Mangalia – politica locală

2 februarie 2017

Consilierul judeţean Sabrina Maria Nedelcu către protestatari „Care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat? Putorilor!“

Filed under: PSD — lucian visa @ 14:16

Vizavi de protestele de ieri, de la Constanţa, consilierul judeţean Sabrina Maria Nedelcu, reprezentant al Partidului Social Democrat, a postat, astăzi, un mesaj în care vorbeşte despre ceea ce ar trebui să înţeleagă românii din ordonanţele de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.
În acelaşi timp, Sabrina Maria Nedelcu are şi un mesaj pentru manifestanţi, despre care spune că nu au loc de muncă şi se duc încă de dimineaţă să protesteze.

Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii gratiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare destepţi sunteti sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a declarat Sabrina Maria Nedelcu.

Potrivit declaraţiei de avere completate pe 22 iulie, anul trecut, Maria Sabrina Nedelcu locuieşte în Năvodari, însă nu are nicio locuinţă proprietate personală, nu deţine niciun teren sau vreun autoturism. Mai mult, în conformitate cu datele înscrise în documentul respectiv, consilierul judeţean PSD nu a avut în anul fiscal 2015 niciun venit realizat în urma vreunui loc de muncă, însă a beneficiat de o moştenire din partea Tudorei Nitu, din Nuntaşi, judeţul Constanţa, moştenire estimată la 280.000 de euro.

UPDATE 2, 14.00

Şi filiala judeţeană a Partidului Mişcarea Populară PMP Constanţa a reacţionat faţă de mesajul Sabrinei Maria Nedelcu.

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu consilierii județeni ai Partidului Mișcarea Populară Constanța, se delimitează de afirmațiile făcute în spațiul public de către consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu.
Dreptul la manifestații este un drept recunoscut de legislația din România, indiferent dacă aceste proteste sunt sau nu în asentimentul
autorităților”, se arată în comunicatul de presă al PMP Constanţa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, de asemenea, a făcut precizări vizavi de spusele consilierului judeţean.

Consider că este dreptul fiecăruia să își exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat și jignitor. Declarațiile doamnei Nedelcu, chiar și pe pagina personală de pe o rețea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situația dată. De asemenea, îi cer domnei Nedelcu să își ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

UPDATE, 13.50

După mesajul postat pe Facebook de către Sabrina Maria Nedelcu, social-democraţii de la malul mării au transmis mass-media un comunicat încare se dezic de spusele consilierului judeţean.

În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație.  Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria  Nedelcu!”, se aratăîn comunicatul de presă al PSD.

Cătălin Paliu, Ziua de Constanța 02.02.2017

19 Comments

 1. A luat-o gura pe dinainte, dar cam așa gândesc mulți politicieni despre alegători. Politicienii mangaliei nu fac excepție. Nu o spun, dar o votează. Domnișoara consilier PSD e din generația tânără, nepătată, chiar virgină politic și care va duce țara pe noi culmi.

  Comentariu by lucian visa — 2 februarie 2017 @ 14:17

 2. „Noi muncim, nu gândim”…?

  Pe ăştia din PSD-ul vechi nici nu-i interesează ce părere au cei care protestează. Ăştia nu sunt în targetul lor.

  Nu-i interesează nici ce părere au cei care nu-i votează.

  Nu opozanţilor li se adresează PSD-ul prin declaraţiile pe care le fac, ci votanţilor dresaţi, care cred că albul e negru pentru că lumina le vine de la Antena3.

  PSD ştie că se poate baza constant pe votul şi susţinerea a trei milioane de votanţi fără abilităţi intelectuale, aşa că toate declaraţiile PSD-ului sunt pe înţelesul şi spre satisfacerea acelor trei milioane de… antenişti. Atât. Niciun politician PSD nu e prost (poate cu una, două excepţii gen Marean Vanghele sau Codrin Ştefănescu) ci doar cântă un cântecel plăcut urechilor votanţilor captivi.

  Pachetul consacrat de votanţi PSD este foarte bine instruit de televiziunile „de specialitate”, astfel ca să evite să privească realitatea din jur, doar cea de la Antene e cea… reală.

  PSD-ul nou ce zice de toată debandada asta?

  Comentariu by Părintele Luxaţie — 2 februarie 2017 @ 14:40

 3. http://www.cotidianul.ro/democratia-nu-este-la-adapost-pentru-totdeauna-295549/
  &
  http://www.flux24.ro/principesa-margareta-liviu-dragnea-o-intalnire-pentru-4-milioane-de-euro/

  Comentariu by nabuco — 2 februarie 2017 @ 15:18

 4. Nu cu mult în urmă lumea a strigat „Corupţia ucide!” şi toţi au fost impresionaţi până la lacrimi, pentru că păreau că au înţeles, în sfârşit, un adevăr dureros: corupţia are consecinţe criminale, corupţia generează sărăcie, corupţia alungă pe români din ţara lor.

  Astăzi vedem tot felul de politruci cum nu sunt deloc deranjaţi de relaxarea aproape totală a Codului Penal faţă de acelaşi fenomen identificat anterior ca fiind criminal: corupţia!

  Comentariu by Părintele Luxaţie — 2 februarie 2017 @ 15:22

 5. Ne-am bucurat ca am scapat de un mitoman si ne-am ales cu un…piroman ! http://www.academiacatavencu.info/actualitate/am-scapat-de-un-mitoman–ne-am-trezit-c-un-piroman–40788

  Comentariu by I.S — 2 februarie 2017 @ 15:24

 6. Dragnea vorbeste despre „pocnitori” si despre „bâte” ! Eu cred ca isi jigneste ministrii !

  Comentariu by I.S — 2 februarie 2017 @ 15:32

 7. Trece PSD-ul si peste problema asta. Mergem inainte alaturi de PSD.

  Comentariu by baal — 2 februarie 2017 @ 16:41

 8. @7- Daca ne ajuta biserica…trecem sigur ! https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16425943_10210588475960981_177074982590844772_n.jpg?oh=4796b1a21e838a8e1b2c4fa0b7094e06&oe=591423E1

  Comentariu by I.S — 2 februarie 2017 @ 16:55

 9. „România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii gratiat şi să poţi returna banii”

  E genială naivitatea stimabilei!

  Este vorba despre faptă, doamna consilier judeţean!

  Voi nu vreţi pedepsirea faptei, băi şobolanilor!

  Voi vreţi ca, dacă vă prinde, să ziceţi „piua” şi să opriţi jocul. Dacă nu vă prinde, să rămîneţi cu banii pe care i-aţi furat. Totul legal, prin ordonanţe!

  Voi sînteţi ca hoţii de buzunare din autobuz prinşi cu mîna în poşetă! Haimanalelor!

  Comentariu by Vipera cu elice — 2 februarie 2017 @ 16:57

 10. Domnisoara de la PSD e putoarea lui Brailoiu. http://www.ordinea.ro/cine-i-a-facut-putori-pe-protestatari-iubita-senatorului-brailoiu/

  Comentariu by Anonim — 2 februarie 2017 @ 19:42

 11. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16508322_661539474049163_826064455995947457_n.jpg?oh=7a870ccc23900c68e3d43a88d0a2de9a&oe=5914F69F

  Comentariu by I.S — 2 februarie 2017 @ 19:48

 12. VREAU SA CLARIFIC DIN START DOUA LUCRURI SI ANUME: NU SINT DE ACORD CU ACEASTA ORDONANTA DATA FATIS CARE AR DUCE LA SLABIREA STATULUI DE DREPT.CATEGORIC. SINT DE ACORD CU PROTESTELE DIN STRADA CARE VOR DUCE LA CEVA VOR TRAGE UN NOU SEMNAL DE ALARMA ASUPRA CLASEI POLITICE DIN ROMANIA, OARE A CITA OARA? DAR INTREB SI EU RETORIC, DE CE OAMENI BUNI NU ATI IESIT LA VOT PE 11 DECEMBRIE SA VA EXERCITATI UN DREPT CONSTITUTIONAL CARE INCA MAI EXISTA ….PINA CIND? ORICARE AR FI FOST OBTIUNEA.PAI SIGUR CUM ATI VAZUT S-AU PREZENTAT LA VOT APROX 47% DI CEI CU DREPT DE VOT. ESTE UN PUNCT DE VEDERE PERSONAL.O ZI PLACUTA.

  Comentariu by Marian Iorga — 3 februarie 2017 @ 7:41

 13. Pt. 2
  Nu este frumos sa jigniti .Ce ati spune daca eu va zic ca,,mama si tatal dumneavoastra sunt fara abilitatiii intelectuale”

  Comentariu by Anonim — 3 februarie 2017 @ 8:46

 14. @13:
  Nu m-ar deranja nici dacă ar fi adevărat, nici dacă nu ar fi.

  Dacă ar fi adevărat, chiar aş fi de acord cu d-ta. Nu bag capul în nisip, ca pesediştii.
  Dacă nu ar fi adevărat, nu m-ar deranja pentru că nu afirmaţia d-tale le stabileşte calitatea intelectuală, ci acţiunile lor.

  În cazul celor care continuă să voteze PSD, acţiunea lor e pe măsura abilităţilor lor intelectuale. Şi morale. E doar o observaţie.

  Comentariu by Părintele Luxaţie — 3 februarie 2017 @ 10:16

 15. Stenograme din Ordonanta DNA:

  HREBENCIUC VIOREL: …Acum îţi spun cinstit, cu toată chestiunea, va trebui să facem într-un fel cu amnistia. Uite şi tu, mă că…

  ŞOVA DAN: Amnistie şi graţiere obligatoriu!

  HREBENCIUC VIOREL: Pe cuvânt îţi spun, Dane, şi tu să le spui la partid asta.

  ŞOVA DAN: Şi ştiţi ce trebuie făcut, domnul preşedinte – trebuie să, nu o să putem să abrogăm abuzul în serviciu, dar…
  (…)

  HREBENCIUC VIOREL: Sigur, e corect aşa. Şi cum am vorbit cu tine la faza cu preşedintele şi modernizezi puţin – adică să mai fie şi activitate la partid. Clar că te impui. Orice aprobă partidul. Ai forţă imensă, Dane, ascultă ce spun! Nu sunt nebun.

  Cel mai mare partid! Solid, e solid, ascultă-mă ce spun! Nu contează că dispare un baron sau altul, nu contează, Dane!

  ŞOVA DAN: Partidul merge.

  ŞOVA DAN: In legătură cu epoca post Victor, toată lumea cu care am vorbit, toată lumea merge cu mine. Nu îl vor pe Liviu în primul rând.

  HREBENCIUC VIOREL: Asta este problema.

  ŞOVA DAN: Este negativ.

  HREBENCIUC VIOREL: Boss, pentru mine, cum să-ţi spun ţie, să nu fie Liviu! în rest, nu am o problemă, practic şi normal că mă focusez pe tine, ştii. Este şi Vali Zgonea…

  ŞOVA DAN: Dar ce facem cu Vali?
  (…)

  HREBENCIUC VIOREL: Şi mai e legea 78. Boss, legea 78/2000, că aici aceeaşi chestie spune. Aia e lege făcută de Stoica în 2000, atunci am aprobat-o ca tâmpiţii. Până acum câţiva ani lumea nu băga în seamă, nici procurorii nu se uitau la ea. Năstase a fost prima victimă a acestei legi. E un articol 13 care spune aşa: influenţarea în calitate de şef- nu şef…

  ŞOVA DAN: De partid.

  HREBENCIUC VIOREL: …de partid’ nu ştiu ce, organizaţie şi altele, nu numai partid, influenţarea şi luarea deciziilor, cum e trecut acolo, pentru obţinerea de foloase necuvenite, bani sau bunuri pentru sine sau pentru altul.

  ŞOVA DAN: Aşa l-au băgat şi pe Liviu cu referendumul.

  HREBENCIUC VIOREL: Exact. Şi atunci, boss, ăsta este un articol doborâtor: orice telefon care îl dăm – că eu am zis asta în Biroul Permanent şi Mediafax a preluat-o anul trecut, înţelegi? Am zis, domne, pe această lege, Dane, orice telefon îl dai, este influenţare. Dacă eu sun pentru un primar din colegiul, noi trebuie să lămurim ce facem ca parlamentari, care e rolul nostru. Eu, dacă mă bat pentru un primar să îi dau bani la drum – că pe urmă mă văd oamenii acolo, nu? Mă iau de guler că nu rezolv cu drumul. E, în momentul acela e influenţare!

  ŞOVA DAN: Da, da.

  HREBENCIUC VIOREL: Deci, automat, suntem beliţi.

  ŞOVA DAN: Toţi!

  HREBENCIUC VIOREL: Deci ascultă ce spun, aia nu e o chestiune…

  ŞOVA DAN: Nu, codul integrităţii…

  HREBENCIUC VIOREL: Trebuie puse la punct astea pentru că, îţi spun, suntem degeaba. Tot aşa, mă chemase pentru asta acum câţiva ani şi zic: Domne, dar vedeţi că e aşa? Şi zic f.Domnule Hrebenciuc, nu eu am făcut legea. Ce să îi spun? Ce să îi spun? Aici, uite, la asta, la Braşov şi la acesta, la Sârbu şi la mine, e trecută asta.

  ŞOVA DAN: Vreau să vă spun un lucru: când am vorbit cu câţiva judecători – că sunt prieten, sunt 15 ani de bară – Voi sunteţi nebuni? Şi mi-au spus: Puişor, dăm ce aţi reglementat voi. Voi aţi scris, noi aplicăm.

  HREBENCIUC VIOREL: Exact.

  ŞOVA DAN: Modificaţi legea.

  HREBENCIUC VIOREL: Nu, trebuie făcută o chestiune foarte clară.

  ŞOVA DAN: Dar trebuie pornită de la Ministerul Justiţiei cu inteligenţă.

  HREBENCIUC VIOREL: Vezi că asta e procedura acum, vezi că poate să fie şi avantajul tău.

  ŞOVA DAN: Da, dar pentru asta ar trebui să nu am dosar, ca să mă poată pune la Justiţie, că am discutat cu Victor treaba asta.

  Comentariu by I.S — 3 februarie 2017 @ 11:00

 16. Sobolanul roz a mai purtat „negocieri” si cu alte persoane ! Este ingrijorarea mea cea mai mare !Iata una dintre „surse”.Unul care s-a perindat printre picioarele lor si s-a jucat cu banii lor la bursa,pana „a sfeclit-o” si a taiat-o in Elvetia ! Mircea Caraman Domnul Sima, dvs. nu sunteti prieten cu Catalin Perdoiu?
  Îmi place · 1 · 30 ianuarie la 01:02
  Cristian Sima
  Cristian Sima Mircea Caraman am fost, dar nu stiu sa fi furat ceva predoiu, ca el a negociat cu hrebe porcariile astea de coduri e alta chestie, eu lui predoiu i-am zis in fata si atunci si acum. Nu am facut afaceri cu statul si nu stiu sa am vreun proces penal cu coruptie sau furt. Daca insa vreti sa ma intrebati daca era moral sa joc la bursa banii furati de politicieni atunci raspunsul e nu, legal era, moral nu. „Onoarea nu e sa faci mereu ceea ce trebuie ci sa poti negocia cu consecintele” churchill.
  Îmi place · 5 · 30 ianuarie la 01:36
  Mircea Caraman
  Mircea Caraman Imi place sinceritatea dvs. Cu Domnul Daianu cum va mai intelegeti?
  Îmi place · 1 · 30 ianuarie la 01:38

  Comentariu by I.S — 3 februarie 2017 @ 13:45

 17. http://www.capital.ro/procurorul-general-augustin-lazar-anunta-ca-exista-o-ancheta.html
  … apund CNATDCU

  Comentariu by nabuco — 3 februarie 2017 @ 15:06

 18. De la ordonanta 55,dupa care s-a ajuns la aceste doua ordonante si inca nu se stie ce dosare sunt in lucru(numai DNA-stie) si unde trebuiau sa ajunga cele 6,5 miliarde de euro date tot prin ordonanta la Saideh,ar trebui ca PSD sa se ingrijoreze-mai ales oamenii cinstiti de acolo,pentru ca : http://www.romanialibera.ro/politica/partide/legea-partidelor-politice–un-partid-care-militeaza-impotriva-statului-de-drept-poate-fi-dizolvat–440004

  Comentariu by I.S — 3 februarie 2017 @ 15:49

 19. Altă javră http://www.b1.ro/stiri/eveniment/mi-e-scarba-iesiti-ca-oile-in-piata-victoriei-fiica-presedintelui-comisie-sri-ii-jigneste-pe-protestatari-ruxandra-tutuianu-foto-175928.html

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2017 @ 17:53

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress