Mangalia – politica locală

30 martie 2017

Circul continuă în şedinţele de consiliu: de la „mama hoţilor” la acuzaţii de „căpuşare” a defunctului ADPP

Filed under: Consiliul Local — lucian visa @ 19:28

Şedinţele cu „cântec” din Consiliul Local Mangalia au continuat, şi astăzi, când aleşii noştri au votat bugetul de venituri şi cheltuieli al Primăriei, dar şi pe cele ale GOLDTERM şi al Administraţiei Parcului Industrial. Cu o majoritate confortabilă, de 11 voturi „pentru” (9 PNL şi doi PMP), administraţia publică locală şi-a impus toate dorinţele în Consiliul Local: au fost aprobate bugetele sus menţionate, organizarea reţelei şcolare din Mangalia (chiar dacă acest lucru ar presupune, potrivit opoziţiei din consiliu, desfiinţarea mai multor posturi din aparatul administrativ al unor unităţi şcolare, precum şi pierderea personalităţii juridice ale unor instituţii de învăţământ), încheierea unui parteneriat cu Protoieria Callatis pentru reabilitarea Bisericii Sfântul Gheorghe din fonduri europene, alături de actualizarea criteriilor de repartizare a locuinţelor de la imobilul C9 din Neptun sau acordarea de pachete-cadou pentru copiii din Mangalia, cu ocazia sărbătorilor de Paşti şi celor de iarnă (începând cu luna decembrie a acestui an).

O înfrângere neaşteptată a avut-o administrativul în privinţa schimbării destinaţiei locuinţelor din Căminul C9 din Neptun, din locuinţe de urgenţă în locuinţe de închiriat, proiect ce nu a întrunit decât 12 voturi, adică unul mai puţin decât necesarul aprobării acestuia.

Nu au lipsit – firesc într-o şedinţă de consiliu de la Mangalia – acuzaţiile şi replicile acide dintre Cristian Radu şi consilierii ce nu sunt de acord cu deciziile acestuia, de la invective precum “mama mincinoşilor”, venite din partea opozanţilor actualului edil, la afirmaţii precum “Azi nu se poate aplica subvenţia la apa rece, nu mai veniţi cu minciunile pe care le-aţi spus în campanie…”, aruncate de primarul urbei. “ADPP-ul a fost căpuşat de unii consilieri locali, cei ce se află în această sală”, a mai spus Cristian Radu, afirmaţiile sale primind replica lui Paul Foleanu, consilierul întrebându-l daca face referire la Dragoş Angelescu, actual viceprimar şi fost director al instituţiei proaspăt desfiinţate.

editiadesud.ro 30.03.2017

8 Comments

 1. http://www.replicaonline.ro/iata-cine-a-castigat-alegerile-interne-pnl-la-pecineaga-si-23-august-313035/
  … pt. Griguta N.

  Comentariu by nabuco — 30 martie 2017 @ 20:08

 2. Votati, votati, votati! Consilieri maimutoi votati! Craca de sub picioare sa v- o taiati! De cetateni veti fi scuipati!

  Comentariu by Ella — 30 martie 2017 @ 20:28

 3. off topic pentru onor consilierii orasului…mai avem muzeu?ca deja nu se mai vede de terasa aia mica mica dar in crestere din fata..pe cand si un etaj doua peste muzeu?ca si asa nu se vede si e urat.emblema mangaliei e terasa unui favorizat.

  Comentariu by 2 — 31 martie 2017 @ 11:36

 4. @ #3:
  Cât de curând. I se va aproba sigur, că îi face Paulică proiectul.

  Comentariu by Decephalus — 31 martie 2017 @ 14:16

 5. Marțafoi pitic și gașcă de lingăi!
  Veniți în Dobrogea 1 să vedeți trai de orășean. Mama prichindeilor microcefali și a pupincuriștilor grețoși nu ar putea trăi în asemenea hal! Cât mai durează până asfaltați băi, ciorditorilor? Cât mai haliți banii oamenilor de aici pe care îi condamnați la un calvar perpetuu? Animalelor! Că liberali oricum nu sunteți!

  Comentariu by Robinson Dobrogeanu — 31 martie 2017 @ 16:09

 6. Pt 5. Cu ce sa asfalteze?!?! Au dublat aproape taxele
  Si impozitele si tot nu le ajunge, asteptati pana la anul cand vor dubla din nou toate taxele si atunci poate, poate vor fi bani si pt drumuri

  Comentariu by Ella — 4 aprilie 2017 @ 12:45

 7. Nu rămân ca iese model nou si la jeep si la BMW. Or sa aibă cheltuieli navetistii.

  Comentariu by Anonim — 5 aprilie 2017 @ 2:03

 8. Esto asegura que la gestión de la calidad no es un ejercicio único, es continuo a diario. http://www.aneed.com.au/component/k2/itemlist/user/1091030

  Comentariu by Rosemarie — 5 aprilie 2017 @ 9:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress