Politica locală

25 mai 2017

Campania voluntară ”Curățăm Mangalia Noastră” continuă. Echipele Polaris M. Holding acționează astăzi în Mangalia și în Neptun

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:07

”Suntem in a 18-a zi a campaniei voluntare prin care Polaris M. Holding întreține (cosește) spațiile verzi din Mangalia si stațiuni. In cadrul acestei campanii, sub genericul ”Curățăm Mangalia Noastră”, echipele Polaris M. Holding continuă astăzi să acționeze în Neptun (str. Plopilor), intersecție stadion Neptun (pentru mărirea vizibilității la ieșirea in Dn), varianta Neptun spre gară, Șos. Constanței (intrarea in oraș, partea dreaptă) și scuar 1 Decembrie.
Din urmă acționăm cu utilaje și operatori autocompactoare pentru colectarea reziduurilor vegetale de la intrarea in oraș și din stațiunea Neptun”.

A transmis dl. ing. Florin Jianu, directorul SC Polaris M Holding – Mangalia, Joi, 25.05.2017.

mangalianews.ro

7 Comments

 1. Am postat acest articol (fără poze), deoarece am o nedumerire.

  Eu stau pe Rozelor la unul din blocurile de lângă parcul Diana. La blocul meu s-a cosit iarba acum câteva zile. La blocurile vecine, ba. În parc tot ba. Oare după ce logică se cosește ?

  Orice agent economic lucrează pe bani. Patronii Polarisului nu sunt din Mangalia, deci lozinca din titlul articolului nu ține. Evident că nu fac curățenie dezinteresat.

  Comentariu by lucian visa — 25 mai 2017 @ 15:14

 2. In mod cert nu o fac dezinteresat. Chiar numai faptul ca primarul le-a asigurat gunoiul Mangaliei pentru inca 15 ani, cam pe când va termina probabil facultatea la Poarta Alba nu este o treaba voluntara. Dand la o parte latura pecuniara actiune in sine se desfăsoara neprofesionist. Chiar daca nu se cauta in gura calul de dar, s-ar putea lucra cum mai mult simt de raspundere. E drept ca asta ar deranja criteriile calitative cu care ne-a obisnuit de 5 ani primarul si ecipa lui de INcompetenti.

  Comentariu by Marian Vasile — 25 mai 2017 @ 15:36

 3. Ăsta e un mesaj pe înţelesul şi pe placul proştilor care l-au votat pe Radu Cristian.

  Comentariu by Părintele Vegetaţie — 25 mai 2017 @ 17:07

 4. Pt. 2
  Voluntariatul nu schimbă condițiile contractului. El se va derula oricum. Doar dacă între timp nu vine ANAP să le verifice contractul în primărie (Oops! deja sunt aici), si atunci vor să arate că firma respectivă e prietenul orașului.

  Pt. 1
  La un moment de scânteie de revoltă, a ieșit 01 și a promis: „Mai aveți puțină răbdare, să treacă vara, deoarece ne reorganizam. După aceea ne ocupăm și de jungla voastră.”. Iar cetățenii au fost de genul „Huoooo! Hoților!”. Întâi a fost nervos, a șantajat că cine mai comentează scoate el nu știu ce listă a rușinii, apoi a amenințat că se apucă de execuții. Cetățenii au răspuns cu „Suge șarpele!! Ia-l acasă la tine!”.
  S-a panicat. La de-astea se panichează, noaptea visează că îl linșează orașul. A trimis repede firma sa taie iarba.
  Tot schimbul ăsta amiabil a durat nici 24 ore.

  „Cioc-cioc, firma! Cu ce talent tăiați dvs iarba? Că după modificarea legii 51 din noiembrie ați cam reziliat contractul pe spații verzi.”
  „Păi-păi-păi… păi e gratis!”- zice firma. „E voluntariat.”
  N-am zis nimic de o anume situatie juridica, in care dacă schimbi becul te bagă „prietenul lui 01” în cercetare penală, chiar dacă ai delegare de gestiune și obligație de mentenanță prin anexă la contractul cu ENEL, semnat in 2006 in urma apariției legii 230. Darămite pt că firma taie iarba fără a mai avea delegare de gestiune pe domeniul public si privat… respectivul prieten al lui 01 poate face pentru subminarea economiei naționale. Așa, de control. De a menține controlul.
  De la „hai un pic pe 1 Dec și pe centru”, au ajuns băieții tocmai in stațiuni. Pt că taman in plină panică la castel, iar firma s-a apucat voioasă că se dublează prețul la salubritate, a aparut ANAP. Ghinion.
  De la tentativa „dacă se taie cate putin in zonele principale, din loc in loc, temperăm locuitorii” si tăiat la misto cu drujba, s-a ajuns 3 saptamâni. Pt ca vizita anunțată a lui ANAP a venit mai greu si inca nu a plecat.
  Alt ghinion: cetatenii au început sa comenteze pe net, au început sa scrie la presă…

  Astfel că nici firma nu stie ce taie, cât taie si pentru how much taie. Pentru că primăria zilele astea se lovește haotică de pereți, se agită ca o gâină cu gâtul tăiat, fără direcție și fără minte (n-are cap!). Nu mai stiu nici ei: cine lucrează, pe unde lucrează.

  Comentariu by Mentalistul — 26 mai 2017 @ 7:24

 5. Draga domnule Mentalist, sau domnule Ozghiun Menabit zis și Ozzy, am o idee grozava pe care am sa o împărtășesc cu dumneata, sa mai faci niște voturi…
  Dacă tot ești formator, patron, filantrop, atotcunascator, prieten cu miniștri, ai făcut milioane de euro, ce ar fi sa treci de la criticat la a face ceva concret și BENEFIC pt orașul asta ?!
  De exemplu, ai putea cu încasările de pe o zi de la marile restaurante pe care le patronezi (chiar și in vise) sa faci și dumneata ceva , dacă nu pentru oraș, măcar pt blocul in care locuim.
  Gunoiul din ochiul altuia îl vedem toți, nu avem nevoie sa ni-l arați tu și pana la urma, treaba de consilier local presupune sa mai și faci câte ceva, nu doar sa arați cu degetul, sa visezi cu ochii deschiși și sa minți cu nerușinare.
  Te bagi ?!

  Comentariu by Idee pt Mentalisti — 26 mai 2017 @ 15:19

 6. Pt. #4
  http://www.replicaonline.ro/referendum-la-baneasa-explicatii-de-ce-vrea-un-oras-sa-redevina-comuna-319308/

  Comentariu by nabuco — 26 mai 2017 @ 20:39

 7. Pt 5

  Dacă nu ai observat ca mentaliștii să facă „ceva concret și BENEFIC pt orașul asta”, ori nu locuiești în Mangalia, ori esti orb, iar fără vedere nu ai cum să vezi.

  Comentariu by Mentalistul — 27 mai 2017 @ 10:11

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress