Politica locală

4 aprilie 2017

După ce varianta Colgiu a picat, la şefia noii Direcţii de Cultură va fi „uns” Lucian Nichita!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:46

Mare vânzoleală la Direcţia de Cultură şi Sport înţiinţată, recent, de administraţia Radu. În urmă cu câteva săptămâni, a fost organizat concurs pentru ocuparea postului de manager la care au participat fosta directoare a Centrului Cultural „Callatis”, Tatiana Odobescu şi purtătorul de cuvânt al Primăriei Mangalia, Dorinel Colgiu. Deşi acesta din urmă a fost declarat câştigător, postul a rămas vacant, întrucât Dorinel Colgiu a refuzat să mai preia frâiele acestei structuri care se va ocupa de sportul, cultura, dar şi de evenimentele din municipiul Mangalia.

Prin urmare, s-au demarat procedurile în vederea organizării unui nou concurs. Singurul candidat este nimeni altul decât consilierul local PNL, Lucian Nichita care îşi desfăşoară activitatea, de ani buni, în cadrul Şantierului Daewoo Mangalia.

Proba scrisă este programată pentru data de 11 aprilie, la ora 10.00. Este interesantă această mutare, cu atât mai mult, cu cât îi lipseşte cu desăvârşire experienţa în domeniul culturii care ajunge, astfel, pe mâna unui navalist…

Între timp, nici Dorinel Colgiu nu a rămas pe tuşă, dimpotrivă, în urmă cu câteva zile a fost numit director comercial al Goldterm, societatea de termoficare aflată în subordinea Consiliului Local Mangalia.

Şi când te gândeşti, câţi liberali îl criticau pe edilul Radu pentru că i-ar fi lăsat de izbelişte! Dovada contrariului, aceste funcţii răsunătoare şi de impact oferite cu generozitate de către primar oamenilor din echipa sa.

Mai trebuie spus faptul că Direcţia va avea în subordine Muzeul de Arheologie, Casa de Cultură şi bibliotecile din Mangalia.

editiadesud.ro 04.04.2017

Lucian Nichita are curaj. Atât şi nimic mai mult!

Am remarcat povestea cu Lucian Nechita la Cultura şi Sport: cică ar fi fost propus să preia şefia acelei pseudo-Direcţii de Cultură şi Sport din Primăria Mangalia. De către cine a fost propus? Cum şi în baza căror abilităţi profesionale, nouă, cetăţenilor Mangaliei, nu ni se spune.

Şi are mult curaj băiatul ăsta. Curaj care, în unele aspecte frizează chiar tupeul!

În primul rând trebuie spus că cine l-a propus îi vrea răul, vrea, de fapt, să scape de el. Cum nu poate fi şi consilier local şi angajat al Primăriei/Consiliului Local, înseamnă că va trebui să renunţe la o funcţie (consilier local) care aduce relativ puţini bani (dar constant) pentru o funcţie efemeră, din care poate fi concediat oricând! Asta înseamnă că cineva de pe listă aşteaptă şi „bate din călcâie”, măi Luci!, ca să îţi ia locul!

În al doilea rând, e clar că cineva vrea să-i „rupă gâtul” prin ofertarea lui cu această funcţie. O să vedeţi să nu o să dureze mult şi o să dea chix. Evenimente sportive (regionale, naţionale şi internaţionale) evenimente culturale (similar: regionale, naţionale şi internaţionale) evenimente ştiinţifice (similar etc) evenimente turistico-culturale (gen „Cartea la Nisip”) plus cetatea Callatis (unul dintre cei 4 sau 5 situri arheologice de categoria I din România) şi altele vor trebui să fie organizate de Lucian Nichita. Pentru asta îţi trebuie nu numai obedienţă în faţa primarului, ci să fii şi cunoscut şi recunoscut în comunitatea oamenilor de cultură şi/sau de sport. Nu ajunge să fii numit, trebuie să mai ştii şi „oleacă de meserie”.

În al treilea rând, atât cultura, cât şi sportul, nu numai la nivel local, ci şi la nivel naţional, depind în foarte mare măsură de individualităţile şi personalităţile implicate în fenomen. Aici nu mai avem de a face cu fenomenul de tip DACIADA pe care îl cunoştea elevul Cristian Radu atunci când nu reuşea să treacă treapta a doua la Liceul 2 din Mangalia (lucru ruşinos dealtfel, în condiţiile în care până  şi actualii frizeri din Mangalia l-au depăşit la note !).

Aici avem deja de-a face cu fenomene profesioniste. Iar acestea ţin foarte mult de individualităţile care se implică.

Credeţi că Şcoala de Lupte din Mangalia s-ar fi dezvoltat fără implicarea personală a fraţilor Luca? Niciodată!

Credeţi că  Şcoala de Şah din Mangalia s-ar fi dezvoltat fără implicarea personală a profesorului Tiberiu Furcă? Niciodată !

Credeţi că ştiinţa muzical-corală s-ar fi dezvoltat la Mangalia fără profesorul Traian Broască? Niciodată !

Credeţi că  arta teatrală s-ar fi dezvoltat la Mangalia fără implicarea profesorului Ştefănescu? Niciodată!

Astea doar ca nişte succinte exemple.

Totuşi, sunt curios doar, în ce calitate profesională (sau chiar şi managerială, sic!) auto-propusul Lucian Nichita va organiza, dirija şi conduce activităţile următorilor:

-prof. Traian Broască (fără cuvinte…!)

-poet Emilia Dabu (Uniunea Scriitorilor din România)

-prof.  Robert Perko (arte vizuale, pictură şi grafică, U.A.P.))

-prof. Constantin Ştefănescu (artă teatrală)

-prof. scriitor Dora Alina Romanescu (Uniunea Scriitorilor din România)

-prof. Emil Ninu (limba româna şi arta moralei adolescentului)

-prof. dr. Sorin Colesniuc (cultură, istorie şi arheologie)

-prof. Tiberiu Furcă (şah)

-prof. Ionut Luca (lupte)

-Gheorghe Todor (Târgul estival de carte „Carte la nisip”)

-pictor Nicolae Găgeanu (U.A.P.)

-pictor Luiza Cala (U.A.P.)

-pictor Corina Vicolov (U.A.P.)

-prof. dr. Tatiana Odobescu (arte şi ştiinţe  vizuale)

-prof. dr. Mihai Ionescu (arheologie)

-ing. Viorel Chiurtu (ani de zile director al Casei de Cultură)

-prof. Lucian Nedelescu (baschet)

-prof. Traian Lupu (cultură şi media)

-prof. Sanda Pădureanu (istorie)

-pictor Marieana Oleniuc (U.A.P.)

-prof. Marian Negoiţă (fotbal)

Oricare dintre cei de mai sus ar fi fost cu mult mai nimerit a fi propus de către domnul primar Radu Cristian, dar, cine ştie, poate dumnealui are alte criterii, diferite de cele ale profesionalismului şi meritului! Poate ale obedienţei non-întrebătoare?

În al patrulea rând: acest om, Lucian Nichita, va trebui să meargă la Ministerul Culturii sau la Ministerul Tineretului şi Sportului, de unul singur, să negocieze, să susţină proiectele Mangaliei! Să negocieze finalizarea săpăturilor arheologice din cetate! Îl vedeţi făcând asta? Eu, sincer, nu-l văd făcând faţă unei conversaţii de măcar 5 minute cu niciunul dintre cei specificaţi mai sus, darămite cu alţii! ! Dar, să-i dăm credit primarului, că el ştie mai bine cum e cu educaţia, cultura, sportul şi  morala în afacerile Mangaliei!

Revenind la domnul Nichita: un asemenea director ar trebui să aibă o anumită anvergură intelectuală, recunoscută public, măcar local, dacă nu şi naţional! Căci el va trebui să negocieze cu artişti, cu oameni de cultură, cu Patapievici, cu Liiceanu, cu Nicolae Manolescu să vină la Mangalia la târguri de carte, la evenimente publice, la evenimente de cultură! Va trebui să negocieze cu şefii federaţiilor de baschet, de lupte, de fotbal ca să aducă evenimente sportive naţionale la Mangalia! Să negocieze cu Ministerul Educaţiei ca să aducă cât mai multe olimpiade naţionale la Mangalia! Să negocieze cu impresarii ca să aducă spectacole de bună calitate în oraş pe timpul sezonului estival !

Sau se va angaja o firmă de consultanţă  care să facă lucrurile astea? N-ar fi „nimic nou sub soare”!

De aia ne şi întrebăm: Poate că „geme de cultură şi sport” domnul Lucian Nichita şi nu ştiam noi ?

P.S. Stau doar şi mă întreb: oare la vară când or să vină „românii de pretutindeni” (din Rep. Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Ungaria, SUA, Canada, Spania, Franţa, Italia  etc) ca în fiecare an dealtfel, oare ce o să le povestească Lucian Nichita despre istoria românităţii în Dobrogea?

Petrică Toma

 

86 Comments

 1. Numai specialiști peste tot! Unul și unul!

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2017 @ 16:00

 2. Chiar nu mai e nimic de spus,s-a trecut de orice limita a penibilului si jenei. De fapt penibil nu mai cine numeste, ci ala care accepta. Urit, trist, jenant, frustrant, fara iesire in acest moment…

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2017 @ 18:10

 3. curvar,betiv si prieten cu Ilie Marius.Asta spune tot.

  Comentariu by anonim — 4 aprilie 2017 @ 18:25

 4. Se cred invincibili și de-aia fac ce vor. Ei nu se cred penibili, ci la conducere și atât.

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2017 @ 18:26

 5. Sa li se usuce miinile celor ce au votat distrugerea orasului… Radu nu e vinovat, el a cerut si prostimea i-a dat….

  Comentariu by pol — 4 aprilie 2017 @ 20:21

 6. Acesta este managementul infect promovat…. Lipsa de principii și incompetenta. Sa ai tu sefa la personal o soacra de interlop, pai ce sa recruteze aia? Altele sunt criteriile ce stau la baza ca sa devii functionar public, nicidecum cele din lege

  Comentariu by anonim — 4 aprilie 2017 @ 23:54

 7. Sictir. Mi-e scârbă. Cat mai răbdăm?

  Comentariu by Anonim — 5 aprilie 2017 @ 2:01

 8. https://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/plaje-romania-nisip-24278.html

  Comentariu by nabuco — 5 aprilie 2017 @ 9:55

 9. Dupa cum se vede ,PNL Mangalia a devenit o afacere de grup dupa ce a fost acaparat de acesti indivizi …unii dintre ei neica nimeni insa asta ptr. scurt timp fiindca PNL v-a fi ingropat de acestia in cel mai scurt timp.Bine asta se intampla si la judet si la nivel national.Asa ca si ei sint in grafic…..Sa vedem cine v-a stinge lumina?

  Comentariu by Axinte — 5 aprilie 2017 @ 10:42

 10. La pachet cu „Raduleasca”:
  http://www.replicaonline.ro/proiect-indraznet-la-ovidiu-scena-plutitoare-pentru-evenimente-313624/
  in schimbul unei garsoniere la O(limp)vidiu …

  Comentariu by nabuco — 5 aprilie 2017 @ 11:38

 11. Pt 5. Nu este suficient sa li se usuce mainile celor care au votat distrugerea orasului! Nu li se ia dreptul la vot! Daca ar putea cineva sa le destupe mintea! Nici asta nu se poate pt ca prostia e molipsitoare pe cand intelepciunea , ba!

  Comentariu by Ella — 5 aprilie 2017 @ 13:11

 12. Am completat articolul cu unul primit pe email. Evident numele cu care e semnat nu corespunde realității. L-am postat pentru că nu jignește și argumentele sunt pertinente.

  Comentariu by lucian visa — 5 aprilie 2017 @ 14:04

 13. http://www.stareanatiei.ro/2017/04/povesti-la-gura-rujata-sobei/

  Comentariu by nabuco — 5 aprilie 2017 @ 16:01

 14. Evident ca numele cu care e semnata vaicareala nu are legatura cu realitatea ci mai degraba cu lasitatea unui/ unor indivizi cu aspiratii culturale din pomelnicul insirat in text.Daca erau curajosi se duceau la concurs acolo unde ,conform anuntului, putea sa participe orice cetatean din UE-inclusiv Lucian Nichita.

  Comentariu by Marga — 5 aprilie 2017 @ 16:15

 15. Pai nici nu are cum sa corespunda. Omul nu stie ca Broasca ,,l-a facut,, pe Marius Chircu atribuindu-si meritele , ca Luiza se joaca cu acuarelele neplacandu-i munca si avand ,, caimac,, de la raposatul sot , Emilia , laboranta din santier cu poezii puerile , Marcelica cu ,,doctoratul,, facut de altii si casa luata in detrimentul altora , Stefanescu ( intrebati-l pe Chiurtu cate ceva despre el ) , Tatiana .. zicea unul pe aici ceva de nea Mitica , ala cu morala adolescentului pe invers care jupoaie chiriasii spatiilor comerciale de la posta veche , Gicu saracul e mai mult in coma , nu vad cum ar putea sa conduca ceva , Dora care ii facea ode lui Iorgus cand era la psd sa o ,,UNGA,, directoare si consilier , Ionut cu hotelul construit pe naspa care inchiriaza la greu aleea care duce pe dig , si asa mai departe. Mangalia e mica bree ati uitat ?

  Comentariu by Mitrofan — 5 aprilie 2017 @ 16:21

 16. Din pacate, si cel/cea de la nr. 15 are perfecta dreptate! Si nu e tot, sint muuuult mai multe de spus.
  Un lucru e sigur, nivelul e foarte scazut, in Mangalia NU EXISTA CULTURA! Doar spoiala. Asa ca, la asa cultura, asa director…

  Comentariu by Anonim — 5 aprilie 2017 @ 16:57

 17. Dom Petrică,
  Văicăreală de strungar. Știu, nu-ți poți depăși condiția și nici înțelege momentul. Scrii autopropusul. Papi rahat. Va fi concurs. Se puteau înscrie la concurs și cei enumerați de tine, dacă erau înzestrați cu testicule. Numai ca aceia pomeniți de tine toată viața au fost ‘asezati’ in posturi, adică sinecuriști. Nu-i purta de grija tânărului concurent. Mai bine ai avea încredere in forțele lui și capacitatea lui managerială.

  Comentariu by Anonim — 5 aprilie 2017 @ 18:51

 18. @17 Dom’ Ciuraru, vezi de belelele tale și de prostiile tale că poate gresesti și intri și tu în lotul de săptămâna viitoare

  Comentariu by tolo — 5 aprilie 2017 @ 19:42

 19. Lucian Nichita are curaj.
  Da,… si felicitari! Avem nevoie de tineri curajosi in Mangalia.
  Este ambitios, bravo!
  Este autodidact si destul de pregatit pentru inceput. Si noi am inceput de undeva…
  Este mangaliot, super, a cazut mitul cu directorii constanteni!
  In politica este unul din tinerii liberali, si a ajuns unde si-a dorit –
  vicepresedinte si consilier municipal PNL Mangalia.
  Isi doreste mai mult – este corect. A gasit foarte bine „rampa de lansare”. Personal, ii doresc succes!
  PS.
  Cat pentru Petrica Toma Necredinciosul anonim, ii dau un sfat :
  Informeaza-te mai bine inainte de a folosi numele unor personalitati locale ( fara acceptul si voia lor) si cel putin nu-i jigni pocindu-le numele. Chiar daca vine Pastele.
  Pentru cultura ta generala:
  Andrei Furca este instructor antrenor, arbitru de sah, desfasurandu-si activitatea in principal la Casa Armatei Mangalia.
  Tiberiu Codan si Panaite Ionel antrenori tenis de masa – Casa de Cultura.
  Petcu Cristi, Patrascu Andrei antrenori de fotbal – Club Sportiv Callatis.
  Cu totii, au rezultate extraordinare, multe medalii obtinute de elevii dumnealor,iar aceste victorii nu au depins niciodata de Directia de Cultura si Sport sau orice denumire ar fi avut in trecut.
  Intradevar, au mare nevoie de sustinere, si sper sa o gaseasca la noul director.
  Tot respectul pentru toate persoanele implicate in cultura si sportul din Mangalia.
  O seara placuta tuturor!

  Comentariu by simplu cetatean — 5 aprilie 2017 @ 19:48

 20. Are nevoie de curaj Lucian nichita pentru ca are de prapadit un milion si ceva de euro din care stim cum merg treburile la primaria Mangalia. Macar jumate trebe sa se duca pe haine de la Boss ca sa fie conducerea prezentabila. E adevarat ca e tanar. Pacat de tineretea lui…

  Comentariu by Anonim — 5 aprilie 2017 @ 21:46

 21. Pentru 17, adica Ciuraru. Va fi acelasi concurs pe care la castigat Colgiu contra Tatianei Odobescu. Daca la varsta ta mai crezi in spiridusi nu-i de mirare ca ne crezi prosti pe toti. Da’ nu suntem.

  Comentariu by A.N. — 5 aprilie 2017 @ 21:49

 22. Eu credeam ca eventualii candidati (candidat unic!) ar trebui macar sa respecte legea sau macar propriile conditii ale lui Cristian Radu, publicate pe anuntul de concurs: studii si experienta in domeniul sportului sau culturii.
  Unde sunt astea la Lucian Nichita? Sau conditiile impuse de lege sunt doar pentru altii, nu si pentru membrii PNL? La Mangalia, cel putin!

  Comentariu by Logisticianul sef — 5 aprilie 2017 @ 22:36

 23. Se pare ca cetatenii orasului si in special cei care comenteaza pe aici nu stiu sau nu vor sa inteleaga faptul ca aceasta Directie a fost infiintata ilegal, FARA AVIZUL MINISTERULUI CULTURII.
  La fel, concursul este organizat ilegal, in baza legislatiei INSTITUTIILOR PUBLICE (HG 286/2011 si HG 1027/2014) si nu in baza legislatiei INSTITUȚIILOR PUBLICE DE CULTURA (HG 189/2008), desi in aceasta Directie exista PATRU institutii de cultura: Casa de cultura, Muzeul de Arheologie Callatis, Biblioteca Municipala si cinematografele.
  http://mangalia.ro/wp-content/uploads/2017/03/Anunt.pdf
  Mai mult, aceasta institutie se numeste Directia CULTURA si sport!!! Consilierul local Menabit Ozzy a facut cunoscute aceste abuzuri ale primarului si a atacat la Prefectura Hotararea de consiliu local, insa, prefectul fiind in aceeasi echipa cu primarul, intarzie sa dea raspunsul.
  In concluzie, INTELEGE CINEVA DIN ACEST ORAS CA ACEASTA DIRECTIE DE CULTURA SI SPORT A FOST INFIINTATA ILEGAL SI CA ACEST CONCURS ESTE ORGANIZAT ILEGAL?
  Nu ma astept ca primarul si ceilalti navetisti sa inteleaga, la LIPSA LOR DE CULTURA, dar repet intrebarea pentru cetatenii orasului Mangalia: INTELEGE CINEVA CA TOTUL ESTE ILEGAL?

  Comentariu by Ioana — 5 aprilie 2017 @ 22:52

 24. 23 se lauda singur. de fapt , omul a ciordit locul de consilier ca asa a guitat Cautis si cei merituosi au ramas pe dinafara. Acum face gargara , a vrut sa dea o lovitura si la UDTTMR sa se bage si acolo in fata dar si a luat -o in bot ca ii e si rusine de numele tataresc si si-a tras porecla , poate asa mai induce in eroare lumea. Numai ca ala manca porumbei pe scena , nu rahat prin ziare ha ha ha

  Comentariu by Dio — 5 aprilie 2017 @ 23:53

 25. Pt. 23

  Foarte tare!

  Inseamna ca Luci Nichita renunta (de bunavoie?) la o sinecura oferita de Cristian Radu (chiar credeti ca a ajuns consilier local pe merit?) pentru a participa ilegal (nu are nici studiile si nici experienta necesara) pe un post de director la o institutie infiintata ilegal in urma unei decizii a Consiliului Local, deasemenea ilegala !

  Super-tare! Inseamna ca, vorba comentatorului de la nr. 17, fie Luci Nichita are testicule si i se rupe-n paispe de legi, fie chiar e naiv si-l crede pe primar cand ii spune ca o sa fie bine!

  Ha, ha, ha ! Ca nu ar fi primul pe care Cristian Radu il sacrifica ! Urmeaza si altii la rand !

  Comentariu by Logisticianul sef — 6 aprilie 2017 @ 0:34

 26. calcaiele care bat sa scape de nea luci ca sa ii ia locul in consiliu au tocuri inalte.pentru ca persoana e foarte scunda dar tinerica si foarte vioaie :))))

  Comentariu by anonim — 6 aprilie 2017 @ 6:53

 27. DOMNISOARA CUCU ELIZA ,URMATOAREA LA CL,FOSTA AMANTA A LUI NICHITA. MAI INTOARCE DOAMNE ROATA.

  Comentariu by anonim — 6 aprilie 2017 @ 7:23

 28. @23:
  Cetăţenii oraşului sunt foarte mulţumiţi de primar şi de activitatea lui. D-aia l-au şi votat!
  Primarul are numeroase realizări şi, aşa cum spunea cineva nu demult, tot pe acest blog, „nu are pentru ce să dea socoteală dacă ceea ce face este perfect legal” (citat aproximativ).

  Mă întreb dacă primarului îi iese socoteala… Şi ce fac cetăţenii mulţumiţi cu aceasta.

  Comentariu by Părintele Frecţie — 6 aprilie 2017 @ 9:09

 29. La concursul pentru posturile de directori de şcoli din noiembrie anul trecut, reprezentanţii primarului au fost foarte exigenţi cu candidaţii (deşi unii dintre membrii comisiilor abia silabiseau câteva cuvinte, dar, ce vreţi, la aşa primar cu studii, aşa membri în comisii !).

  Au verificat la sânge acte de studii, experienţa profesională, cursuri, proiecte europene, rezultate la concursuri şcolare etc. Unii candidaţi au primit şi calificative sub medie (doar aşa – de-al naibii, că „nu-i plac lui Cristian Radu ochii doamnei profesoare”!), pe unii i-au şi respins că, cică, n-ar fi avut studiile necesare sau alte performanţe în domeniul educaţiei ! Şi era vorba doar despre nişte simpli directori la nişte amărâte de şcoli şi grădiniţe, nu despre ditamai directorul municipal care se ocupă şi de cultură şi de patrimoniu şi de sport şi de bugetele cumulate ale celor două arii de referinţă!

  Comisiile de concurs au fost alcătuite din reprezentanţi ai „autorităţii locale”, ai instituţiei respective şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean.
  Acum sunt şi eu curios dacă, pentru eliminarea oricăror suspiciuni, Lucian Nichita va fi evaluat nu numai de către „dactilografa” de la partid, ci şi de:
  – specialişti din „instituţie”, adică din cadrul Centrului Cultural Callatis
  – specialişti din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Constanţa
  – specialişti din cadrul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Constanţa

  Să se ştie, să se afişeze public, ca şi la directorii de şcoli: ce studii are candidatul, ce articole, studii sau cărţi a publicat în domeniile de referinţă, ce masterate şi cursuri internaţionale a absolvit, ce activităţi locale, regionale, naţionale sau internaţionale a gestionat, ce proiecte europene a condus în aceste domenii (sport şi cultură) etc. Aceeaşi „grilă” ca şi la directorii de şcoli! Dacă s-ar putea ?
  Căci, nu-i aşa, dacă suntem exigenţi cu unii directori, de ce nu am fi cu toţi directorii?

  Sau la PNL Mangalia se aplică proverbul „pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”, iar concursurile se dau doar pe ochi frumoşi ?

  P.S. mesaj pt. Luci Nichita: „măi Luci, dacă nu ceri tu însuţi să fii verificat conform aceleaişi grile şi de către cei menţionaţi mai sus, vei trăi toată viaţa cu această anatemă deasupra capului: că nu ai ce căuta acolo şi că ai luat concursul pe pile. Aşa vrei să fii cunoscut în oraş? Chiar vrei să râdă lumea de tine şi să te arate cu degetul pe stradă? Că eşti încă tânăr şi ai toată viaţa înainte!”

  Comentariu by Educatorul — 6 aprilie 2017 @ 9:09

 30. Pentru doamna educatoare si ceilalti agitatori plini de „cultura invidioasa”.
  Daca ar fi sa ne luam dupa voi, candidatul trebuie sa fie cel putin campion la lupte, mare maestru la sah, fost coleg de echipa cu Hagi si Gica Popescu, campion la baschet, tenis de masa, de camp si toate celelalte sporturi, dar totodata sa fi scris si cateva romane de dragoste, volume de poezii, sa fi pictat ceva tablouri valoroase, dupa ce, bineinteles, ar fi castigat cu vocea sa de aur, cel putin un sezon la vocea romaniei! Si, daca nu a jucat in doua, trei filme de Hollywood nici nu i se permite sa depuna dosarul …
  O comisie de examinare internationala, formata din cei mai buni sportivi ai momentului,( ma gandeam la Mesi si Ronaldo, Garry Kasparov,hai sa fie si o romanca – Simona Halep – si lista poate continua cu cei mai in voga artisti internationali, actori celebri, pictori, scriitori etc.)
  Oameni buni, sunteti atat de penibili incat nu mai am cuvinte!

  Comentariu by simplu cetatean — 6 aprilie 2017 @ 9:56

 31. http://editiadesud.ro/?p=25731

  Comentariu by Anonim — 6 aprilie 2017 @ 10:30

 32. Pt. #30
  Ai dreptate, iar cu girul lu’ „bazel09” LN se va ridica la inaltimea functiei:
  http://observator.ro/cdn/wp-content/uploads/2014/08/protestatar.jpg
  🙂

  Comentariu by nabuco — 6 aprilie 2017 @ 10:54

 33. @30
  Crezi ca daca scrii ba cu diacritice ba fara si-ti tot schimbi nickname-ul lumea nu stie cu cine are de-a face ?
  Nechita stie ca se vinde santierul pana anul viitor si-si cauta un loc caldut. Cum reactia orasului este inca extrem de slaba iar DNA și alte structuri sunt ocupati cu dosare grele nu gainari ca RC, probabil ca noul director de la cultura se va descurca bine inca trei ani. Problema va fi dupa asta, daca mai are ceva obraz va cam trebui sa-si caute alta locatie caci Mangalia va deveni cam mica pentru el.

  Comentariu by Marian Vasile — 6 aprilie 2017 @ 11:13

 34. Pt. 30

  Ai dreptate! Perfect de acord cu tine !

  Ce atâta excelenţă, profesionalism şi experienţă managerială în cultură sau sport? „Dă-le naibii !”

  De ce să mă compar eu, la Mangalia, cu Messi, Cărtărescu, Kasparov sau Simona Halep? Nişte „neica-nimeni” şi ăştia! Nu mai bine băltesc eu în subcultura mea de cartier gestionată (generos) de primarul Cristian Radu, acest adevărat Cristiano Ronaldo al administraţiilor locale din România ?
  Ce atâta poezie sau literatură? Nu ajunge o manea la colţul străzii şi un pachet la Cantina Socială ? Ce atâtea acuarele şi vopseluri în ulei? Nu mai bine fac eu nişte poze „trăsnet” cu gagica la Saint Tropez şi le public pe Facebook ?
  Ce atâta fotbal de Liga I ? Nu mai bine închiriez eu stadioanele pe bani buni buticarilor care contribuie la campania electorală?

  Ai dreptate dragul meu „simplu cetăţean” ! De ce ne-ar trebui nouă cultură excepţională la Callatis? Căci îl vom avea pe Lucian Nichita, acest „hominem ignotum” al culturii şi sportului din Dobrogea de Sud? De ce ne-ar trebui nouă nişte centre sportive de valoarea celor deţinute de Gică Popescu sau Gică Hagi? Nu mai bine îl punem pe Lucian Nichita să adune prietenii din PNL şi PMP la o miuţă, duminica, pe terenurile de sport ale şcolilor?

  Eu credeam că noi, ca oraş, ca şi comunitate, ca indivizi vrem să evoluăm! Iar evoluţia se poate face doar alegându-ţi, drept repere, nişte simboluri, nişte vârfuri la care tinzi! Chiar dacă nu o să ajungi acolo, măcar încerci! Dar bag de seamă că tu nu îţi propui asta! Tu îţi propui doar o mediocritate relaxantă! Este şi asta o variantă de lucru!

  Căci da! Dacă vrei, eu l-aş fi plătit pe Gică Hagi să vină la Mangalia (că-i colea, la nici 40 de km distanţă şi oricum nu cred că ar fi cerut vreun leu !) şi să-l evalueze pe cel care ar urma să preia frâiele sportului din Mangalia ! Ar fi fost o cheltuială justificată, că ăla chiar ştie meserie!
  Şi m-aş fi dus şi la Cărtărescu cu rugăminţi ca să vină să vadă ce se poate face cu această cultură din Mangalia pe care tu o desconsideri! Nu cred în ruptul capului că ar fi refuzat! Dimpotrivă !
  Şi, dacă vrei, aş fi cumpărat doi saci de dormit şi aş fi pus doi dintre oamenii primarului să doarmă la uşile ministrului Culturii şi ministrului Sportului şi Tineretului. Şi n-ar fi plecat de acolo fără fonduri, fără evenimente, fără proiecte.

  Şi m-aş fi dus şi la Manolescu şi la Liiceanu, la Simona Halep, la Herta Muller şi la Ion Ţiriac dacă vrei (că niciunul dintre ei nu este aşa de inabordabil !), ca să văd cum fac cu aceste două domenii: cultura şi sportul!

  Pare-se însă că, la Mangalia, tot „dactilografa” de la partid întocmeşte strategia de dezvoltare a oraşului!

  Păcat !

  Cu asemenea oameni, cu asemenea mentalităţi, pe placa de intrare în oraş nu ar mai trebui să scrie „staţiune turistică de interes naţional”, ci „ ATENTIE OCOLIŢI: oraş mediocru, cu oameni mediocri”!

  Comentariu by Educatorul — 6 aprilie 2017 @ 11:19

 35. Cert este ca din ce in ce mai multi trebuie sa mai punem mana pe carte ca am cam uitat ca au trecut 27 de ani
  https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2016/03/dragos-patraru-poza_tb730.jpg
  si tot la inceput suntem …

  Comentariu by nabuco — 6 aprilie 2017 @ 12:46

 36. Ce nu înțelegem noi, mangalioții, este ca se mai ridica un constantean în post de conducere în Mangalia. Îl cunosc pe Nichita din santier, nu a arătat nimic în afară de dispreț colegilor mangalioti. În afară de faptul ca are oarecare experiență de marketing nu văd de ce a fost propus. OK, ca sa rămână intr-un post în timp ce colegii lui dispar, sunt disponibilizați, rămân fără post. Dar sa facem ceva sa fie numit un mangaliot care are și habar despre caietul de sarcini, nu numai despre ce se poarta în materie de jachete casual.

  Comentariu by Adriana Mitu — 6 aprilie 2017 @ 13:11

 37. Pt. 17

  Mda ! Am văzut cum e cu înscrierea la concurs! De aia a şi fost descalificată, iniţial, Tatiana Odobescu, iar S.M.Colesniuc nici nu a mai depus vreun dosar ! Rămăsese doar Doru Colgiu la concursul de dosare! După ce a remarcat că rămâne cu bani mai puţini, Doru Colgiu n-a mai vrut!

  Îl pune acum pe naivul de Luci Nichita să semneze deconturile pentru proiectul (fost) european „Callatis-Istorie la Malul Mării” ! (Sic! Să vezi ce-o să-şi plângă în pumni Luci când o să realizeze ce facturi are de semnat!)

  Îţi dai seama Bazele? Acest om, Doru Colgiu, a fost bun şi de director la Cultură, Patrimoniu şi Sport, iar acum e bun şi de director comercial la Goldterm !
  Aparent, Doru Colgiu nu este doar un „fac-totum” al Mangaliei, ci chiar un „philosophus absoluta” al existenţei din sudul litoralului. Nici măcar Regina Maria nu-şi aroga aceste drepturi de „viaţă şi de moarte” asupra funcţionarilor de la Balcik, Mangalia sau Bazargic. Dar, văd că acest Doru Colgiu o tot face.

  Aşa că, măi Băzele, fă şi tu un salt de inteligenţă şi te întreabă: „măi, dar ăsta, Doru Colgiu, chiar le ştie pe toate?”

  Sau la PNL-Mangalia nu vă dă voie să gândiţi?

  Comentariu by Educatorul — 6 aprilie 2017 @ 14:02

 38. Nope. A mai avut PNL-ul unii care mai gandeau si acuma-s pe la alte partide. La PNL nu are nimeni voie sa gandeasca mai mult ca sefu’. Si pentru asta sunt destul de greu de gasit oameni. Nu avem chiar atat de multi retarzi in Mangalia si de asta au trebuit adusi de prin alte parti.

  Comentariu by Anonim — 6 aprilie 2017 @ 15:10

 39. Pe Sorin Andrei se zice ca l-au mazilit ca l-a vazut Colgiu intr-o zi cu o carte in mana. Poate o avea omul s-o dea cadou. Dar le-a fost frica ca se desteapta. De ce sa riste?

  Comentariu by Alin — 6 aprilie 2017 @ 15:15

 40. pt. 39

  Sorin Andrei cu o carte in mana?

  O fi fost asul de pica?

  Comentariu by bubu — 6 aprilie 2017 @ 16:16

 41. Eu cred ca la nivelul cultural din Mangalia, in careva luni, Nichita isi ia doctoratul (nu conteaza in ce, in orice, dar probabil in istorie), devine pictor, sculptor, publicist, arheolog, va avea cateva expozitii personale(dupa ce va fi initiat de Luiza si Oleniuca), va deveni membru marcant al UAP si, la recomandarile calduroase ale Savetei Georgescu si Emiliei Dabu va intra si in USR, dupa ce va publica mai multe carti (pe hartie igienica). Pseudonimul de om de litere il are deja- Rucar. De la cascaval.

  Comentariu by Mostra domus — 6 aprilie 2017 @ 18:29

 42. Pana sa se dea sah-mat la rege, a ramas fara regina, turn, nebun si cavaler. Urmeaza să isi piarda si pionii.

  Comentariu by D.Colgiu — 6 aprilie 2017 @ 20:51

 43. Mielul de Paști, cârcotașilor!
  Colcăie legenda și balcanismul in voi. De frică să nu faceți umbră pământului stați toată ziua la cârcoteală.

  Comentariu by Anonim — 6 aprilie 2017 @ 20:58

 44. pt. 43

  Iartă-ne boierule, că nu ştim ce facem ! Ce să-i faci! Aşa e cu noi ăştia de la ţară în pragul Paştilor! Stăm şi noi la o „cârcoteala”, boierule!

  Că matale o să pleci prin Israel, prin Bavaria, prin Dubai, Creta sau prin alte „ţări mai sfinte” ca să-ţi petreci sărbătorile pascale!

  Şi mai iartă-i boierule şi pe ăilalţi „smintiţi” de-atâta cârcoteală şi nu te uita în gura lor, că Mangalia te iubeşte şi oraşul ar zace a pustiu dacă nu ai fi matale!

  Succes la shoping, Dorule ! Şi vezi de-ţi mai calcă şi cămaşa, că te râd fetele!

  Comentariu by bubu — 6 aprilie 2017 @ 21:39

 45. Afara cu aia care au carti in mana ! Ii vrem tot pe aia cu zarurile care si-au pierdut nevasta la barbut si au castigat-o la … loto.

  Comentariu by Nelu — 6 aprilie 2017 @ 22:01

 46. nu-l rad ca sunt platite sa stea serioase.

  Comentariu by anonim — 7 aprilie 2017 @ 6:54

 47. http://www.cotidianul.ro/politicienii-romani-care-sar-in-sprijinul-universitatii-lui-soros-298899/

  Comentariu by nabuco — 7 aprilie 2017 @ 11:06

 48. Nabuco, esti catastrofal. Mixezi toate postarile cu subiecte fara nicio legatura. Pur si simplu te bagi singur in seama. Du-te frate si sapa-ti spatiul verde din fata geamului.

  Comentariu by Anonim — 7 aprilie 2017 @ 11:57

 49. Aud că, la Primărie, a avut deja loc o discuţie între Lucian Nechita şi primar. În urma valului public de indignare, primul ar vrea să renunţe la funcţia de director la „cultură şi sport”, iar al doilea îl tot presează să „meargă înainte”, că, cică „are nevoie de un om de bază acolo”!

  Comentariu by bubu — 7 aprilie 2017 @ 13:25

 50. @48
  Spatiul verde din fata geamului este al primariei. Acolo a adus Fasole de la Eforie, pe bani grei, pamant cu pietre din padurea Comorova si in loc de gazon iarba de Sudan ca e mult mai ieftina.
  Din toata pleiada de postaci a lui Ali Baba unul singur are marota asta cu sapat in fata blocului, pus otrava de sobolani la subsol, umblat cu vermorelul in spate dupa tantari, dat cu coasa, curatat trotuarul de zapada si alte chestii de aplaudat de catre vecinele mai in varsta din bloc.

  Comentariu by Marian Vasile — 7 aprilie 2017 @ 14:06

 51. Pt. #48
  Cand vine vorba de SPERANTA eu ma gandesc si sper la societatea civila din Mangalia si nu „Mangalea”, iar tu la numele bisericii la care Dorel e pastor dar tu esti doar DOREL politic.

  Comentariu by nabuco — 7 aprilie 2017 @ 15:16

 52. @17
  Domnule Şaptişpe,
  Şi după Marele Război şi după Al Doilea Mare Război, dacă-i întrebai pe cei decoraţi şi pe ofiţeri cu ce s-au ocupat înainte de a fi fost eroi de război, îţi spuneau ba că profesor, ba că brutar, contabil…

  Lucian Nichita ăsta, al dumitale, ce spune că a fost înainte de a fi acest erou al capacităţii manageriale?

  Comentariu by Părintele Frecţie — 7 aprilie 2017 @ 16:39

 53. La primaria Mangalia, nimic nu ne mai mira, asta se vede si se stie de ceva ani incoace: ilegalitati, personal nepregatit, mai exista, inca si unele exceptii, desigur, dar putine, sedinte de consiliu transformate in circ ieftin si tot asa, se mai pot enumera inca multe altele, dar nu-si mai au rostul. Ma intreb, oare consilierilor si in special celor obedienti primarului, vara, cand au si ei musafiri, ca tot omul care locuieste la mare, cum nu le crapa obrazul de rusine sa le spuna acestora ca ei sunt consilieri locali, la butoanele acestui oras care arata jalnic. Murdar, fara spatii verzi, fara flori, lasat in bezna ( ca asa a fost toata vara trecuta) , plini de gropi, fara activitati culturale, ca de, e sezon si oamenii nu vin numai pentru plaja? Chiar nu le crapa obrazul de rusine? Eu asa ceva n-am sa inteleg, cat pot sa fii de lingau sa treci peste tot ce inseamna normal, omenesc, sa nu-ti iubesti orasul in care traiesti, respiri, la fel si copii tai? Chiar te umpli de sila, cand vezi toate mizeriile astea! Cica „oameni de incredere”, dar cu pregatirea, dar moralitatea, constiinta voastra, dragi consilieri, vorbiti macar asa din cand in cand cu voi, cu constiinta voastra, sau banul e piatra de temelie si nu ne mai pasa, praful sa se aleaga, cum de altfel s-a si ales!? Sa va fie rusine! Ati transformat un orasel cochet,vesel, primitor intr-o ruina, probabil ca asta va reprezinta!

  Comentariu by Anonim — 7 aprilie 2017 @ 17:35

 54. @53 ”Mai frend” Banul ii stimuleaza pe consilieri si afacerile personale. Daca stam sa ii analizam, pe fiecare in parte, putini poate sunt cei care nu au un ”biznis” dintre consilieri. Cui sa-i pese de oras ? lu’ Lucian Nichita ? lu’ Ciuraru ? Menabit care face show online pe facebook. PNL-ul la Mangalia e un partid centrifug rotindu-se dupa ordinele excrocului de primar. Orasul arata ca dracu’, jalnic, mizerie, caini.

  Comentariu by baal — 7 aprilie 2017 @ 18:18

 55. Comentariu by baal — 7 aprilie 2017 @ 18:20

 56. Comentariu by bubu — 7 aprilie 2017 @ 22:55

 57. Frumos este ca HCL 96 din 2016, prin care Primarul desfiinta ADPP-ul si functiile de la Politia Locala a fost SUSPENDAT de catre TRIBUNAL. Nu stiti despre ce e vorba? Va spun eu foarte simplu: deoarece nu stia cum sa-i dea afara pe Cornaci si pe Vucea, „Cristiano Ronaldo” al nostru a inventat o „reorganizare” a serviciilor publice. Reorganizare din care rezulta desfiintarea doar a functiilor celor doi de la ADPP si Politia Locala: „punct ochit, punct lovit”! Altii nu au avut de suferit!

  In mod evident s-a avut in vedere „performanta” institutiilor1 (sic !) Dar nici Angelescu (cel mic) tot de la ADPP si nici Angelescu (cel mare) de la Politia Locala (ala mare, Mihai, cel care are dosar penal pentru abuz in serviciu, il mai stiti?) nu au avut de suferit. Doar cei doi: Cornaci si Vucea! Caci, daca nu stiati, fratii Angelescu sunt veri buni cu un unchies care-a pascut caprele pe camp cu o sora a cumnatei Fecioarei Maria!

  E clar ca aia doi, Vucea si Cornaci, l-au dat in judecata pe”Cristiano Ronaldo”. Si au si castigat!

  Asa ca, din cauza acestui „Cristiano Ronaldo” al administratiilor locale din Romania, primarul „muc si sfarc”, dar si a celor doi „pic si poc” descalecati din benzile desenate ale copilariei noastre, Mangalia este buna de plata!

  Platiti dragi mangalioti, platiti! Salarii restante, sporuri, daune-interese si amenzi!Platiti ca nu are chef primarul sa respecte legile! Si, ca sa fiu asa, mai „intelegator”, da-le dracului de legi! Dar, macar respecta-ti cuvantul dat si obrazul! Dar, ce sa te intelegi cu un „muc si sfarc” care intai „a luat BAC-ul” si dupa aia a invata litera T !

  Comentariu by Educatorul — 7 aprilie 2017 @ 23:41

 58. Dosar 81/118/2017.Solutia pe scurt.
  Admite cererea privind suspendarea executarii HCL 96/2016 pina la solutionarea definitive a cererii privind anularea acestui act administrativ .Cu recurs in termen de 5 zile de la comunicare.Recursul se va depune la Tribunalul Constanta sub sanctiunea nulitatii.Pronuntata azi 07.03 .2017.prin punerea solutiei la dispozitiei prin mijlocirea grefei instantei.

  Comentariu by Gore 2 — 8 aprilie 2017 @ 5:39

 59. Deci gata cu directiile nou infiintate, avem ADPP si SPAS, toti cei concediati vin inapoi, suspendarea este executorie,Recursul nu suspenda executarea.Dupa ce se va da hotararea sa raspunda penal toti care au semnat magaria asta care afecteaza Mangalia nu numai personalul primariei batjocorit ;i in felul acesta sa mai scapam de focarul de hotomani incompetenti.

  Comentariu by dana — 8 aprilie 2017 @ 6:30

 60. Domnul Vucea, felicitari!Sa fiti eroul care scapa Mangalia de jefuitorii ordinari cu aere de stapani care fac tot ce vor ei pe plantatia lor.

  Comentariu by dana — 8 aprilie 2017 @ 6:34

 61. Pai si mai are Nichita directie de cultura unde sa fie director daca a picat organigrama? Sa vedem cum functioneaza ADPPul acum dupa ce au dat afara toti oamenii. Primar cretin si 11 consilieri tembeli.

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2017 @ 9:13

 62. Nu mai are directie nici Nichita nici Colgiu nici altii.Se revine la situatia anterioara.Sa vedem ce mai inventeaza primarul sa mai scape de oamenii care nu sunt deacord cu ilegalitatile lui, daca il mananca in fund sa mai incerce inca o magarie de dare la gioale angajatilor ca sa se innece definitiv.RUSINE, DEMISIA!!!

  Comentariu by dana — 8 aprilie 2017 @ 9:21

 63. cristișor, clovnul în ițari „Boss”, a mai primit un pumn în fața aia și așa strâmbă de ură! Ha, ha, ha! Chestiunea importantă e ca el împreună cu toți cei care și-au bătut joc de Mangalia să plătească daunele. Dar ar merita văzute fețele manglitorilor prinși cu furăciunea! Fața verzei boițica, mutra băiatului de la avicola, botul bisericoasei margareta de la personal, carisma măiastrului ciuraru și tot așa…. Hai Codruța, dă o tură pe la primăria Mangalia!

  Comentariu by Zoga — 8 aprilie 2017 @ 9:39

 64. Boss a ales varianta ,, amiabila,,. Exista si ,,varianta Cojocaru,, cheia , spaguta si dosarul penal rezultand concedierea. Ca doar s-a luat nu-i asa ?

  Comentariu by Raim — 8 aprilie 2017 @ 9:58

 65. Sa curga barfa, curvaraseala si toate faptele ale scursurilor societatii din Mangalia… S-a demonstrat clar eficienta organigramei… un oras blocat. Referitor la domnul comandant al gardienilor publici… a comis-o din nou… a batut un tinerel in biroul lui impreuna cu unul din oamenii lui calificati cu seralul terminat, alegandu-se cu o noua plangere. Primare, impusca-te cu tot cu echipa ta

  Comentariu by anonim — 8 aprilie 2017 @ 10:43

 66. Pt 64
  Pai si nu te gandesti de ce a ales varianta amiabila? Nu cumva oamenii dati afara stiau prea mult? Si de aceea a dorit sa-i inlature din sistem?
  Varianta Cojocaru s-ar putea aplica cu succes, aproape zilnic, navetistilor.

  Comentariu by anonim — 8 aprilie 2017 @ 11:02

 67. Acum intelegeti de ce primarul a alocat anul acesta 25 de miliarde pentru avocati? In urma cu doua zile am subliniat faptul ca este ilegala infiintarea Directiei CULTURA si Sport, intrucat era nevoie de avizul Ministerului CULTURII. Ministerul CULTURII i-a trimis primarului o adresa prin care i se specifica foarte clar ca are nevoie de aviz. Dar primarul a ignorat adresa Ministerului Culturii si organizeaza ILEGAL, pe 11 aprilie, concursul pentru functia de manager al Directiei CULTURA si Sport. Si ce daca va pierde un nou proces? Tot prostii din Mangalia vor plati!

  Comentariu by Ioana — 8 aprilie 2017 @ 11:34

 68. Ba va plati primarul, vine vremea sa plateasca toate potlogariile impreuna cu acolitii pupincuristi,sa se duca dupa el toti cei care si-au batut joc de oamenii din Mangalia si de acest municipiu daca se mai poate numi asa.

  Comentariu by dana — 8 aprilie 2017 @ 14:46

 69. Pt. 67
  Avize? Ministerul Culturii ? Cultura?
  Ce sunt alea?
  As vrea sa-l vad pe Luci Nechita la vara, cand o sa vina Adrian Cioroianu la vreo lansare de carte! Ce-o sa-i spuna?
  Imi si inchipui vreun dialog intre Luci si Cartarescu!
  Ar iesi un film de senzatie!

  Comentariu by vizitator — 8 aprilie 2017 @ 19:47

 70. Ptr. 65 . Ar fi bine daca reusea sa bata pe vreunul. Mie mi se pare ca nu bat pe nimeni in oras si fac toti ce vor. Mai ales tinereii .

  Comentariu by Gore — 8 aprilie 2017 @ 22:23

 71. Nume Calitate parte
  VUCEA DAN Reclamant
  CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI MANGALIA Pârât
  MUNICIPIUL MANGALIA Pârât
  PRIMARUL MUNICIPIULUI MANGALIA Pârât

  Şedinţe
  18.05.2017
  Ora estimata: 11:00
  Complet: CA11
  Tip solutie:
  Solutia pe scurt:
  Document:

  07.04.2017
  Ora estimata: 11:00
  Complet: CA11
  Tip solutie: Încheiere
  Solutia pe scurt: Incheiere Admite cererea privind suspendarea HCL Mangalia 96/2016. Dispune suspendarea executarii HCL Mangalia 96/2016 pana la solutionarea definitiva a cererii privind anularea acestuia act administrativ. Cu recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Tribunalul Constanta sub sanctiunea nulitatii. Pronuntata azi 07 04 2017 prin punerea solutiei la dispozitiei prin mijlocirea grefei instantei. `
  Document: Hotărâre intermediară 07.04.2017

  06.04.2017
  Ora estimata: 11:00
  Complet: CA11
  Tip solutie: Încheiere
  Solutia pe scurt: Incheiere Respinge cererea interventie voluntara principala formulata de Ionita Daniel ca inadmisbila. Fixeaza termen in vederea continuarii judecatii la data de 18 05 2017 pentru cand se vor cita partile. Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 06 04 2017. CEREREA DE SUSPENDARE: amână pronunţarea asupra cererii de suspendare la data de 07.04.2017
  Document: Hotărâre intermediară 675/2017 06.04.2017

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2017 @ 22:34

 72. S-a suspendat, extrordinar! Si de cand s-a suspendat – de la data pronuntarii instantei prin Incheiere in data de 06.04.2017. Tot ce s-a facut pana atunci ramane in picioare, mai putin Vucea care nu poate fi pus pe post din motive numai de avocati stiute.

  Comentariu by DIONISIE — 9 aprilie 2017 @ 7:23

 73. PRIMARIA MANGALIA ESTE FALIMENTARA. CA SA NU SE AFLE D-L PRIMAR FACE TOT FELUL DE PROCESE CU FAIMOASA BOITA PTR PRELUNGIREA STARII DE FAPT. MA INTREB CE CAUTA ACEASTA BOITA IN PRIMARIE DACA SI-A DAT DEMISIA.

  Comentariu by anonim — 9 aprilie 2017 @ 7:58

 74. – Dar „Paştele Cailor” când este, Mișu?
  – Ţi-am mai spus. Este atunci când îţi vei vedea ceafa fără oglindă.
  Așa și cu speranța naivilor.

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2017 @ 8:16

 75. Mai 72, ce sa ramana in picioare, ilegalitati?Oricum vine hotararea de anulare iar odata cu ea se anuleaza toate actele subsecvente acestui HCL.Inclusiv cocursurile testele si celelalte magarii facute sa scape de indezirabilii care le pun bete in roate.

  Comentariu by dana — 9 aprilie 2017 @ 11:02

 76. @ 73
  Inca nu e in faliment primaria dar pana la sfarsitul mandatului are sanse mai sa fie in pragul falimentului.
  Boita si-a dat demisia din functia de secretar. Dar lucreaza ca avocat si daca te uiti ce sume s-au alocat in bugetul pe acest an pentru procese si avocati o sa intelegi si de ce a facut aceasta miscare.

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2017 @ 13:10

 77. Uff .. iar trebuie sa dam cate 1000 lu Ionita ala si la restul ,, persecutatilor,,. Macar sa se mai amane pana trece vara sa mai facem si noi un ban cu tarabele.. Ca doar de aia platim avocatii. P.S. Cand nu era voie sa cumulezi pensia nesimtita cu salariul la stat , cum de nu s-a sesizat nimeni ?

  Comentariu by Stelian — 9 aprilie 2017 @ 18:12

 78. Pt.77
  Nu stiu de cei 1000 lui Ionita,probabil ca da , dar stiu de 500 -1000 EURO lui Enache si Angelescu Mihai pentru Proces Verbal de receptie a lucrarilor.Mai stiu si de alte mii de euro,de la Circ , pentru terenul de la Saturn si de multe alte golanii ale unor angajati din primarie.Stiu de euro incasati ilegal de Colgiu s.a.Stiu multe care se vor vedea intr-un viitor apropiat.Ce a facut Vucea(stie multe si asta)este inceputul sfarsitului pentru gasca de la Constanta in frunte cu primarul.

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2017 @ 21:17

 79. Pt.72.
  Mai DIONISIE (alt nume nu putea sa gaseasca Colgiu &comp.)Daca nu te pricepi la drept te cred ,dar daca citeai mai cu atentie ai fi aflat ca se dispune,, suspendarea executarii HCL Mangalia 96/2016 pana la solutionarea definitiva a cererii privind anularea acestuia act administrativ”.Deci toate prevederile HCL 96/2016 (cele puse in aplicare si cele ne puse in aplicare)sunt SUSPENDATE.Iar despre mine afla ca nu pot fii pus pe post deoarece eu sunt pe post si toate incercarile ilegale de inlaturarea mea sunt nule.Mai bine te-ar interesa toate ilegalitatile comise de cei din conducerea primariei.Daca ai rabdare le vei afla tot din hotararii judecatoresti care ,cred ,ca vor arata jaful din primarie.Daca nu vei avea rabdare pana atunci vino la mine si ti le voi prezenta pe larg.Te astept chiar daca nu iti va face placere ce vei afla despre primar si acest grup organizat pentru a face infractiunii.

  Comentariu by VUCEA DAN — 9 aprilie 2017 @ 21:46

 80. Eu am dat 1000 lei lui una pitica si roscata, mare doamna si aia… doamne ce-i mai placeau si banii, si altele… zici ca era cateaua lui Melinte…

  Comentariu by anonim — 9 aprilie 2017 @ 22:03

 81. Nu sunt pitice pe acolo…

  Comentariu by Garide — 9 aprilie 2017 @ 22:42

 82. Pt.80
  Nu mai este la Politia Locala.

  Comentariu by VUCEA DAN — 10 aprilie 2017 @ 8:50

 83. Stiu si eu una care lua cate 1000 lei/luna de la unele firme pentru combustibil la masinile Politiei Locale.Dar in rezervoare ajungea combustibilul primariei.Banii se evapora prin cine stie ce buzunare.

  Comentariu by VUCEA DAN — 10 aprilie 2017 @ 8:54

 84. http://www.replicaonline.ro/viorel-hrebenciuc-a-fost-achitat-in-dosarul-mita-al-psd-314357/
  Sa vedem dati se vor indigna …

  Comentariu by nabuco — 10 aprilie 2017 @ 13:51

 85. Taxe si impozite – bifat.
  ADPP – bifat.
  SPAS – bifat.
  Casa de Cultura – bifat.
  Muzeul Callatis – bifat.
  Au mai ramas Goldterm si Evidenta Populației sa se bifeze. Cei care „s-au incadrat in echipa” vor reusi prin obedienta fata de primar sa blocheze tot.

  Comentariu by Opinie — 10 aprilie 2017 @ 22:15

 86. http://www.romaniacurata.ro/guvernul-se-pregateste-sa-dea-unda-verde-afacerilor-cu-lucrari-de-diploma/
  Univ.Calipso …

  Comentariu by nabuco — 11 aprilie 2017 @ 10:34

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress