Politica locală

6 martie 2017

Elena-Alexandra Silistra: Comentariu pe marginea articolului ‘Evenimente 2017. Mamaia, Năvodari, Tuzla, Vama Veche…

Filed under: Mişcarea Populară — lucian visa @ 16:52
”După cum bine ştiţi, chiar dacă unii se prefac că n-au habar, dar ştiu să acuze, a existat anul trecut o agendă cu evenimente, chiar dacă nu foarte încărcată.
La fel, după cum cunoașteți deja, în ciuda faptului că unii ştiu doar să arate acuzator cu degetul, această agendă a fost ciopârţită, multe dintre evenimente nemaiavând loc, iar altele desfăşurându-se în condiţii mai mult decât jenante.
Este foarte uşor de lansat acuzaţii, dar foarte greu să se arate cu degetul către principalii vinovaţi de această stare. Comisia Socială, Sănătate, Culte şi Învăţământ, din care fac şi eu parte, a depus toate eforturile pentru ca evenimentele să aibă loc. Ce s-a întâmplat? Cine sunt cei care sabotează tot ceea ce înseamnă cultură în Mangalia şi în staţiunile aferente, invocând tot felul de motive? Când arătaţi cu degetul, e bine să o faceţi în direcţia corectă!
Nu este suficient ca proiectele să fie aprobate, importantă fiind atitudinea ulterioară a celor care pun oprelişti în mod voit, pentru a-i pune într-o lumină proastă pe cei care se implică într-adevăr în tot ceea ce înseamnă viaţă, nu doar culturală, pentru Mangalia”.
Elena-Alexandra Silistra, consilier local PMP Mangalia.

(Comentariu pe marginea articolului ‘Evenimente 2017. Mamaia, Năvodari, Tuzla, Vama Veche. Un nou sezon estival fără Mangalia?‘).


N.red. După câte observați mai jos, stimați cititori, Programul evenimentelor estivale de anul trecut a fost aprobat in ședința CL Mangalia din data de 14 iulie!

Ca un răspuns indirect la apelul cititorului O.A, cel care întreabă: ”ALO, Primaria Mangalia si Consiliul local! Mai traim si noi in acest colt uitat de lume?”, precum și referitor la faptul că niciuna dintre comisiile Consiliului Local Mangalia nu are în titulatura sa inclusă CULTURA, în preambulul articolului mentionat mai sus, spuneam:

”Pentru că Mangalia nu este afiliată la Asociația de promovare turistică ”Litoral – Delta Dunării” și de aceea nu figurează cu nicio activitate în Programul estival de mai jos, cu siguranță, noua Direcție de Cultură și Sport Mangalia ne va surprinde în perioada următoare cu Programul evenimentelor ce vor avea loc și la Mangalia în sezonul estival 2017! Poate și Comisiile Consiliului Local ar avea ceva de spus, dar, după actuala structură, Comisia Socială, Sănătate, Culte şi Invatamant, s-ar părea că nu se ocupă de așa ceva… Poate Comisia Economică, Fonduri Structurale Europene, Turism şi Industrie? Ori Comisia de Urbanism şi Amenajare Teritorială si Juridică? Să vedem!

Iată însă că până atunci, Asociaţia Litoral – Delta Dunării prezintă Calendarul cu principalele evenimente din vara acestui an pentru Mamaia, Litoral şi Delta Dunării: Evenimente 2017 (…)

mangalianews.ro 06.03.2017

7 Comments

 1. Nimic cu bărci, nimic pe apă, nimic la undiţă.
  Doar suntem staţiune de munte, nu?

  Comentariu by Părintele Ocupaţie — 6 martie 2017 @ 17:54

 2. De curind s-a infiintat Directia de cultura, sport si evenimente.
  S-a organizat chiar si concursul pentru director, iar cistigator este Colgiu Dorinel.
  Cu siguranta a prezentat la concurs si un plan de management.
  Asa ca, cei interesati i se pot adresa direct si pot cere prezentarea programului de evenimente in mod public.

  Comentariu by Anonim — 6 martie 2017 @ 18:02

 3. Recent, in centrul Timisoarei cineva a fost ranit grav de tencuiala cazuta de pe o cladire. Situatia se poate repeta in centrul Mangaliei ( cladirea de langa IGAF, coltul dinspre Balnear ). Intereseaza pe cineva ?

  Comentariu by Nemo — 6 martie 2017 @ 19:18

 4. Sunt cativa avocati interesati de astfel de procese.

  Comentariu by Marian Vasile — 7 martie 2017 @ 16:35

 5. Pai atunci ma duc sa pun si eu masina acolo in parcare. Poate pica para malaiata ..

  Comentariu by Alina — 7 martie 2017 @ 18:59

 6. altii mai si protesteaza….http://www.replicaonline.ro/protest-inedit-in-localitatea-lumina-lumea-se-duce-cu-hartie-igienica-la-primarie-310482/

  Comentariu by sss — 7 martie 2017 @ 20:43

 7. Un gand bun tuturor:

  Comentariu by nabuco — 8 martie 2017 @ 10:26

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress