Politica locală

13 martie 2017

CUTREMUR în ALDE Constanţa! Vrabie, primarul din Medgidia, ameninţă cu DEMISIA!

Filed under: ALDE — lucian visa @ 12:47

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a demisionat din ALDE, pe fondul Delegaţiei Permanente ce a avut loc duminică, şi în urma căreia a fost schimbată conducerea municipală a organizaţiei Constanţa – susţin cei care au organizat delegaţia.

Contactat de Replica, Vrabie susţine că intenţionează să demisioneze, dar vrea să discute întâi cu Călin Popescu Tăriceanu, pentru că nu poate accepta o astfel de „golăneală” (delegaţia permanentă de azi – n.r.).

„Nu pot accepta ca oameni ca Jean Paul Tucan să facă astfel de lucruri. Când m-am înscris în partid, am avut o discuţie, am considerat că facem curăţenie în partid, nu că vin şi mai mulţi oameni cu probleme”, a declarat, printre altele, Vrabie.

„La rugamintea lui Călin Popescu Tăriceanu am acceptat să intru în ALDE, luând partidul de la nivelul scăzut la care era, cu promisiunea ca după alegeri, Organizaţia Judeţeană să intre într-un poces de reformare totală şi de «curăţire» , iar persoanel indezirabile să părăsească, elegant, partidul. Acum constat că aceste acţiuni, precum cea de astăzi, codusă de Jean Paul Ttucan, Plecinschi, Chiru şi Learciu, nu e tocmai ce trebuia să se întâmple cu organizaţia judeţeană. Mi-am luat prea multe înjurături şi mă gândesc serios dacă mai are rost să continui proiectul ALDE, dacă acest ajunge în afara principiilor mele. Din ce văd, un grup de interese vrea să ia partidul“, a spus Valentin Vrabie.

A.C., Replica 13.03.2017

2 Comments

  1. http://www.stareanatiei.ro/2017/03/aceste-animale-care-ne-conduc/

    Comentariu by nabuco — 13 martie 2017 @ 13:52

  2. Pare un fief organizat pe oareşce criterii etnice… Deja nu mai e o coincidenţă, dacă ne uităm pe lista de nume.

    Stimabililor, şiu că nu este ilegal. Dar nici a observa coincidenţele nu este ilegal…

    Comentariu by Părintele Makenzie — 13 martie 2017 @ 17:05

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress