Politica locală

22 decembrie 2016

Comunicat – ALDE Mangalia 22.12.2016

Filed under: ALDE — lucian visa @ 16:03

TAXE URIAȘE STABILITE PRIN ÎNCĂLCAREA CODULUI FISCAL LA MANGALIA

„Stimați cetățeni,

În calitate de consilieri locali al Mun. Mangalia, aleşi prin votul dumneavoastră pe listele ALDE, ne declarăm profund dezamăgiţi de atitudinea Primarului, a consilierilor PNL (Sorin Andrei , Ghiulserin Săli, Nicoleta Griguţă, Dumitru Filip, Dragoş Angelescu, Lucian Nichita, Valentin Ciuraru, Ali Leila şi Stan Linică) şi UNPR (Mihai Sorin şi Oprea Dop), care în şedinţa de ieri au votat taxe uriaşe (majorări între 50% şi 250%), ilegale şi aberante pentru cetăţenii şi pentru societăţile comerciale ce îşi desfăşoară activitatea în Mangalia.

Deşi le-am pus în vedere faptul că taxele propuse sunt aberante, că unele încalcă prevederile Codului Fiscal al României şi nu există justificare de ordin economic care să susţină mărirea exagerată a taxelor pentru 2017, chiar şi în lipsa unei dezbateri publice pe acest proiect de taxe şi impozite, în cunoştinţă de cauza, aceştia au votat în detrimentul tuturor cetăţenilor oraşului, uitând că ei sunt trimişi în Consiliul Local pentru a reprezenta interesele cetăţenilor, nu interesele personale sau politice!

Va prezentăm câteva din modificările ce au fost aprobate ieri cu votul consilierilor PNL şi UNPR:

 1. CREȘTEREA CU 50% A IMPOZITULUI PE CLĂDIRILE NEREZIDENȚIALE DEȚINUTE DE PERSOANELE JURIDICE.

Toate firmele din oraș vor plati impozit cu 50% mai mare pentru clădiri! Hotelurile, restaurantele, DMHI – aflat intr-o situație financiara delicată etc.

Asta inseamnă ca unele firme se vor închide, altele pentru reducerea costurilor vor taia salarii sau vor concedia o parte din angajați!

 1. MĂRIRI EXAGERATE ȘI ILEGALE LA IMPOZITUL PE TERENURI

untitled-1

 1. MĂRIREA NEJUSTIFICATĂ CU 250% A IMPOZITULUI PE CLĂDIRILE NEREZIDENTIALE DEŢINUTE DE PERSOANELE FIZICE.
 2. S-A INSTITUIT TAXA DE PROMOVARE TURISTICĂ – taxă ilegal instituită pentru TOȚI AGENȚII ECONOMICI, deși Codul Fiscal prevede clar obligativitatea existenței acordului agenților economici pentru o asemenea taxă și instituirea ei doar pentru beneficiarii serviciului care va fi instituit cu banii colectați. Cum beneficiază DMHI de pe urma promovării turistice? Cum beneficiază agricultorii?
 1. S-A INSTITUIT O NOUA TAXĂ DE SALUBRITATE – dublă față de valoarea contractelor incheiate cu POLARIS!

Din păcate, Primarul Radu Cristian, echipa de consilieri PNL şi UNPR, cei care în campanie acuzau astfel de practici ucigaşe pentru mediul economic local, astăzi au votat împotriva dumneavoastră! Dacă aşa se pun bazele unei dezvoltări economice sănătoase, dacă aşa consideră ei că vin în sprijinul creării de locuri de muncă şi a creşterii nivelului de trăi în oraşul nostru, permiteţi-ne să ne declarăm revoltaţi, nemulţumiţi şi consternaţi!

Datorită obligaţiei morale pe care o avem pentru cetăţenii oraşului Mangalia şi pentru a evita falimentul multor agenţi economici din oraşul nostru, ne vedem nevoiţi să apelăm la toate pârghiile legale pentru a ataca şi anula acest proiect de hotărâre.

Cu stimă,

Consilierii locali ALDE

Dragoș Bociog

Leonard Tănase

Nicolae Moroianu“

219 Comments

 1. Atenție mare oameni buni! Nu numai RC trebuie alungat ci și hoasca aia de secretara – varza coafata! Sa nu uitați și sa va apuce mila!

  Comentariu by Anonim — 22 decembrie 2016 @ 16:43

 2. Nu merita sa mergi peste ei in casa si sa le rupi picioarele acestor slugoi.

  Comentariu by Bebe — 22 decembrie 2016 @ 16:44

 3. Mincinosul are protecția hoților de la garda care acum sunt pe la Anaf și pe la Curtea de conturi….pana când?

  Comentariu by Anonim — 22 decembrie 2016 @ 16:58

 4. Nu- i ajunge bugetul , trebuiesc marite taxele, nu de asta l- ati votat prostanacilor?!

  Comentariu by Ella — 22 decembrie 2016 @ 16:59

 5. Slăbuțe comentarii.
  La cât de mult am fost înjurat (în delirul unora), despre cei care sunt cu adevarat responsabili pentru votarea ilegalităților mă așteptam la mai mult.
  Consilierilor primarului nu le reproseaza nimeni nimic? Din asta inteleg cu cine țin cei care scriu pe aici.

  Ori pentru unii este mai important sa ma înjure pe mine, decat sa le pese despre oraș?

  Comentariu by Mentalistul — 22 decembrie 2016 @ 17:25

 6. Ozzy, de tine ne-am convins! Am vazut cum te-a „bagat pe unde ai iesit” in sedinta, public, seful tau de la partid si tu ai tacut imediat ca un catelus la ordin! Tanasa Neculai te-a injurat in sedinta si mai avea putin si arunca si cu pixul in tine….si tu vrei sa ne zici ce? Ca esti independent…? Votaza ba „tatare”! Asa presedinte, asa partid….il doare capul ca vorbesti prea mult si ii strici combinatiile cu Radu! Pacat de tine ca te asociezi cu asa oameni de nimic!

  Comentariu by pt ozzy — 22 decembrie 2016 @ 17:47

 7. Astia sunt niste javre! Nu ma asteptam de la cativa consilieri PNL sa voteze asa fara discernamant un proiect ilegal, taxe aberante care vor nimici firmele din orasul asta si asa sarac! Doamna Sali, o stiam un om de caracter! Pacat, in fata unor functii sa ne calcam in picioare principii!

  Comentariu by Crocodilu — 22 decembrie 2016 @ 17:50

 8. Foarte bine ce au facut ! Noi nu am incasat gloante la revolutie sa isi ia acriturile terenuri ,,inapoi,,. Sa plateasca daca vor pamant. Nota 10 pentru consilieri. Ne-am invatat sa luam de toate dar sa nu platim ..Totusi NU e corect ca persoanele juridice sa plateasca mai mult …. astia dau salarii locuri de munca , de ce sa plateasca mai mult ?

  Comentariu by Alina — 22 decembrie 2016 @ 18:45

 9. Doar asa sa-si poata plati consilieru’ personal Teodorescu, e „scump” la meditatii …

  Comentariu by nabuco — 22 decembrie 2016 @ 20:39

 10. Am văzut cum au luat amploare ştirile false menite să influenţeze un anumit eveniment (vezi petardele scoase din cur de maşina de propagandă a PSD).

  Mă uit la şedinţa CL… Au început să apară şi filmări trucate? Parcă m-aş uita la un film cu proşti, la un pamflet, la o parodie.

  Unde se poate găsi înregistrarea reală?

  Comentariu by Vipera cu elice — 22 decembrie 2016 @ 20:51

 11. pe callatis tv e sedinta toata cu tot cu injuraturi

  Comentariu by xyz — 22 decembrie 2016 @ 21:13

 12. Totul e beton! Probabil ca cei ce si-au insusit mita electorala pentru a vota piticania vor constata ca ea, mita, merge inapoi de trei ori! Bravo la baieti si fete! Trebuie sa-i facem si o statuie in sensul boilor creduli! Magarii care au votat noile taxe reprezinta prostia cumparata pe bani putini de gasca de Constanta. Vor fi scuipati de toata populatia urbei, chiar daca nu pe fata, dar sigur de tot orasul. Sarbatori fericite!

  Comentariu by Zoga — 22 decembrie 2016 @ 21:16

 13. Pt 6

  Nu-ți mai expune delirul.
  Eu nu am votat ce nu este spre binele Mangaliei.
  Uita-te pe ședință.

  Comentariu by Mentalistul — 22 decembrie 2016 @ 22:26

 14. Te-a injurat Presedintele PSD Mangalia si seful tau in sedinta? Da sau nu? Te-a somat sa votezi la unul din proiecte si te-a pus la punct imediat! Daca nu iti mai aduci aminte, vezi inregistrarea sedintei la proiectul cu anularea notificarilor de la ADPP fix in momentul votului! Nu am zis ca ai votat ce nu trebuie, am zis ca nu ai demnitate! Cum sa accepti sa te injure ala de mama in plina sedinta? Si inregistrata! Cred ca tu esti in delir, e pacat de tine pt ca ai intentii bune!

  Comentariu by pt ozzy — 22 decembrie 2016 @ 23:47

 15. Pt 14

  Alea sunt mesaje codificate.
  Le-am decodificat.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 0:49

 16. Iar a debitat filozofic mentalistul…sa ii facem pe plac :
  Pentru Ozzy/Cautis zis și Marian Vasile
  Poate în final înțeleg el și amicii lui : suntem sătui de lepre trădătoare.
  Mentalistul :
  „Dacă ați ajuns să mă suspectați de combinații in favoarea oamenilor primarului, deja ați intrat pe tărâmul SF.
  Dacă era în caracterul meu să mă vând, cine cunoaște situatia politică de la Mangalia știe că puteam să o fac, interesul e mai mare să tac eu. „Cel Vândut” era prea inofensiv de cumpărat, dar până la urmă s-au mulțumit doar cu votul lui. Cred ca mai mult le este teamă ce lume cunosc, nu neaparat de mine.
  …..
  Pentru asta sunt acuzat de combinații sau corupție, ori ce asociere colgistă vrei să faci? Am declarație de avere zero peste tot. Tocmai ca sa fie ușor de depistat dacă obtin ceva necuvenit sau nemuncit. Nu am firmă (chiar aveam de gând sa fac un restaurant, dar am intrat in politică si m-am oprit tocmai ca să pot spune acum ca afirmi prostii), nu am mașină – pe jos prin oraș pentru că îi văd problemele, nu mă încântă banii. Fetița mea – care in urma muncii mele si pentru ca am construit o companie cu acoperire națională, pe care i-am lăsat-o ei la divorț, are din ce sa trăiască toată viața, ea si nepoții ei – mi-a spus „Tati, nu te vinde. Să faci bine! Dacă vreodată ai nevoie, oricât, ai acces la cont.”
  Cum as putea sa ma mai uit eu in ochii fetei mele, care iubește orasul acesta si il numeste „acasă”?
  (va urma)
  Comentariu by Mentalistul — noiembrie 16, 2016 @ 12:16 pm”
  AOLEU! Ce ai făcut tati? Te-ai VÂNDUT? Ai dat-o în SF-uri? Cum îți mai privești fetita în ochi mai vandutule?
  Nu te acuzase nimeni ca ai mașină, firma etc. Te acuza ca ești trădător și vândut, ceea ce ai demonstrat deja.
  Sa îți iei „declanșatorul de emotie”- povestea cu fetita – și sa ți-l bagi în 3 litere, mai draga pesedist încolonat !

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 1:57

 17. Am urmarit cu atentie inregistrarea cind Tase se ia de Ozzy . NU la obligat sa voteze cum vrea el ci i-a spus sa nu mai ţipe in sedinţa iar Ozzy cred ca a avut un comentariu urit . In momentul acela Tase a reactionat urit dar credetima ca Ozzy trebuia evacuat din sala pentru ca ragea ca un magar in calduri . Oricum acest Ozzy are o problema la cap . Era mai intresant cind ne prezenta prețurile la legume si cind gatea acasa carne de oaie …….. chiar avea succes

  Comentariu by Cetațean — 23 decembrie 2016 @ 8:24

 18. Pt. 17 lasa scuzele! Sau esti Tanasa Neculai si incerci sa iti justifici comportamentul de stadion? Ai urechile infundate? Va deranjeaza cand ozzy vorbeste pentru ca da in vileag furaciunile si combinatiile voastre! Asculta bine ca il si ameninta! Il face „terchea-berchea” si alte injuraturi pe care, din respect, nu le voi spune aici! Degeaba incerci, cine are urechi aude si cine are ochi vede ca a incercat sa arunce cu pixul in el! Ce sa astepti de la unul crescut pe stadion?

  Comentariu by pt ozzy — 23 decembrie 2016 @ 9:03

 19. Din motive medicale eu nu pot vorbi altfel.
  Fie pe ton scăzut, fie pe ton ridicat.

  Este nevoie de un ton ridicat in aceasta situatie din următorul motiv: atunci cand vorbesc mai multi in acelasi timp, pentru cel care scrie procesul verbal si nu priveste spre vorbitori este greu sa distingă ce se vorbește. Cand privești o persoana care vorbește, cititul pe buze te ajuta sa înțelegi ce spune. Cine scrie procesul verbal nu priveste vorbitorii pentru ca scrie in caiet.
  Cine scrie procesul verbal se află de cealaltă parte a mesei fata de mine.
  În plus, cineva lângă mine tot dădea mărunt din buze de la votul cu organigrama muzeului. Probabil pentru că am spus: „Acum dacă atac hotărârea trebuie să vă atac și pe voi!”.
  Ceea ce am si facut, ieri am depus un memoriu la prefectura privind ilegalitatea HCL.

  Hotărârea respectivă avea ceva de patrimoniu pe ea, avea nevoie de 13 voturi. Analizând-o intre noi, am hotărât sa nu o votăm, deoarece este ilegală din motivele menționate. Pentru mine a rămas ilegală in continuare.

  Mă aflam lângă două doamne, nu îmi permit să vorbesc urât in prezenta doamnelor. Este chestiune de educație. Nu am spus nimic urat, de genul expresiilor de stadion. Mi-a spus că îl doare capul. Din grijă pentru sănătate

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 9:35

 20. Nici nu am spus ca tu ai fi folosit cuvinte de stadion! Seful tau pe linia de partid, da! Hai sa lasam politica pentru alta perioada! Vine Craciunul Crestin si se apropie sfarsitul anului! Sarbatori fericite tuturor! Craciun cu bucurie alaturi de familie ai an nou mai bun!

  Comentariu by pt ozzy — 23 decembrie 2016 @ 10:25

 21. Dragă Ozzy iți spun cu respect ca locul tau nu este in CL . Se vede de la o poştă ca tu ai o problema de comportament si niciodata nu vei putea integra in grup . Tu traiesti in lumea ta …..intoarcete de unde ai venit ca este mult mai bine pt tine .

  Comentariu by Chibiţ — 23 decembrie 2016 @ 10:41

 22. Sunt de acord, nu ma pot integra in grup de interese personale, în dauna orașului.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 11:03

 23. Ozzy , mergi și plimba oaia! Te- ai integrat foarte bine în echipa de votanți ai lui RC. Ai votat mincinosului în ședința trecuta tot ceea ce a vrut. Tot ce faci acum este doar circ ieftin, demagog amnezic ce ești , și cam isteric fie vorba intre noi.

  Comentariu by Mircea — 23 decembrie 2016 @ 11:20

 24. Nici chiar intr-un grup de interese personale nu te poti integra Ozzy . Plus ca nimeni nu te vrea dragule …..in Cl esti exclus si in PSD se pare ca nu mai esti …. drum bun in FB

  Comentariu by Chibiţ — 23 decembrie 2016 @ 11:30

 25. Mangalia are doi nebuni cu acte in regulă : CĂUTIŞ şi OZZY …unul trancăne prin Bucureşti altul zbiară prin Mangalia ….doamne fereste

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 13:35

 26. Pt 23
  Alții, nu eu.
  Ieri am atacat la prefectură unele hotărâri ilegale. Doar nu era să atac dacă erau votate de mine.

  Pt 24
  „PSD îi oferă domnului Menabit șansa ca, o dată ajuns consilier local, să poată continua demersurile sale benefice cu și mai multe șanse de succes, fiind chiar în interiorul forului unde se iau deciziile pentru Mangalia” – din comunicatul PSD la cooptarea mea in partid.
  Politica mea este binele orasului, ceea ce sprijină și PSD.

  Pt 25
  În țara proștilor cel drept pare ca este nebunul.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 14:49

 27. Fomistule nu ai un covrig in buzunar dar ne vorbesti de binele orasului ? Mai bine dute la munca puturosule si nu mai trai din amintirile tale de militean……..ai uitat cind cereai bani primarului la schimb cu tacerea ta ? Oricum si Psdisti vor sa scape de un trintor si un cersetor ….. chiar nu iti este rusine sa faci umbra pamāntului ? DUte la munca si nu mai dispera lumea cersetorule

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 14:57

 28. Chestia cu munca esta cam adevarata Ozzy . Se vorbeste ca nu muncesti si stai pe spinarea parintilor. Chiar nu este frumos ce faci , si cred ca din cauza asta ai atitea probleme . Ce ai facut tu in trecut nu intreseaza pe nimeni dl Ozzy .Ce faci acum conteaza cel mai mult . In CL tu esti privit ca un parazit si un pierde vara .

  Comentariu by Cetatean — 23 decembrie 2016 @ 15:07

 29. Ia stai un pic mentalist mincinos. Sa înțelegem ca astea sunt primele hcl atacate de tine la prefectura. Pai nu te trânteai tu cu fundul de pământ și zbierai ca istericul acum vreo 3 săptămâni ca ai atacat hcl cu organigrama. Și când ai fost prins cu minciuna, tu, adică Vasile Marian zis și Ozghiun Menabit aka Alex Cautis ai început sa o dai cotita cu binele orașului…Apoi în următoarea ședința ai votat alături de colegii de partid toate proiectele mincinosului navetist. Nu ți-am fi rusine! De unde rușine la tine ca doar nu au pierdut-o porcii….
  Puțin zis parazit. Lingău, pupincurist, linge polonice la Britanie, atârnator al lui Colgiu și RC.

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 15:35

 30. Am o întrebare:
  Cum va explicați faptul ca aici pe blog și pe Facebook, acest Ozzy/ mentalistul are o exprimare cat de cat în limitele gramaticii limbii române. Dar la ședințele de consiliu ( l-am văzut întâmplător și la o lansare de carte a lui Cautis) pare sa nu aibă cuvintele cu el . Exprimările lui în ședințe sunt asemănătoare cu cele ale unui elev de clasa a 2-a. Poate ca are idei bune dar cred ca nici colegii de partid nu prea înțeleg ce spune…o fi prea elevat pentru noi ăștia de rand!

  Comentariu by Maria — 23 decembrie 2016 @ 15:42

 31. Ma amuza cum răspunsurile vin in calup de câte 3, de fiecare dată.
  Parintii mei locuiesc la Hagieni, la țară, pentru că tata este bolnav si îi face bine acolo. Discutăm persoana mea si ce realizari am avut prin munca in viața mea, sau discutam despre orasul nostru? Dacă discutăm despre viața mea privată, nu am cerut nimic nimănui niciodată. Am preferat să muncesc chiar si munca de jos fara sa-mi fie rușine, cand benevol am renunțat la tot ce aveam. Câți au puterea sa renunțe la tot ce au, câți au puterea sa o ia de la zero?
  Cu toate că dacă doresc, am acces la oricâți bani am nevoie. Este o chestiune personală si nu va priveste. Am muncit îndeajuns pentru asta, iar fetița mea are din ce sa trăiască toată viața, chiar si nepoții ei. Nici nu ar trebui să vă bag in seamă cu privire la asta, borfașilor.

  In cele 6 luni de consilier nu am muncit pentru oraș? Vreo 3000 de persoane sunt de acord cu mine. Pot sa le nominalizez dupa nume.
  Nu mă vând ca alții și asta se cunoaște din ceea ce fac.

  Pt 29
  Esti prost? S-a citit in sedinta notificarea prefectului ca raspuns la memoriul meu. De-asta s-a scos punctul 10.

  https://www.facebook.com/ozzy.weekender/videos/1605173406175501/

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 16:10

 32. @mentalistul
  Nu îți este rușine nesimțitule? Cum poți sa minți ca ai făcut tu vreo contestație la prefectura la hcl cu organigrama? De asta te-a lăsat nevasta ratatule. Minți cum respiri. Publica contestația ta cu număr de înregistrare la prefectura, sa ne lămurim odată parafeenicule. Sa vedem temeiul legal invocat de tine in contestație….

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 16:19

 33. CĂTRE,
  INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL CONSTANȚA
  În atenția domnului Prefect Adrian Viorel Nicolaescu

  În baza prevederilor Legii nr.215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, ale Legii 393/2004 privind statulul aleșilor locali, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și ale Legii nr.340/2004 privind prefectul și instituția prefectului, republicată, …….
  „De asemenea, atrag atenția că Raportul nr. R53108/31.10.2016 nu este întocmit cu prevederile legii 215/2001, deoarece art. 10 din proiectul HCL supus aprobării este o hotarâre de dare in gestiune a administrării domeniului public și privat, astfel că fiind o hotarâre care privește patrimoniul UAT se încadrează la prevederile art.45, alin.(3) din legea 215/2001. Conform legii 215/2001, art. 36, alin.2, punctele c) si d), Consiliul Local are atribuţii privind administrarea domeniului public şi privat al comunei, oraşului sau municipiului și atribuţii privind gestionarea serviciilor furnizate către cetăţeni. Delegarea activității de administrare a domeniului public și privat, precum și a gestionarii serviciilor de utilități publice către aparatul de specialitate al primarului este o hotarâre privind patrimoniul UAT. Opinia celui care a întocmit raportul Direcției Juridice nu este în conformitate cu legislația aplicabilă…..
  …….
  Prezenta adresă mi-o însușesc, este valabilă fără semnătură, fiind comunicată online Luni, 5 Noiembrie 2016, orele 09.00, la adresa oficială de e-mail:
  cancelarie@prefecturaconstanta.ro

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 16:38

 34. Mare mincinos esti Ozzy……ai muncit pe dracu …..esti un tatar puturos si mincinos ….. esti epava pamăntului

  Comentariu by Cetatean — 23 decembrie 2016 @ 16:43

 35. In mail am greșit ziua, am scris-o sambata pe 5 Noi, dar am trimis-o luni. Din greșeala am uitat sa schimb data de 5 cu 7, am modificat doar sâmbăta cu luni.
  M-am răzgândit sa trimit e-mail sâmbăta, am considerat ca este mai bine luni dimineața.

  Prealabil, am trimis pe data de 2 Noi si secretariatului primariei o alta adresa care mai prevedea:
  „Referitor la proiectul de hotărâre nr.1 de pe ordine de zi a ședinței extraordinare convocată în data de 04.11.2016, conform Dispoziției Primarului nr. 212/2016, vă rog să vă reconsiderați avizul de legalitate, din următoarele motive:

  – ulterior redactării Organigramei propuse aprobării, a intrat în vigoare la data de 22.09.2016 actul normativ OUG 58/2016 care modifică legea 51/2006 privind serviciile de utilități publice, în sensul că gestiunea pentru serviciile de utilitati publice prevăzute la art.2, alin. g) respectiv alin. h) nu mai poate fi făcută de un operator care este organizat în structura aparatului de specialitate al primarului. Prin urmare, art. 6, art.9, respectiv art.10 din proiectul HCL supus aprobării contravin legislației în vigoare.”

  Face parte din procedura prealabilă.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 16:44

 36. http://www.replicaonline.ro/ion-iliescu-inculpat-in-dosarul-mineriadei-302232/
  cam ca 137Cs …

  Comentariu by nabuco — 23 decembrie 2016 @ 16:51

 37. Ieri am fost la prefectura si am depus un alt memoriu in scris cu numărul de înregistrare 24021/22.12.2016, in baza ultimelor hotarari care încalcă Legea 329/2009 privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 16:52

 38. Ozzy dute la munca si lasa scrisul ….din ce traiesti puturosule ? Rusine sa iti fie

  Comentariu by Cetatean — 23 decembrie 2016 @ 16:54

 39. Pe cei 3-4 postacii civisti de aici, oamenii lui Ali Baba nu-i intereseaza ce se intampla cu orasul, ce face primarul, cum minte in acelasi ritm in care respira ( vezi promisiunea cu pachetele cadou de Craciun in valoare de 30 de lei pentru cei peste patru mii de scolari si prescolari ai orasului) si cum ii tin isonul cei 9 ficusi de la PNL.
  Postacii au ordin de la sefu sa-l atace nonstop pe Ozzy si pe cei care-i tin partea si o fac destul de profesionist, ceea ce demonstreaza implicarea lui Colgiu si a lui Ciuraru plus alti 2-3 oameni, cu doua-trei nickname-uri ca să para mai multi.
  Ca printre ei mai apare si cate un cetatean autentic nu face decat sa confirme regula.
  Dar de ce oare asa graba pe demolatul tatarului. Pai raspunsul e simplu, noua schimbare politica cu PSD la haturi, cu Dragnea in trasura si o tataroaica constanteanca pe capra il cam ingroapa pe Ali Baba si oamenii lui, daca Ozzy va sta tot timpul cu coltii pe ei. Cu ailalti pesedisti locali mai cade la pace ( deja chestia cu transportul local facut de primarie ii da frisoane lui Maganu) singurul incomod pe care nu ai de unde sa-l apuci, neavand nici o afacere trecuta, prezenta ori viitoare pe aici. Daca la inceput s-a mai tinut seama de bunele maniere deja acum se da la oase la rupere- scatofagia salveaza primaria- semn ca presiunea pe ei e mare.
  Probabil ca intr-un final vor reusi fie sa-l determine fie sa-si dea demisia fie sa- l schimbe cei de la PSD Mangalia. Dupa care subit aia trei-patru anonimi si cele 4-5 nickneme-uri aparute de când comenteaza tatarul pe aici dispar in neant.
  Partea proasta pentru ei este ca și fara tatar ochii multora il scruteaza permanent pe hotaman si gasca lui si vor semnaliza permanent toate sincopele astfel ca putin probabil sa prinda finalul de mandat.

  Comentariu by Marian Vasile — 23 decembrie 2016 @ 17:07

 40. Ești un mincinos ordinar. Nu ai depus nici o contestație privind organigrama. Deși ai afirmat în repetate rânduri intr- o discuție cu unii pe aici pe blog. Și atunci și acum ți s-a cerut sa prezinți un număr de înregistrare al documentului. NU AI AVUT NICIODATĂ ASA CEVA! Și acum o dai cotita cu email. Ha ha ha ! Ești o hahalera mincinosule! Tu și Radu Cristian tot unul sunteti!.

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 17:10

 41. Vasile Marian aka Cautis
  Mars de aici pupincurist psd – ist. Nu ti- a ieșit faza cu ciolanul psd și încerci sa te dai interesant pe aici.

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 17:12

 42. Mincinosul mentalist sa scrie la el pe Facebook. Cine este interesat de minciunile lui acolo sa le caute.

  Comentariu by Maria — 23 decembrie 2016 @ 17:14

 43. Vasile, de ce nu îți susții protejatul și pe Facebook? Ca ești tot una cu Cautis? Și îți vedem mutra grobiana?

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 17:15

 44. :)))))
  În declarațiile de avere trebuie sa treci conturile care însumate depășesc 5000 eur.
  Mai sunt obligat sa mentionez venituri de la diverse servicii sau altele – de exemplu beneficii din cărți scrise sub pseudonim – a căror valoare individuală depășesc 500 euro.
  Când valoarea individuală a ceea ce obtin in urma muncii mele depășește 500 euro, cu documentația adecvată este trimis secretariatului. De aici încolo este treaba lor să actualizeze. Cunosc legea.

  Nu cred ca nu mai poti dormi de grijă pentru că nu am eu din ce trăi. Nu ai găsit altceva cu ce să mă ataci din frustrare. Eu nu mă bag in viața privată a altora, nu bârfesc despre cu cine refulează nevestele lor. Nu am nimic cu nicio persoană, ci cu consecințele deciziilor lor pentru modul in care este administrat orasul.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 17:34

 45. Iar a debitat filozofic mentalistul…sa ii facem pe plac :
  Pentru Ozzy/Cautis zis și Marian Vasile
  Poate în final înțeleg el și amicii lui : suntem sătui de lepre trădătoare.
  Mentalistul :
  „Dacă ați ajuns să mă suspectați de combinații in favoarea oamenilor primarului, deja ați intrat pe tărâmul SF.
  Dacă era în caracterul meu să mă vând, cine cunoaște situatia politică de la Mangalia știe că puteam să o fac, interesul e mai mare să tac eu. „Cel Vândut” era prea inofensiv de cumpărat, dar până la urmă s-au mulțumit doar cu votul lui. Cred ca mai mult le este teamă ce lume cunosc, nu neaparat de mine.
  …..
  Pentru asta sunt acuzat de combinații sau corupție, ori ce asociere colgistă vrei să faci? Am declarație de avere zero peste tot. Tocmai ca sa fie ușor de depistat dacă obtin ceva necuvenit sau nemuncit. Nu am firmă (chiar aveam de gând sa fac un restaurant, dar am intrat in politică si m-am oprit tocmai ca să pot spune acum ca afirmi prostii), nu am mașină – pe jos prin oraș pentru că îi văd problemele, nu mă încântă banii. Fetița mea – care in urma muncii mele si pentru ca am construit o companie cu acoperire națională, pe care i-am lăsat-o ei la divorț, are din ce sa trăiască toată viața, ea si nepoții ei – mi-a spus „Tati, nu te vinde. Să faci bine! Dacă vreodată ai nevoie, oricât, ai acces la cont.”
  Cum as putea sa ma mai uit eu in ochii fetei mele, care iubește orasul acesta si il numeste „acasă”?
  (va urma)
  Comentariu by Mentalistul — noiembrie 16, 2016 @ 12:16 pm”
  AOLEU! Ce ai făcut tati? Te-ai VÂNDUT? Ai dat-o în SF-uri? Cum îți mai privești fetita în ochi mai vandutule?
  Nu te acuzase nimeni ca ai mașină, firma etc. Te acuza ca ești trădător și vândut, ceea ce ai demonstrat deja.
  Sa îți iei „declanșatorul de emotie”- povestea cu fetita – și sa ți-l bagi în 3 litere, mai draga pesedist încolonat !

  Uite cum sta treaba: dacă nu ai fi votat și psd te dădea afară era o alta discuție. Dar nu ai avut curaj sa te împotrivești ordinului telefonic al lui Stroe.
  Ne-ai spus povestea ta, pomana ai primit , „fi profesionist , ce dracu!”
  https://youtu.be/0vVpsJnbq3A

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 17:43

 46. Pt 40

  Toti cei din primărie știu că nu mă deplasez să depun hârtii pentru că folosesc adrese electronice, care sunt legale.
  La fel fac si cu cancelaria prefecturii. Ieri am depus primul memoriu pe hârtie, deoarece am avut nevoie de numărul de înregistrare pentru un minister.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 17:51

 47. Cata dreptate ai @45. Ne – servit o poveste lacrimogena, de film indian, tatarul mentalist care a fost bolnav și care s-a hotărât sa salveze orașul. Apoi povestea cu fetita, vai cat am plâns, cata maturitate la un copil….Desigur sa nu uitați de acest guru al afacerilor, al vânzărilor de pipi energizant la cutie. Probabil de acolo ii vine inspirația. Bea puțin energizant producție proprie și se integrează în absolut…și ne salvează de mincinos. Sa înlocuim un mincinos cu un deraiat ? Eu cred ca în Mangalia mai sunt oameni eligibili pentru scaunul de primar. Și nu ma refer la obositul de Iorgus!

  Comentariu by 1 — 23 decembrie 2016 @ 17:54

 48. Ozzy gata te rog aa ne lasi in pace ….minti ca un handicapat ….pina si Stroe sa saturat de tine si de telefoanele care i le dai s te plingi ca nu esti bagat in seama de colefi tai ……vezi ca Cautia nu te mai poate tine in brate . Chiar ca acum trebuie sa te duvi la munca puturosule .

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 18:16

 49. Pt 47

  Nu văd deloc vreun reproș față de cei care votează distrugerea unor instituții ale orașului, nu văd reproșuri față de cei care au votat astfel încât orasul a ajuns intr-o stare deplorabilă și ca într-un regim de ocupație străină, încât am fost deposedați si de evenimentele tradiționale, de Ziua Marinei, de Ziua Mangaliei, de Sărbătorile de Crăciun. Ori pentru că au asuprit comerciantii cu taxe ilegale si somații de evacuare.
  Remarc înverșunarea acelorași împotriva mea, pe motive de mine si de ei știute, pentru că le încurc combinațiile. la hotărârile care nu sunt benefice orasului am fost cam singurul la votul „împotrivă”. Un singur vot nu răzbate votul celorlalți, dar tot eu sunt acuzat prin minciună că as fi votat cu primarul când în ședință se ruga să îi trecem patrimoniul. Nu i-a trecut. În schimb, cu forma actuală a hotărârii toate contractele de la ADPP vor deveni publice. Este normal ca cine are ceva de ascuns să mă atace. Iar aici scriu si citesc doar cei care au vreo legătură cu administrația, fie că își iau salariu, fie că au vreun contract comercial. Sau au de gând.
  Altcineva nu-si pierde timpul pe blogul acesta.

  Habar nu am dacă Alex Căutiș stie despre acest blog sau scrie in el. Mie îmi este util deoarece aflu unde îi doare pe câte unul.

  Îmi cere careva pe aici, disperat, să se convingă dacă eu am atacat la prefectură organigrama. Nu am atacat organigrama, care tine de primar, ci anumite articole de pe hotărârea cu organigrama. Rezultatul s-a citit in sedinta. La unele prefectul mi-a raspuns negativ, la altele nici nu mi-a raspuns, drept pentru care am atenționat că s-a depășit termenul de raspuns.
  Dar discutam despre ceva ce am facut eu, atât cât m-am priceput. Altcineva a facut ceva? Există un alt consilier care să fi declarat: „Asta am făcut!”? Sunt convins că sunt câțiva care au făcut ceva, dar nu pot declara public. Așa cum și eu nu pot declara public tot din câte am făcut, pentru că se obstrucționează o procedură.

  Dar repet: Nu este nefiresc că a ajuns să se discute despre mine? Și am votat „împotrivă” la ce in mod vădit nu este în beneficiul orașului. Pe cine am deranjat?
  Ce naiba?! E clar pentru ce atâta înverșunare împotriva mea, dar nimic despre cei vinovati pentru validarea intențiilor primarului, care nu sunt benefice.

  Și stați calmi, alegerile doar ce au fost anul acesta. Iar eu am destulă experiență de viață ca să știu la ce se expune un primar.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 18:41

 50. Cind scri la volan mai si gresesti …scz

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 18:42

 51. Ozzy cind iti dai demisia din PSD ? Se aude ca nimeni nu te mai vrea pe acolo . Mai grav pt tine este ca nici Stoe nu mai suporta sa te vada si sa auda de tine . Nu mai tinw nici santajul lui Cautis la Stoe ca sa te tina inca consilier . Spune o singura persoana care inca te sustune in PSD ? Se pare ca le este scirba de tine

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 18:50

 52. Pt 48

  Eu nu sun pentru prostii, ciobanule!
  Nu deranjez oamenii pentru nimicuri. Doar pentru proiecte. Unele privesc Mangalia, altele nu.
  Dacă ți-ai vedea de treburile tale ți-ar fi fost mai bine. Nu să te guduri de câte ori te lasă ăla micu să-i pupi mâna și îți promite o firimitură.

  Ia vezi, că „Tic-tac! Tic-tac!”

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2016 @ 18:51

 53. Ai dreptate Ozzy , tic-tac , sunt niște drajeuri micuțe intr- o cutie. Poți sa încerci, rolul lor este sa îți schimbe respirația urat mirositoare. Dar la cat și ce mănânci mai Ozzy…îți trebuie kg de tic tac!

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 19:15

 54. Se pare ca Ozzy este la sfirsitul mandatului de consilier ….oricum a rezistat destul de mult .

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 19:27

 55. Ce aberatie…..suni pt proiecte ?un şomer suna pt proiecte …..mare este gradina lui Dumnezeu. Cum sa te asculte sefi tai mai Ozzy daca tu nu ai nici serviciu ….Cum poți sa traiesti doar cu indemnizatia de consilier?

  Comentariu by Chibiţ — 23 decembrie 2016 @ 19:38

 56. Pentru number 54. In locul tau domnule Anonim candidam pe o functie in primarie ceva acolo. Ca prea le stii pe toate de cand ai fost dat afara. Incearca-ti iar norocul. Nu ai ce pierde.

  Comentariu by abc — 23 decembrie 2016 @ 19:47

 57. Eu nu sta in orasul vostru dar ma tot uit pe net ce mascarada aveti in oras. Cum se mananca consilierii cu primarul.

  Comentariu by abc — 23 decembrie 2016 @ 19:49

 58. Grobianismul postacilor lui Ali Baba creste ca si cotele apelor Dunarii primavara. Asta denota disperarea si frica.
  Cand postezi astfel de invective in loc de argumente in preajma Craciunului este clar ce fel de om esti. Dati-i bataie baieti, cat mai multe insulte, blocul asta e citit si de cetatenii orasului nu doar de voi.

  Comentariu by Marian Vasile — 23 decembrie 2016 @ 19:50

 59. Uauuuuuu Ozzy este nervos……a venit de la munca obosit cred ……tot la scris baliverne muncesti Ozzy ? Mai bine iți cauți de munca la DMHI mai baiete.

  Comentariu by Chibiţ — 23 decembrie 2016 @ 20:15

 60. Frica de ce,mai prostane aka Marian Vasile. Cat este Radu la putere ne doare în spate de voi. Mai Cautis când vrei sa înțelegi, ești….sărac la capacitate intelectuala. Radu este cel mai tare. A obținut tot ce a vrut , desigur și cu ajutorul prietenului oligofren mentalist. Mulțumind pentru ajutor. Trebuie sa recunosc : fără votul psd nu trecea organigrama și nici activul și pasivul din SPAS și adpp. Nu mai vorbesc de banii pentru avocați. Mulțumim! Rămânem datori sa va furam în continuare

  Comentariu by PNL -ist de frunte — 23 decembrie 2016 @ 20:18

 61. Comentariu by Abc — 23 decembrie 2016 @ 21:50

 62. Abc tu SIGUR stai in orașul asta si la fel de sigur esti un frustrat care îți faci l.ba după babe pe strada.

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2016 @ 22:37

 63. Mai oameni buni, lasati omul in pace, nu e el problema acum, ci taxele astea nesimtite si ilegale! Ce vor face agentii economici din oras, vor accept situatia asa si vor inchide ca sa faca loc firmelor de la constanta? In loc sa ne certam intre noi, mao bine ne unim sa mergem si sa il sxuipam pe radu!

  Comentariu by Crocodilu — 23 decembrie 2016 @ 23:05

 64. Mai oameni buni…voi va luați de Ozzy care de bine de rău mai le spune ceva …și -i uitați pe golanii de Tase, Maganu și slugile de Sorin Mihai ,Sorin Andrei, Stan Linica , profesoara tătăroaică …care ptr lăcomia lor Votează toate furăciunile primarului…Ciuraru face analize politice pe Facebook …și când e vorba de interesul orașului ..nu mai spune nimic….pai cum mai idioților votați mărirea taxelor la agenții economici ca sa-i faceți bani la buget primarului …ptr a plății sute de miliarde la avocați …VOI SUNTEȚI NEBUNI…chiar nu va interesează viitorul acestui oraș ?

  Comentariu by Sile — 24 decembrie 2016 @ 1:51

 65. Auzi la semianalfabetul de fotbalist ….înjură ca la USA cortului un coleg in Consiliul local ca nu-i Votează măgăriile negociate cu prietenul CIOBANEL( alt intelectual rasat) și hoțul de primar….și ceilalți aproba fără sa ia poziție …și mai spun ca sunt profesori , ingineri , avocați…ce umilința ….

  Comentariu by Sile — 24 decembrie 2016 @ 1:56

 66. „Terchea-berchea” ăsta de tătar, după își permite un incult să îl numească, a ajutat bătrânii și pe cei cu probleme. A plătit datoriile unor persoane fara ajutor, amenințate cu evacuarea. A adus 1 miliard lei vechi pentru un centru social care are grija de copiii nevoiași (Sf.Mina). A forțat sa se anuleze somatiile de plată pentru taxele aplicate ilegal. A cumpărat un brad pentru ca sa avem si noi un brad împodobit în oraș. L-a adus pentru copii pe Moș Crăciun de la City Mall.
  Voi ăștia, marii „politicieni” care înjurați în ședință oficială în fața camerelor, voi ce ați făcut pentru orașul acesta?

  Nici măcar pe copilul pe care il folosiți la împărțit pliante nu ați fost in stare sa-l ajutați. Îl folosiți de 6-7 ani, dar niciunul nu i-a rezolvat problemele cu socialul, pt că nu-i luau in seamă gradul de handicap. Tătarul ăsta pe care îl înjurați l-a ascultat de cum l-a întâlnit prima oară, l-a luat de mână și l-a dus la SPAS, l-a asistat să își rezolve problemele, să își poată lua medicamentele de care este dependent. Dacă nici pe cel pe care l-ați folosit nu l-ați ajutat, ce să mă mai aștept să ajutați pe alții pe care nu-i cunoașteți?

  Niște derbedei care îl înjură? Dacă nu era consilier vă curenta pe loc. Conform L 393 îi poate băga în pușcărie pentru ultraj. Dar nu-și pune mintea cu proștii. Este rușinos pentru că derbedeii trag în jos un partid. Dar in Mangalia orice este posibil: sa fie ales un primar care a adus o brigadă de tâlhari care se ocupă cu jaful organizat pe acte; iar opoziția a fost condusă de niște derbedei care se vând la primul semn că sunt lăsați să pupe mâna primarului.
  PSD nu sunteți voi, inculților! PSD Mangalia, sefii si membrii OSV, cât și cei care sunt electoratul PSD Mangalia, toți nu vă mai înghit. Ce procente ați căștigat la alegerile locale dacă ați pus mâna pe partid? Atât de apreciați sunteți!

  Tătarului acesta, pe care îl înjurați pentru că nu vă lasă să vindeți PSD, nu-i pasă dacă mai este sau nu mai este consilier. „Schimbarea a început!” – mai țineți minte?
  Nu ați reușit să vă schimbați. Unul dintre cei care au vândut PSD va răspunde. Să vă alegeți singuri cine.

  Comentariu by Sevil S. — 24 decembrie 2016 @ 6:19

 67. @sevil s
  Sunt de acord cu tot ce ai scris dar cu o singura exceptie: tatarul le face jocul, cel puțin lui RC. Nu știu încă dacă o face conștient sau ca….mentalist.
  Referitor la somatii de plata: aceste somații sunt ilegale. Câțiva din cei care le-au primit au făcut plângeri penale ( 16 la numar) . Acest fapt ia adus la disperare pe pitic și gașca lui. Dacă aceste somații sunt anulate prin hcl se produc 2 efecte :
  1. Plângerile penale rămân fără obiect;
  2. Oamenii lui RC scapa dar obligația de plata poate fi reiterata oricând sub o alta forma.
  Rămâne de văzut al cui joc îl face mentalistul……

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 6:37

 68. Asta este diferența: eu nu accept sa sufere cetățenii orasului ca să pun in dificultate un primar. Nici măcar nu este in dificultate, pentru ca a fost dat in judecată SPADPP, care este în subordinea CL.
  Deci voi vreți să sufere in continuare comerciantii somați ilegal? Pentru propria agendă, pentru jocuri politice? Visați aiurea, ADPP este in subordinea CL, in visele voastre cele mai bune nu poate răspunde decat Marius Ilie. Primarul nu a semnat nimic. Nu sacrific orasul nici pentru Ilie, nici pentru primar. Nici nu-l vând.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 7:05

 69. Primarul are îndeajuns dosare la DNA, mai grave.
  Nu o sa accept sa fie dați oamenii afară pe stradă, ca să aibă imagine proastă primarul.
  Iar faceți jocuri de-alea iorgusiste „Sa ținem orasul in frig, ca sa fie înjurat primarul!”.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 7:11

 70. Mai terchea-berchea mentalist! Te-ai vândut pe câțiva arginti, ai aflat ca ceilalți psd au primit mai mult și faci gălăgie. Chipurile pentru binele orașului. Oare cu cat te-au cumpărat comercianții aia? Doar nu ești asa de mentalist sa recunoști, era o întrebare retorica. O sa vorbesc cu șeful sa îți mai dea ceva sa îți umpli matele ca nu mai ghioraie asa prin ședințe. Nu de alta dar când te-a pus la punct șeful de partid am ras cu toții în ședința…vezi sa nu ii aplici vreo schema de karate șefului ca a fost fotbalist – știe sa dea la gioale.

  Comentariu by PNL -ist de frunte — 24 decembrie 2016 @ 7:25

 71. Dacă adpp este în subordinea consiliului cum a fost schimbat Cornaci de către primar? Cum a pus primarul pe cine a vrut el director la Adpp? ( Angelescu, Ilie Marius, Romulus Dumitrana). Consilierii ce păzesc? Glugi de coceni! Ozghiun , tu de fapt vrei sa ne spui ca în urma plângerilor penale făcute împotriva celor care au făcut acele somații veți intra și voi consilierii la apa? Aaaa, de asta disperarea sa anulați somațiile! Ați dormit pe voi cu adpp în subordine, aia au făcut somații și acum vine procuratura la voi! Sa vina! Sa scăpăm odată de lepre!

  Comentariu by Maria — 24 decembrie 2016 @ 7:32

 72. Pt 71

  Nicidecum. Ai inteles prost sau eronat. Primarul a numit directorul, conf. L 215 zice el. I-o demontez si pe asta. Dar el numeste, iar pe mine personal nu-mi pasă cum se numeste. Trebuie sa facă treabă. Nu face? Atunci vin si pun problema in consiliu sau fac public. Consiliul Local poate lua in seamă sau nu, este pe vot. Daca majoritatea decide sa mențină starea asta, ei sunt culpabili.

  Sunt consilier de 6 luni. Nu stiu cine este Cornaci, dar din dosare aflu ca s-a ocupat de măgării pentru Radu Cristian.
  In aceste 6 luni am constatat ca era de datoria consiliului local ca instituțiile sale sa funcționeze pentru oras. Nu au facut nimic in trecut. Si cand m-am hotărât sa le aduc la funcționalitate, primarul s-a speriat si încearcă de cand a fost „reales” sa desființeze ADPP.
  Aștialalți visează cai verzi pe pereți ca or sa puna mana pe ADPP prin o eventuala (delir!) reangajare a lui Cornaci. Nu mai visați, procesul s-a încheiat. A câștigat ce? Ca nu a cerut reangajare si salarii restante. Iar procesul nu se poate rejudeca inca o data. Nu asta era miza desființării ADPP, ci a fost împotriva mea.
  Oricum, după situatia de acum, toate contractele vor fi publice. Am acces la cele care vor mai fi in vigoare, cu siguranța am sa le fac publice conform L 52.

  Asa ca au dreptate sa aibă spume la gură si unii, si ceilalți. Toti care vor combinații. Uite ca mai întâi trebuie sa aducem lucrurile la zero daca vrem sa construim orasul nostru. Un an fără să se fure tot nu puteți trăi?
  Mi-a zis cineva „E mațul gol!” (al lui!). Nu știe prin ce a trecut in momentul ăla, că era să-și adune creierii de pe perete. Dintre toti, nici nu era cel în măsură să reproseze că are mațul gol.

  Nu știu ce va urma, dar sigur lucrurile se vor schimba. Orasul nu mai poate suporta atâta umilință.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 7:55

 73. Delirium tremens! Mentalistule ești dus rău mai băiatule! Auzi la el – din cauza lui desființează RC adpp. Fraierica, în mandatul trecut am încercat de 2 ori dacă îmi aduc bine aminte sa trecem organigrama, era tot asa prin toamna. Dar tu mai prietene ai sechele post tratament de la bolile pe care le-ai avut. Pune- l la curent pe Cautis cu istoria recenta ca bateti câmpii! Și încă ceva agramatule, ca am vrut sa îți spun și în ședința dar nu se auzea din cauza istericalelor tale: Boita este ( doamna) SECRETAR DE MUNICIPIU nu secretara! Mai citește ca oricum te- am facut cum am vrut noi . MERGEM ÎNAINTE!

  Comentariu by PNL -ist de frunte — 24 decembrie 2016 @ 8:06

 74. Vor fi publice! Punct.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 8:15

 75. Da fraiere, punct! Ia și citește poate înțelegi.
  http://editiadesud.ro/?p=18379
  Scrie ceva de organigrama, ca nu a trecut de votul consilierilor, este ceva din luna MAI 2015!!!.
  De asta îți spune cineva parafeenicule…

  Parafrenia reprezintă o boală psihică gravă cu debut tardiv şi evoluţie prelungită, caracterizată printr-un proces halucinator-delirant care invadeaza parţial personalitatea permiţând astfel bolnavului să trăiască atât în lumea producţiilor sale patologice dar să-şi continue şi activitatea obişnuită.
  Parafrenia – Aspecte generale
  Parafrenia mai este denumită şi delirul cronic sistematizat halucinatoriu, care la început a fost un termen prin care Freud desemna fie schizofrenia („parafrenie propriu-zisă”), fie grupul paranoia-schizofrenie.

  Pe măsura dezvoltării psihiatriei, s-a ajuns la concluzia că parafrenia desemnează acele psihoze delirante cronice care, ca şi paranoia, nu sunt însoţite de deteriorare intelectuală şi nu evoluează spre demenţă dar se asemănă cu schizofrenia prin construcţiile delirante bogate şi nesistematizate, bazate pe halucinaţii şi fabulaţii.

  Parafrenia debutează în jurul vârstei de 40 de ani, prin unele fenomene nevrotice obişnuite: oboseală psihică, cefalee, palpitaţii.
  Parafrenia – Faze
  Parafrenia cuprinde patru faze şi anume faza de incubaţie, de elaborare a delirului, de sistematizare şi stadiul final, care poate duce la demenţă.

  Cel afectat de parafrenie are, pe de o parte, diferite idei delirante sistematizate, dar şi un oarecare grad de degradare psihică, caracterizată printr-o gândire incoerentă, care păstrează totuşi un anumit grad de logică.
  Bolnavul încearcă să-şi explice aceste tulburări ajungând la concluzii false, dezvoltând diferite deliruri şi halucinaţii (mai ales auditive şi vizuale).

  Boala, deşi gravă, nu duce la demenţă precum schizofrenia şi are un caracter oarecum staţionar.
  Tulburările parafreniei se pot diminua odată cu vârsta.
  Parafrenia – Tratament
  Tratamentul parafreniei constă în sedative, hipnotice, dar şi ergoterapie (tratament prin muncă, cu ajutorul căreia bolnavul poate fi sustras ideilor sale )

  Comentariu by PNL -ist de frunte — 24 decembrie 2016 @ 8:26

 76. Este clar , mentalistul nu se poate vindeca ! Scrie ca boala se tratează prin muncă! Exact ocupația de care se ferește Ozzy cel mai mult…

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 8:28

 77. Ozzy tot ce spui si tot ce vrei sa faci nu intereseaza pe nimeni . Deja esti penibil. Spunea cineva ca daca nu ai o munca stabila si un venit decent ai ajuns sa te certi cu toata lumea . Tu nu te intrebi de ce esti in starea asta ?

  Comentariu by Chibiţ — 24 decembrie 2016 @ 8:30

 78. Atâta înverșunare dovedește că am succes în ce fac.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 8:31

 79. Se potrivesc descrierile….căți ani are Ozzy? Vreo 40….Auzi la el – se teme RC de el! Eu zic sa îl face pe tătar comoara nationala și sa ii dam și număr de inventar. Sa îl preia primăria odată cu activul și pasivul de la SPAS ca el este prieten cu Stamate!

  Comentariu by Maria — 24 decembrie 2016 @ 8:32

 80. Șefu a zis ca îți dă de munca dar ii este frica ca ești piroman …asa s-a auzit. Ca îți place sa te „arzi” …pasiv!

  Comentariu by PNL -ist de frunte — 24 decembrie 2016 @ 8:33

 81. Nu ai simțul ridicolului, asta e ! Auzi la el înverșunare! Se distrează unii cu tine, probabil puși de Radu, dar …tu ești din asta cum ii spune … martir! Îți place sa fi umilit. Sau masochist!

  Comentariu by 1 — 24 decembrie 2016 @ 8:36

 82. Ozzy in nebunia ta chiar crezi ca ai succes . Doamne fereste măi baiatule . De ce nu vorbesti cu Felix sa te angajeze la RAJA ? Ar fi bine pentru viitorul tau . Chiar poti sa traiesti cu bani din CL ? 400 RONI … Eu nu cred

  Comentariu by Chibiţ — 24 decembrie 2016 @ 8:37

 83. Alo Chibitule, ai înnebunit? Cum la Raja? Vrei sa spună Ozzy ca el a inventat apa? Dacă descoperă ca apa conține 66% hidrogen?

  Comentariu by PNL -ist de frunte — 24 decembrie 2016 @ 9:12

 84. Nus ce sa zic de otoman ăsta. Fără sa fiu bolnav de scenarita cred ca , cu voia sau fără voia lui omul e pus sa facă tărăboi ca abată atenția de la cestii mai importante.Sau poate e doar impresia mea

  Comentariu by 2 — 24 decembrie 2016 @ 11:05

 85. @2
  Este foarte posibil. Orice deținător de coloana vertebrala ar fi părăsit sala de ședință la jignirile aduse de cioflingarul de fotbalist….Ozzy a rămas și a tăcut. Oricum filmarea asta ne arata cum se conduce un partid. Prostul de Foleanu râdea ca un retard…asta este nivelul lor… inculți, prosti, idioți, agramati

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 11:39

 86. Se exagereaza mult despre faza cu Tanase si Ozzy .Cum poti sa rezisti cind unul ca Ozzy urla non stop doua ore fara sa zica nimic important pina la urma ? TAnase trebuia sa nu il bage in seama si gata . A gresit ca la pus la punct si nu trebuia sa il faca neica nimeni . Pacat ca acest Ozzy a ajuns de risul colegilor din CL si hulit de foarte multa lume . Oricum se pare ca locul lui nu este in CL .

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 12:02

 87. S-a dat semnalul inmultirii postacilor si atacurilor pe acest blog iar primarul da exemplu personal postand si el sub acoperire. Iar ca sa nu bata prea tare la ochi se face si ceva critica fara fond la adresa primarului, a celor 40 de furaciosi si celor 9 consilieri locali, cu viceprimarul 10, care-i si intrece.
  Cum tatarul raspunde la provocari, mariti cantitatea postarilor si atacurilor si va duceti cu invectivele mai jos de nivelul celor de la baraci. In felul acesta obtineti exact efectul opus iar lumea intelege cine si ce sunteti.
  @ Abc
  Ce-ai zice daca toti care citesc acesta blog si-ar dori sa-i faca sotiei sau mamei tale ce vrei tu s-ai faci doamnei din primarie ?
  @43
  Pe facebook nu sunt alde Ali Baba&co deghizati, pusi pe denigrari si insulte iar mangaliotii reali ii apreciaza activitatea.

  Sarbatori fericite tuturor cititorilor acestui blog!
  Anul viitor va limpezi apele si in mlastina politica si edilitara a Mangaliei.

  Comentariu by Marian Vasile — 24 decembrie 2016 @ 12:44

 88. Mai hahalera ce se cheamă Marian Vasile, marș de aici și fa ce vrei tu cu mama,cu sora și cu toate rudele tale . Ca se pare ca te roade subiectul. Sau ești ofticat pe alții care pot sa facă. Succes!

  Comentariu by PNL -ist de frunte — 24 decembrie 2016 @ 12:53

 89. Iar s-a trezit Marian Vasile/ mentalistul/Cautis! După ce l-a uit Tănase pe tătar în ședința se simte nevoia unei reveniri. Mortul de la groapa politica nu se întoarce!

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 13:07

 90. Erata
  Umilit în loc de uit

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 13:20

 91. Vasile Marian ar fi cazul sa citești ce a scris mentalistul legat de organigrama. Omul este dus rău de tot
  Organigrama este în discuție din 2015, Ozzy a votat pentru adoptarea ei și acum spune ca datorita lui RC vrea organigrama noua și desființarea adpp…e diliu saracul Ozzy !

  Comentariu by Maria — 24 decembrie 2016 @ 13:28

 92. Cautis care este dusmanul Psdului l-a implantat pe Ozzy in CL Mangalia numai pentru a destabiliza tot in PSS si in CL . Stim santajul si stim si conditiile numai ca acum nu mai tine . CEi doi nebuni se plimba de mina pe faleza la ora asta . Intrati in case ca e posibil sa muste conform legi .

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 13:33

 93. Probabil fac parte dintr-o minoritate sexuala…oare de asta Ozzy este divorțat? Asta e, treaba lor .

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 13:45

 94. @ Maria
  Parfumul tau pute a manipulare de doi lei. Trebuie ceva scoala pentru a face manipulare in mod eficient dar pentru scoala trebuie si ceva minte. Baiatul asta e in CL de 6 luni, orasul e praduit sistematic si metodic de vre-o 15 ani. Nu el e pericolul pentru voi ci exemplul pe care-l da celorlalti.
  Ai facut deja sarmalele, răciturile și cozonacii sau ți le aduc de la cantina de la social?
  Craciun fericit !

  Comentariu by Marian Vasile — 24 decembrie 2016 @ 15:41

 95. Trebuie neapărat să mai scriu ceva, să continue.
  Deci continuați….

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 16:22

 96. Hai sa mai facem un exercițiu de imaginație pe un scenariu .Johan o s o refuze pe kiz aia pe motiv de ori sau cum se cheamă aia.Bun……Cine se va I’m flama pe lângă niște idioți political corecți? Comunitatea musulmana pe motiv de cetățeni de rang 2.Cine are de câstigat și exploatat ăsta? Pai aia cu jihad ca sigur găsesc ei niște frustrați. Cine le da apa la moara?psd ul patriot condus de unu care zice ca în românia legile s nedrepte dacă I se aplica lui. Q e d.

  Comentariu by 2 — 24 decembrie 2016 @ 16:23

 97. @Marian Vasile
  Nu de la cantina ci de la căminul de bătrâni. Dar asta nu e treaba ta.
  Dar pentru ca ești mai prost îți mai explic o data :Radu Cristian și gașca fura de când se știu, de când erau la garda. De la ei nu te poți aștepta la altceva, nu poți avea pretenții. Retardaților tău în schimb , face pe curajul și nevinovăție dar ii votează lui RC furaciunile. Al tău mentalist este de 2 ori mai jegos ca RC. Mincinosul nu a declarat niciodată ca nu fura, dar pe mentalist l-am prins cu votul în gura.
  Deci mai Cautis/ Marian Vasile marș la loc ca ti- o iei în bot.
  Mai era xyz care a fost invitat pe interval și a tăcut mâlc.
  Te prinde soțul prin oraș…mănânci cu paiul după….

  Comentariu by Maria — 24 decembrie 2016 @ 16:24

 98. Ornis și imflama

  Comentariu by 2 — 24 decembrie 2016 @ 16:25

 99. @ Maria/Marin
  Bag de seama ca esti Marin asa cum banuiam de la inceput. Pe mine ma interesaza ce fura Ali Baba cu hotii lui din acest oras si vad ca si voi recunoasteti acest lucru. Ozghiun nu fura ci chiar ajuta practic unii din oamenii Mangaliei. Chestia cu violenta e argumentul celor redusi mintal. Daca ai sot si esti si tu barbat e clara treaba. Inchei definitiv dialogul dintre noi ca nu ma pot cobora chiar asa de jos. Iti doresc inca odata Craciun fericit !

  Comentariu by Marian Vasile — 24 decembrie 2016 @ 17:14

 100. Acum este clar Cautis = Marian Vasile
  Asa este Ozghiun chiar ii ajuta pe unii din Mangalia, aceștia se bumesc: Radu Cristian, Grivița, Ciutacu, Boita, Grimberg…etc. Exact pe ei ii ajuta. Degeaba dai câteva firimituri la niște sărmani dacă ai dai în același timp o avere lui RC! Marș de aici Marian Cautis Vasile!

  Comentariu by Marial — 24 decembrie 2016 @ 17:21

 101. Se numesc cred ca este corect nu se…bumesc

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 17:25

 102. Pt 100

  Esti mai execrabil pentru ca știi exact despre ce este vorba, iti acord prezumția că nu ești atât de prost. Nu am votat nimic in detrimentul Mangaliei. Subiectul cu ADPP si patrimoniul s-a vazut ca si-au luat teapa, am scos punctul 10 din organigrama si i-am schimbat hotărârea cu totul la patrimoniu in ultima sedinta, astfel ca toate contractele vor deveni publice. Cine are furăciuni, e supărat ca tine acum.
  Bugetul pentru serviciile juridice l-am votat dupa o analiză, dar nu am votat niciun contract pentru avocati. Primarul acum este obligat, dupa raportul Curții de Conturi sa vina in fata consiliului cu fiecare contract de servicii juridice cu avocati.
  Două lucruri pe care le-am lămurit. Cand am venit in CL am găsi o obișnuința de a se ascunde, din neputința consilierilor din mandatul trecut de a-l obliga cu legea in mână.

  La ultima ședință am fost cam singurul care am votat împotriva la subiectele importante, dezastruoase pentru oras sau ilegale, cum sunt taxele, trecerea patrimoniului, organigrama struțo-cămilei. Oi vrea tu sa fii un excroc si sa manipulezi prin minciună, dar asta decat scoate jegul din tine la suprafață. Să mă acuzi pe mine că am votat ce vrea Radu potrivnic orasului? Hai sictir! Cand știi foarte bine cine a votat si cine s-a vândut. Restul au fost hotărâri pe care cumva le-am adus pe ordinea de zi, care au fost votate pentru ca trebuiau votate pentru oras. Ceilalți au votat pentru mine , nu eu pentru primar. Din moment ce au fost hotărâri cerute de mine. Cerute gen obligând cu legea.

  Cu cat minți mai mult, cu atat creste încrederea in mine. Cei care citesc pe aici nu-s asa cum ii consideri, nu pot fi mințiți. Dar sunt dezgustați de cei care încearcă să mintă.

  Astfel că va rog să continuați, pe voi ăștia frustrați pentru că că actionez in sprijinul cetățenilor, nu pentru interesele celor care se bat ca sa mai fure ceva.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 20:47

 103. Si la aia cu patrimoniul ADPP si SPAS aveți de la minutul 3h:14min
  https://youtu.be/w6t4H0aaIRQ

  S-o fi supărat dl primar, dar nu-i problemă.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 21:14

 104. Sictirit sa ii spui copilului tău mai idiotule!
  1. Punctul 10 s-a modificat și a-ți votat din nou celelalte proiecte cu 16 voturi. Ești asa retard ca nu știi nici măcar ce ai votat….
  2. Ai votat cu mare ardoare rectificare bugetara pentru taxe judiciare și plăti avocați, dacă ești prost , măcar ciocu mic!
  3. Dacă ești asa tare în gura , ca în creier nu avem pretenții de la un ratat ca tine, lumineaza- ne pe noi ăștia prosti de ce a prezentat Boita un raport al Curții de conturi!De ce Boita? Ce spune de fapt ? Cine va fi tras la răspundere? Cine va plăti in solidar? De ce a prezentat doar acel raport și nu și pe cel de la Adpp? De când este secretarul de municipiu mandatat sa prezinte un asemenea raport? A cui activitate a fost verificata ? A secretarului ?
  8 milioane de lei ? Cine ii va plăti? Chiar nu este important ca tot ai spus ca îți pasa de oraș….te rog sa nu răspunzi. Păstrează pentru tine ce afli și acționează în consecință. Asa se va vedea cu adevărat cine ești.

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 21:21

 105. 1. Amendamentul nostru a schimbat toată hotărârea, adica nu se mai preda niciun patrimoniu, ci se face o comisie de verificare si inventariere la tot ce este in ADPP si SPAS, si daca se constata ca sunt in regulă pot fi transferate numai cu HCL. Asta inseamna sa am in documentație, in anexe, toate contractele si patrimoniul. Asta inseamna acces la tot.
  Dar de votat trecerea patrimoniului nu s-a votat, s-a scos. Dacă nu ai înțeles, mai urmărește o data sedinta.
  2. Da, am votat cu mare ardoare rectificarea bugetară. Pentru că in 31.12.2016 se încheie execuția. Noi nu am aprobat plăti la avocati. Cine o face ilegal răspunde Curții de Conturi. Nu te mai numesc limitat in gândire, ca tot nu pricepi de ce. Dar eu cred ca ții cu Radu, vrei tu sa se creadă ca s-au aprobat plăti la avocati.
  3. Am stabilit – asta zice si legea – ca rapoartele Curții de Conturi sa fie trimise consilierilor. Doamna secretar a ținut sa faca un rezumat, care pe mine nu ma interesează, prefer sa-l citesc singur. Sunt convins că va ajunge si la presă, pentru că exista 544/2001.

  Ar trebui sa-ți tragi 2 palme pentru aberațiile tale.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 21:48

 106. Mulțumesc! Ai spus totul despre capacitatea ta de înțelege administrație publica. Este de înțeles de ce Boita va face cariera în continuare la Mangalia….ii este ușor cu suficienți ca voi. Îmi pare foarte interesant sa vad cum își da cu presupusul cineva ca tine fără studii și experienta juridica pe subiecte destul de sensibile. ( eu nu am experienta și nici studii dar am cerut informații de la persoane care au)
  Boita va spus mura în gura pentru cei ce au capacitatea sa priceapă. Dar lasă că studiezi tu raportul ….când vei avea acces la el.
  În prostia mea, în baza unei legi, am crezut ca primarul trebuie sa dea citire unui raport ( complet , nu trunchiat) având în vedere ca acest raport privește și activitatea lui.
  Dar știi tu mai bine …

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 22:06

 107. Promit ca îți fac cadou și perechea de palme după 1 ianuarie când angajații adpp și social vor lucra deja în primărie.

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2016 @ 22:07

 108. Ce sa mai zici si tu?
  Până acum mă aberai ca am facut ceva, acum ai schimbat ca daca nu e, va fi.

  Dar venind vorba, nu-mi pasă unde lucrează personalul care trebuie sa facă treabă. Important este sa nu se mai facă măgării și cetățenii sa beneficieze de servicii funcționale. Nu o să fac sa sufere cetățenii ca sa apăr niște trântori care nici nu treceau pe la muncă la ADPP.
  Poate vom reorganiza ADPP conform statutului de organizare si functionare, ori poate vom obliga la transparență sub altă formă, vom vedea după ceea ce găsim in ADPP. Important este CETĂȚEANUL, nu primarul, nici consilierii si nici funcționarii.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 22:36

 109. Cautis / mentalistul sau cum te cheamă! Răspunde bre la ce te întreabă omul ! Care este treaba cu Boita și cu cele 8 milioane prejudiciu? Al cui prejudiciu este ? Ce s-a făcut pentru a fi recuperat ? Cine trebuie/ trebuia sa recupereze banii? Asta nu este în interesul orașului? Lasă vrăjeală! Din punctul meu de vedere cu riscul de a fi catalogat ca om al navetiștilor, consider ca atât timp cât nu sunt dați oameni afara trebuie reorganizata schema de personal. Deci asta cu organigrama este o firimituri pe lângă cele 8 milioane….

  Comentariu by Mircea — 24 decembrie 2016 @ 22:58

 110. Cele 8 milioane sunt o chestie din alt mandat.
  O să citesc raportul Curții de Conturi, să văd cu ochii mei, pentru că de la radio șanț stiu ca este vorba despre faptul ca cineva, pare ca dl Vlădescu, nu si-a facut treaba sa comunice lui Callatis Term ceva cu subvențiile la caldură.
  Eu in sedinta am cerut ca cine a greșit sa plătească. Si am amintit că s-au facut si in prezent ilegalitati similare de catre executiv. Cursul firesc este sa primim rapoartele pentru a discuta asupra lor si a lua hotărâri. La prejudicii CL se constituie parte civilă păgubita. Asta presupune sa stabilim si cine apara CL pe viitor.

  Vei vedea făcute publice rapoartele Curții de Conturi, presa mă întreba pe mine despre ele. Sunt singur că presa va solicita rapoartele si le vor primi conform 544/2001.

  Altădată când soliciți o informație sa o faci civilizat, pentru ca am hotărât sa nu mai răspund bădăranilor. Faptul ca intervin pentru a restabili adevarul, este o chestiune din respect fata de cel aflat in eroare sau pentru cine citește.
  Dar nesimțiților nu merită să le răspund.

  Comentariu by Mentalistul — 24 decembrie 2016 @ 23:27

 111. Ozzy te rog frumos ca macar azi in ziua sfinta de craciun sa nu mai auzim de tine . Lasa-ne in pace macar de craciun …….prezenta si comentariile tale credema ca sunt insuportabile . Craciun fericit alaturi de telefonul tau Ozzy .

  Comentariu by Anonim — 25 decembrie 2016 @ 8:34

 112. Din păcate pentru el, asta este singura lui viata/ activitate sociala.Sa se dea deștept pe bloguri adică în realitatea virtuala. Meandrele concretului sunt mult prea periculoase pentru el , sinergia faptelor îl sperie mai rău decât munca. Dacă cineva poate , sa facă o milostenie sa îl ajute cu o diploma de absolvire studii superioare.

  Crăciun fericit tuturor@

  Comentariu by Maria — 25 decembrie 2016 @ 8:47

 113. CRăciun fericit !

  Comentariu by lucian visa — 25 decembrie 2016 @ 10:48

 114. Ce treaba are ala cu … Craciunul Zi ceva de bayram. Cu nume musulman si porecla de satanist tu vorbesti de … Craciun .. ha ha ha

  Comentariu by Salam — 25 decembrie 2016 @ 12:39

 115. Dacă vrei sa faci ceva in orașul asta …nu mai construi pe minciuna . Pe mandatele lui Iorgus nu a stat nimeni in frig .Eu știu ca S-a stat in frig pe timpul lui Tusac ,când Iorgus a obținut 15 miliarde de la Guvernul Boc…și Filimon cu Minca și Sorin Andrei se certau și nu aproviziona cu , combustibil centralele chiar dacă erau bani. Și mai știu ca in iarna lui 2012 a fost frig in case când Radu Cristian a cumpărat combustibil prost de la colegul de Garda din Slobozia….și spuneau ca Iorgus le-a băgat nisip in combustibil….acum tu , nu știu din ce motive ..propagi aceleași minciuni….e ziua Crăciunului și nu vreau sa-ți răspund decât elegant ,dar dacă vei continua cu minciunile ,….reacția va fi pe măsura …nu-ți justifica neputința și inconsecventa pe spatele altora….pana atunci ..Sărbători fericite !

  Comentariu by Maria — 25 decembrie 2016 @ 13:04

 116. Mesajul de sus sper sa-l citească și …Ozzy…

  Comentariu by Maria — 25 decembrie 2016 @ 13:06

 117. O sa îl citească Cautis/ Marian Vasile și o sa îți răspundă…în același stil consacrat. Mentalistul este calea adevărul și….parafrenia!

  Comentariu by Anonim — 25 decembrie 2016 @ 14:27

 118. Ceea ce afirm eu se poate verifica pe filmarea ședințelor.
  Celor care nu le convine transparenta contractelor de orice tip, de la ADPP, de la SPAS, sau de achizitii a serviciilor juridice (raportul Curții de Conturi pe țara a solicitat guvernului sa dea o ordonanta in acest sens ), pot sa înjure oricât doresc ei. Eu nu am sa ma opresc din a aduce la consecința de a deveni publice.
  Sunt conștient că suferă mulți pentru asta, de la primar la consilieri sau acoliți de ai lor. Șansa de a nu deveni publice este sa le înceteze si să aplice pentru alte contracte legale.

  Comentariu by Mentalistul — 25 decembrie 2016 @ 15:26

 119. De ce aici Cautis? Nu îți ajunge contul de Facebook a lui Ozghiun? Și de ce mințiți? A votat Ozghiun pentru RC ? A votat ! Toți o apa și un pământ degeaba încerci sa demonstrezi altceva. Un VÂNDUT OZGHIUN asta al tău….

  Comentariu by Anonim — 25 decembrie 2016 @ 16:09

 120. Sufera mata si tactu cind vad ce prost au la usa . DAca te duceai la munca si nu stateai pe spinarea lor ar fi fost si ei mai fericiti . Ii doare undeva pe consilieri si pe primar de ce zici tu ….nu esti decit un tatar puturos si fara munca . Faci de ris comunitatea de tatari ….majoritatea tatarilor au afaceri frumoase sau locuri de munca f bune …TU ?

  Comentariu by Anonim — 25 decembrie 2016 @ 16:10

 121. Șofer la simpatrans sau metropolitan nu este rușinos! Îl putem ajuta dacă vrea.

  Comentariu by Anonim — 25 decembrie 2016 @ 17:40

 122. Cate analize se fac aici, si daca…si nu te vrea…si plm. Mare prosti sunteti. Oricat ati manca cacat aici, treaba in oras nu se schimba. Pentru cine dracu va agitati nu stiu. Analize peste analize in plm. Cui ii pasa ? In plm. De ex. No. 120. Le stii pe toate. Mergi prietene la sedinte, spune ce ai de zis, nu sta ca latul in spatele unui monitor facand pe eroul in plm. Tatarul e pus de Bucuresti sa faca show atat. Asta sa tineti minte.

  Comentariu by Dan — 26 decembrie 2016 @ 8:46

 123. Aaaa si tatarul e pus sa manipuleze orasul, fb, plm dastea, face pe victima, lumea pune botul, multi cred, manipularea maselor de oameni. TATARUL E PUS DE BUCURESTI SA FACA VALURI LA MANGALIA. Tineti minte asta.

  Comentariu by Dan — 26 decembrie 2016 @ 8:48

 124. Comentariu by Dan — 26 decembrie 2016 @ 8:54

 125. Dan, ai grija ca te ia mentalistul/Cautis/ Marian Vasile un colimator si nu mai scapi. Sau te prinde xyz pe interval si te bate …
  Nu mai spune lucruri, chiar daca sunt adevarate. Tu nu intelegi misterele mentalismului …noi suntem datori sa fim sclavii consilierilor. 😉

  Comentariu by Anonim — 26 decembrie 2016 @ 9:58

 126. Comentariu by Dan — 26 decembrie 2016 @ 12:16

 127. E o vorba…Cainii latra URSUL trece !
  Sa ai spor Ozghiun

  Comentariu by Doru — 26 decembrie 2016 @ 13:17

 128. Da Doru Marinescu ai dreptate dar ursul tau este cam jegarit si mort de foame . mai bine se duce la munca . VAlabil si pt tine .

  Comentariu by Anonim — 26 decembrie 2016 @ 15:39

 129. Atunci când manglitorii disperă, înseamnă că fac treaba care mi-am propus-o. Contractele cu avocații, trecute si viitoare, vor fi publice. Contractele cu ADPP vor fi publice. Rapoartele Curții de Conturi (ascunse din 2013) vor fi publice. Execuțiile bugetare, in detaliu cu ce firme si cum s-au cheltuit banii, vor fi publice.

  Înființare cluster turistic- adoptat HCL.
  Proiecte investitii utilitati – adoptat HCL.
  Anularea taxelor aplicate ilegal comercianților – adoptat HCL. Cine le-a aplicat de capul lui va răspunde.
  Patrimoniul ADPP: inca la ADPP, contracte verificate de o comisie – adoptat HCL.
  Sălile de sport: rămân la școli. Pentru 2017 efectiv se creeaza o agenda cu accesul cluburilor sportive pentru copii.
  Preluare iluminat public de la ENEL – acord de principiu obținut. Dar primarul si viceprimarul sunt habarnisti sau pur si simplu nu vor, pentru că nu stiu sa continue. Acum, împreuna cu Iulian Iancu, lucrăm pentru a rezolva situatia iluminatului public in Mangalia: soluții tehnice, soluții legislative si soluții de finanțare. Nu s-a apucat sa vorbească la tv aiurea despre asta.
  Urmează 2017, un an in care ar trebui oprită devalizarea bugetului local, dacă vrem să se schimbe ceva in bine in orasul nostru.

  Lupta cu RC este la alt nivel si se rezolvă. In consiliul local este mai anevoios, pentru că unii să se vândă mă așteptam, dar să se facă singuri culpabili cu ilegalitati adoptate nu mă așteptam. Am crezut ca amenințarea de a li se imputa 6,4 milioane lei unui consiliu din trecut o să-i liniștească pe cei actuali din a vota ilegalitati. M-am opus măririi taxelor.
  Eu am fost împotriva legii taxelor si impozitelor (subiectul postarii) configurată de executiv cu ilegalitati.
  Eu am fost împotrivă ca primăria sa preia contractele si patrimoniul ADPP, încât primarul dupa ce s-a rugat efectiv, a părăsit sedinta de nervi. M-am opus organigramei centrului cultural, cu achizitori si juristi, prin care se arată clar intențiile. M-am opus organigramei primariei, pentru ca nu este oportun ca patrimoniul SPAS sa fie gestionat de catre un serviciu fara personalitate juridica si care nu poate executa TVA.
  M-am opus alocării de 2,3 mil la Aleea Teilor dupa 3 zile de la inaugurare (au alocat pt ca la cateva zile s-a dădea sentința cu OPAL, proces in care primăria nu a avut apărare, s-au pierdut intenționat 1,5 mil lei). M-am opus alocării a 20 mil lei pentru proiectul Callatis – Istorie la malul Marii Negre, am considerat ca șantierul poate fi înghețat pana la primăvară si cu banii sa rezolvam din problemele stringente ale orasului.

  Deci ce aveți să-mi reproșați? Alții le-au votat.
  Unii mint cu nesimțire ca am votat cu primarul, cand de fapt am fost cel care m-am opus. De fapt acesta este necazul celor care denigrează pe aici. Se deduc interesele lor.
  La ce ar fi trebuit sa ma opun? La superficii? La cumpărarea a 11 m de sub balconul omului? La cererea de finanțare pentru proiectul Saturn? E doar cerere de finanțare.
  La ce să mă opun, la proiectele pentru care m-am străduit pe ordinea de zi? Sa ma opun la revocarea punctului 10 pe care l-am atacat la prefect?

  Cu toate ca am fost cel care m-am opus, nemernicii care cred ca pot manipula ma acuza ca as fi votat. Alți bătuți in cap imi acuză viața privată, ori că nu pricep ei din ce traiesc eu. Nici nu o să aflați, de curiozitate pentru ce mai inventați. Nu o sa aflați de unde am adus bani pentru cazurile de oameni loviți de soartă si cu ordin de evacuare. In „sărăcia” mea am adus brad orasului, am adus pe Moș Crăciun de la City Mall, s-au tras artificii de Crăciun care nu costă puțin. Am facut ce trebuia sa facă primăria, am făcut pentru oras cu câțiva prieteni. Ia sa vedem, cât de execrabili in imaginație o sa fiți cu asta.
  E clar ca ce fac eu deranjează pe unii care in mod anonim mă atacă, pentru ca in mod public, asumat cu identitate, nu o face nimeni. De ce nu o faceți si in mod public?
  Luați de scrieți pe Facebook sau in presă aceleași minciuni, cu identitate asumată! Nu o faceți pentru că înțelege oricine care vă este interesul personal.
  Nu aveți nicio treabă cu binele orașului. Faceți spume ca nu mai puteți fura sau negocia pentru propriul buzunar. Pentru ca se apuca nebunul de Ozzy sa dezvăluie tot.
  Dovedește ca sunt pe drumul bun.

  Comentariu by Mentalistul — 26 decembrie 2016 @ 16:24

 130. Daca erai crestin cred ca in cazul tau o exorcizare ar fi avut efect. La musulmani nu stiu cum l-ar putea scoate pe Baal din tine. Poate cu un job !?!
  Referitor la cine esti si modul in care incerci sa te faci cunoscut ….cei care nu te cunosc si-au dat seama cine esti: un diletant, mediocru in gandire si actiune , demagog, lenes, mincinos, unul caruia ii scrie Cautis comentariile pe blog si facebook. ( asta cu comentariile este evidenta – nu poti sa scrii cat de cat logic si sa te exprimi fara sens si logica in sedintele de consiliu )
  Cam atat despre tine ca individ , desi cred ca un control psihiatric nu ti-ar strica.
  Referitor la toate povestile pe care te lauzi ca le vei face , ar fi bine sa il pui pe cel care iti scrie comentariile sa mai citeasca un pic administratie publica. De ce ? Simplu!
  Tu esti un consilier local . Poti sa propui si poti sa votezi proiecte. Cam atat.
  Parte executiva apartine primaruluo si echipei lui. Preluarea iluminatului, a adpp si a spas sunt actiuni ce el le executa …cand vrea muschiul lui , conditionat doar de votul vostru. Vot pe care i l-ati dat . Dovada ca ati votat organigrama este evidenta : a trecut la etapa a 2-a preluare pasiv si activ. Deci prima parte a proiectului este realizata.
  Tu spui ca tu si nu stiu care deputat veti ptelua iluminatul public de la Enel . Nu stiu ce implica exact aceasta preluare dar am o intrebare : CUM IL PRELUATI VOI DOI? PE PERSOANA FIZICA? Aceste actiuni de preluare nu trebuie asumate de primar prin semnatura/ contract etc. Cine semneaza ? Ozghiun parafrenicul ? Nu cred; doar primarul! Asa ca nu mai aburii lumea cu povestiile tale despre preluari dezvoltari etc. Primarul a avut bani pentru asfaltari votati de consilieri inca din primavara. Cand s-a apucat de asfaltat? Cand a vrut muschiul lui. Ce au facut consilierii? Nimic! S-au aparat spunand ca ” noi am votat, noi i-am dat bani de asfaltari , el trebuie sa execute”…..
  Referitor la taxe – daca in calitate de functionar public comit fapte ce constituie un abuz in serviciu si un contribuabil formuleaza plangere penala – de ce nu lasati procuratura sa isi faca treaba? Daca impunerile de plata au fost ilegale nu trebuie anulate prin votul consiliului pe motiv ca protejati contribuabilul. Aceste acte nelegale isi suspenda efectele pana ce parchetul termina ancheta ( sau instanta decide ce face cu ele) Dar daca le-ati anulat, fapta nu mai exista, plangerea nu isi mai are obiect! Pe cine ati protejat voi de fapt? Pe cei care au emis/ semnat acele acte! Pe oamenii lui RC .
  Transparenta in administratia publica este reglementata prin lege. Dar .. de la lege la concret distanta este mare. In primavara umblau 2 consilieri ( vezi filmele ne net) pe la usa luk RC si ii cereau sa faca publice niste co tracte cu avocatii ( aceleasi contracte pentru care ai votat acum 1 milion ). RC nu a vrut sa le dea…si de asta nu a mai plouat in Mangalia! Asa ca probabil la fel va proceda si cu tine . Iar publicarea unor acte ale primariei fara acordul acesteia ontra sub incidenta altor legi . .
  Pe scurt – treci la munca , i- ati un job , intretine-te singur!
  Peste 1 an mai vorbim mai hahalera sa vedem cate ai facut ….daca o sa mai fi consilier peste 1 an

  Comentariu by Anonim — 26 decembrie 2016 @ 17:16

 131. Domnule Menabit, tot ce spuneți dumneavoastră mai sus, face parte dintr-o normalitate. Dumneavoastră sunteți doar un om normal, și atât. Că ați nimerit să fiți coleg cu alții care da, au interese de tot felul, asta este problema dumneavoastră, atunci când ați ales să intrați în politică, și trebuie să v-o asumați. Din ce observ eu la dumneavoastră, vă place transparența, cinstea și corectitudinea. Păi, domnule, astea-s calități pentru care cineva, astăzi, poate fi catalogat drept ”nebun”. Dacă v-ați asumat rolul ”nebunului”, mergeți până la capăt, și nu ezitați să rostiți adevărul. El este singurul care vă va apăra peste o sumă de ani, degrevat de funcții publice, de scuipații mangalienilor. O seară frumoasă și, sărbători fericite! 🙂

  Comentariu by Cetateanul neturmentat — 26 decembrie 2016 @ 17:22

 132. Pt 130
  Il faci pe om albie de porci, de parca Ozghiun ar fi inamicul public numarul unu, si-n final iti arati calitatile intelectuale cu acel ‘i-ati’. Agramatule, mai bine taceai!

  Comentariu by Anonim — 26 decembrie 2016 @ 17:36

 133. Mai Ozzy nici de craciun nu ne lasi si pe noi sa ne tihneasca ? Chiar nu iti dai seama ca esti un distrus si un puturos ? Chiar sunt curios cind o sa fi dat afara din PSD si apoi din CL . Oricum Felix s-a saturat de tine si de Cautis si o sa te dea afara din PSD ….

  Comentariu by Anonim — 26 decembrie 2016 @ 18:15

 134. Pt 130

  Am aparat cetateanul, iorgusistule!
  Doar Iorgus sabota orasul din motive politice. Asa s-a întâmplat si in 2011-2012, si mandatul trecut. A suferit orasul, iar voi tot un rahat ați fâcut. Neputința voastră (politicii voastre) nu o mai proiectați pe oricine, pentru nu toti sunt la fel de nemernici si limitați. Politica se face pentru oameni, nu împotriva cuiva.
  Am sa apăr interesele cetateanului si împotriva clicii de tâlhari aduși de RC, si împotriva sabotarii unor limitați. Ca am succes, sau ca nu am succes, oricum e ceva in plus pentru oras decat politica asta a nepăsării fata de cetățean.

  Dacă esti in negație si nu vrei sa recunoști evidentul, e problema ta cognitivă. Ai sa negi ca nu se dau rapoartele Curții de Conturi catre consilieri? S-a si citit public, cam ce au vrut ei, dar a fost o obligație sa prezinte public. Ca este corect sau nu, vad pe documente. Cine i-a obligat? Ia ghici.

  In calitate de consilier pot propune si completarea ordinii de zi. La unele subiecte prefer sa se completeze, initiate de catre primar, si daca nu ai inteles de ce, tot limitat te dovedești. In calitate de consilier pot face ce spui, dar pot si ce spun eu. Pentru ca am avut dibăcia sa aduc lucrurile la consecință.

  Despre proiectul cu iluminatul public: nu-l preiau eu, legea zice ca il preia autoritatea publica locală. Proiectul il propun Consiliului Local, administratiei si cetățenilor Mangaliei: studiu de fezabilitate (poate oricine care se pricepe, numeri stâlpii, identifici punctele de aprindere, preiei din studiile precedente despre energia activa si energia reactiva, etc. Eu nu ma pricep.), soluții legale, soluții tehnice, soluții de finanțare. Va fi o propunere pentru ce ar trebui sa faca orasul. Bineînțeles ca primarul poate sa vrea, sau poate sa nu vrea. Daca nu vrea pentru ca asa vor mușchii lui, la mediatizarea pe care o va avea proiectul va trebui sa răspundă cetățenilor. Si il si trimitem sa întrebe ce mai fac mușchii lui Constantinescu, ca si mușchii respectivului nu au vrut energie electrica la o instituție.
  Se vede ca nu gândești despre serviciile publice decat ca afaceri personale pe care trebuie sa puna mana cineva. La alegerile locale, unde eu am candidat pentru consiliul local, am militat pentru execuția serviciilor publice in regie proprie.
  Plângi ca nu mai este chemat RC in judecata pentru somatiile alea. Pai este chemat ca reprezentant, orice despăgubire se plateste bugetul local. Si nu pătește nimic pentru ca au fost făcute de ADPP, deci nicio fâsâială. Esti tu avocat si vrei sa câștigi din despăgubiri? Cauta-ți alți clienți. Cetățenii Mangaliei nu trebuie târâți prin instanțe sa ai tu de lucru. Si putini au bani sa dea in judecata. Ramân cu problemele nerezolvate.
  Ce-ai vrea, sa moara oamenii de supărare pt ca ai tu vreun interes?
  Calea asta împotriva lui RC este una imbecila, in care nu suferă decat cetateanul. Stai liniștit, sunt destule dosare la DNA împotriva lui RC. Si chiar daca s-au anulat taxele ilegale, dosarele pot continua. Nu este ca la „desistarea făptuitorului”. Daca ce s-a furat a fost recuperat inseamna ca se da drumul hotului?
  Nu e vina mea ca sunteți limitați in gândire. Dar eu cred ca aveți interese personale si nu va pasa deloc de cetățeni.

  Comentariu by Mentalistul — 26 decembrie 2016 @ 18:32

 135. Pt 135

  Presedintele org jud PSD poate sa ia orice decizie consideră că este mai bine pentru Mangalia. Bineînțeles ca poate retrage sprijinul politic oricărui consilier PSD, dacă acesta se ocupă de prostii si nu este responsabil pentru oras.
  Faptul ca sunt in politica sau nu mai sunt, ori faptul ca mai sunt in consiliul local sau nu mai sunt, nu ma vor împiedica sa continui ce fac. Consilier sunt obligat la bune maniere, daca sunt in afara consiliului curtoazia si legea nu ma vor mai opri să-i numesc hoți în față, chiar dacă nu au primit vreo sentință.
  Că sunt in CL sau nu sunt, nu-i vreo constrângere pentru mine. Voi continua sa fac ce am facut si pana acum.

  Comentariu by Mentalistul — 26 decembrie 2016 @ 18:50

 136. Mentalistule esti retard rau de tot. Prostia are un nou etalon prin tine. Ce bani iti trebuie frate daca faci o plangere penala impotriva unei aberatii a adpp? Nici un ban ! Nu iti trebuie avocat minte in colturi ce esti ! Dezinformezi ca ultimul vierme al lui RC . Nu suferea nimeni daca nu anulati impunerile – doar Radu si gasca lui de hoti care trebuiau sa meraga la parchet. Ca si la milionil de la juridic ai votat ca un idiot si acum incerci sa dregi busuiocul. Posibil sa ai dreptate- la cat esti de idiot nici nu intelegi logica juridica a problemei.
  Vad ca te contrazici singur : ori preiei iluminatul ori nu il preiei !
  Nu sunt iorgusist dar daca asta nu iti place asta e

  Comentariu by Anonim — 26 decembrie 2016 @ 19:39

 137. Ozzy astazi a citit si dl Stroe ce ai scris pe blog iar ultimul conentariu al tau a fost ca o piatra aruncata in el . Ne faci de ris prietene . Soarta ta este clara acum . O seara buna .

  Comentariu by Psd — 26 decembrie 2016 @ 21:02

 138. Asta cu „prietene” imi pare cunoscuta….cred ca domnului Felix ! )))

  Comentariu by Doru — 26 decembrie 2016 @ 22:56

 139. Ozzy dar tu ai probleme mari. la cap ….ai facut un control anul asta ..poate nu iti dai seama …dar boala s-a agravat…pericolul mare e ca tu nu esti numai mincinos dar si ticalos….ai votat lui Radu 47 miliarde ptr avocati si ne spui ca ..nu ai vurut sa blochezi orasul….ai votat contracte la persoane fizice doar preferential…doar cei care ti-au dat buna ziua( si la ultima sedinta …la unii ai votat da …la unii nu …fara nici o justificare…doar ca asa au vurut muschii tai)… si acum ne spui ca sprijini dezvoltarea orasului si nu vrei sa o blochezi ca altii…apropo mincinosule ce proiecte benefice ptr oras au fost blocate de iorgusisti…pe timpul lui Iorgus ne mandream cu orasul nostru …iar acum cu voi si Navetistii tai..am ajuns ca o comuna…dati doar circ oamenilor si nimic concret …abia astept sa te intanlesc sa te scuip in ochi fara nici o jena…daca esti bolnav , dute si te trateaza …doar nu o sa te lasam sa prostesti un oras intreg….

  Comentariu by Maria — 26 decembrie 2016 @ 23:57

 140. DU-TE Maria si te trateaza fiindca faci umbra pamantului. Ia-l pe Iorgus cu tine ca are nevoie de tratament. Obregia va asteapta. Mentorul tau a distrus orasul in ultimii 10 ani invrajbind oamenii, ca-n primii 10 ani de mandat a avut treaba ca sa lase orasul fara avere, sa instraineze tot. Ticalosul!

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 0:18

 141. Pt 139
  Nu am votat nicio plată pentru avocati, pentru ca nu despre asta a fost HCL. Am votat un buget pentru servicii juridice, care inseamna altceva. Este în responsabilitatea primarului ce face cu acest buget in luna de execuție care i-a mai rămas. Mai ales după raportul Curții de Conturi. Dacă face o ilegalitate, ne luăm la revedere de la el. Chiar trebuie sa desenez?
  Din comerciantii somați ilegal cu taxe si evacuare, fiecare cu care am vorbit si-a angajat avocat si sunt in judecata cu ADPP. Nu cu primarul, ci cu ADPP. ADPP este reprezentat de un avocat care este un cunoscut. Primarul nu are nicio răspundere in chestiunea aceasta, deci înverșunarea ta nu are legătura cu RC, ci ai un alt interes la mijloc. La care vrei sa ajungi purtând cetățenii prin judecați.
  Pot sa te înjur si eu, pentru ca nu am fost crescut pe balcon, dar sunt mai capabil de atât. Chiar daca nu suntem de acord asupra necesatitatii administrative pentru un vot, a fost doar un vot. Cu el sau fara el, tot aia era. Eu măcar aveam motive sa votez astfel, de asta vara m-am tot luptat sa se înceteze cu somatiile (lucru realizat de mine!) si sa se anuleze. A votat si ALDE, au votat si altii. Adica ma lupt pentru ceva, obtin ce vreau, si apoi sa votez împotrivă?
  Aaa, nu convine unor avocati? Nu-mi pasă. Cetățenii nu trebuie sa sufere ca sa aibă ei de lucru.
  Cine reprezintă ADPP in aceste judecați? Ce avocați reprezintă comerciantii din Mangalia? Si cu astea s-a raspuns pentru ce atâta înverșunare si injurii la adresa mea din partea unora.
  O întrebare simpla: Pătește RC ceva daca dați ADPP in judecată? Nimic.
  Chiar daca s-au anulat notificările de plată de catre CL, plângerile asupra lui Marius Ilie pentru abuz in serviciu își păstrează încadrarea. Aaa, vreți si despăgubiri? De unde, din bugetul local? Nu pot cere decat cei care au plătit conform somațiilor.
  Cum am afirmat, pentru mine mai important este CETATEANUL. Dacă îl atacați, îl apăr. Cu votul acela pe care îl acuzați. E doar 1 din 19. Nu are nicio valoare un vot singur. Doar cu toate astea pe mine mă atacați pentru interesele voastre. Sunt nebun si neimportant, spuneti. Dar alt subiect nu aveți decat denigrarea mea pe aici (vax albina!), este vizibil in cosmos ca nu sunt chiar atat de neimportant cum încercați voi sa transmiteți. Zice cineva ca nu ma da afara PSD… O fi adevarat? Sau mint ei? Clar PNL si UNPR nu sunt pe aceeasi pagina cu mine, pt ca ma lupt cu votul lor. ALDE este cel mai activ pe aici in a mă înjura.
  De primar si viceprimar nici nu mai amintesc, m-ar vedea mort mai bine. Seful Politiei Locale se străduie încontinuu sa ma provoace, poate-poate ma scoate din sărite sa-l altoiesc. A venit chiar si in sediul PSD sa ma provoace, că poate îmi pierd cumpătul si il curentez. Alt consilier ma înjura in plină sedinta de CL. Nici nu-si da seama ce inseamna juridic asta, a fost filmat de catre presa, nu imi trebuie alte dovezi pentru ultraj. Una este sa se înjure 2 pe strada, alta este ultrajul si amenințarea ca forma de constrângere asupra votului unui consilier. Nici nu am nevoie sa se pronunțe instanta, cat timp are dosar nu mai este consilier.
  Deci cam singur pe acolo… care nu accept ca cetățenii sa mai fie asupriți si batjocoriți, care nu accept vânzarea Mangaliei. Ori poate sunt nebun pentru asta, cum zic unii pe aici, dar nu-si permit public pentru că … Ia sa vedem, de ce nu spune nimeni asta in mod public? Dacă are coloană vertebrală, poate sa susțină public si nu pătește nimic.

  Sunt doar 1 din 19, si totuși eu sunt in calea fericirii lor. Hmm…

  Comentariu by Mentalistul — 27 decembrie 2016 @ 8:15

 142. Pt 137

  Nu eu am cerut sa fiu candidat pe listele PSD, ci mi s-a propus. Eu nici nu am vrut sa intru in politică. In final am acceptat pentru ca ne-am inteles ca doi gentlemeni ca politica se face pentru oameni. Și asta fac.
  Nu iei tu decizii in numele celor care mi-au propus. Renunță la ideea asta, pierzi cu ea. În plus, cu ea îmi întărești însemnătatea. Că nu o afirmă vreun destoinic.

  Comentariu by Mentalistul — 27 decembrie 2016 @ 8:34

 143. Mai mentalistule esti idiot ! Care este treaba cu avocatii la adpp?
  Sa ne lamurim : daca eu iti fac o plangere penala tie, functionar public, ( pentru ca esti parafrenic) ce treaba are serviciul unde lucrezi? Daca prin plangerea penala eu atac un document emis de tine e se intampla cu acel document/ act? Cumva vine un procuror si spune stop joc? Unde scrie ca iti trebuie avocat pentru a formula o plangere penala? Unde scrie ca serviciul public trebuie sa ii angajeze avocat unui functionar public ce a calcat pe bec?
  Deci care este treaba cu avocatii?
  De fapt niste idioti din primatie/ adpp s-au pus cu japca pe oameni. O parte din cei jecmaniti s-au adresat organelor competente si au semnalat abuzul. Idiotii care au comis abuzul au aflat si ei ca vor avea probleme cu legea si au dar fuga la RC si la Boita sa ii scape. De aici este simplu: cumva RC va convins sa votati anularea somatiilor si unii au pus botul la asta. Ba mai mult vindeti gogosi ca ar fi in favoarea cetateniilor. De fapt nu ati facut decat 2 lucruri:
  1. ati lasat fara obiect plangerile penale;
  2. I-ati facut scapati pe oamenii lui RC.

  Ce faci tu se cheama manipulare ordinara jegule de om ce esti? Ar fi trebuit sa inceti ceva din boala pe care ai avut-o. Si tine minte , nu ai scapat: o data la 6 luni iti trece glontul pe langa ….gat!

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 8:59

 144. Plangerile penale sunt formulate impotriva unor persoane fizice. Tu, Ozghiun insinuezi ca aceste persoane angajate la adpp vor fi aparate de catre un avocat angajat de adpp?
  Ar fi ” bine ” sa fie asa! Asta ar fi o alta infractiune.

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 9:03

 145. Ozzy, daca lucrurile au stat cum scrie anonimul de mai sus este grav. Omul iti explica mura in gura.
  Mai grav este faprul ca in comparatie cu ceilalti consilieri , care tac chitic si voteaza ce vrea piticul, TU votezi tampenii dupa care faci mare taraboi ca ori nu ai votat ori ca tampeniile lui RC sunt bune pentru oras….
  Mi-a placut argumentul tau ” si ALDE a votat” . Ha ! Faci misto de noi?

  Mergi si te trateaza …prin munca !

  Comentariu by 1 — 27 decembrie 2016 @ 9:17

 146. Ozghiun, ia spune ce acord de principiu pentru iluminatul public ai obtinut tu de la Enel! In numele cui ? Ai avut mandat din partea consiliului local?
  Esti cu capul mai baiatule! Mincinosule!

  Comentariu by Angelescu — 27 decembrie 2016 @ 9:29

 147. Pt 145

  Ma refer la votul pt anularea somațiilor.

  Pt 143

  Obiectul plângerilor penale exista in continuare. Nu exista o desistare a făptuitorului. Desistare este cand înaintea săvârșirii faptei se răzgândește. Curtea de Conturi a hotărât ca trebuie anulate ilegalitățile. Repet, nu o sa las cetățenii sa sufere sa aveți voi de lucru.
  O plângere penală continuă si dacă prejudiciul a fost recuperat. Marius Ilie crede ca este protejat de faptul ca Simona Ciocănel a trimis un punct de vedere. Dar nu au fost decizii de impunere din parte DGMFC, astfel ca este tot abuz in serviciu. Iar Simona Ciocănel va răspunde pentru acea adresa. Când? Depinde de cum se mișcă dosarul.
  Dosar pentru abuz in serviciu, nu un dosar pentru prejudicii si despăgubiri cum vreți voi. E vorba, totuși, despre bugetul local.

  Si glonțul ăla … s-a lovit de ceva tare si a ricoșat. Mă mai gândesc in cine sa ricoșeze. Poate in tine, ca prea o zici cu foc …

  Comentariu by Mentalistul — 27 decembrie 2016 @ 9:46

 148. Pt 146

  Dar eu as reproșa lui Angelescu. Ce adresa de viceprimar incompetent catre ENEL este asta: „Va rugam sa ne comunicați calea juridica prin care sa preluam iluminatul public al municipiul Mangalia”? Pai asa nu o sa-l preia niciodată. A mai încercat o data RC in 2013, la fel de prost.
  Noroc ca nu au raspuns ăia si s-a repus in termen legea 230/2006 prin acordul tacit.

  Comentariu by Mentalistul — 27 decembrie 2016 @ 9:55

 149. Esti mincinos mai Ozzy. Fapta nu mai exista. A fost anulata prin hotarare de consiliu. Minti la fel cum ai mintit cand ai afirmat ca ai depus contestatie la organigrama la prefectura.

  Comentariu by 1 — 27 decembrie 2016 @ 10:10

 150. Domnule Consilier Menabit Ozghiun
  Am rugamintea sa nu mai aruncati informatii false in spatiul public. Demersurile privind preluarea iluminatului public au fost demarate in 2013 de catre Cornaci Catalin din dispozitia primarului. Pentru ca acest director al Adpp nu a finalizat acest proces si pentru alte nereguli a fost suspendat din functie.
  In legatura cu afirmatiile calomnioase ale dumneavoastră cu privire la incompetenta primarului sau viceprimarului va pot comunica urmatoarele :
  1. Viceprimarul este in functie si are competente ce ii permit sa ia decizi privind iluminatul public de doar 6 luni. In acest interval a demarat ( prin fapte nu prin vorbe ca dumneavoastra) procesul de preluare a iluminatului public . Acest proces nu este asa simplu cum incercati dumneavoastra sa il prezentati; implica infiintarea unui serviciu public, autorizarea acestuia la organismele abilitate, angajarea personalului competent etc.
  2. Principala problema in preluarea acestui iluminat public este reprezentata de faptul ca Enel solicita justa despagubire pentru iluminat . Din discutiile preliminare aceasta justa despagubire depaseste suma de 4 milioane euro. Deocamdata primaria nu poate aloca aceasta suma si din acest motiv se negociaza pretul cu Enel.
  Dumneavoastra faceti afirmatii ce vor sa ateste faptul ca desfasurati o preluare a iluminatului public. In conditiile in care nu aveti mandat din partea CL si nici nu sunteti personal executiv in primarie imi este teama ca activitatea dumneavoastra legata de acest subiect nu este legala.

  Comentariu by A — 27 decembrie 2016 @ 10:25

 151. Menabit vad ca nu raspunzi . Cum este cu acordul ala de principiu pe care afirmi ca l-ai obtinut?

  Comentariu by Angelescu — 27 decembrie 2016 @ 10:35

 152. Mai Ozzy chiar nu iti este rusine …. vezi ca colegul care ţi-a zis dute in pizda mati ( meritat ) este omul care iti plateste cotizatia si darile catre partid , este omul care te imbraca si tot el iti da bani de cheltuiala si tigari . Esti mincinos , ipocrit si cel mai rau vb colegului TERCHEA BERCHEA din CL MANGALIA . Poate in 2017 iti gasesti ceva de munca . Si nu mai cerşi bani la agenti comerciali ca nu este frumos .

  Comentariu by Psd — 27 decembrie 2016 @ 10:40

 153. Dl Angelescu va rugam frumos sa nu mai intrati in discutii cu dl Ozzy .

  Comentariu by Psd — 27 decembrie 2016 @ 10:43

 154. Pt 150

  In urma unei discuții cu Federico s-a mirat ca Mangalia nu a preluat iluminatul public. Oricum, nu este singurul caz din țară. Dar procedura este clară, administrația publicâ trebuie sa o ceară, nu poate fi acordat cu forța.
  In sedinta CL doamna secretar a anuntat in sefinta din 6 Septembrie ca am trimis o adresa prin care am cerut constituirea unei comisii de negociere, formată din consilieri si administrație, pentru preluarea iluminatului public confL 230/2006. A mai spus dânsa ca nu s-a inițiat proiectul HCL deoarece primarul a trimis o adresa catre ENEL in data de 31.08.2016, cand am trimis adresa pentru a iniția HCL.

  Am intrebat-o pe dna secretar dacă a primit răspuns si primarul din spatele meu a declarat (m-a si speriat pt ca era chiar in urechea mea) ca avizul va fi favorabil. Era sa reactionez „Să mori tu!? Dar de unde știi?”. M-am abținut pentru că, deh, sunt consilier local.
  Eu am urmat procedura legală, cerând o comisie de negociere, sfătuit chiar din cadrul ENEL. Dl primar s-a opus si prin urmare viceprimarul a trimis o adresa pentru care am fost sunat de cineva de la ENEL: „Ăștia ai voștri din primărie sunt prosti?”. Si mi-a explicat conținutul adresei, am sintetizat mai sus. Chestiunea cu 4 milioane euro ca justă despăgubire este o batjocura la adresa celor care nu stiu cum sa pună problema. Dacă lăsați sa se constituie comisia de negociere de catre autoritatea publică locală ar fi fost altă situație. Dar cum viceprimarul (primarul?) nu s-a priceput, i s-a raspuns pe modelul „Suge fâșul, fraiere!”.

  De prin legea 230/2006:
  (2) Autorităţile administraţiei publice locale au dreptul să sancţioneze operatorul serviciului de iluminat public în cazul în care acesta nu prestează serviciul la nivelul indicatorilor de performanţă stabiliţi în hotărârea de atribuire a contractului de delegare a gestiunii sau în hotărârea de dare în administrare, prin:

  a) aplicarea unor penalizări corespunzătoare prejudiciilor aduse utilizatorilor sau suficient de mari pentru a determina operatorul să remedieze deficienţele constatate; penalizările vor fi precizate în contractul de delegare a gestiunii, în hotărârea de dare în administrare sau în regulamentul serviciului, după caz;

  Orasul nostru (nu al navetistilor!) trăiește in bezna. In seara de ajun in afara de beculetele din primărie era bezna in tot orasul. Ma faci pe mine mincinos? S-a luat vreo măsură sa se rezolve cu iluminatul public din Mangalia? Dacă era dupa mine făceam la debit note pana se hotărau ca este mai bine sa-l predea gratuit, cu drept de transport a energiei electrice.

  Ce mă amuză cel mai mult este ca cei care vor sa protejeze incompetenta administratiei ma acuza pe mine de minciună. Adică administrația ne-a sufocat cu adevăr până acum.

  Chiar crede Angelescu că s-a întâlnit hoțul cu primăvara? Motivele incompetentei tale nu mai prind, ați mințit destul!
  Orasul asta trebuie sa trăiască, sunteți o bandă de tâlhari care il sufocă.
  Iar caterincă maximă: unii ma acuza mincinos ca am votat cu tâlharii, iar tâlharii ma acuza pentru ce fac. Mai pricepe cineva ceva? V-am stricat hora pentru ca nu ma vând?

  Comentariu by Mentalistul — 27 decembrie 2016 @ 11:10

 155. Asta ti se potriveste perfect: ” suge fasul, fraiere” . Fraierica mincinos si demagog vezi ca a controlat Curtea de conturi la adpp cum sta treaba asta cu iluminatul public. Vezi ca exista mai multe adrese din partea Enel prin care ei cer justa despagubire. Asa ca ciocul mic ca iti miroase pliscul a materii fecale la cat rahat mananci.
  Esti total pe langa subiect . Ce penalitati ce operator de iluminat public. Nu exista serviciul dar agariciu viseaza…ia fermentat rahatul turcesc in cap tatarului, de la tratament.

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 11:33

 156. Ce caterinca cu Ozzy asta ……. cum dracu sa te vinzi tu ? Esti prea ieftin prostule si oameni chiar nu stiu cit faci tu ….se aude ca mai mult de 50 euro nu vrei pe luna …mai lasane dracu in pace puturosule …..

  Comentariu by Psd — 27 decembrie 2016 @ 11:34

 157. Pt 152

  Da, măh, si este cel care imi da voie sa respir. Hai sictir!
  S-au oferit multi comercianți sa ajute la toate activitățile acestea de Crăciun, am refuzat pe toti tocmai ca sa nu iasă vorbe. Au fost toate pe puterile mele, nu am lăsat niciun comerciant sa contribuie cu ceva.
  O singura regie (care nu este din Mangalia) s-a angajat zilele acestea sa contribuie benevolă pe viitor cu bugetul necesar pentru un centru social din Mangalia, unde sunt salvați copiii nevoiași. Cca 1 miliard lei vechi pe an. O cauză bună in formă legală. Nu am cerșit pentru asta, s-au adunat persoanele la masă si s-a expus situatia. Cel de care spui tu a fost martor, a plătit masa pentru ca s-a oferit si pentru asta ii mulțumesc. Cam asta e contribuția lui in politică.

  Atacându-mă pe mine vă dovediți nepriceperea. De cateva zile ma tot gândesc cum sa salvez cateva persoane de prostia lor, si tu tot insiști cu denigrările. Te-ai vândut? Nu ma interesează. Ai vândut PSD? Nu e al tău să-l poti vinde.
  Așa că vezi-ți de lungul nasului! Faci de râs PSD de care ori pupi mâna lui RC pentru propriul mic interes.
  Te inteleg eu ca vrei sa declanșezi un scandal in PSD Mangalia, dar nu am cum sa te bag in seamă, după ultimele evenimente esti „un nimic”, si citez exact.

  Comentariu by Mentalistul — 27 decembrie 2016 @ 11:34

 158. Mentalistule, ai avut mandat din partea CL sa vb pentru preluarea iluminatului public? Da sau nu? Sunt sigur ca nu . Eu sunt sigur ca tu ai vorbit si cu presedintele Romaniei, cu Dumnezeu chiar si cu seful lui Dumnezeu, dar nu vor astia sa recunoasca ca au vorbit cu TINE!
  Interesant caz acest mentalist. La orice curte regala exista un nebun mascarici. Daca acceptam ca Radu Cristian se poarta ca un imparat atunci rolul mascariuciului este adjudecat de acest Ozghiun Menabit, priceput la toate, dar in realitate la nimic.

  Comentariu by 1 — 27 decembrie 2016 @ 11:39

 159. Cu astea fiind scrise am terminat cu blogul ăsta.
  Cine mai dorește sa întrebe ceva poate sa o faca public pe Facebook sau in privat, la modul cuviincios.
  Am vrut doar sa cuantific disperarea si nemernicia unora fata de oras. Lucru care s-a realizat.
  In lipsa mea puteți debita orice minciuni. Eu o sa-mi vad de treaba in continuare. Sunt doar 1 din 19, sa nu uitați. Votul meu atârnă mai greu decat celelalte? Matematic nu.

  Va doresc delir satisfăcător!

  Comentariu by Mentalistul — 27 decembrie 2016 @ 11:41

 160. Ozzy raspunde numai pe langa subiect . Un alt mincinos abject la fel ca Radu Cristian . Probabil ca toate acuzele care i se aduc sunt adevarate.ĺ

  Comentariu by Cetatean — 27 decembrie 2016 @ 11:41

 161. Oooo nu ne lasa frate. Ce o sa facem noi fara tine si celalalt ….aaaa…Marian Vasile! Cum nu sunteti 2 ? Doar unul ? Adica ne salvezi de minciunile tale gogonate ? Delirul tau ramane neimpartasit pe acest blog?
  Mars la munca jigodie nu mai cersi pe aici. Am mai vazut labagii din astia care se cacau pe ei cum se lupta cu coruptii iar dupa ceva timp s-a dovedit ca erau bara/ bara cu RC .
  Mars la munca nu iti mai face parinti de rusine, putoare!

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 11:49

 162. Ozzy te asteptam in societatea civila acolo unde poti sa urli cit vrei tu . Se aude ca ai fost exclus din PSD la ordinul lui Stroe . INainte sa pleci poate in platesti cotizatia lunara , nu de alta dar de cind esti in Psd nu ai platit niciodata .

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 12:07

 163. Amarata viata au unii dintre voi daca in zilele Craciunului in loc sa sarbatoriti crestineste cu familiile va pune Ali Baba sa stati cu ochii in monitor si sa postati insulte si minciuni pe bloguri. Daca pana si viceprimarul a venit in ajutor inseamna ca sunt probleme mari in pestera. Se pare ca noul an va aduce niste alegeri locale la Mangalia.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 12:43

 164. @162 Mai nene din „societatea civila…psd-ista”,ar trebui sa lamuresti cum e cu cotizatia de partid la voi !Social-democrații le cer tuturor membrilor bani de cotizații. Cea mai mică sumă e de un leu. Pensionarii… ”La noi, cotizațiile sunt diferențiate. Un membru de partid care este pensionar plătește o cotizație de un leu pe lună. Membrii care sunt angajați, plătesc câte cinci lei. Membrii Biroului Politic plătesc câte 50 de lei, consilierii locali plătesc o sută de lei, parlamentarii câte 150 de lei. Parlamentarii mai plătesc și la București câte 150 de lei și la organizația județeană cam tot atât”…Deci,pana unde puteti voi sa „percepeti” castigurile sefilor vostri…ati intins mana ! Pentru restul tunurilor de miliarde…de la voi si de la noi toti…ciocu mic !-eventual,rar,se intorc mici imbunatatiri la celula de lux,pentru o scurta perioada !-restul furaciunilor…in traista lor personala !

  Comentariu by I.S — 27 decembrie 2016 @ 13:04

 165. Marian Vasile mars de aici! Are Ozzy o portie de rahat” turcesc” pentru tine. Pofta buna!

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 13:07

 166. Nu am nici o treaba cu viceprimarul. Sunteti varza mai copii!

  Comentariu by Angelescu — 27 decembrie 2016 @ 13:08

 167. Voi nu intelegeti pe niciun candidat la alegeri…care nu da oarece !(„Auzi,al dracu’ vrea sa candideze-si nu da nimic!”) Pentru voi n-are importanta daca ala ajunge primar si sparge buzunarul orasului-important e sa va cheme la fasole cu ciolan si…diplome !

  Comentariu by I.S — 27 decembrie 2016 @ 13:13

 168. @ 165
  In afara de invective nu mai esti capabil de altceva. Cu oameni ca tine Ali Baba este mort.
  @ 166 Sa postezi cu nickname-ul Angelescu, sa cunosti elemente din afacerea „iluminatul public din Mangalia” si sa nu fii unul din fratii Angelescu, stranie coincidenta !

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 13:21

 169. Marian vasile / Cautis du- te dupa prietenul tau feisbuci sa va pupati in …rima!

  Comentariu by 1 — 27 decembrie 2016 @ 13:27

 170. IS ai dreptate!

  Comentariu by 1 — 27 decembrie 2016 @ 13:28

 171. @169
  Degeaba postezi cu alta identitate. continutul e acelasi. E bine totusi ca cei care intra pe aici vad ce pot oamenii lui Ali Baba.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 13:48

 172. Este adevarat ca ati reusit sa il alungati pe Ozzy. Tatarul nu mai avea argumente. Ati reusit sa ii demontati toate minciunile si in final s-a declarat invins.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 13:51

 173. Recunosc ca si eu am postat sub alte identitati si apoi mi-am rasuns singur doar ca ii creez o anumita imagine falsa de salvator lui Ozzy

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 13:52

 174. @172,173
  Crezi ca postand cu nickname-ul meu obtii ceva? Cum am spus cei care intra pe aici vad calitatea oamenilor lui Ali Baba si vad pe ce se iroseste anual bugetul Mangaliei de circa 20 de milioane de euro.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 14:02

 175. Eu sunt adevaratul Marian Vasile! Nu acest individ , cautis , care scrie cu numele meu

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 14:23

 176. @175
  Ai dreptate Anonim/by 1/Psd7co, poti fi cine vrei tu cu conditia sa nu mai adaugi si altceva pe langa nume caci din acel moment se vede clar cine si de-al cui esti.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 14:33

 177. Foarte interesant!
  Ozghiun are cei mai mari adversari chiar in propriul partid, inclusiv in mediul virtual. Marius Ciobanel ii surclaseaza pe toti, inclusiv pe Foleanu. In cazul lui Ciobanel nu te poti pacali. Are un vocabular limitat, sub 100 de cuvinte, si face aceleasi greseli gramaticale. O sti ceva Guta Marian, urmatorul pe lista psd, de executia tatarului?

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 14:33

 178. Ozghiun este propriul lui adversar. S-a întins mai mult decat il tine plapuma/ mentalul!

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 14:36

 179. Ozghiun a fost avertizat sa nu mai scrie tot fel de tampenii pe bloguri ca altfel va fi dat afara din partid ! Si a inceput sa scrie cu nickname-ul meu. Rusine! Baiatul asta s-a molipsit de la RC de furaciuni si minciunita.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 14:39

 180. Citiți si va minunati ….

  „Da, sa îl susținem pe Ozzy, sa ajungă primar și sa ne vina și noua rândul la ciolan . Dar repede ca praduiesc ăștia tot…
  Comentariu by xyz — decembrie 22, 2016 @ 1:31 pm”

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 15:17

 181. Pentru Ozzy/Cautis zis și Marian Vasile
  Poate în final înțeleg el și amicii lui : suntem sătui de lepre trădătoare.
  Mentalistul :
  „Dacă ați ajuns să mă suspectați de combinații in favoarea oamenilor primarului, deja ați intrat pe tărâmul SF.
  Dacă era în caracterul meu să mă vând, cine cunoaște situatia politică de la Mangalia știe că puteam să o fac, interesul e mai mare să tac eu. „Cel Vândut” era prea inofensiv de cumpărat, dar până la urmă s-au mulțumit doar cu votul lui. Cred ca mai mult le este teamă ce lume cunosc, nu neaparat de mine.
  …..
  Pentru asta sunt acuzat de combinații sau corupție, ori ce asociere colgistă vrei să faci? Am declarație de avere zero peste tot. Tocmai ca sa fie ușor de depistat dacă obtin ceva necuvenit sau nemuncit. Nu am firmă (chiar aveam de gând sa fac un restaurant, dar am intrat in politică si m-am oprit tocmai ca să pot spune acum ca afirmi prostii), nu am mașină – pe jos prin oraș pentru că îi văd problemele, nu mă încântă banii. Fetița mea – care in urma muncii mele si pentru ca am construit o companie cu acoperire națională, pe care i-am lăsat-o ei la divorț, are din ce sa trăiască toată viața, ea si nepoții ei – mi-a spus „Tati, nu te vinde. Să faci bine! Dacă vreodată ai nevoie, oricât, ai acces la cont.”
  Cum as putea sa ma mai uit eu in ochii fetei mele, care iubește orasul acesta si il numeste „acasă”?
  (va urma)
  Comentariu by Mentalistul — noiembrie 16, 2016 @ 12:16 pm”
  AOLEU! Ce ai făcut tati? Te-ai VÂNDUT? Ai dat-o în SF-uri? Cum îți mai privești fetita în ochi mai vandutule?
  Nu te acuzase nimeni ca ai mașină, firma etc. Te acuza ca ești trădător și vândut, ceea ce ai demonstrat deja.
  Sa îți iei „declanșatorul de emotie”- povestea cu fetita – și sa ți-l bagi în 3 litere, mai draga pesedist încolonat !!!!

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 16:19

 182. Pentru Cautis zis si Mentalistul zis si Marian Vasile

  Mentalistule, ai avut mandat din partea CL sa vb pentru preluarea iluminatului public? Da sau nu? Sunt sigur ca nu . Eu sunt sigur ca tu ai vorbit si cu presedintele Romaniei, cu Dumnezeu chiar si cu seful lui Dumnezeu, dar nu vor astia sa recunoasca ca au vorbit cu TINE!
  Interesant caz acest mentalist. La orice curte regala exista un nebun mascarici. Daca acceptam ca Radu Cristian se poarta ca un imparat atunci rolul mascariuciului este adjudecat de acest Ozghiun Menabit, priceput la toate, dar in realitate la nimic.
  Comentariu by 1 — decembrie 27, 2016 @

  Cum e domnule cu mandatul asta ? Ai de la CL sau de la primar mandat sa actionezi?

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 16:23

 183. @178/179
  Anonim/by 1/Psd/&co
  Ca sa nu bata la ochi trebuie sa nu mai injuri asa ca te vei lasa pagubas in curand. Plus ca-l derutezi deja pe celalat anonim. Se observa ca nu se mai coreleaza Ciuraru cu Colgiu si apar scapari.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 16:49

 184. Astea sunt argumentele tale Cautis/ Mentalistul/ Vasile Marian ? Ai ramas fara ” mandat” ? Ciocul mic si treci la munca! Am inteles ca nu poti fi sofer intrucat nu treci de examenul psihologic…

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2016 @ 17:09

 185. @184
  Argumente la ce? La invectivele voastre? Ha, ha,ha… si vorbesti de examen psihologic. Pai Sandel va da clasa la toata echipa voastra de 5-6 asa zisi PR-isti.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 17:20

 186. Faptul ca Ozghiun este mai sarac cu duhul nu mai este un secret. Dar sa va luati asa de bietul om . …si de Cautis….

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 17:36

 187. @186
  Anonim/by 1/Psd/&co
  Este o vorba ….. dar perseverent.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 17:40

 188. Oamenii lui RC incearca sa monopolizeze discutiile pe toate caile media. Acest fals Marian Vasile (187) nu face altceva decat jocul hotilor din CL.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 17:56

 189. Acest fals Marian Vasile (187) mai are putin si o sa scrie ca toti comentatorii de pe blog sunt ai lui RC sau mai rau chiar ( Iorgus)!

  Comentariu by Alina — 27 decembrie 2016 @ 18:09

 190. @188
  Anonim/by 1/Psd/&co
  Printre oamneii lui RC esti si tu. Hotii sant la primarie. CL emite doar HCL. Cine citeste convocatoarele sedintelor CL observa ca aproape 100% din punctele de la ordinea de zi au ca initiator primarul. e drept ca la furaciunile primarului participa prin vot si cei 9 consilieri PNL. Nu ma deranjeaza jocul tau, eu sunt un simplu cetatean al orasului, nu fac parte ca tine din ceata celor 40 de hoti a lui Ali Baba.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 18:14

 191. Un ” simplu cetatean” care sta in Bucuresti si se numeste Cautis. Ip -ul te-a dat de gol….

  Comentariu by Alina — 27 decembrie 2016 @ 18:21

 192. @ Alina
  @ Alina
  Falsul MV a apărut abia azi, cel real e vechi pe acest blog dar tu ca și ceilalți postaci ai lui RC nu va ocupați cu cititul blogului ci doar cu comentariile la comanda.
  IP-ul il vede doar administratorul, daca nu e IP dinamic, si-mi inchipui cum se distrează domnul Visa cand vede cine si de unde trimite comentariile.
  Blogul este de multa vreme, este citit de multa lume inclusiv de cei de prin media locala si chiar centrala. Nu prea sant cititori naivi pe aici deci incercarile voastre nu au succes ba chiar au efect contrar.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 19:18

 193. Exista un singur termen care ti se potriveste perfect tie Marian Vasile/ Cautis/ mentalistul: AUTIST !
  Noi nu avem nevoie de lumea ta. Vrem o lume normala, in care voi consilierii sa munciti pentru proiectele pe care le-ati anuntat in campanie, fara scandaluri, injuri, lupta pe terenuri si avantaje…VREM MANGALIA NOASTRA!, nu a navetistilor, mentalistilor, cautistilor sau alte specimene. Nu vrem tam tam , nu ne intereseaza infiintari si desfiintari de servicii, nu vrem sa stim care este mai destept, prost , vulgar, interesat sau vandut din Primarie sau Consiliu Local. Suntem satui de asta . Vrem sa vedem ca munciti si sa vedem rezultate nu circoteca!

  Comentariu by VREM MANGALIA NOASTRA! — 27 decembrie 2016 @ 19:57

 194. Problema lui Cautis e ca el vrea cu orice pret sa-l impuna pe Ozzy….care din pacate nu poate sa se impuna ca un lider…nu-l duce capul….e dus baiatul…Cautis nu intelege ca de navetistii din Cta nu scapam decat daca se face o echipa puternica … indiferent cine este liderul …important ca acesta sa fie din Mangalia si sa sustina orasul din tot sufletul…..Oameni buni …Orasul se prabuseste si noi ne uitam in gura uni om care are probleme mari cu ….capul…lasati-l pe Ozzy si Cautis si hai sa ne unim fortele si sa nu-i lasam pe navetisti sa praduiasca orasul cu slugile lor.

  Comentariu by Ana — 27 decembrie 2016 @ 20:42

 195. E chiar simpatica chestia asta cu replici succesive aparent de la mai multi comentatori.
  Posteaza un fals Marian Vasile la 188 sare imediat in ajutor si alina la 189/191.
  Posteaza probabil Colgiu sub numele de VREM MANGALIA NOASTRA apare imediat si Ana sa intareasca mesajul.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 21:00

 196. @Cautis/ Marian Vasile
  Pentru acest om nu mai exista alti oameni in Mangalia decat navetistii lui RC! Deci dupa logica lui Cautis, daca nu ii sustinem marioneta-Ozzy, suntem ori navetisti ori iorgusisti. Nici una nici alta . Iti spun eu ce suntem : suntem satui de lideri de opinie, de manipulatori ,de neica nimeni si de terchea berchea! Nu va mai vrem pe voi astia ” destepti” !

  Comentariu by VREM MANGALIA NOASTRA! — 27 decembrie 2016 @ 21:12

 197. @ VREM MANGALIA NOASTRA
  Deci din trei am ramas doar 2 Cautis si eu, Marian Vasile. Voi, vocea poporului Callatian, vreti normalitate din partea consilierior si in cautarea acesteia identificati pe cei vinovati prin navetistii lui Ali Baba amestecati, parsiv si subliminal, cu Menabit Ozghiun, un consilier local de nici sase luni, un jurnalist PSD-ist, Alexandru Cautis care traieste si lucreaza in Bucuresti, fost candidat, neconfirmat in final, pe listele de parlamentari constanteni ai PSD si eu un comentator pe acest blog.
  Ar fi si asta o parere daca nu ar intriga continuarea, acel indemn la munca adresat consilierilor fara nici un apropo la Ali Baba, ala care are pe mana 20 de milioane de euro anual si o echipa de vre-o 4oo de oameni care-i toaca, plus 9 consilieri PNL, care votaza si-n somn ce le ordona seful.
  Pana sa apara Ozghiun pe firmamentul politic al Mangaliei, Ali Baba si hotii lui au tocat deja, in patru ani jumătate, aproape 100 de milioane de euro si nu se vede nimic prin oras, ba primaria are si cu cele mai mari arierate din tara dupa Ploiesti. Ce vrei sa munceasca consilierii daca primarul nu le pune la dispozitie nici un document si se bat de musca in comisii neavand obiectul muncii, ca tineti totul incuiat sa nu afle lumea si DNA ce si cat ati furat. Pentru ce proiecte din campanie vreti sa munceasca consilierii cand la sedintele de CL nu li se da nici un document, inclusiv consilierilor din PNL.
  Munca lor in conceptia voastra e sa voteze ca aia noua, tot ce inscrieti voi in ordinea de zi, fara sa intrebe, sa vada ori sa verifice daca e legal, corect si benefic pentru oras.
  Turcul va incurca ca vrea sa-si faca treaba si nu aveti de ce-l apuca, neavand ca ceilalti consilieri ceva interse pe la primarie ( un hotel, o carciuma , un transport local, in cel mai rau caz o nevasta angajata prin structurile primariei )
  Crezi ca cei care citesc pe aici nu-si dau seama cine-i”VREM MANGALIA NOASTRA”?
  Singurii care vor fi derutati sunt tot postacii platiti, daca citesti atent comentariile anterioare vezi ca deja falsul Marian Vasile i-a derutat pe vre-o doi.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 21:33

 198. Nu ati ramas 2! Intotdeauna a fost doar unul – cautis ! Restul este cancan ! Prietenul tau Ozghiun, caruia ii scrii comentariile, are conform legii de a propune proiecte in consiliu local. Daca ar propune si RC sau secreatara ar ” uita” sa le treaca pe ordinea de zi ar fi o alta situatie…Daca nu ar fi votate la fel alta discutie . Dar pana acum numai navetisti au proiecte.
  Inca un mic amanunt : tatarul tau numai modest nu este si cand a fost prins cu minciuna a dat bir cu fugiții.

  Comentariu by VREM MANGALIA NOASTRA! — 27 decembrie 2016 @ 21:52

 199. @198
  Unu, doi, trei, oricum mai putin decat acest nickname-colectiv, aparut din neant, acum pe seara.
  Cauta in arhiva blogului si vezi de cand comentez pe aici, la acea vreme nici tatarul nu stia ca va fi membru PSD si va candida pe lista de consilieri locali si nici Cautis ca va fi pe lista de parlamentari PSD si pana la alegeri nu va mai fi.
  Urmaresc politica locala de cand a scos Visa primul blog, cauta in arhiva primariei de la primul mandat al lui Iorgus pana acum si vezi cate puncte pe ordinea de zi a sutele de sedinte de CL au ca autori consilieri locali.
  E clar ca prin tatar, incercati sa abateti atentia populatiei de la adevaratul inamic al orasului dar nu prea cred ca veti reusi. Daca te uiti pe aici sunt si alti comentatori impotriva voastra. Lumea s-a mai trezit, inclusiv acei batrani amagiti cu pachete.
  Repet ce am spus mai sus ” Ali Baba si hotii lui au tocat deja, in patru ani jumătate, aproape 100 de milioane de euro si nu se vede nimic prin oras, ba primaria are si cele mai mari arierate din tara dupa Ploiesti.”
  Daca ai fi exponentul unui grup ”VREM MANGALIA NOASTRA” tinta atacurilor nu ar fi tatarul.
  Acest blog, pe care doar postezi in incercarea de al proteja pe Ali Baba, contine suficiente dovezi de netagaduit privind jaful practicat sistematic asupra orasului. Argumentele voastre nu rezista la nici o analiza lucida si obiectiva.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 22:19

 200. Teoria asta ca suntem de partea lui RC pe ce se bazeaza? Pe simplu fapt ca nu vrem sa ne incolonam in spatele lui Ozghiun sau a lui Iorgus ? Eee oftica-te ! Nu vrem sa ne incolonam in spatele nimanui. In incercarea ta de a manipula opinia publica cine nu este cu voi este impotriva voastra! Foarte democratic ce sa zic.
  Radu Cristian este un hot dovedit partial! Punct. Protectia de care beneficiaza nu cred ca va mai dura mult.
  Gasca de lingai de la Constanta, mare parte din ei mosteniti de la Garda financiara sunt dupa chipul si asemanarea lui !
  Nu i-am votat dar au ” castigat” alegerile! De ce ? Pentru ca Mangalia nu a fost capabila sa ofere un contracandidat serios.
  Iorgus . Un om bolnav de putere, incapabil sa lase orgoliile personale deoparte. Iorgus si Radu Cristian duc o lupta surda, viscerala a carei victima colaterala este Mangalia.
  Boita – o ” doamna” manata doar de propriile interese . Intotdeauna a jucat la 2 capete si a incercat sa scoata profit din orice. Capabila sa trimita avocatul de casa -Grimberg – sa cumpere drepturile litigioase ale celor care aveau litigii cu primaria….
  Consilierii locali – marionete puse pe listele de partid . Incapabili sa inteleaga limbajul pasaresc al doamnei Boita. Votanti legati la ochi care executa orbeste ordinele sefilor de partid. Cineva scria ca Ozghiun este singur si ca votul lui nu conteaza…adica sa nu il judecam pentru ca a votat pro RC. Nu stau lucrurile asa : un vot poate face diferenta dintre majoritate si minoritate!
  Am facut publice o serie de fapte ale gastii navetiste, dar pentru ca probabil publicul tinta este acelasi cu cel a lui Cautis/ Vasile Marian, deranjam .
  Diferenta este ca noi chiar facem plangeri penale impotriva abuzurilor administratiei Radu Cristian ( plangeri pe care le anuleaza CL prin vot ) sau contestam la prefectura hcl aberante.
  Radu Cristian desfiinteaza adpp . Unii spun ca este bine , altii spun ca este rau. Eu spun ca il desfiinteaza pentru ca nu l- a putut controla asa cum si-a dorit. Nu eficienta isi doreste ci doar o directionare mai buna a banilor- desigur in propriul interes. Dovada ? Va transfera mare parte din aceste activitati ale adpp catre goldterm ! Aceeasi Marie cu alta palarie.

  VREM MANGALIA NOASTRA!

  Comentariu by VREM MANGALIA NOASTRA! — 27 decembrie 2016 @ 22:51

 201. @ 200
  – ” Am facut publice o serie de fapte ale gastii navetiste ” Unde, cum, cand ?
  – Iorgus desi vrea, nu prea mai are cu ce sa lupte in Mangalia, il bagi aici pentru decor!
  – Boita fara sprijinul primarului este lady nobody.
  – ”Diferenta este ca noi chiar facem plangeri penale impotriva abuzurilor administratiei Radu Cristian ( plangeri pe care le anuleaza CL prin vot ) sau contestam la prefectura hcl aberante”. Asta o spunea un comentator cu alt nickname tot pe aici, acum ceva vreme, dar, ca si acum, doar spunea fara a aduce si dovezi.
  Daca ar fi sa te cred explica de ce in loc sa-i critici pe cei cu adevarat vinovati, il critici numai pe tatar in conditiie in care avem inca 18 consilieri unii cu cate 2-3 mandate inclusiv vre-o 2-3 cu studii de drept.
  Nickname-ul sugereaza un grup de care nu a auzit nimeni, o chestie masonica, ezoterica. Hai sa fim seriosi cu chestii de-astea.
  Daca ar fi asa, solutia era sa-l chemati pe tatar sa discutati cu el si ar fi inteles, o alata solutie era sa va constituiti intr-o societate civica care cu cateva mii de membri schimba cam tot in politica locala. Tatarul pe care-l criticati are peste 3500 de oameni in grupul de pe facebook. Voi daca ati fi ceea ce spui ati putea avea șapte mii. Cu atati oameni se poate organiza si castiga usor un referendum local.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 decembrie 2016 @ 23:27

 202. Era sa lesin de ras! Tu realizezi bai Cautis ca aia 3500 au fost bagati cu forta in acel grup? Verifica si vezi din aia 3500 cati sunt activi…cati comenteaza etc! Ai sa vezi ca sunt aceiasi 20, maxim 30 de persoane! Incepeti sa delirati la propriu si sa credeti ca toata lumea e proasta numai voi destepti! Sunt oameni care s-au prins ca pe fb nu scrie Ozzy, ci Cautis! Au fost cazuri cand s-au intalnit oameni care au discutat pe acea pagina ceva, iar cand l-au intalnit pe Ozzy in persoana, habar nu avea de anumite discutii! Un grup este acela format din initiativa proprie, participare activa si vointa personala, cand esti adaugat fortat nu poti spune ca faci parte dintr-un grup! Toate postarile lui Ozzy adopta stilul gazetaresc! Un consilier nu prezinta ca in articole de ziar fapte, un consilier face, ataca etc si prezinta dovezi! Articole de presa, asta sunt toate postarile lui ozzy….semn clar ca sunt creatia lui Cautis! Undeva se va sparge buboiul si sa va vedem atunci!

  Comentariu by Crocodilu — 28 decembrie 2016 @ 0:28

 203. Ma mir ca nu ai repetat , domnule Cautis/ Marian Vasile ca suntem navetisti , iorgusisti etc. Acum ne faci ezoteristi, masoni….Nici macar nu ne dorim sa fim vreun grup. Eu sunt satul de mincinosi, puturoși tradatori si vanduti. Si am constatat ca nu sunt singurul din Mangalia.
  VREM MANGALIA NOASTRA!

  Comentariu by VREM MANGALIA NOASTRA! — 28 decembrie 2016 @ 1:36

 204. Pentru toți boii care susțin că dacă soțul lu Shhaideh este cu Al-Assad înseamnă că e cu teroriștii, să afle și ei că statul român este de vreo 7 ani de partea lui Al-Assad. A fost încă dinainte ca multe state din UE să înțeleagă ce este ISIS. Statul român, susținându-l pe Al Assad, susține cumva teroriști? Și atunci, de ce, cretinilor, o țineți langa cu „teroriștii susținuți de Shhaideh, care e cu Bashar al-Assad”?

  Comentariu by Marian Vasile — 28 decembrie 2016 @ 11:40

 205. Cautis/ Marian Vasile !
  Devierea de la subiect …un pic mai subtila ce naiba ! Aici nu a scris nimeni nimic impotriva acestei doamne Shhaideh. Eu cred ca orice locuitor din Dobrogea indiferent de etnie sau culoare politica nu poate fi decat onorat de aceasta nominalizare.
  Deci mai usor cu subiecte „noi” sau cu declansatorul de emotie !

  Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2016 @ 11:48

 206. @ 204
  Te mananca ca pe Zambilica!
  @205
  Ai putea sa sesizezi diferenta de limbaj intre mine si clona.
  Dar cum esti setat pe o singura chestie deschizi gusa si inghiti orice la fel ca si pelicanul.

  Comentariu by Marian Vasile — 28 decembrie 2016 @ 12:45

 207. http://www.cotidianul.ro/ce-mari-abateri-si-deficiente-s-au-gasit-la-ministerul-condus-de-protejata-lui-dragnea-293447/
  … hop si Mangalea pe lista.

  Comentariu by nabuco — 28 decembrie 2016 @ 12:53

 208. As putea sesiza tulburarea de personalitate ca afectiune ce se manifesta pregnant la Cautis/ Marian Vasile. Dar te lasam cu piticii tai ( inclusiv cu piticul de RC ) ….

  Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2016 @ 13:19

 209. Anul acesta primarul mincinos si gasca de navetisti unde isi fac petrecerea de sfarsit de an ? Tot coana Boita se ocupa de organizare? Tot la viitoare cuscra? Nu stie nimeni? Sau evenimentul a avut loc deja …..
  Doar era platit din banii lor nu din banii primariei, nu-i asa ?

  Comentariu by Dana — 28 decembrie 2016 @ 15:19

 210. Comentariu by xyz — 28 decembrie 2016 @ 19:35

 211. @202 Ai drepate domnule Crocodil. Asa este. Cu forta i-a bagat.

  Comentariu by xyz — 28 decembrie 2016 @ 19:37

 212. Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2016 @ 20:04

 213. Comentariu by xyz — 28 decembrie 2016 @ 20:28

 214. Comentariu by xyz — 28 decembrie 2016 @ 20:31

 215. Comentariu by Anonim — 28 decembrie 2016 @ 20:38

 216. Despre politica de cadre ! Integritatea nu are loc in PSD ! Prin santaj …trebuie controlati toti promovatii ! https://www.youtube.com/watch?v=C_1tczN0O_g&feature=youtu.be

  Comentariu by I.S — 29 decembrie 2016 @ 8:55

 217. @215 Este greu si pentru tine ‘’Anonim’’ dar incet incet te-ai acomodat cu idea ca esti prost. A fi prost nu este o rusine si trebuie sa te mandresti ca esti prost, este foarte simplu. Esti frustrat ca ai fost dat afara din primarie, din cauza prostiei tale care te inconjoara mereu. Viata ta de caine este una derizorie pentru ca prostia ti-a fost mereu intiparita. Orice ai spune, orice debitezi, este numai prostie sarcastica, o prostie pe care doar tu o intelegi. Esti derutat, esti pierdut in prostie, traiesti in prostie, de unde si vorba aia ‘’ cu prostul sa nu te pui’’. Multi prosti pe lumea asta sunt, dar tu ii intreci pe toti, desi nu ai in cap decat un neuron. Intr-un mod simplu si concret pur si simplu: esti un prost, de ce ? pentru ca esti notoriu de prost. De ce sa inveti ceva din viata asta ? pentru ca e mai simplu sa fii prost. Mereu te crezi un prost destept, mereu visezi ca esti destept, de ce ? pentru ca in realitate esti doar un prost, un incult, si un alienat mintal. Degeaba incerci sa-i ataci pe altii, pentru ca tot prost ramai. Iti place prostia, iti plac aberatiile infinite pe care le spui, iti place sa fii un caine, un mitocan lipsit de scrupule. Nu este o rusine sa fii prost, incearca sa iti focusezi viata doar pe prostia ta, sa faci multa performanta din prostia ta, sa fii ales si prostul anului. Ti-ar place, sa primesti premii de genul ‘’Prostul Anului’’. Multi deja te considera si mai prost decat esti.

  Comentariu by xyz — 29 decembrie 2016 @ 10:31

 218. Xyz , te prind eu. Stai cuminte in casa. Nu uita sa il lauzi pe Mentalist

  Comentariu by Anonim — 29 decembrie 2016 @ 11:10

 219. @218 Dispari ma jeg ordinar. Nu ma impresionezi cu nimic. Tot prost esti si asa vei fi! Date-n mm de papagal.

  Comentariu by xyz — 29 decembrie 2016 @ 11:14

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress