Mangalia – politica locală

22 mai 2017

Neputinţă! În loc să îndepărteze şobolanii, autorităţile au preferat să demoleze singurul punct de atracţie al Parcului Balnear!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:38

În urmă cu câteva zile, mai mulţi cetăţeni au semnalat prezenţa şobolanilor în spaţiul care adăpostea păsări şi iepuri, amenajat în Parcul Balnear. Păunii, găinuşele pitice şi iepuraşii reprezentau pentru copii singura atracţie, având în vedere faptul că leagănele, toboganele şi balansoarele sunt rupte, ruginite sau au dispărut cu totul.

De altfel, toate locurile de joacă din Mangalia sunt aproape de nefolosit, fiind atât de şubrede, încât prezintă risc de accidentare pentru cei mici.

Autorităţile publice locale nu văd însă aceste spaţii de joacă distruse, motiv pentru care nici nu le iau în seamă în vederea reabilitării şi modernizării.

La fel s-a întâmplat şi astăzi, când aceleaşi autorităţi publice locale au decis ca în loc să îndepărteze şobolanii, care îşi făceau veacul în ţarcul cu animale, să-l pună la pământ. Astfel, astăzi mai mulţi muncitori au demolat cuştile pe care, ulterior, le-au transportat cu un camion, probabil, în depozitul ADPP. Animalele ce fuseseră până de curând admirate de către copii au fost mutate, probabil, în alte parte, nu se ştie unde.

Şi uite cum ni se predă, încă o dată, de către autorităţi publice locale lecţia neputinţei şi anume rezolvarea unei probleme banale nu prin metode logice, ci cu barosul! Rezultatul: cei mici nu vor mai avea ce privi şi fotografia, în condiţiile în care duc lipsa oricăror atracţii fireşti pentru un municipiu, rămânându-le la dispoziţie leagănele rupte, bălăriile şi praful din parc!

editiadesud.ro 22.05.2017

24 Comments

 1. Rezolvare mică potrivită cu nivelul intelectual al piticului cu față rea și strâmbă. Acum mai faceți poze și filmulețe! Eu zic să-l ascundă și pe Eminescu că se așează pescărușii pe el și-l încarcă de mizerie. Să arunce în aer digurile care s-au surpat că și pe alea le tot pozați. Sau mai bine să dărâme dracu’ primăria că oricum nu ne mai e de trebuință!

  Comentariu by Zoga — 22 mai 2017 @ 17:42

 2. Like nr. 1

  Comentariu by Anonim — 22 mai 2017 @ 18:26

 3. Decât să spele hainele, mai bine le aruncă. Cam așa procedează edilul de când ne-a făcut oroarea de a-l avea la conducerea orașului.

  Comentariu by Anonim — 22 mai 2017 @ 18:27

 4. Si cum ati dori sa se realizeze deratizarea acelor sobolani intr-un tarc de animale, mai, desteptilor !

  Comentariu by Anonim — 22 mai 2017 @ 18:28

 5. Desteptule ce a construit șeful tău de când a ajuns primar? Nu face decât să distrugă tot! A, și mai face ceva promite că nu-l doare gura!

  Comentariu by Anonim — 22 mai 2017 @ 19:00

 6. Un parc urat, la fel ca si orasul…ornat cu multi bolovani in loc de vegetatie…

  Comentariu by Nemo — 22 mai 2017 @ 20:24

 7. Rusineeeeee faceti dracului Mangalia frumoasa daca nu plecat dracului acasa

  Comentariu by Petruta — 22 mai 2017 @ 20:56

 8. La ce suflete urate aveti , nu vedeti nimic altceva ! Nu stiti sa va bucurati de ce e frumos nici daca ati trai in paradis.

  Comentariu by Anonim — 22 mai 2017 @ 21:41

 9. Pt. 8 Un exemplu de paradis urban e Cartierul Dobrogea 1. Cum l-a lăsat Dumnezeu: șerpi, iepuri, vulpi, șoareci de câmp, fazani, grauri și ciori. Potecuțe de piatră accidentate care în curând vor fi invadate de vegetația primordială formată predominant din mărăcini. Spre vest se atestă oarecum prezența edilului șef, acolo unde se formează o idilică groapă de gunoi. Acum, pe bune, să nu te înfiori de plăcere privind acest paradis local marca radu cristian?

  Comentariu by Robinson Dobrogeanu — 23 mai 2017 @ 7:13

 10. Pt.4
  Se pus aceste cuburi parafinate în afara țarcurilor

  http://www.botanistii.ro/raticide-rodenticide/varat-block-parafinat.html

  Comentariu by lucian visa — 23 mai 2017 @ 14:47

 11. Radu Cristian omul care a schimbat Mangalia spre un viitor mai bun. Mergem inainte.

  Comentariu by baal — 23 mai 2017 @ 16:40

 12. Pt 9:
  Cei care l-au votat pe Radu Cristian nu dau doi bani pe cartierul vostru şi pe viaţa voastră. Cine v-a dat loc de casă să vă dea şi drumuri, apă şi curent! Chiaburilor!…

  Pt 8: …ăăă, pentru tine, nimic. Totul e OK.

  Comentariu by Părintele Futuimamaeidenaţie — 23 mai 2017 @ 18:35

 13. Oare primarul sa scape de sobolanii ,daca iar invada propietatea ,ar demola vila sa ?.

  Comentariu by VUCEA DAN — 24 mai 2017 @ 17:59

 14. ptr 13 .- cu scz tov Vucea, mortii masii de gramatica limbii romane….

  Comentariu by Pop — 24 mai 2017 @ 18:53

 15. Dl Pop, Vucea stie foarte bine gramatica.. Toate astea le face in incercarea de a fi prost, dar nu e deloc… Incearca sa arate ca e prost ca sa si tina locul de munca. E primul criteriu dupa care esti numit in functie: analfabetismul

  Comentariu by anonim — 24 mai 2017 @ 22:33

 16. daca tot dai cu bata , ma ta are cratima domle pop , la fel si ma sa …oricum cinste lui vucea ca scrie , asa cum scrie si are curaj …

  Comentariu by wow — 25 mai 2017 @ 9:03

 17. Tot ce am semnalat ilegal ( si o sa mai scriu multe ilegalitatii) pe acest blog i-a fost adus la cunostinta si primarului, in anii trecuti.Toate ilegalitatile care le comit angajatii primariei(unii) sunt cunoscute si acoperite de primar.Atunci cand unii dintre ei nu mai raspund la semnale este instiintat ,prin plangerile unuia ca Moraru Robert,procurorul Nita.Domnule Pop eu nu ma scuz in fata dumneavoastra iar daca aveti sa-mi contestatii CE SCRIU va astept .Sa stitii ca eu tot ce scriu nu o fac pentru banii cum o fac unii dintre dvs., cu toate ca au sa-mi dea (cei din conducerea primariei si primarul)niste banii, cam multi ,din campaniile electorale 2012 si 2016 .

  Comentariu by VUCEA DAN — 25 mai 2017 @ 11:55

 18. ptr 16- nu stiu ce scoala ai dar mintea o ai in concediu de boala…sper ca nu o sa injuri invatatoarea, nu a avut „materie prima” sa modeleze.
  ptr 17- sa inteleg ca imi dai intilnire ??? ptr ce ? Ti-am contestat cele scrise? NU ma intereseaza, ptr simplu motiv ca stiu cind jucai la doua capete. Nu scrii ptr bani ??/ Banii i-ai scos cind erai pe val…nu te obosi sa-mi raspunzi…succes.

  Comentariu by Pop — 25 mai 2017 @ 13:56

 19. Wonderful website ʏօu haѵe here Ьut I was curious if
  yօu knew of any message boards tɦat cover tһe ѕame topics talked ɑbout here?
  ӏ’d really liкe to be a part of online community where I сan gᥱt
  responses fгom other knowledgeable individuals tҺat share the same intᥱrest.
  If үou have аny suggestions, pleasе let mе know. Kudos! http://www.cctours.org/

  Comentariu by escort antalya — 25 mai 2017 @ 17:24

 20. Eu nu am scos niciun ban cat am fost in primarie in afara salariului,poate crezi ca sunt ca stapanii tai.Asta asa pentru cultura ta generala.Cred ca mai bine ai face ca impreuna cu mine sa aratam cati banii,ilegali, au facut stapanii tai.Ai curaj??????.Nu cred pentru ca nu te caracterizeaza curajul.Cat despre intalnirea cu tine, m-as cobora prea jos sa ma intalnesc cu lacheii.Imi pare rau, dar asta arati a fii.
  Si inca ceva , intreaba pe stapanii tai cate ilegalitatii le-a semnalat Vucea(in scris ,cu numar de inregistrare) si ce au facut cu ele?Depre furtul de combustibil din Politia Locala din anii precedenti numai acum vreo 20 zile le-a dat niste probe scrise .Nu am auzit sa instiinteze organele de cercetare penala, cum spune legea.Este de ajuns pentru acum, vor urma si altele si te rog sa-mi analizezi textele ,nu continutul,ca de aceea esti platit de stapanii.

  Comentariu by VUCEA DAN — 25 mai 2017 @ 21:51

 21. Cele scrise la 20 sunt adresate lui Pop,cu toate ca nu il cheama asa.Despre lasii numai de bine.

  Comentariu by VUCEA DAN — 25 mai 2017 @ 21:52

 22. tov Vucea, te-am rugat sa nu-mi raspunzi.
  – nu am stapini si nu sint platit decit de cel ptr care muncesc.
  – nu am avut terasa in portul turistic niciodata,
  – nu am cumulat pensie speciala cu salariul de bugetar…
  Daca vrei sa pari cineva, trebuia sa faci sesizari cind erai pe „cai mari”, nu dupa ce a inceput sa-ti fuga pamintul de sub picioare. Cindva l-am cunoscut si eu pe primar, dar am preferat santierul…nu te mai obosi sa-mi raspunzi.

  Comentariu by Pop — 26 mai 2017 @ 9:47

 23. mai pop…daca mintea mea e in concediu de boala explica mi de ce…iti permiti sa vezi gunoiul din ochiul altuia dar barna ta nu.n am nici un interes , totusi banuiesc ca esti o mica sluga postaca pusa sa dea in orice fel in vucea.ma repet..cum necum are curaj.tu n ai nici curaj nici minte nici scoala.dom’le…ca sa fiu perfect.btw invatatorea mea e mandra…la fel si ceilalti profesori.invatatoarea ta ce zice?ca de profesori nu am ce intreba.sunt sigur ca experienta ta in educatie s a terminat cand au aparut profesorii in ciclul gimnazial.erau prea multi pentru tine.

  Comentariu by wow — 26 mai 2017 @ 13:43

 24. Pt.22
  Nu este nicio oboseala sa-ti raspund .De fapt vreu sa precizez ca eu nu am pensie speciala,terasa a fost 4 zile si din banii de acolo s-a sponsorizat Ziua Marinei si pentru prosti sa tina minte ma repet a mia oara :toate ilegalitatile,neregulii sau fapte care nu erau la locul lor le-am spus deschis stapanilor tai inca de la inceput iar pamantul de sub picioare nu mi-a fugit niciodata.Atentie ca pamantul incepe sa fuga de sub picioarele stapanilor tai si atunci nu mai ai de unde primi banii.Cat despre santier nu te cred pentru ca stiu sigur ca santierul nu suporta oamenii fara coloana vertebrala(meduze)

  Comentariu by VUCEA DAN — 26 mai 2017 @ 21:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress