @ 19:40

 6. @5 Pari frustrat. Cam ai replici prin care iei omul in deradere. Nu e frumos. Aici este vorba de educatie.

  Comentariu by baal — 29 mai 2017 @ 20:07

 7. 🙂 Regruparea asta, strângerea arcului, nu vă înspăimântă? Eu zic că da. Politruci din toate zările, uniți-vă! Sper să dispăreți ca specii în următorii 2 ani…Știți că nu mai aveți credibilitate. Ce-ar fi să faceți ceva pentru orașul ăsta. Habar n-am, poate faceți doar fotografii…Unii ar fi foarte interesați să aibă o fotografie cu cei care ORICUM vor merge la Beciul Domnesc…

  Comentariu by Demetrios Callatianul — 29 mai 2017 @ 20:16

 8. Nu conteaza ce si cum si ce se va intampla. Pasul numarul 1 este ca Mangalia sa scape de acest primar, indiferent cum, de ce sa nu avem si noi niste nebuni care sa intre in istorie, la urma urmei, de ce ? Sa nu uitam ca J.F.Kennedy a platit cu moartea. Asta este solutia primordiala a Mangaliei: scaparea de acest incompetent, mincinos, etc.

  Comentariu by baal — 29 mai 2017 @ 20:22

 9. @ 1
  Da ce suparat esti nenea anonimu,si ce manie proletara iti clocoteste in pieptul de arama!
  Ii faci deja politica editoriala domnului Visa? Ce ai cu manangalianews, cu ce te deranjeaza? cu faptul ca vorbeste despre oras si mai ales despre nerealizarile lui Ali Baba &co (vezi ca acel co nu e de la Colgiu desi il include). Iar cu Menabit ce ai ? Deocamdata scoate de pe sub pres multe gunoaie dosite bine. Cand esti deja definitia frustrarii ce probleme vrei sa dezbatem ? Cand era doar Lucian Visa singur cu blogul lui, ca barometru edilitar, tot asa il atacati.

  Comentariu by Marian Vasile — 29 mai 2017 @ 20:36

 10. @7 Cine sa faca pentru oras ? doamna Griguta care nu se mai satura de bani ? Cine ? doamna Linica Stan care a escrocat zeci de ani la rand statiunea Saturn si intr-un final a ridicat acel hotel de ***** cu balcoanele pe trotuar ( asta asa ca o remarca ). Cu cine ? cu Sorin Andrei, alt escroc. Cu cacanarii din PNL care nu au ”coloana vertebrala” si fac tot ceea ce spune Mincinosul. Cu cine ? cu Silistra si Dop care nici la prezenta la fiecare sedinta nu deschid gura. Toti sunt o apa si un pamant pozand in mari consilieri sa isi apare interesele personale.

  Comentariu by baal — 29 mai 2017 @ 20:36

 11. Oameni buni din pacate acesta e rezultatul celor douazeci si ceva de ani de….democratie…..aplicata dupa legile romanesti, ceea ce e si mai grav, e faptul ca nici cei tineri din politica nu au invatat nimic si continua pe aceeasi linie adica,promisiuni ,minciuni,perversitste,ura,lipsa de curaj,lipsa de atitudine,supunere,etc.etc….Sigur critici si opozanti au fost si vor fi chiar si oportunisti deseori dar trebuie sa recunoastem ca Mangalia nu este si nu arata cum ne-am dori cu totii si asta si din cauza noastra a cetatenilor.De ce?Fiindca am ajuns sa se tina cont si de opiniile noastre decit cu doua luni inainte de fiecare campanie electorala…..in rest…..Fiindca ne dam votul pe …ceva…Fiindca nu mergem la votare…Fiindca inca mai credem in oricine….Fiindca…Fiindca….Haideti sa ne trezim….inca se poate.

  Comentariu by M.IORGA — 30 mai 2017 @ 7:02

 12. Spre deosebire de ceilalți consilieri, eu sunt accesibil să mă înjurați în direct. Nu am văzut pe alții să aibă sânge în instalație să se expună. Nu consider că a fi consilier este vreo aristocrație, că dacă m-a pus careva pe liste trebuie să mă consider o nobilitate orașului. Prefer să fiu ca mine, decât să fiu mai grijuliu decât femeile cu ce mă îmbrac, să mă mișc în reluare plin de harfe cum că cine sunt eu și să mă vând pe 2 lei la prima ocazie. Despre astfel de curve cred că face referire dl Vișa.

  Mă întreabă unii ce am făcut concret pentru oraș.
  Vă reamintesc membrii consiliului local:
  Angelescu Dragoș, Filip Dumitru, Stan Linica, Ciuraru Valentin, Nichita Lucian, Griguță Nicoleta, Andrei Sorin, Ali Leila, Sali Ghiulserin, Mihai Sorin, Dop Priță, Silistra Elena-Alexandra, Tănase Leonard, Moroianu Nicu, Bociog Dragoș, Tănasă Neculai, Maganu Bogdan, Foleanu Paul și Menabit Ozghiun.
  Apreciați pe fiecare, ce a făcut concret pentru oraș în anul de mandat care trece.

  În altă ordine de idei, mi-e scârbă de politica pe care am trăit-o: un oraș vândut pe interese de 2 lei de niște … cum i-a numit dl Vișa mai devreme.
  Ies din tiparele politicianului local? Sclavii nu vor ca alții să fie liberi, cei liberi le amintesc de sclavia lor și le strică Zen-ul. De aceea mă înjură mai abitir decât pe cei vinovați de starea deplorabilă a orașului, am aprins lumina pe scenă și prostituția politică a ajuns în lumina reflectoarelor.
  Fiți convinși că au încercat să mă cumpere; este evident că nu m-am vândut.

  Mă îngrijorează ce urmează, sodomia pe care a pregătit-o orașului acest regim de ocupație străină. Cu ajutorul celor care vând orașul.

  Comentariu by Mentalistul — 30 mai 2017 @ 9:21

 13. paine si circ sau chelului tichie de margaritar…si tot boboru uita ca nu are strazi canalizari etc ci zice vaii ce frumos a fost …a cantat ala…cum il cheama golan blegovici, …da nimeni nu se intreaba ce se putea realiza de banii aia care sunt tot ai lor…da na…sat prafuit si uitat de vremuri, ca si cantaretu….ca si mangalia de altfel…ne meritam soarta..

  Comentariu by wow — 30 mai 2017 @ 12:38

 14. Corect punctat 13>

  Comentariu by Anonim — 30 mai 2017 @ 13:16

 15. We assure you that the paper won’t be resold or posted in open entry using the web, which means you get a unique paper, and it stays particular. It’s not a strategy that many of us are searhing for quite possibly the most prosperous order or support. If we could, we would gladly get benefit and items absolutely free, but this is not how the globe functions Compose my essay for me.
  http://www.grupakrwi.info.pl/a-brand-new-variety-of-a-customizable-services/

  Comentariu by Michaeldop — 30 mai 2017 @ 14:36

 16. Ce jos a ajuns Mangalia…
  Daca un caracter scirbos, libidinos, lipsit de coloana si pe deasupra si mason, ca Lupu, ajunge sa fie „jurnalist” on-line, un aservit, in fond, pentru ca altceva nu poate fi prin natura lui, si daca un site de doi lei in care se ling „personalitati” locale si se promoveaza frustrari rosii, sau alte culori daca e cazul, este citit, atunci trebuie sa ne punem intrebari serioase nu despre nivelul nostru ca societate, ci despre unde putem scapa…

  Comentariu by Anonim — 30 mai 2017 @ 18:24

 17. http://www.replicaonline.ro/scandal-la-cherhanaua-din-vama-veche-inspectorii-opc-au-gasit-dezastru-319920/
  Sa vina turistii!

  Comentariu by Anonim — 30 mai 2017 @ 18:36

 18. @ 13
  Ce simplu e sa critici din balcon chiar daca esti pe langa subiect. Cand ai fost prin Albesti, da nu asa in trecere spre Negru Voda ci sa bati un pic ulitele satului. Ai idee cati mangalioti are comuna asta, mai mica de 10 ori ca populație decat Mangalia, in cele cinci sate? Crezi ca primarul lor decide asa ca al nostru de unul singur? Ai idee ce inseamna reclama si markingul ? Eu sunt convins ca cei 35 de mii de euro au fost folositi mai eficient decat canalizarea pe o strada-doua mai ales ca pentru asta se pot accesa fonduri europene, bine nu ca la Mangalia unde Tandala al nostru a reusit sa le piarda si se le plateasca din bugetul local.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 mai 2017 @ 18:52

 19. @ 16
  Dupa veninul din comentariu nu esti prea departe de cei pe care-i critici cu atata pizma.
  Nivelul tau e, prin frustrari, diferit de al societatii in care traiesti chiar daca folosesti cu mult amplomb acel NOSTRU. Daca vrei sa fii credibil fa-ti si tu un jurnal on-line si arata orasului o monstra de competenta.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 mai 2017 @ 19:00

 20. Nici nu ne putem astepta, Marian Vasile, la alt nivel de raspuns din partea ta. Adevarul poate fi si venin, dar tot adevar ramine si… deranjeaza. Nivelul tau e de mangalianews, pe care se pare ca il urmaresti in disperare. Atat poti.
  Si inca ceva: nu toti cei care isi exprima altfel de pareri inseamna ca sunt de la Colgiu sau RC. Nici pe departe.
  PS: nu stii niciodata cu cine vorbesti… sa nu uiti asta.

  Comentariu by Anonim — 30 mai 2017 @ 19:18

 21. Auziți oameni buni….au vrut sa il cumpere pe Menabit. Rîd și curcile de gluma asta mai Menabit . Poti să ne spui cît au oferit ? Bănuiesc că a fost vorba de bani mulți nu ? Doua trei sute de roni cred că au pus la bătaie pentru lătrăul din CL nu ?

  Comentariu by Anonim — 30 mai 2017 @ 21:29

 22. Pt 21
  Niciun ron.

  Comentariu by Mentalistul — 30 mai 2017 @ 22:52

 23. @2o
  Acel „ne” lamureste multe lucruri. Nu conteaza cine esti ci doar cine te plateste. Iar slusbasii ca tine nu au mama, nu au tata, nu au verticalitate ori constiinta ci doar stapan.

  Comentariu by Marian Vasile — 31 mai 2017 @ 8:58

 24. Exista o singura varianta : locuitorii Mangaliei sa faca cheta iar din banii aia sa platim organizarea festivalului si spaga la primar sa ne lase sa il facem….

  Comentariu by Coco — 31 mai 2017 @ 9:08

 25. nea vasile , nea vasile….cum dracu sa ti spun…s o luam usor..exact ce i trebuia albestiului reclama si marketing…ia zi mi si mie ce s a castigat din 35mii de euro aia?ce a ramas dupa ei??? pentru cunostinta ta..vrei fonduri europene trebui sa bagi si tu niste bani..dar daca ii bagi in susanele cu mici si bregovici n ai de unde..iar gutulanu ca tine pune botu si l mai si lauda pe primar…scuze ma grabesc ..e coada la albesti pentru rezervari de vacante la cap si pentru locuri de case pentru investitorii din dubai. gandesti cum spuneam tipic …de ce sa bag eu banii in ceva sa mi imbunatatesc viata, confortul , educatia cand mai bine eu ii toc si astept la pomana altora.marketing?pai daca as fi in locull europenilor si as vedea ce se intampla cu banii in astfel de sate nu le as acorda nici un fond.ca nu stiu ce sa faca cu banii.valabil si pentru mangalia…si apropo stii de ce a venit goran ala?penca vijelie sau salam era mai scumpi de asta:P

  Comentariu by wow — 31 mai 2017 @ 9:30

 26. albestiul a terminat de asfaltat si canalizarea si are scolile si gradinitele cele mai frumoase?

  Comentariu by anonim — 31 mai 2017 @ 10:10

 27. @25
  Acum vreo 10 ani ani am facut niste plasamente in terenuri asa ca am batut cam toate localitatile din jurul Mangaliei. Stiu cum arata Albestiul atunci si cum arata acum iar daca fac o comparatie cu Mangalia, Albestiul e in viitor iar Mangalia se intoarce in trecut. In timp ce Mangalia se depopulază si se prafuieste comuna aste creste ca populatie, locuinte, mediu de afaceri. Dar din balconul de la bloc nu ai de unde sti chestile asta.

  Comentariu by Marian Vasile — 31 mai 2017 @ 11:26

 28. Avem o mare problemă dacă am ajuns să comparăm Mangalia cu Albeștiul.

  Comentariu by lucian visa — 31 mai 2017 @ 15:31

 29. … si daca se considera „publicatie” mangalianews, iar Menabit formator de opinie…

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2017 @ 17:20

 30. http://editiadesud.ro/?p=26428

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2017 @ 18:11

 31. https://www.youtube.com/watch?v=5RzicLXe9-M

  Comentariu by baal — 31 mai 2017 @ 20:50

 32. Pt.25
  Daca te-ai fi documentat ai fi aflat ca la acel concert si la tot ce a fost acolo nu s-a bagat UN BAN din banul public si nu ca la Mangalia unde totul se face cu banii publicii si la valorii de trei ori mai mari.

  Comentariu by VUCEA DAN — 31 mai 2017 @ 20:57

 33. S-a initiat referendumul pentru demiterea primarului.Doamne ajuta, acest primar nu este capabil sa faca ceva pentru Mangalia si cetatenii ei, Mangalia este in agonie,trebuie sa ne mobilizam sa scapam de navetisti care sunt interesati doar de afacerile lor iar noi innotam in balarii,ne rupem picioarele si masinile mergand.

  Comentariu by dana — 1 iunie 2017 @ 10:20

 34. Acum sa simta si echipa de navetisti cum este cand esti gonit din locul din care iti castigi existenta, sa-si duca aminte cum a facut o lista neagra cu functionarii incomozi si nedoriti si i-a santajat sa-si dea demisia, prin intermediul directorilor pupincuristi si lingai.I-au gonit pe cei mai competenti si au ramas numai cei care semneaza cu ochii inchisi toate magariile lor.

  Comentariu by dana — 1 iunie 2017 @ 10:25

 35. Dacă strânge 5000 de semnături e minune.Despre cele 18.000 de semnături necesare nu putem vorbi.Gestul lui Moroianu e doar de imagine,nu are nici cea mai mică șansa de reușită.
  Radu se pune pe treaba si in doi ani maxim toată perioada asta va fi uitată.
  Va fi primar atât timp cât va dori!

  Comentariu by Curs — 1 iunie 2017 @ 12:46

 36. 9500 DE SEMNATURI INSEAMNA 25 LA SUTA DIN 38.000 DE CETATENI CU DREPT DE VOT INSCRISI PE LISTELE ELECTORALE, @35.

  Comentariu by dana — 1 iunie 2017 @ 16:11

 37. @35 E primar ca a fost ”numit pe functie” prin gainarii politice de la Bucuresti. Omu’ face show in continuare, il doare-n cur de Mangalia si cu referendum si fara. Omu’ dupa acest mandat o sa vrea imunitate, are alte planuri de viitor. Se pisa pe Mangalia in continuare.

  Comentariu by baal — 1 iunie 2017 @ 16:18

 38. CU OCAZIA REFERENDUMULUI NU O SA SE MA PISE PE MANGALIA, O SA SE PISE IN BAIA LUI DE ACASA CARE COSTA CAT MONUMENTUL FUNERAR DIN SENS!

  Comentariu by dana — 1 iunie 2017 @ 17:08

 39. Mangalia avea in 2011 la recensamant un pic peste 36 de mii de locuitori, De atunci, ca in toata tara, populatia a mai scazut si daca dam deoparte copii sub 18 ani nu avem mai mult 27 de mii de alegatori. Ca primarul da date eronate cu cateva mii de alegatori in plus la BEC e inca un motiv de organizare a referendumulului si chiar de actiune in instanta.

  Comentariu by Marian Vasile — 1 iunie 2017 @ 17:50

 40. pt. 39
  La Evidenta Populatiei, la Constanta, avem numarul fix al populatiei la fiecare luna a anului.Acum 2 ani populatia Mangaliei era de 42.786(date oficiale)locuitorii. Cam 9000 de semnaturii ne trebuie pentru declansarea referendumului , iar la vot este nevoie de 50 % din votantii,indiferent de numarul lor.Cei care il vor pe Radu sa stea acasa.

  Comentariu by VUCEA DAN — 1 iunie 2017 @ 21:54

 41. Pt.35
  De unde ai scos 18000 semnaturii nu stiu vezi ca pentru validare referendum ai nevoie de 50 % din cei care au votat.Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente.

  Comentariu by VUCEA DAN — 1 iunie 2017 @ 22:11

 42. Articolul 5
  (1) Referendumul naţional şi referendumul local se organizează şi se desfăşoară potrivit prevederilor prezentei legi.
  (2) Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.
  ––––-
  Alin. (2) al art. 5 a fost modificat de pct. 1 al art. I din LEGEA nr. 341 din 16 decembrie 2013, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 787 din 16 decembrie 2013.
  (3) Rezultatul referendumului este validat dacă opţiunile valabil exprimate reprezintă cel puţin 25% din cei înscrişi pe listele electorale permanente.
  ––––-
  Alin. (3) al art. 5 a fost introdus de pct. 2 al art. I din LEGEA nr. 341 din 16 decembrie 2013, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 787 din 16 decembrie 2013.

  Rog pe toti care scriu pe aici să își declare opțiunea la finalul fiecarui comentariu pro- sau anti-, pentru referendum.
  Așa vedem și noi cine scrie pentru Mincinos.
  Notă: Cine nu-si exprima opțiunea este contorizat anti-referendum.

  #proReferendum

  Comentariu by Mentalistul — 1 iunie 2017 @ 22:26

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress