Politica locală

17 decembrie 2016

Convocatorul ședinței ordinare a CL Mangalia din 21.12.2016

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 9:57

Convocator

     Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a convocat consilierii locali la ultima şedinţă ordinară din acest an, care va avea loc, miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 10.00. Printre proiectele supuse aprobării CL se află cel cu privire la stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2017. Alte proiecte de hotărâre vizează rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Mangalia pe anul 2016 şi criteriile de încadrare a imobilelor din oraş în categoria clădiri şi terenuri neîngrijite. În aceeaşi şedinţă, se vor dezbate şi proiectele de hotărâre care se referă la încadrarea pe zone a terenurilor intravilane şi extravilane din localitate, în vederea impozitării, dar şi documentul referitor la modificarea organigramelor Spitalului Municipal Mangalia şi Centrului Cultural “Callatis”.

16 decembrie 2016        Biroul de presă

40 Comments

 1. Postați convocatorul. Este o ședință de praduit.

  Comentariu by Tolo — 17 decembrie 2016 @ 17:03

 2. Este o sedinta cu proiecte ok

  Comentariu by Alegator — 17 decembrie 2016 @ 18:17

 3. OK pt Radu și gașca

  Comentariu by Anonim — 17 decembrie 2016 @ 18:39

 4. @1
  Da un click pe ”Convocator” si o sa-l vezi.

  Comentariu by Marian Vasile — 17 decembrie 2016 @ 19:02

 5. Ia sa vedem acum ce spune Metalistul…ii Votează iar proiectele lui Radu?…de la ultima ședința ..putina gălăgie …așa ptr impresie …iar la vot …băiat cuminte …executa tot ce s-au inteles Ciobanel și Tase cu Primarul…l-au îngenunchiat și pe el….dacă nu-i ascultător îl dau afara..și când te gândești ca începusem sa credem ca mai sunt și oameni verticali…care nu se vând ptr doi lei….ieri profesorul Sorin Mihai și Ciuraru….azi Metalistul….și uit așa am ajuns sa ne bucurăm ca avem de sărbători câteva luminițe și un bradulet..!!!!!!!

  Comentariu by Vasile D — 17 decembrie 2016 @ 21:53

 6. Abia astept circul! Abia astept sa il vad pe ozzy cel vandut cu manuta pe sus la toate proiectele, inclusiva cel cu patrimoniul ADPP. Apropo, activul si pasivul reprezinta patrimoniul! Exprimarea este asa pentru necunoscatori, poate, poate trece neobservata! Ozzy cel vandut ai cu ceilalti cumparati la legatura vor fi ascultatori si vor ridica manutele sus, sus, sus!

  Comentariu by Crocodilu — 18 decembrie 2016 @ 0:07

 7. Proectul cu trecerea patrimonului se afla la punctul 6 de pe convocator,are nevoie de minium 13 voturi sa treaca,9 de la PNL 2 de la UNPR si unul PMP.Mai ramin 4 de la PSD si 3 ALDE.Sigur ALDE nu va vota pentru trecerea patrimonului,asteptam sa vedem cum vor vota cei de la PSD Tanase.Foleanu,Manganu si Ozzy,sigur unul din ei va sta cu minuta pe sus,sa te vedem Ozzy.

  Comentariu by mos craciun — 18 decembrie 2016 @ 2:27

 8. La pct. 26 extindere fără licitație un teren pentru dl Gheorghe Marian. De observat construcțiile ilegale executate.

  Comentariu by Tolo — 18 decembrie 2016 @ 5:36

 9. Cel mai important punct, aprobarea bilanțului termoenergetic la goldterm. Pe baza acestuia se execută praduiala.

  Comentariu by Tolo — 18 decembrie 2016 @ 5:41

 10. Noi aşteptăm scandal si panaramă in aceste şedinţe de Cl . Totuşi este normal să punem presiune pe consilieri să nu voteze decit ce credem noi circotaşii ? Trebuie blocate proiectele de patrimoniu numai pt ca asa vrem noi , mumai pt ca avem ciuda si ură contra primarului ?

  Comentariu by Moş Gerilă — 18 decembrie 2016 @ 8:35

 11. Vreau si argumente din partea celor care nu doresc sa fie votate anumite proiecte.

  La organigrama Complexului Cultural Callatis se adauga 8 posturi pentru administrare si întreținere sali de sport, 2 posturi pentru activități-evenimente ale primariei, si 5 posturi achizitii si juridic. Practic li se ia școlilor sălile de sport din administrare. Rog argumente pro sau contra.

  Precum si la celelalte subiecte, doresc argumente pro sau contra. Le voi lua in seamă dacă privesc orașul, nu agendele personale ale unor indivizi.

  Comentariu by Mentalistul — 18 decembrie 2016 @ 9:47

 12. nu ajunge o ciurda de fetite vesele pe care le aveti la turism-evenimente in primarie?care ce fac 10 luni pe an in extrasezon?.mai suplimentati frecatorii de menta?

  Comentariu by anonim — 18 decembrie 2016 @ 9:54

 13. https://www.facebook.com/groups/654029964744954/permalink/741730989308184/

  Comentariu by Catalin — 18 decembrie 2016 @ 12:00

 14. Pt 13:

  Argumentele mele le cunosc. Sunt curios dacă mai există altele.

  Comentariu by Mentalistul — 18 decembrie 2016 @ 12:44

 15. Prin trecerea unor servicii in subordinea Primariei scad salariile cu 15% si asa vai de ele mentalistule

  Comentariu by mos gerila 2 — 18 decembrie 2016 @ 13:40

 16. Acest mincinos de primar va cumpara pe toti slabilor, marionete de consilieri, niste cacati lipsiti de coloana vertebrala. INTERESUL PERSONAL VA DICTEAZA.

  Comentariu by xyz — 18 decembrie 2016 @ 15:14

 17. pct 13 de argumentele tale trebuie sa tina seama si colegii tai din PSD sau va vedem pe toti 4 cu mina pe sus

  Comentariu by catalina — 18 decembrie 2016 @ 18:24

 18. Sălile de spor Iorus le-a făcut ptr scoli…nu ptr niște funcționari din Primărie …cine poate administra mai bine o sala de sport decât conducerea școlii respective …ați auzit de …descentralizare..?…instituțiile publice din oraș sunt in subordinea Consiliului Local….dar cum ..,consilierilor locali nu sunt lăsați de primar sa-și facă datoria( nu le pun la dispoziție , cmf. Legii toate informațiile necesare …și funcționarii publici din compartimentele de specialitate),,,primarul conduce dictatorial Primăria și orașul cu sprijinul direct al unor pupincuristi ca Ciraru, Griguta, Prof Sorin Mihai…și mai nou de marel fotbalist Tase cu prietenii -Ciobanel, Foleanu și …același Maganu ….iar mai nou a apărut și săracu Metalistul…care trebuie sa-o înțelegem…singurul lui venit e diurna de consilier local….

  Comentariu by Vasile D — 18 decembrie 2016 @ 18:32

 19. Eu sper ca Ozzy nu-și va rata viitorul politica și nu va mai executa ordinile fotbalistului vândut….

  Comentariu by Dorin — 18 decembrie 2016 @ 18:45

 20. Mai Vasile D o să plesneasca inima in tine de invidie . Ei uite ca in CL va fi pace şi liniste şi toate proiectele din sedintale care vor urma vor trece cu majoritatea voturilor …. te rugam sa ai pastile de inima linga tine mai invidiosule …….ne auzim in 2020

  Comentariu by Unul din ALDE prieten cu Iorgu — 18 decembrie 2016 @ 19:37

 21. Pt.8
  Terenurile apartinand domeniului privat al statului sau al unitatilor administrativ-teritoriale, destinate construirii, pot fi vandute, concesionate ori inchiriate prin licitatie publica, potrivit legii, in conditiile respectarii prevederilor documentatiilor de urbanism si de amenajare a teritoriului, aprobate potrivit legii, in vederea realizarii de catre titular a constructiei. Aici este o problema nu avem documentatie de urbanism( nu avem PUG)dar se rezolva si asta de catre cei,,binevoitorii”.Pentru unii PUG -ul nu este si nu se poate da autorizatie de construcire iar pentru altii se poate da autorizatie de construire(contra cost unde trebuie)pe baza unui HCL din 2007.
  In legea 50/1991 se prevede clar pentru ce se pot concesiona terenuri fara licitatie publica. Aceste terenuriipot fi date in folosinta pe termen limitat, dupa caz, in urmatoarele situatii:
  a) pentru realizarea de obiective de utilitate publica sau de binefacere, cu caracter social, fara scop lucrativ, altele decat cele care se realizeaza de catre colectivitatile locale pe terenurile acestora;
  b) pentru realizarea de locuinte de catre Agentia Nationala pentru Locuinte, potrivit legii;
  c) pentru realizarea de locuinte pentru tineri pana la implinirea varstei de 35 de ani;
  d) pentru stramutarea gospodariilor afectate de dezastre, potrivit legii;
  e) pentru extinderea constructiilor pe terenuri alaturate, la cererea proprietarului sau cu acordul acestuia;
  f) pentru lucrari de protejare ori de punere in valoare a monumentelor istorice definite potrivit legii, cu avizul conform al Ministerului Culturii si Cultelor, pe baza documentatiilor de urbanism avizate potrivit legii.
  Deci se pot concesiona terenuri care apartin domeniului public, fara licitatie publica numai in aceste conditii.
  Eu cred ca terenul de la punctul 26 se incadreaza la lit.e,, pentru extinderea constructiilor pe terenuri alaturate, la cererea proprietarului sau cu acordul „dar numai ca suprafata este cam mare.250 mp este terenul pentru o constructie normala si dupa cum observati perenul se afla pe doua loturii nr.1-3.Numai la Mangalia se poate construi,spre exemplu: pe 500 mp si apoi primaria(cea binevoitoare) iti mai da 1 ha pentru EXTINDERE CONSTRUCTIE(si numai pentru asta se poate da un teren fara licitatie).Asa se poate incalca legea si spera ca nu o sa raspunzii in fata judecatorilor(numai prostii cred asta)

  Comentariu by VUCEA DAN — 18 decembrie 2016 @ 20:10

 22. Ce Mai face Colgiu?N-a fost in primărie săptămana trecută.Mai este disperat după doamna?

  Comentariu by Ella — 18 decembrie 2016 @ 23:08

 23. Argumente … hmmm . Auzi la ei se scad salariile. Pai cum mai nene adica aia de la social si ADPP luau mai mult decat omologii din primarie ? Miroase uraaaat. Nu se scad mai nene revin la normal . Oricum ramane spaguta. Mai dispar vreo doua posturi platite bine de pe la locala ( salariu nu mesele neplatite la ag. economici si malaiul de cotizatie ) , si asa mai departe.

  Comentariu by Fane — 19 decembrie 2016 @ 0:24

 24. @14
  O sa repostez acest pasaj de cate ori Ozzy va scrie pe aici. Poate în final înțeleg el și amicii lui : suntem sătui de lepre trădătoare.
  Mentalistul :
  „Dacă ați ajuns să mă suspectați de combinații in favoarea oamenilor primarului, deja ați intrat pe tărâmul SF.
  Dacă era în caracterul meu să mă vând, cine cunoaște situatia politică de la Mangalia știe că puteam să o fac, interesul e mai mare să tac eu. „Cel Vândut” era prea inofensiv de cumpărat, dar până la urmă s-au mulțumit doar cu votul lui. Cred ca mai mult le este teamă ce lume cunosc, nu neaparat de mine.
  …..
  Pentru asta sunt acuzat de combinații sau corupție, ori ce asociere colgistă vrei să faci? Am declarație de avere zero peste tot. Tocmai ca sa fie ușor de depistat dacă obtin ceva necuvenit sau nemuncit. Nu am firmă (chiar aveam de gând sa fac un restaurant, dar am intrat in politică si m-am oprit tocmai ca să pot spune acum ca afirmi prostii), nu am mașină – pe jos prin oraș pentru că îi văd problemele, nu mă încântă banii. Fetița mea – care in urma muncii mele si pentru ca am construit o companie cu acoperire națională, pe care i-am lăsat-o ei la divorț, are din ce sa trăiască toată viața, ea si nepoții ei – mi-a spus „Tati, nu te vinde. Să faci bine! Dacă vreodată ai nevoie, oricât, ai acces la cont.”
  Cum as putea sa ma mai uit eu in ochii fetei mele, care iubește orasul acesta si il numeste „acasă”?
  (va urma)
  Comentariu by Mentalistul — noiembrie 16, 2016 @ 12:16 pm”
  AOLEU! Ce ai făcut tati? Te-ai VÂNDUT? Ai dat-o în SF-uri? Cum îți mai privești fetita în ochi mai vandutule?
  Nu te acuzase nimeni ca ai mașină, firma etc. Te acuza ca ești trădător și vândut, ceea ce ai demonstrat deja.
  Sa îți iei „declanșatorul de emotie”- povestea cu fetita – și sa ți-l bagi în 3 litere, mai draga pesedist încolonat !

  Comentariu by Anonim — 19 decembrie 2016 @ 1:01

 25. “Nu pot fi iniţiate şi aprobate documentaţii de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de cons­truire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire” L350/2001. Dacă există construcții ilegale, nu se mai pot face pug, PUZ, și nici concesionari.

  Comentariu by Tolo — 19 decembrie 2016 @ 5:15

 26. Pt 24 . Nu este frumos ce faci DISTRUSULE. important este ca acum chiar stim cine esti . Maritatule

  Comentariu by Unul din ALDE prieten cu Iorgu — 19 decembrie 2016 @ 7:02

 27. Din tot ce s-a scris am remarcat chestiunea cu concesionările. Pentru care trebuie sa studiez legislația pana miercuri.
  Sălile de sport trebuie administrate de catre scoli, cu un regulament de functionare. Așa mi se pare normal, așa este în toată țara.

  Chestiunea cu patrimoniul ADPP e deja o ciudățenie. ADPP a fost sabotat de către primar in dauna orașului, am fost pe acolo si mai sunt 5 angajați cu toții. Am să cer o investigație: de ce cu delegarea dlui Dumitrana cu atribuții de șef la ADPP, au dispărut angajatii. Dacă Iorguș a desființat GOLD RA, un vehicul instituțional cu care înflorise orașul, Radu a desființat si ADPP si SPAS. Oricum erau in subordinea lui „de facto”. Dar se vedeau transferurile pe buget. Nici nu-i trebuie intenție sa le distrugă, e destul de nepriceput in administrație ca sa le distrugă si daca le dorește binele.

  Nu m-am întâlnit cu colegii mei sa discutam despre punctele de pe ordinea de zi. Dar stiu asa: PSD mi-a oferit un loc pe lista lor de candidați la Consiliul Local. Nu le-am cerut eu, eu chiar am refuzat pentru că nu mă interesa politica. Comunicatul PSD al organizației pe județ zice așa: „PSD îi oferă domnului Menabit șansa ca, o dată ajuns consilier local, să poată continua demersurile sale benefice cu și mai multe șanse de succes, fiind chiar în interiorul forului unde se iau deciziile pentru Mangalia.”

  Dar nu am ca scop opozitie de dragul opoziției, ci scopul este binele orasului. Mai degrabă determin administrația să facă ce trebuie pentru oraș, cu legea în mână sau prin voința cetățenilor.
  Astfel că iau in seamă doar argumentele benefice pentru oraș, sunt sătul de vorbele fără noimă. Eu pot vorbi în numele meu. Nu stiu cat valorează 1 vot din 19, dar mereu este votul meu, decis în urma unei analize. Întotdeauna când nu am fost de acord cu ceva am identificat ce nu este bine sau am venit cu o soluție mai bună.

  Si da, sunt un consilier care nu este avut (mă „denigra” cineva!). Dar nici nu am nevoie de avuție. Nu am cerut nimănui nimic, de multe ori am refuzat cand mi s-a oferit.

  Mai important este ca orasul sa funcționeze, sa progreseze.
  De aceea iau in seama doar argumentele pentru ce este bine sau ce proiecte de hotărâri nu sunt bune pentru oras.

  Comentariu by Mentalistul — 19 decembrie 2016 @ 7:08

 28. @27
  O sa repostez acest pasaj de cate ori Ozzy va scrie pe aici. Poate în final înțeleg el și amicii lui : suntem sătui de lepre trădătoare.
  Mentalistul :
  „Dacă ați ajuns să mă suspectați de combinații in favoarea oamenilor primarului, deja ați intrat pe tărâmul SF.
  Dacă era în caracterul meu să mă vând, cine cunoaște situatia politică de la Mangalia știe că puteam să o fac, interesul e mai mare să tac eu. „Cel Vândut” era prea inofensiv de cumpărat, dar până la urmă s-au mulțumit doar cu votul lui. Cred ca mai mult le este teamă ce lume cunosc, nu neaparat de mine.
  …..
  Pentru asta sunt acuzat de combinații sau corupție, ori ce asociere colgistă vrei să faci? Am declarație de avere zero peste tot. Tocmai ca sa fie ușor de depistat dacă obtin ceva necuvenit sau nemuncit. Nu am firmă (chiar aveam de gând sa fac un restaurant, dar am intrat in politică si m-am oprit tocmai ca să pot spune acum ca afirmi prostii), nu am mașină – pe jos prin oraș pentru că îi văd problemele, nu mă încântă banii. Fetița mea – care in urma muncii mele si pentru ca am construit o companie cu acoperire națională, pe care i-am lăsat-o ei la divorț, are din ce sa trăiască toată viața, ea si nepoții ei – mi-a spus „Tati, nu te vinde. Să faci bine! Dacă vreodată ai nevoie, oricât, ai acces la cont.”
  Cum as putea sa ma mai uit eu in ochii fetei mele, care iubește orasul acesta si il numeste „acasă”?
  (va urma)
  Comentariu by Mentalistul — noiembrie 16, 2016 @ 12:16 pm”
  AOLEU! Ce ai făcut tati? Te-ai VÂNDUT? Ai dat-o în SF-uri? Cum îți mai privești fetita în ochi mai vandutule?
  Nu te acuzase nimeni ca ai mașină, firma etc. Te acuza ca ești trădător și vândut, ceea ce ai demonstrat deja.
  Sa îți iei „declanșatorul de emotie”- povestea cu fetita – și sa ți-l bagi în 3 litere, mai draga pesedist încolonat !

  Comentariu by Anonim — 19 decembrie 2016 @ 8:25

 29. E o vorba…Cainii latra, ursul trece !

  Comentariu by Doru — 19 decembrie 2016 @ 9:37

 30. Latră ghioarlele lui nea Iorgu pensionarul . MAi are 3 cățeluşi credincioşi

  Comentariu by Unul din ALDE prieten cu Iorgu — 19 decembrie 2016 @ 10:22

 31. Te roade rău mai Cautis! Vezi sa nu turbezi. Ce sa îți facem dacă mentalistul tău gândește cu capul ….de jos! Ca și tine de-altfel….

  Comentariu by Anonim — 19 decembrie 2016 @ 14:34

 32. Stamate, ai grija cu carnea de porc! Face rău la inima și la cap! La tine nu contează la cap. Cum a fost chiolhanul de la Cantonul Silvic ? Porcul cine la dat ? Este din lucrări sau din pachete ? Flori M știe….

  Comentariu by Anonim — 19 decembrie 2016 @ 14:41

 33. Cu ocazia recompensarii cetatenilor care implinesc 70-75-80-85-90 de ani primarul a vorbit in fata acestora, dar mai ales în fata presei chemate la eveniment, despre proiectele viitoare aflate la capitolul speranțe.
  “Cu această ocazie specială, mă simt obligat să vă vorbesc despre proiectele în derulare, dar şi despre programele sociale pe care le vom implementa de anul viitor, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră. Începând cu anul 2017, sperăm ca iluminatul public să fie în subordinea Primăriei, transportul în comun de asemenea, iar pensionarii Mangaliei să beneficieze, în extrasezon, de transport gratuit, ca de altfel toţi cetăţenii oraşului să se bucure de această măsură”.
  Alte idei nastrusnice ar fi ”în anul 2017, preţul gigacaloriei va scădea, în oraş se va investi mai mult în infrastructură, astfel încât fiecare zonă din localitate să fie prevăzută cu trotuare şi drumuri asfaltate corespunzător. Totodată, lucrăm la un proiect de facturare individuală a apei calde şi căldurii, pe care sperăm să îl implementăm, de anul viitor. Bugetul local este format din contribuţia fiecărui cetăţean şi aceşti bani trebuie să se întoarcă la dumneavoastră printr-o serie de măsuri şi proiecte benefice pentru comunitatea noastră”

  Comentariu by Marian Vasile — 19 decembrie 2016 @ 20:07

 34. Pentru puturosii care nu au nici 500 de lei pensie , puturosii care la 60 de ani nu au nici un venit !!! si asa mai departe vreo 2 miliarde lei vechi lunar la care mai adaugam si subventia la caldura. La asigurari tot bosorogii au reducerea cea mai mare ( ca masini au ). Cu banii astia asfaltam toate soselele , punem camere video prin tot orasul si ne raman si de o cantina sociala unde vor manca cei care au neaparata nevoie.

  Comentariu by Alina — 19 decembrie 2016 @ 22:44

 35. Pentru Cautis zis și Mentalistul zis și Marian Vasile – e simplu sa comparam Ip- urile

  Poate în final înțeleg el și amicii lui : suntem sătui de lepre trădătoare.
  Mentalistul :
  „Dacă ați ajuns să mă suspectați de combinații in favoarea oamenilor primarului, deja ați intrat pe tărâmul SF.
  Dacă era în caracterul meu să mă vând, cine cunoaște situatia politică de la Mangalia știe că puteam să o fac, interesul e mai mare să tac eu. „Cel Vândut” era prea inofensiv de cumpărat, dar până la urmă s-au mulțumit doar cu votul lui. Cred ca mai mult le este teamă ce lume cunosc, nu neaparat de mine.
  …..
  Pentru asta sunt acuzat de combinații sau corupție, ori ce asociere colgistă vrei să faci? Am declarație de avere zero peste tot. Tocmai ca sa fie ușor de depistat dacă obtin ceva necuvenit sau nemuncit. Nu am firmă (chiar aveam de gând sa fac un restaurant, dar am intrat in politică si m-am oprit tocmai ca să pot spune acum ca afirmi prostii), nu am mașină – pe jos prin oraș pentru că îi văd problemele, nu mă încântă banii. Fetița mea – care in urma muncii mele si pentru ca am construit o companie cu acoperire națională, pe care i-am lăsat-o ei la divorț, are din ce sa trăiască toată viața, ea si nepoții ei – mi-a spus „Tati, nu te vinde. Să faci bine! Dacă vreodată ai nevoie, oricât, ai acces la cont.”
  Cum as putea sa ma mai uit eu in ochii fetei mele, care iubește orasul acesta si il numeste „acasă”?
  (va urma)
  Comentariu by Mentalistul — noiembrie 16, 2016 @ 12:16 pm”
  AOLEU! Ce ai făcut tati? Te-ai VÂNDUT? Ai dat-o în SF-uri? Cum îți mai privești fetita în ochi mai vandutule?
  Nu te acuzase nimeni ca ai mașină, firma etc. Te acuza ca ești trădător și vândut, ceea ce ai demonstrat deja.
  Sa îți iei „declanșatorul de emotie”- povestea cu fetita – și sa ți-l bagi în 3 litere, mai draga pesedist încolonat !

  Comentariu by Anonim — 20 decembrie 2016 @ 6:20

 36. Pt 33
  Primarul nu mai poate vorbi decat celor pe care ii premiază cu banii primariei. Nici aceștia nu-l mai cred, dar din politețe il lasă sa vorbească.

  Pt 35

  Inițial am crezut ca esti vreunul cu cine stie ce interese personale, pe care le-am atins. Dar acum realizez că esti doar un diliu.

  Comentariu by Mentalistul — 20 decembrie 2016 @ 6:48

 37. Pentru Mentalistul: ai atins obiectivele – te-ai vândut!
  O sa repostez acest pasaj de cate ori Ozzy va scrie pe aici. Poate în final înțeleg el și amicii lui : suntem sătui de lepre trădătoare.
  Mentalistul :
  „Dacă ați ajuns să mă suspectați de combinații in favoarea oamenilor primarului, deja ați intrat pe tărâmul SF.
  Dacă era în caracterul meu să mă vând, cine cunoaște situatia politică de la Mangalia știe că puteam să o fac, interesul e mai mare să tac eu. „Cel Vândut” era prea inofensiv de cumpărat, dar până la urmă s-au mulțumit doar cu votul lui. Cred ca mai mult le este teamă ce lume cunosc, nu neaparat de mine.
  …..
  Pentru asta sunt acuzat de combinații sau corupție, ori ce asociere colgistă vrei să faci? Am declarație de avere zero peste tot. Tocmai ca sa fie ușor de depistat dacă obtin ceva necuvenit sau nemuncit. Nu am firmă (chiar aveam de gând sa fac un restaurant, dar am intrat in politică si m-am oprit tocmai ca să pot spune acum ca afirmi prostii), nu am mașină – pe jos prin oraș pentru că îi văd problemele, nu mă încântă banii. Fetița mea – care in urma muncii mele si pentru ca am construit o companie cu acoperire națională, pe care i-am lăsat-o ei la divorț, are din ce sa trăiască toată viața, ea si nepoții ei – mi-a spus „Tati, nu te vinde. Să faci bine! Dacă vreodată ai nevoie, oricât, ai acces la cont.”
  Cum as putea sa ma mai uit eu in ochii fetei mele, care iubește orasul acesta si il numeste „acasă”?
  (va urma)
  Comentariu by Mentalistul — noiembrie 16, 2016 @ 12:16 pm”
  AOLEU! Ce ai făcut tati? Te-ai VÂNDUT? Ai dat-o în SF-uri? Cum îți mai privești fetita în ochi mai vandutule?
  Nu te acuzase nimeni ca ai mașină, firma etc. Te acuza ca ești trădător și vândut, ceea ce ai demonstrat deja.
  Sa îți iei „declanșatorul de emotie”- povestea cu fetita – și sa ți-l bagi în 3 litere, mai draga pesedist încolonat !

  Comentariu by Anonim — 20 decembrie 2016 @ 7:11

 38. Ce drăguț, cineva ii scrie lui Vasile Marian și răspunde Mentalistul! Ha ha ha !

  Comentariu by Anonim — 20 decembrie 2016 @ 7:25

 39. Mentalistul își face conversație. E ceva notoriu ca mentalistul , Cautis și Vasile Marian sunt aceeași persoana. Ozzy nu are cuvintele la el. Nu fiți rai ! Cautis încearcă sa ii dea o pane prietenului Ozzy , ca e vai mama lui bucătarul….

  Comentariu by Anonim — 20 decembrie 2016 @ 7:28

 40. Scrie corect : pâine nu pane!

  Comentariu by Dana — 20 decembrie 2016 @ 7:30

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress