Politica locală

24 martie 2017

Bombă în PNL Constanța! Acuzații grave cu iz penal

Filed under: PNL — lucian visa @ 16:28

Pe fondul luptei pentru supremație din interiorul PNL Constanța, consilierul județean Cristy Remus Băisan, totodată candidat la președinția organizației județene Constanța a partidului, a făcut o serie de declarații-bombă care nu fac decât să ațâțe și mai tare spiritele. El a acuzat actuala conducere județeană a partidului că ar vrea să vicieze alegerile din cadrul organizațiilor locale și din cea județeană, prin înscrierea unor membri infiltrați pentru a vota și prin asigurarea unei slabe reprezentativități. Totodată, el a cerut demisia mai multor persoane din conducerea organizației județene și celei municipale. „Cer demisia președintelui județean Gheorghe Dragomir și a acoliților lui: Robert Boroianu, George Muhscină, secretarul general al organizației județene Septimiu Bourceanu, secretarul general adjunct Gabriela Tomescu și Marilena Dragnea. Robert Boroianu a devenit, în vara anului trecut, trezorier al partidului, în mod nestatutar. În această calitate, el ar fi trebuit să prezinte lunar un raport de trezorerie, ceea ce nu a făcut niciodată, deși am cerut în mod repetat o asemenea situație, el nu a prezentat niciodată. Secretarul general Septimiu Bourceanu și adjunctul său, Gabriela Tomescu, au falsificat acte pentru a vicia alegerile. Totodată, cer demisia Marilenei Dragnea din comitetul de organizare a alegerilor, pentru că ea este în incompatibilitate morală, pentru că vrea să fie președinte al organizației din Năvodari și, totodată, face parte și din echipa de organizare a alegerilor interne”, a declarat Băisan.

Telegraf 24.03.2017

3 Comments

 1. Le urez succes!… La stins lumina.
  PNL e mort, dar nu ştie încă.
  Iar în viziunea d-lui Baisan, care propune un PNL „care să facă opoziţie la PSD”, nu văd decât încă un PSD mic-mititel, dar albastru cu galben.
  Pare că au uitat că dl. Blaga a venit cu ideea unui „PDL care să moară de gât cu PSD-ul”, viziune care a dus PDL-ul în gard şi pe care a cărat-o şi în PNL…
  Urmând acest principiu al d-lui Blaga, PNL a pierdut şi trenul, şi drezina, şi bicicleta. Iar cu autostopul n-au succes, că acum au bube şi nici nu au figură de oameni serioşi, după ultimele alegeri.

  Comentariu by Părintele Făţarnie — 24 martie 2017 @ 19:41

 2. Din pacate, tot ce misca in plan politic in Romania de prin 95 incoace nu sint decit ….(emanatii)…cum spunea tatuca Iliescu,ale vechiului, noului si viitorului PCR,FSN,PDSR,PSD….etc…etc.Cele doua partide istorice ,au disparut de fapt atunci cind au disparut si acei lideri care au incercat …ceva dar …s-au dus la ceruri fiind prea batrini si bolnavi, Ratiu,Coposu,Diaconescu,Sandulescu,Campeanu….iar cei mai tineri care s-au aventurat in politica romaneasca n-au reusit sa se desprinda de trecut fie nu au vrut fie n-au fost lasati sa faca acest lucru.Trebuie sa recunoastem ca inca nu a inceput si repet inca nu a inceput sa se formeze acea clasa politica democratica in Romania din pacate.Vazind ce se intimpla in PNL la Constanta dar si in tara imi intaresc cele spuse mai sus.

  Comentariu by Marian Iorga — 25 martie 2017 @ 8:06

 3. Daca programul lor politic e „sa faca opozite la PSD”iar cele 17’18 milioane de romini nu-i intereseaza atunci sigur dispar ca PNTCD-ul adica pe limba lor,ne fiind in stare sa faca un program politic care sa mearga la inima unor mari mase populare,a paturilor sarace.Ca si in trecut „partid istoric” fiind asteapta sa-i aduca altii la putere,amricanii,nemtii acum cu Iohannes in frunte(am vazut ce au facut)Ciolos,etc.Ca in toate partidele dela noi au intrat si intra numai cei care au furat aceasta tara si spera sa se puna la adapost sau cei ce spera si ei un ciolan cit mai mare,ce doctrina ce idealuri,numai demagogie:democratie,Europa,anti coruptie……..!

  Comentariu by doru — 25 martie 2017 @ 10:57

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress