Politica locală

20 ianuarie 2017

Consilierii locali, duşmanii agenţilor economici! În 2017, taxa de autorizare este 400 de lei!

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 12:58

Anul 2017 a venit cu multe surprize neplăcute pentru persoanele fizice, dar mai ales pentru persoanele juridice din municipiul Mangalia. Dacă până anul acesta întreprinzătorii care doreau să-şi prelungească autorizaţiile de funcţionare nu mai trebuiau să achite vreo taxă, din 2017 lucrurile se schimbă radical.

Aşa se face că agenţii economici trebuie să plătească la depunerea documentaţiei necesare suma de 400 de lei. De asemenea, tot întreprinzătorii au de achitat până la data de 1 martie contravaloarea Taxei speciale de promovare în valoare de 200 de lei!

Cu atâta bănet plătit de către cei care încearcă să mişte ceva din punct de vedere economic şi care folosesc forţă de muncă din zonă, nu ne mai mirăm de ce bugetul local al Mangaliei este unul dintre cele mai mari din ţară. Ne mirăm însă că aceste sume uriaşe, care se încasează de la cetăţeni şi agenţi economici, nu se regăsesc, nici pe departe, în dezvoltarea oraşului şi staţiunilor, în reanimarea turismului şi nici în revigorarea economiei locale, care se află, de ani buni, în moarte clinică.

Cu aceste iniţiative catastrofale se explică de ce foarte multe firme din Mangalia pun lacătul pe uşă! Astfel, se înăbuşă orice intenţie de creare a unor locuri de muncă şi de susţinere a economiei, agenţilor economici punându-li-se punga pe cap!

Proiectul privind stabilirea taxelor şi impozitelor pentru anul 2017 a fost aprobat de către consilierii PNL, 9 la număr, dar şi de către cei doi de la UNPR!

editiadesud.ro 20.01.2017

45 Comments

 1. N-am auzit ca reprezentanții firmelor să spună că sunt nemulțumiți. Nici că a crescut impozitul pe clădiri, nici pentru că s-au mărit aceste taxe.
  Deci sunt mulțumiți și convinși că banii lor se vor regăsi în dezvoltarea Mangaliei !
  Singurii nemulțumiți au fost cei din ALDE, care au dat și un comunicat în acest sens. Oameni răi !

  Comentariu by lucian visa — 20 ianuarie 2017 @ 13:07

 2. http://time.com/4632624/russia-putin-domestic-violence-decriminalize-women-children-abuse/

  Comentariu by nabuco — 20 ianuarie 2017 @ 13:55

 3. Eu tot nu inteleg ceva. Ce spera domnul Menabit ca o sa rezolve pentru Mangalia ? vad ca face atat show pe FB. Vad ca lumea este foarte multumita de activitatea dansului. Concret ce a facut pentru oras ?

  https://s30.postimg.org/mmue6losx/image.jpg

  Comentariu by Dan — 20 ianuarie 2017 @ 15:45

 4. Pai doamna prof. de matematica Sali a bagat 10.000 euro in campania mincinosului din 2016 si acum este foarte dezamagita ca nu si-a scos banii. In sedinte este multimea vida, absolut nimic nu are de zis.

  Comentariu by Dan — 20 ianuarie 2017 @ 15:51

 5. Domnule Vișa, poate agenții economici nu știu care este valoarea taxelor pe 2017! Dar aveți dreptate, este greu de crezut că vor reacționa. Se tem de controale și amenzi, doar Poliția locală pentru asta există.

  Comentariu by Anonim — 20 ianuarie 2017 @ 16:48

 6. De fapt , stie toata lumea , nu taxele ne sperie. Ci ,,taxele,, catre aia care exista pentru asta. Cand au functionat fara autorizatie s-a ,,platit,, stai … cum era ,, Ce vi bai cu 1000 de lei , nu vezi ca suntem 2 ? ,, Acum ar fi de trei ori mai putin , ar fi bine , dar cu conditia sa nu mai apara taxatorii. Un agent economic cu 50 de ani vechime in Mangalia se simte mai bine sa dea 600 catre buget decat 2000 spaga catre bugetul unor parveniti care acum cativa ani nici nu erau in Mangalia.

  Comentariu by Caragea — 20 ianuarie 2017 @ 17:42

 7. Nu mai apar. Ronaldo le-a facut bagajele.

  Comentariu by Vasile — 20 ianuarie 2017 @ 17:45

 8. Sa nu vina altii …

  Comentariu by Stan — 20 ianuarie 2017 @ 17:53

 9. Au trecut 10 zile de la anuntul cu dezbaterea publica a bugetului pe 2017 postat pe site-ul primariei si proiectul de buget tot n-a aparut. Prevad ca nici nu o sa apara iar consilierii il vor primi in seara de dinainte ori in dimineata zilei cand va si sedinta pentru aprobare.

  Comentariu by Marian Vasile — 20 ianuarie 2017 @ 19:34

 10. Se face pe fb un sondaj TĂTĂRĂSC de catre Ozzy Menabit . Vă rugām sā votați acest nebun . Vrea să fie pe primul loc şi cred că trebuie să îl votăm pe nebunul ne 1 din Mangalia . Se va face public şi un cont unde fiecare cetățean din Mangalia va putea să doneze cite un leu pentru dl Consilier Menabit Ozzy …..cu aceşti bani dl consilier va avea un venit sigur şi va putea sa lupte pentru cetațenii orasului si pentru toţi tătarii din Mangalia .

  Comentariu by Boița — 20 ianuarie 2017 @ 22:18

 11. Menabit este un PROSTANAC.nu știe tătăcește și se vrea șef peste tătar.penalul de gelil la pus interimar la uniune.incalcand statutul

  Comentariu by Ionel — 20 ianuarie 2017 @ 22:44

 12. Poate pleaca in Mongolia la un curs de perfectionare.

  Comentariu by Garide — 21 ianuarie 2017 @ 0:48

 13. Întrebare pentru dl. consilier ALDE Leonard Tănase:

  Presupun că sunteţi la curent cu declaraţia vicepreşedintelui ALDE, dl. Cătălin Beciu, „Ieri a avut loc prima manifestaţie nazistă din ultiumii şaptezeci de ani în România. Au ieşit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor şi încălcarea Constituţiei, care garantează dreptul la demnitate şi tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară Atât de scârbă încât al ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă”

  Achiesaţi la această declaraţie?

  Comentariu by Anonim — 21 ianuarie 2017 @ 2:01

 14. Din curiozitate, as vrea sa vad organigrama primariei, si a soc din subordinea CL ( goldterm), CU SALARIILE DE INCADRARE. Cu sporuri si alte chestii or sa spuna ca „sint confidentiale”. Dar nu potfi confidentiale cind sint banii nostri…
  Mizerie, masini parcate pe trotuare ( vezi str Negru Voda), cersetori….ptr ce-i platim ?????

  Comentariu by zek — 21 ianuarie 2017 @ 10:17

 15. directorii goldterm au intre 5.000 si 6.000.talpa muncitoare putin peste 1.000.

  Comentariu by anonim — 21 ianuarie 2017 @ 10:40

 16. @15 Pentru Goldterm parte din elemente le gasesti pe site-ul lor in bugetul pe 2016.
  Membri AGA- Bodnaras Emil, Badea Aurel, Colgiu Dorinel, Dragoi Iulian, Moroianu Nicolae, Angelescu Dragos
  Georgescu Dan-lucian – director general, Ursescu Cornelia – director economic, Musledin Baiar – director tehnic
  Chetuielile cu salariile din bugetul pe 2016 au fost estimate la 1.665.000 lei care la un personal de 87 de oameni inseamna un salariu mediu brut de 1594 lei.
  Tot din buget aflam ca la o cantitate de energie termica in valoare de 14,6 milioane produsa de Goldterm populatia plateste 7,5 milioane iar subventia de la bugetul orasului este de aproape 7 milioane. Deci toti locuitorii acestui oras plus agentii economici platim din taxele si impozitele noastre aproape jumatate din costul incalzirii pentru 35-40 % din populatia orasului. Ca o parte din populatia e saraca si crestineste sa primeasca subventii e normal dar sa subventionam caldura pentru persoane cu venituri de peste 3000 de lei ca militari, politisti de frontiera, vamesi, ingineri din santier, si altii nu mi se pare normal.
  http://www.goldterm.ro/

  Comentariu by Marian Vasile — 21 ianuarie 2017 @ 13:01

 17. Nu la subventie ar trebui umblat ci la pretul de productie ar trebui umblat.Cu cat pretul de productie este mai mic si subventia este mai mica.

  Comentariu by VUCEA DAN — 21 ianuarie 2017 @ 14:23

 18. Pt.14.
  Toate platile din banii publicii sunt publice si trebuie aduse la cunostinta tuturor celor care o cer.Trebuie facuta cerere scrisa si in 30 de zile primiti raspuns.Daca nu vi se raspunde vor suporta consecintele legii .

  Comentariu by VUCEA DAN — 21 ianuarie 2017 @ 14:26

 19. @17
  Corect si ceea ce spuneti dar totusi subvenia asta acordata tuturor celor bransati inca la sistmul de termoficare este paguboasa si incorecta. Eu am casa mea si propriul sistem de climatizare. Dumneata stai la bloc si aproape jumatate din agentul termic pe care-l consumi intr-o iarna ti-l plateste primaria prin subventie. Aceasta suma este de 3-4 ori mai mare decat taxele si impozitele pe care le platesti pe casa, masina, garaj. Diferenta este achitata din taxele si impozitele pe care le platesc eu, atat ca persoana fizica cat si juridica. Pentru mine si altii ca mine, dar si pentru oras in ansamblul sau ar fi mai benefic ca banii mei si ai lor sa fie investiti de primarie in dezvoltarea orasului, in crearea de locuri de munca nu sa-ti platim dumneata, care ai si pensie si salariu de la primarie, jumatate din pretul pe iarna la caldura. (Exemplul ales nu are nici o conotatie rautacioasa ori repros personal ci intamplator este relevat)
  Eliminarea subventiei generale si acordarea intr-un anumit procent doar pentru persoanele cu adevarat sarace, ca protectie sociala, ar duce automat si la scaderea pretului de productie pentru ca la un pret de peste 400 lei gigacaloria nu ar mai ramane nimeni bransat la Goldterm ci ar fi mai ieftin sa-si puna centrale pe gaz, pompe termice, baterii solare așa cum ne-am pus mai bine de jumatate din locuitroii acestui oras.
  Asa ca Goldermul ca sa mai existe ar fi intersat sa aiba un pret de productie foare scazut caz in care creșterea efcientei presupune si reducea organigramei strict la numarul de persoane necesar pentru functionare, adica 20- 30 de oameni fara atati directori si ingineri fara nici o treaba.

  Comentariu by Marian Vasile — 21 ianuarie 2017 @ 15:51

 20. @19-Asta cu „subventia” in economia de piata e o poveste veche in Romania,un tabu care va exploda cat de curand !(probabil dupa marirea salariului minim, din vara) Este o directiva europeana care se tot amana,privind nesubventionarea consumului la energie ! Avem un avocat al poporului care desi are ascendent din sindicate nu a auzit-sau mai corect se face ca nu vede(propriu zis-este de crezut!) ca avem o comisie tripartita pe langa guvern care analizeaza cosul zilnic la stabilirea salariului minim. Va dati seama cat ar fi trebuit sa fie salariu daca ar fi incluse acolo si cheltuielile pentru caldura si energie…incluse in drepturile omului ?

  Comentariu by I.S — 21 ianuarie 2017 @ 17:39

 21. Dan Georgescu a fost dat afara de la Gold T .

  Comentariu by Boița — 21 ianuarie 2017 @ 17:54

 22. @21
  Ca si site-ul primariei nici cel de la Gold nu e actualizat desi inghit bani buni si unul si altul.
  Sunt curios daca si cand se va posta proiectul de buget pe 2017. Se anunta la plesneala in presa si pe site-ul primariei dezbatrea publica a bugetului de pe 11 ianuarie dar nu se publica si bugetul.

  Comentariu by Marian Vasile — 21 ianuarie 2017 @ 19:25

 23. Trebuie umblat si la subventie , adica sa fie desfiintata , si la pretul de productie si chiar la pensiile nesimtite. Auzi bai frate dreptul la caldura ??!!! Pai ia sa nu mai stea putorile la caldura ca la munca vin din alte orase. AAA veti zice pai copilasi si nevasta. Pai ia fa mai nene copilasi cand iti permiti , si ia si o nevasta careia sa ii placa munca si o sa vedeti ca daca vi la 20 de la munca ca noi scade vertiginos consumul fie el si electric.

  Comentariu by La munca — 21 ianuarie 2017 @ 23:02

 24. Baietelul meu de 8 ani m-a intrebat , tati ce e aia subventie ? Pai unii oameni nu au de unde sa plateasca si ii subventioneaza statul , adica noi. Si noi de ce stam in frig mami ? Pai noi muncim si nu ne incadram la subventie. Nu stiu ce a inteles ala micu. Eu doar i-am raspuns.,

  Comentariu by Alina — 21 ianuarie 2017 @ 23:06

 25. De fapt il intrebase pe tasu dar i am raspuns eu. Tati ii explica alte tampenii.

  Comentariu by Alina — 21 ianuarie 2017 @ 23:07

 26. 24 – 25 Alina

  Excelentă fotogramă a României!

  Comentariu by Anonim — 22 ianuarie 2017 @ 0:37

 27. Pai e frumos tanti Boita ce faci.?….acum nu mai e bun Ozzy ….dar cand statea toat ziua in bucatarie la tine si-ti face banuti frumosi …era bun…pai nu a fost prost Ozzi ca a slugarit la tine toata vara …la carciuma ta…Rusinica..

  Comentariu by Adi — 22 ianuarie 2017 @ 1:16

 28. Domnule Vucea in ce relatii esti cu mincinosul ? vrea sa te zboare ? stieca vrei sa il executi ? poveste daca ai de zis ceva.

  Comentariu by baal — 22 ianuarie 2017 @ 10:00

 29. Pt.28.
  De exectat nu vreau sa-l execut, ca se executa sau nu, singur.Ce relatii poti sa ai cu un las,slab pregatit profesional(a facut studiile in padure),cu o rautate incomensurabila,fara scrupule ,care are o groaza de bube in cap si prost sfatuit(a comis o groaza de incalcarii ale legilor pentru care v-a platii).M-am pacalit rau de tot in 2012 cand am sustinut un asemenea om(daca se poate numii asa)care a comis foarte multe si grave ilegalitatii.Dar nu este numic toate faptele rele se vor platii dar ,din pacate nu direct ci indirect ca sunt mai dureroase.

  Comentariu by VUCEA DAN — 22 ianuarie 2017 @ 10:59

 30. Am fost tentat sa postez acum melodia: Am intrebat un militian-Andries…da’ pentru ca e duminica si suntem dupa ziua internationala a imbratisarilor,hai sa ne delectam,insa in topic : https://www.youtube.com/watch?v=wDbNyXI8YRI

  Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2017 @ 11:38

 31. https://www.youtube.com/watch?v=ENkO7BKGXRc

  Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2017 @ 12:02

 32. https://www.youtube.com/watch?v=fnIsLDjTyyg

  Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2017 @ 12:13

 33. Asa e domnule Vucea, nu numai mata te-ai pacalit in 2012, sunt multi care si-au luat teapa si cati sunt care au fost ”executati” de mincinos prin diferite inscenari. Peste tot DNA in jos DNA in sus, numai la primaria Mangalia nu ajunge odata. Cat dracu sa il mai suporte lumea pe acest hot mincinos ? si haita sa.

  Comentariu by baal — 22 ianuarie 2017 @ 12:17

 34. Azi se aduna „nazistii” in fata guvernului si a ambasadelor de afara ! Cu modificarile ce se „coc” in legislatie la abuzul in serviciu se pune batista pe tambalul la care „canta” toti primarii penali…indiferent de culoarea celor pacaliti de ei la vot !

  Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2017 @ 12:37

 35. Mincinosul are haita lui la care ”pune botul” la tot ce ii zic. Nu conteaza ca esti vinovat sau nu. Va urla la tine sa iti dai demisia, atat. Asta este stilul lui mizer.

  Comentariu by baal — 22 ianuarie 2017 @ 13:37

 36. http://adevarul.ro/news/politica/banditism-stat-reglementat-ordonante-urgenta-1_588491075ab6550cb8af44fc/index.html

  Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2017 @ 15:45

 37. Eu cred ca aceasta autorizatie de functionare perceputa de Primaria Mangalia este ilegala .Spun asta avand la baza prevederile OG 99/2000,modificata si republicata privind comercializarea produselor si seviciilor de piata. care la art.6 alin 1,2 spune:
  ,,(1) Comerţul în zone publice se desfăşoară în structuri de vânzare cu sediu fix sau ambulant.
  (2) Exercitarea activităţii de comercializare în zone publice este supusă acordului autorităţilor administraţiilor publice locale sau ale sectoarelor municipiului Bucureşti, după caz, cu respectarea regulamentelor proprii ale acestora şi a planurilor de urbanism.”
  Pentru a intelege si mai bine sa definim siCOMERT IN ZONELE PUBLICE conform art.lit p din acelasi act normativ:
  ,,p)comerţ în zone publice – activitatea de comercializare a produselor şi serviciilor, desfăşurată permanent sau sezonier în pieţe, târguri, oboare, pasaje publice, porturi, aeroporturi, gări, autogări, drumuri publice şi străzi sau orice zonă de altă natură destinată folosinţei publice.
  Conform prevederilor legale de mai sus autorizatia de functionare(aviz program orar o alt ilegalitate)platita de acentii economici care nu isi desfasoara activitate in zone publice ci pe propietati private este dupa mine ILEGALA .Toti agentii economici care dorec sa nu mai plateasca acea autorizatie de functionare si sa-si recupereze banii(foarte multii) din 2012,hai impreuna cu mine (va acord tot sprijinul legal)sa atacam acel H.C.L Mangalia ,care prevede aceea autorizatie de functionare ilegala si sigur il vom castiga.La multe primarii din tara nu este prevazuta aceasta autorizatie sau a fost atacata in instanta si castigata.Deasemenea vom face cerere pentru a inapoia banii platiti de dumneavoastra pentru din 2013 si pana in prezent pentru taxa,, verde” care a fost declarata ilegal si trebuie sa va dea banii inapoi Primaria Mangalia.
  Referitor la avizul program orar de functionare si acesta este ilegal deoarece tot in OG 99/200 modificata si republicata,referitor la orarul de functionare se arata:
  ,,Orarele de funcţionare

  Art. 8
  Structurile de vânzare cu amănuntul şi cele în care se prestează servicii de piaţă pot fi deschise publicului în toate zilele săptămânii. Fiecare comerciant îşi stabileşte orarul de funcţionare cu respectarea prevederilor înscrise în legislaţia muncii şi cu condiţia respectării reglementărilor în vigoare privind liniştea şi ordinea publică, şi în conformitate cu solicitările autorităţilor administraţiei publice locale privind continuitatea unor activităţi comerciale sau de prestări de servicii, în funcţie de necesităţile consumatorilor.

  Art. 9
  Orarul de funcţionare se afişează la intrarea în unitate, în mod vizibil din exterior, comerciantul fiind obligat să asigure respectarea acestuia.”
  Deci nu este nevoie de avizul primariei ci comerciantul isi intocmeste propiul orar cu respectarea prevederilor legale.
  Hai sa incercam sa luptam impotriva abuzurilor primariei .Curaj!

  Comentariu by VUCEA DAN — 22 ianuarie 2017 @ 18:32

 38. @37-Exista un precedent,de cand dvs nu erati in peisaj ! Prefectul a trimis in contencios o asemenea hotarare. Pe timpul cand aceasta speta se judeca,conf. legii,se suspenda hotararea. O parte din agentii comerciali ,in anul respectiv nu au platit. Pana la urma primarul se pare ca a avut castig de cauza si a impus in anul urmator plata din urma si cu penalitati ! Trebuie vazuta expunerea de motive din acea hotarare judecatoreasca ! Este adevarat ca logic este o suprapunere aici peste autorizarea de la camera de comert si obtinerea unei hot. jud. de infiintare a societatii…dar logica n-are legatura cu legea !

  Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2017 @ 19:51

 39. PS Si mai trebuie sa se vada daca acel venit a fost trecut ca nelegal in raportul curtii de conturi ! Se pare ca asa a fost-dealtfel acel raport a aparut mult mai tarziu…si in urma unor „negocieri” electorale !

  Comentariu by I.S — 22 ianuarie 2017 @ 19:58

 40. PT.38
  Hotarare la care fac referire ,referitoare la autorizatia de functionare,nu a fost niciodata atacata de prefect in contecios.A fost atacata ,dar nu de prefect ci de DMHI, HCL Mangalia din 2013 referitoare la taxa verde si a fost anulata.

  Comentariu by VUCEA DAN — 22 ianuarie 2017 @ 20:06

 41. Nu mai faceti galagie ca…treziti blogul ! https://www.youtube.com/watch?v=zKoDCJyxKTo

  Comentariu by I.S — 23 ianuarie 2017 @ 14:02

 42. ANUNŢ Nr. 2618/20.01.2017
  Primăria Municipiului Mangalia organizează concurs de recrutare în data de 15.02.2017, ora 10:00 – proba scrisă şi în data de 17.02.2017, ora 10:00 – interviul, la sediul Primăriei din Şos.Constanţei, nr. 13, pentru ocuparea funcţiei de conducere vacante de manager (director) – Direcţia Cultură şi Sport Mangalia, conform H.G. nr. 286/2011 şi H.G. nr.1027/2014.
  Concursul constă în trei etape:
  a) selecţia dosarelor;
  b) proba scrisă de verificare a cunoştinţelor cu privire la aspectele legislative relevante în domeniul administraţiei publice locale şi în domeniul specific activităţii direcţiei;
  c) interviul constă în susţinerea proiectului de management cu referire la metode, strategii, programe proiecte, măsuri ce vor fi avute în vedere în perioada de executare a contractului de management, urmărind realizarea unui management strategic, unitar care să permită luarea deciziilor şi punerea lor în aplicare într-un timp scurt şi cu efecte benefice pentru cetăţeni.
  Condiţii specifice pentru ocuparea funcţiei:
  a) studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  b) vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei minimum 3 ani.
  Dosarele de concurs se vor depune la Serviciul Resurse Umane – Salarizare, începând cu data de 20.01.2017, până în data de 07.02.2017, ora 16:00 şi vor conţine în mod obligatoriu:
  a) cererea de înscriere;
  b) curriculum vitae;
  c) copia actului de identitate;
  d) copiile diplomelor de studii care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice şi ale altor acte care atestă efectuarea unor cursuri de formare sau specializare;
  e) copia carnetului de muncă sau după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă;
  f) cazier judiciar;
  g) adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare;
  h) declaraţie pe propria răspundere că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică;
  i) proiectul de management pe suport de hârtie şi suport magnetic.
  Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul instituţiei şi la telefon 0241/751060.
  Secretar de comisie,

  Comentariu by ella — 23 ianuarie 2017 @ 18:51

 43. La primaria Mangalia nu se tine cont de prevederile legii 188/1999 ,statutul functionarilor publici,art.57 alin 7,,(7)Pentru participarea la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiilor publice de conducere, candidatii trebuie sa fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice.”
  Marea majoritate a celor incadratii pe functii de conducere, nu indeplinesc aceasta prevedere legala.Dece ???? Pentru ca au scarba fata de lege si nu vor oamenii cu studii si pregatire peste a lor.Nu stiu dece nu a facut functia cu studii de 8 clase. Vad ca cei cu studii superioare ,facute in alta parte decat in padure,nu sunt agreatii deoarece stiu mai multa carte decat ,,El lider maximo” sau Hitler cel cu care ii place sa se compare edilul.

  Comentariu by VUCEA DAN — 23 ianuarie 2017 @ 19:28

 44. Pai daca se tinea cont ramanea Mihaela..

  Comentariu by Alina — 23 ianuarie 2017 @ 19:47

 45. O alta anomalie si incalcare a legii cu studii de biologie sau agricole sa conduci Politia Locala.La noi ca la nimeni.De asa oamenii are nevoie Radu.

  Comentariu by Anonim — 23 ianuarie 2017 @ 22:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress