Politica locală

6 mai 2017

Gabriela Apostu: Mangalia, orașul copilăriei noastre

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:02

     DOMNULE PRIMAR,

     Am o mare rugăminte la dumneavoastră.

     Sunt cetățean al orașului Mangalia, oraș în care ați copilărit și de care vă leagă emoții frumoase, specifice acelei perioade. Ca cetățean decent, onest, responsabil, al acestui loc cu strălucire în istorie, cu mulți oameni frumoși, îmi doresc ceea ce am avut cînd eram copil și pot avea și acum, responsabilizarea edililor urbei (curățenie, liniște în oraș, lumină pe alei, pe străzi, cînd se lasă întunericul, flori, iarbă verde și decent tunsă, băncuțe, coșuri de gunoi, manifestări culturale și sportive), veselia copiilor, entuziasmul adulților, zîmbete largi, oameni mulțumiți, lipsiți de venin în suflet (de energie ce ne face rău tuturor, mai ales celor pe care îi iubiți), la adresa dumneavoastră și a echipei, pentru ceea ce se întîmplă de mult timp în acest oraș.

     Apelez la conștiința dumneavoastră, la emoțiile frumoase pe care sunt convinsă că le purtați în adîncul sufletului, la dragostea de copii (știu că aveți), la dorința ce este acolo, înlăuntrul sufletului, de a face lucruri frumoase pentru cei care v-au acordat încrederea, simpatia, destinul unui loc minunat.

     Aveți ocazia unică de a repara ceea ce este stricat. Îmi doresc, mai ales pentru că sunt cadru didactic, să particip la refacerea ”luminii” în Mangalia, avînd ca exemplu viu, pozitiv, Omul Radu Cristian, primar al orașului.

     Așa să vă ajute Dumnezeu!

Gabriela Apostu, mangalianews.ro 06.05.2017

27 Comments

 1. Ceri cam multe pentru administratia orasului implicit a d-lui primar.Ai uitat ca echipa manageriala locuieste in Constanta.Ce treaba ai ei ca noi ,locuitorii Mangaliei suntem vitregiti de multe lucruri de bun simt(iluminat,spatii verzi,gunoi,locuri de joaca etc.) Peste 3 ani vin si ne cer votul si iar ne vor minti . Fi totusi optimista,poate face o magie .

  Comentariu by anonim — 6 mai 2017 @ 16:07

 2. Spui exemplu viu, pozitiv?!?! Viu, da, dar in ce sens pozitiv??? In sensul ca a prostit populatia orasului? Porecla pe care o avea spunea tot” jumi – juma” . Dv, ca si cadru didactic ar trebui sa stiti mai mult ca oricine ca naravul din fire n- are mantuire .

  Comentariu by Anna — 6 mai 2017 @ 19:13

 3. Chiar sa vedem cind va apucati de curatenia aloooooooooooo digurile sint varzaaaaaaaaa

  Comentariu by Petruta — 6 mai 2017 @ 20:57

 4. Doamna Gabriela, toată stima! Mi-aș permite însă un sfat…. Lăsați-o mai ușor! Observați că intenția dvs. bună are comentarii care-l readuc pe pitic la starea de micime în care se bălăcește. Urmează ancheta. Cine e Apostu? Unde lucrează! Ce a făcut în ultimii 5 ani? Și, vorba lui, ai grije! – tu vei fi cea vizată!!!….
  Cam astea sunt năravurile năpârstocului flămând de bani și de putere, toate alimentate de gașca de pupincuriști din consiliu și din conducerea primăriei.
  Să ne mulțumim acum că avem umbra asigurată de la bălăriile ce reflectă spiritul de mare gospodar ce-l caracterizează

  Comentariu by Zoga — 7 mai 2017 @ 8:22

 5. http://www.mangalianews.ro/2017/05/jungla-de-pe-strada-rozelor-din-mangalia-galerie-foto/

  Comentariu by lucian visa — 7 mai 2017 @ 9:53

 6. DEMISIA!SA PLECE TOTI NAVETISTII SI PUPINCURISTII LOR DIN CONDUCEREA PRIMARIEI! NE-AU NAPADIT BALARIILE,NE MANANCA SERPII MAINE POIMAINE. CE FAC CU BANII, SUNT PENTRU AVOCATI 25 DE MILIARDE IAR MANGALIA A AJUNS O RUINA IN COMPARATIE CU CE A FOST CANDVA. CEI CARE L-ATI VOTAT PE BALARIA ASTA DE PRIMAR IESITI LA COASA SI CURATATI ORASUL. CE BATAIE DE JOC, CATA INCOMPETENTA. NE DUCEM DE RAPA, TREBUIE SA INITIEM REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI, NU PUTEM STA INCA 3 ANI CU ASTA. TOT BUGETUL ORASULUI ESTE INDREPTAT CATRE FIRMELE LOR.

  Comentariu by dana — 7 mai 2017 @ 10:28

 7. Dana,cu ajutorul cui a reusit toate astea?Tot cu mangaliotii nostrii care se vand.Pai primaria e plina de tarfulite si paraschive care sunt dovada vie a incompetentei.Eu nu stiu ce criterii s-au avut in vedere cand le-a angajat.

  Comentariu by anonim — 7 mai 2017 @ 10:39

 8. @5:

  Ei las’, că e mai multă suprafaţă verde pentru fotosinteză. Mai curăţă aerul…

  Comentariu by Părintele Vegetaţie — 7 mai 2017 @ 12:15

 9. http://www.mangalianews.ro/2017/05/radu-cristian-mesaj-raspuns-la-probleme-semnalate-de-cetatenii-municipiului-despre-adpp-enel-spatiile-verzi-locurile-de-joaca-si-despre-portul-turistic/

  Comentariu by nabuco — 7 mai 2017 @ 13:34

 10. Pt. Nabuco: Doamne! Tipu’ e complet diliu! Este primar de 5 ani și nu a realizat că este total aerian. Că nu reușește nimic. Că dă vina pe toată lumea și că el ar fi cel defăimat. Caragiale ar fi fost mort să scrie despre un asemenea personaj îngânfat, retardat și obsedat de piticimea lui. Maestre! Insistă! Poate ne explici mătăluță, cel cu multe diplome, cum din pământul vegetal adus pe bani grei luați de la noi, ies mărăcini și cucută! Sau o fi pământul ăla furat de la proprietarii de vis-a-vis de castelul de apă? Tot e bine! Acolo s-a dezvoltat o groapă de gunoi de toată frumusețea! Îți dorim succesuri multe!

  Comentariu by Zoga — 7 mai 2017 @ 14:23

 11. Pt.2
  Nu a prostit populatia orasului, Anna! Hai, te mai pacalesti la inceput, treaca- mearga, desi si atunci te poti interesa ce fel de om este, ce a facut pana sa candideze, cu ce se lauda, dar dupa ce vezi degradarea si jaful unui oras si dupa patru ani de mandat sa continui sa votezi la fel, asta denota ……….., ca asa esti, nu ca te-a prostit careva, sa fim seriosi!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2017 @ 14:36

 12. Interesanta treaba domnului Vasile Ciuraru, cum pe blogul domniei sale au disparut postarile pana in anul 2012. Prin faptul ca a fost cumparat de mincinos si cum pana la finele anului 2012 il critica pe mincinos.

  Comentariu by baal — 7 mai 2017 @ 15:35

 13. http://www.stareanatiei.ro/2017/05/pnl-ul-se-zbate-intre-viata-politica-si-moarte/

  Comentariu by nabuco — 7 mai 2017 @ 15:48

 14. Pt. 11 Sa fie atat de multa prostime in orasul nostru?!?! Parca nu- mi vine sa cred! Hai sa fim mai indulgenti! Cred ca mai multi factori au contribuit la realegerea primaruli: frauda electorala, frica de razbunare a piticului, nepasarea celor care nu au participat la vot, dar si prostimeaaaa

  Comentariu by Anna — 7 mai 2017 @ 15:54

 15. Pt. #12
  http://www.mangalia.tv/in-urma-unor-neintelegeri-la-cererea-unor-cetateni-si-a-primariei-mangalia-am-mers-sa-vedem-problema-subsolului-de-la-cp5/

  http://www.mangalia.tv/primarul-suparat-pe-bloggeri/

  Comentariu by nabuco — 7 mai 2017 @ 15:57

 16. Pt.14
  Cu frauda electorala, sa zicem ca a fost posibil, dar cu frica de nu stiu ce amenintari si alte asemenea, nu tine, nu intra nimeni cu tine in cabina de vot. Poti sa spui ca ai votat ce-ti trece prin cap, asa ca ramane tot muuulta tampenie.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2017 @ 17:45

 17. Și în capul liste cu voia d voastra se va trece el însuși marele pitic primar nu?kafka frate

  Comentariu by 2 — 7 mai 2017 @ 20:42

 18. Ce a facut in ultimii 5 ani nu prea conteaza. Mai rau e sa nu stie ce a facut in ultimii 35 de ani ….

  Comentariu by Garide — 7 mai 2017 @ 22:27

 19. A furat, ce sa faca ? Asta n-a muncit o ora in viata lui. Toata averea a acumulat-o din spaga si furt.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2017 @ 22:54

 20. Asteptam lista promisa !!
  Altfel, tovarasu’ primar, o sa demonstrati, de unul singur, ca suteti un mare MINCINOS !!

  Comentariu by Unu' de prin oras — 8 mai 2017 @ 4:25

 21. Cu Ciuraru s-a convins toata lumea sotia lucreaza la liceul Callatis si el e consilier….e pe cai mari (momentan).
  Doru Marinescu are memoria mult mai scurta si uita ca poate si prin efortul depus de el anul trecut in campanie am ramas cu piticul pe cap!Doru anul trecut a incercat da faca parte din acest grup organizat dar se pare ca i-a dat flit piticul.
  Poate sa se mai ascunda seara la Lebada cu prientenul sau Ozzy sa isi linga ranile si sa puna la cale debarcarea piticului.

  Comentariu by AQUARIUS — 8 mai 2017 @ 6:00

 22. Daa, prostia si inconstiinta unora a dus la reinstalarea primarului si taaare mi-e frica , s- ar purea repeta fenomenul!

  Comentariu by Anna — 8 mai 2017 @ 8:02

 23. 14:plus lacomia unora care nu inteleg ca le-a apus vremea.

  Comentariu by anonim — 8 mai 2017 @ 9:15

 24. ciuraru: Şi care-i problema dacă este primar ❓ Doar nu mi-a propus să-l pun în ramă şi să-l ţin agătat pe perete la vedere Oare nu singur a ales ca să stăm cu tunurile pe el ❓ Şi …nu trebuie să te pricepi la politică să-ţi dai seama de mitomania politicianului mioritic , deci nici a celui care este în discuţia noastră. Zic eu că… orişicât mă pricep ❗ nu plec de la zero atât la chestiuni de natură politică şi nici ce priveşte administraţia publică.

  Comentariu by anonim — 8 mai 2017 @ 9:19

 25. Nu mi-a dat prin cap să-mi fac poză cu Cornaci. Cred că era indicat un selfie, din moment ce unul dintre noi doi este atât de celebru încât a ajuns subiect de fabulație pentru un frustrat.
  Nu l-am cunoscut pe Cornaci până la evenimentele recente cu Niță (am fost curios să știu de la unul din cei implicați, dacă tot ne-am întâlnit pe stradă), dar după cum dă subiect de aberație pentru Colgate, cred că trebuia să ne facem și un selfie. Cu Colgate în background, cu sprâncenele împreunate.

  Colgate, foarte slăbuț… Mai încearcă.

  Comentariu by Mentalistul — 8 mai 2017 @ 14:11

 26. ptr 19 – te inseli, a lucrat la ferma zootehnica de la IAS Albesti….

  Comentariu by Pop — 12 mai 2017 @ 18:48

 27. A muncit la ferma? Si a fost asa marcat de a zis ca nu o s-o mai faca in viata lui.

  Comentariu by Anonim — 13 mai 2017 @ 8:39

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress