Politica locală

7 decembrie 2016

Program special de lucru al SPCLEP Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:22

Anunţ de interes public

Program special de lucru al SPCLEP Mangalia, în perioada alegerilor parlamentare

           Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Mangalia (SPCLEP) anunţă modificarea programului de lucru cu publicul în perioada alegerilor parlamentare, în scopul asigurării cadrului necesar desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral. În această perioadă, SPCLEP va avea program de lucru extins, după cum urmează:

 – sâmbătă, 10 decembrie, interval orar 08.00 – 16.00;

– duminică, 11 decembrie, interval orar 07 – 21.00.

    În ambele zile se vor putea depune şi ridica, totodată, actele de identitate. Reprezentanţii instituţiei precizează că în cazul persoanelor netransportabile, sau aflate la distanţe mari faţă de sediul SPCLEP Mangalia, se vor intensifica deplasările cu staţia mobilă. De asemenea, se vor transmite invitaţii către persoanele care nu deţin acte de identitate sau deţin respectivele acte cu termenul de valabilitate expirat, pentru a se prezenta la sediul SPCLEP.

    Tot în această perioadă, se vor soluţiona cazurile particulare ale solicitanţilor care nu îndeplinesc condiţiile necesare eliberării cărţii de identitate prin eliberarea de cărţi de identitate provizorii. SPCLEP mai informează cetăţenii municipiului Mangalia să îşi verifice valabilitatea actului de identitate pe care îl deţin.

6 decembrie 2016                                           Biroul de presă

mangalia.ro

5 Comments

 1. http://editiadesud.ro/?p=24507

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2016 @ 19:31

 2. Asa a crescut omuletul asta fara brad si asta pentru ca de cand era mic ciordea globurile din brad de acasa si de la vecini , fapt ce ia determinat pe parinti sa anuleze sarbatoarea si sa l pregateasca pentru garda!!!

  Comentariu by IPSI — 8 decembrie 2016 @ 9:07

 3. http://editiadesud.ro/?p=24519

  Comentariu by Anonim — 8 decembrie 2016 @ 11:55

 4. Ala care ia cartea de identitate sau adeverinta provizorie la ora 21 duminica cind voteaza?Programul arata cit de profesionisti cei di acst serviciu si confirma pe cei ce spun ca acest serviciu e inpanat cu pilosi rude sau „aliante sentimentale”.Dar acest serviciu a eliberat peste 2000 de adeverinte de flotant la alegerile locale!

  Comentariu by doru — 8 decembrie 2016 @ 13:59

 5. http://www.replicaonline.ro/exercitiu-al-pompierilor-avion-prabusit-la-mangalia-300445/

  Comentariu by nabuco — 9 decembrie 2016 @ 22:25

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress