Mangalia – politica locală

11 decembrie 2016

Ce se întâmplă la această oră cu renumitul medic GHEORGHE BURNEI. Citeşte şi o MĂRTURIE cutremurătoare despre activitatea profesorului de la Spitalul „Marie Curie”

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 14:16

Profesorul Gheorghe Burnei se află la această oră la Tribunalul Municipiului Bucureşti unde procurorii cer arestarea acestuia pentru 30 de zile, după ce sâmbătă l-au reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii de la DGA au efectuat sâmbătă percheziţii la domiciliul medicului Gheorghe Burnei şi la Spitalul „Marie Curie” din capitală, într-un dosar în care sunt vizate 17 fapte de corupţie. La acţiune au participat şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri depusă de către o persoană în urmă cu aproximativ două luni.

Avocatul Eliza Ene-Corbeanu a postat pe contul său de Facebook un text cutremurător despre drama prin care trece profesorul Gheorghe Burnei, pe care îl redăm integral: “Am cugetat mult dacă să scriu despre profesorul Burnei. Nu pentru că n-aș ști ce. Nicidecum. La cât de mulți pricepuți nedescoperiți au apărut de câteva zile, mă simt chiar complexată că încă nu stăpânesc prea bine metoda clinică pentru distracția femurului sau tibiei, pentru care domnul profesor are brevet de invenție.
Luând la mână cele peste 20.000 de operații pe care le-a făcut până acum, nu îmi dau seama, deocamdată, dacă a strâns bine șuruburi, dacă a folosit substanțe de umplere adecvate, dacă a tăiat corespunzător, dacă are vreun merit că un copil poate merge în urma experimentelor abominabile la care profesorul Burnei îi supunea. Dar sunt absolut convinsă că vor apărea specialiști care ne vor lumina că acest om a fost, de fapt, un ucigaș mediocru de prunci nedoriți.
Probabil că, uneori, profesorul Burnei intra în sala de operații cu gânduri criminale, pentru că asta e menirea unui chirurg – să taie și să suprime. La naiba! Cum de nu le-a spus nimeni miilor de părinți care dormeau în fața ușii cabinetului că doctorul ăsta e rău, prost pregătit și dornic de experimente eșuate?
Acum câțiva ani, în timp ce consulta a făcut un accident vascular cerebral. L-au luat cu targa din cabinet, iar în jurul lui se strânsesera părinți disperați: ” domnule profesor, vă mai întoarceți astăzi? „
S-a întors, nu atunci, dar la scurt timp și a continuat să facă ce știa mai bine.
Dintr-o dată, tot ce a realizat până acum este un dezastru. Pentru că așa au hotărât niște pricepuți.
Cel mai greu a fost să-i explici ca după ce s-a întâmplat azi noapte, nu mai are voie în spital. Nu se știe pentru cât timp. I-am spus asta cu atâta greutate, de parcă rosteam condamnări la moarte.
După 16 ore de percheziții asidue, au descoperit că avea oase în cabinet. Probabil se așteptau la un mușchi țigănesc sau o păstramă. La ce-i trebuie unui profesor oase? Ăla era frigiderul pentru apă plată și ceai verde.
Am lăsat în urmă părinți disperați ai căror copii sunt programați la operații în următoarele zile.
‘” Și cu noi cum rămâne? Vă dau voie procurorii să ne operați?”
Nu se poate, oameni buni. Un chirurg cu mâinile încătușate nu servește nimănui.
Aruncați-l și rugați-vă să vă dea Dumnezeu sănătate.
A, și mergeți la vot!
Ca să fie bine, să nu fie rău…”

Andrei Vişan, evz.ro 11.12.2016

12 Comments

 1. De acum încolo o să opereze Codruța.

  A propune arestarea unuia din cei mai buni medici ortopezi din lume, fără probe consistente, e o aducere aminte a vremurilor triste. Acest OM a pus bazele carierei lui la Mangalia. Mangalia cea prăduită la drumul mare, dar la care DNA nu se uită.

  Vezi și http://www.evz.ro/deutsche-welle-paradoxul-chelului-si-teza-laurei-codruta-kovesi.html

  Comentariu by lucian visa — 11 decembrie 2016 @ 14:17

 2. Acest om s-a crezut, la un moment dat, deasupra celorlalti. si a distrus vieti de copii:

  http://casajurnalistului.ro/a-fost-un-experiment/

  Comentariu by anonim — 11 decembrie 2016 @ 14:39

 3. Crezi că dacă n-ar fi făcut nimic, copilul era mai bine ? Doctorul Burnei a făcut operații unicat, netrecute în cataloage sau nomenclatoare. Evident că există riscuri și nu există o garanție de succes de 100 %.
  Dacă ne batem joc de valorile noastre naționale, atunci ne merităm soarta. Să ne conducă ăia care nu știu să facă nimic ! Ăia nu greșesc.

  Vezi și http://www.evz.ro/george-burnei-declaratii.html

  Comentariu by lucian visa — 11 decembrie 2016 @ 14:48

 4. http://editiadesud.ro/?p=24545

  Comentariu by Anonim — 11 decembrie 2016 @ 17:20

 5. La spitalul din Mangalia a aflat cinema de Programmi National de Endoprotezare?
  Daca da, de ce nu se aplica si de ce se „invita” inca pacientul sa-si procure o proteza cu 3000 de lei?

  Comentariu by nabuco — 11 decembrie 2016 @ 17:24

 6. Trebuie sa castige PSD-ul ! Fortza PSD.

  Comentariu by xyz — 11 decembrie 2016 @ 18:17

 7. http://www.cotidianul.ro/procurorii-investigheaza-decesul-unor-pacienti-operati-de-chirurgul-burnei-292718/

  Comentariu by nabuco — 11 decembrie 2016 @ 18:55

 8. Ziaristi – Stupoare….I-au gasit echivalentul a zece mii euro….O fi de ris??? Altii dau spagi de milioane de euro …Unii nici nu se apleaca ptr aceasta suma, considerind efortul prea mare…
  Au gasit in frigider oase si tesuturi umane…Ce ar fi trebuit sa gaseasca ??? electrozi, vopsea ???????
  O fi sau nu vinovat, nu-mi dau cu parerea , sint organe abilitate. Eu am avut onoarea sa-l cunosc, un OM DEOSEBIT. Imi pare rau, sper sa nu se confirme acuzatiile…

  Comentariu by zek — 11 decembrie 2016 @ 20:21

 9. Nimicim toate personalitatile din medicina,suntem f priceputi.Am inceput cu LASCAR,BRADISTEANU.IRINEL POPESCU,BURNEI si cred ca nu se opresc aici .Ne miram de ce pleaca medicii din tara

  Comentariu by anonim — 11 decembrie 2016 @ 20:33

 10. Din nou se aud zvonuri prin oras precum primarul si ai sai au initiat deja un proiect turistic de construire a unei cladiri mai inalte decat Burj Khalifa din Emiratele Arabe. Cladirea va fi inalta de 950 de m si dupa aproximarile domnului primar Radu Cristian, aceasta va fi vizitata de circa 5 milioane de turisti anual.

  Comentariu by xyz — 12 decembrie 2016 @ 8:14

 11. Imi pare nespus de rau pentru aceasta tinara si pentru ceilalti copii mutilati, asa este parintii lor sint distrusi, nu-l cunosc pe acest medic, nici nu-mi doresc sa ma fereasca d-zeu dar daca din zeci ,sute poate mii de interventii chirurgicale sunt citeva gresite nu-l poti acuza de crima sau rea intentie.E doar o opinie iar daca procurorii au gasit si au descoperit fapte de coruptie legate de spagi sau achizitii trucate asta este alta treaba si trebuie sa raspunda pentru astea.

  Comentariu by M.IORGA — 12 decembrie 2016 @ 8:35

 12. http://www.stirilekanald.ro/fetita-cu-picioare-de-sticla–operata-acum-10-ani-de-gheorghe-burnei–are-un-mesaj-emotionant-pentru-medic–sa-i-dea-dumnezeu-sanatate-si-mult-noroc-i_74534.html

  Comentariu by nabuco — 13 decembrie 2016 @ 13:35

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress