Mangalia – politica locală

29 noiembrie 2016

Consilierii au votat: 4,7 milioane de lei pentru serviciile juridice ale primăriei! Orăşelul Copiilor … la anu !

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 15:33

Consilierii locali din Mangalia s-au reunit, astăzi, în şedinţă extraordinară şi au reuşit ca, într-un timp record, să aprobe o serie de proiecte cu caracter social – ajutoare de urgenţă pentru preşcolarii şi elevii de la Herghelie, Barieră şi Zootehnie, decontarea cheltuielilor pentru navetă la şi de la locul de muncă a cadrelor didactice şi personalului didactic auxiliar pentru anul şcolar 2016-2017, burse pentru elevii din învăţământul gimnazial şi cel liceal, precum şi aprobarea indicatorilor aferenţi studiului de prefezabilitate pentru locuinţe ANL destinate închirierii specialiştilor din sănătate. Consilierii locali, cu excepţia celor de la ALDE, au fost de acord şi cu rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, un punct de pe ordinea de zi care a stârnit reacţii vii din partea acestora. Este vorba despre o suplimentare de 4,7 milioane de lei a bugetului local, care au fost împărţiţi, prin votul consilierilor, Serviciului de dezvoltare publică, mai concret, pentru “suplimentarea serviciilor juridice” ale primăriei.

Este vorba despre onorariile avocaţilor care au reprezentat sau reprezintă primăria în diferite procese în ultimii ani: SC Erdan Import Export SRL şi SC Fill.i Com SRL, SC MM Company SRL, SC SZD SRL, Societatea de Cruce Roşie, SC Callatis Therm SRL, THR SRL, grăniţuirea cu 23 August, Pecineaga şi Limanu etc.

În cadrul acestui proiect au mai fost aprobaţi, la propunerea consilierului Paul Foleanu, 20.000 de lei pentru evenimentul de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, bani ce ar urma să fie folosiţi pentru tradiţionala fasole cu ciolan, oferită în Piaţa Republicii de către autorităţi. În schimb, propunerea lui Ozghiun Menabit de a organiza, chiar şi pe ultima sută de metri, un Târg de Crăciun pentru copiii Mangaliei nu a fost luată în calcul de cei prezenţi la masa şedinţei, din cauză că formalităţile pentru acest eveniment ar fi trebuit demarate din… luna august!

editiadesud.ro 29.11.2016

29 Comments

 1. La momente de răscruce ale Mangaliei, PSD-ul e alături de primar !

  Comentariu by lucian visa — 29 noiembrie 2016 @ 15:40

 2. http://www.replicaonline.ro/un-fost-sef-in-cadrul-anaf-si-a-recunoscut-vina-la-dna-constanta-a-primit-3-ani-299329/

  Comentariu by nabuco — 29 noiembrie 2016 @ 16:56

 3. Ce pretentii de integritate si moralitate sa ai de la un partid condus de un infractor(condamnat)de drept comun si la Mangalia este condus de un fost fotbalist(cu IQ foarte ridicat……. 10).Cata dreptate are Iohannis cand nu a invitat la ziua de 1 Decembrie toti puscariasii si eu il comdamnam(scuze).Romania in clipele aste grele are nevoie de adevarati barbati de stat dar de teape lui Tanase,Maganu,Foleanu,Menabit niciodata.Ma nenorocitilor dece nu ati spus ca va este foame(va trebuie bani)ca organizam o colecta publica si va dam, numai sa nu va vindeti lui Radu.Nu stiti cat de jos ati ajuns(prin canalele lui Stroe impreuna cu fratii vostrii sobolanii) si rade de voi Ciuraru,Griguta,Filip,s.a,care tocmai au iest din canal.

  Comentariu by fn — 29 noiembrie 2016 @ 17:44

 4. Spre deosebire de Iohanis care me separate in buni si rai de ziua unirii , consilierii nostri s-au unit si au votat tot ce a dorit cinstitul si integrul primar .

  Comentariu by doctorand — 29 noiembrie 2016 @ 18:50

 5. ” ne separa „

  Comentariu by doctorand — 29 noiembrie 2016 @ 18:51

 6. Mentalistul si-a dat arama pe fata, adica a arata cat este de corect, altruist si onest. Cum ? Nu este asa? Va inselati ! Si o sa va spuna , in lipsa altei scuze, ca il injurati!
  Asa cum adevaratii mentalisti ( ocultisti) vad in „energia” unei persoane evenimente, boli, etc , ce inca nu au avut loc , tot asa, daca aveti curiozitatea, puteti sa urmariti in mesajele mentalistului semintele tradarii!(din pacate, in karma lui si a familiei sunt si semne vizibile de boli si alte urmari karmice) In comentariile din ultimile 2 saptamani se poate observa cum il intreb ( eu si altii) despre actiuniile sale impotriva organigramei si a altor acte si fapte ale primarului mincinos . Pe masura ce ne apropiam de ziua de astazi, mesajul mentalistului se transforma, usor usor, din asa zisa critica la adresa primarului in razboi cu mine si chiar ma ia la intrebari ce am impotriva organigramei. La intrebari directe si concise , acest parazit/parvenit , fie nu raspunde fie deviaza discutia in privat pe facebook. Ce rost are o discutie in privat , in conditiile in care , cel putin teoretic, acest consilier reprezinta ,prin votul primit, interesele a mai multor cetateni, iar votul lui manifestat in Consiliul Local nu ma intereseaza doar pe mine in privat, ci pe toti cetatenii orasului ( el este interesat doar de identitatea mea , pentru ca ulterior sa urmeze probabil atacuri la persoana) De fapt , daca ar fi existat vreo actiune a acestui diletant, ajuns pe listele PSD , doar pentru a le face jocul celor de la Constanta , aceasta actiune ar fi fost imediat publicata si nu ar fi ratat ocazia sa se laude cu ea.
  In alta ordine de idei secretara Boita, in aceasta sedinta de consiliu a pus in aplicare una din manevrele perverse de a devia atentia de la subiectul principal: organigrama votata nu era legal adoptata.
  Multumesc domnului Visa pentru ca nu a inchis acest blog si am speranta ca in timp , oamenii din Mangalia vor atinge o maturitate politica pentru ca acesti mentalisti si altii ca ei sa nu mai ajunga la carma orasului….

  Comentariu by Alcibiade — 29 noiembrie 2016 @ 19:00

 7. Asa este. Pe convocator, desfiintării ADPP i s-a dat o altă formă, pt că la sedinta din 4 noiembrie nu s-a votat cu 13 voturi, ci cu 11. A fost o capcană, agreată de PSD! Vomă maximă la adresa trădătorilor care nu au niciun Dumnezeu. Fac rău cu atâta ușurință!

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 19:04

 8. In caz de calamitate,pe timp de noapte, cu podurile de acces inchise , Primaria Mangalia nu are Primar , Viceprimar, sef Politie Locala, City Manager respectiv director ADPP!
  Pentru ca ei dorm la Constanta !
  Pe aceasta cale , rugam orice calamitate ce ar dori sa se aventureze prin Mangalia , sa o faca in intervalul orelor de program afisat la Primarie !

  Comentariu by Alcibiade — 29 noiembrie 2016 @ 19:25

 9. Oare unde vor organiza in acest an alesii locali si rapandulele lor din primarie, ca in fiecare an de altfel, petrecerea de sfarsit de an?

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 19:28

 10. Interesant cum vinovatul principal pentru degringolada administrativa a Mangaliei a ajuns Menabit Ozghiun, consilier local de nici cinci luni, om fara trecut politic si fara avere.
  Nu sunt de vina cateva mii de cetateni care voteaza de mai bine de 16 de ani, din prostie, nepricepere ori stimulati cu sacose, pachete si alte plocoane din banul public, niste primari care pot face cinste oricarei puscarii din Romania.
  Nu sunt de vina niste consilieri semianalfabeti, proveniti din ospatari, zugravi, militari dati afara din armată ori odrasle ale acestora care împreuna cu primarii și alti smecheri si interlopi locali ori constanteni jupoaie de viu si fara anestezie acest oras.
  Ca o parte din comentatori fac parte din tagma celor hingheresc orasul e clar dar parca de ceva vreme doar astia mai comenteaza pe aici.

  Comentariu by Marian Vasile — 29 noiembrie 2016 @ 19:30

 11. Intr-adevar, cei de la PSD sunt de toata jena. Rusine! Pe cat v-ati vandut?
  Pentru Menabit Ozghiun: chiar si SICTIR pe limba ta ar fi semn de respect.
  Sinteti niste oameni mici, limitati, golani, hoti si aveti frustrari serioase si nevindecabile.
  Rusine tuturor!

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 19:35

 12. Apropo de rapandule! Sa vedeti ce lupte interne se dau intre protejatii primarului , pentru a-si promova fiecare din ei protejata in pozitii cheie in viitoarea organigrama. Tovarase de incredere, de moravuri indoielnice, disponibile si nesatisfacute acasa, se agista si se lauda cu sprijinul pe care il au garantat din partea ciocanitorilor . Achizitiile si investiile sunt se pare cele mai dorite posturi, partea leului (nominalizarea sefele serviciilor) fiind la discretia viceprimarului. Sa vedem pe cine va numi ( pardon , cine va castiga consursul) si apoi vom vedea si care au fost probele date ! scrise , verbale, etc ….

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 19:36

 13. Mai „Marian Vasile” , acest Menabit Ozghiun, vai mama lui ,a fost cel care a afirmat ca el este altfel decat hotii si jigodiile, ( cuvinte prea blande pentru ei ) care se perinda prin consiliul local ( poate mai sunt si exceptii in CL). Asa ca daca minte si dezinformeaza, merita sa primeasca in cap toate dejectiile din portul turistic ale „prietenei RAJA”.
  Printre altele, ce a mai facut cu iluminatul asta , domnul Mentalist care le rezolva pe toate (nu stiu cum le rezolva ca si nevasta l-a lasat , oare de ce ) ca am ajuns la o concluzie : Menabit si Primarul lucreaza in tandem – Primarul face gropi in asfalt si Menabit care se ocupa de iluminat ne lasa pe intuneric sa nu vedem gropile si sa ne rupem gatul noaptea !!!

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 19:46

 14. Pt 3 esti cretin!

  Comentariu by Anna — 29 noiembrie 2016 @ 19:52

 15. S-a terminat și cu acest consiliu. Rahat! Rahat, băi ozzy! Rahat!

  Comentariu by Zoga — 29 noiembrie 2016 @ 20:21

 16. la Alpin, in Poiana Brasov

  Comentariu by pt 9 — 29 noiembrie 2016 @ 23:59

 17. S-a reactivat Iorgus prin postaciidin ALDE . interesul lui este sa fie haos in CL . nu se mai poate dl Iorgus

  Comentariu by 666 — 30 noiembrie 2016 @ 0:29

 18. Atita timp cit legile sint facute in favoarea intereselor partidelor care se perinda la putere, legi facute pe genunchi, adica vom vota liste si nu oameni nu vom scapa de acesti impostori asezati in liste de banditi cu bani care de fapt conduc aceste marionete numite …consilieri locali. La fel se petrec lucrurile in toata tara, Mangalia nefacand exceptie adica votezi ce ti se dicteaza nu ce doresti tu ca si membru in acel consiliu altfel…pleci.

  Comentariu by CETATEANUL NE..TURMENTAT — 30 noiembrie 2016 @ 8:04

 19. ptr 3 – ai dreptate, sorin andrei se plinge ca se plimba cu dacia, in declaratia de avere, ciuraru ne da de inteles ca fata lui studiaza in Anglia,etc…
  asta se intimpla cind se voteaza fara sa se gindeasca, sau ptr avantaje de moment.
  vai de acest orasel…
  ptr 17- cine te-o intelege ?????

  Comentariu by zek — 30 noiembrie 2016 @ 10:23

 20. http://www.replicaonline.ro/horatiu-malaele-299415/

  Comentariu by nabuco — 30 noiembrie 2016 @ 12:10

 21. @ 17. Dacă toti care condamnăm jaful din Mangalia suntem postacii lu Iorgus….chiar ești idiot. Ati vrea voi sa tăcem din gura ca sa furati în liniște. Îmi pusesem speranțe în Ozzy dar mi-e mai scârbă de el acum chiar si decât de Sorin Mihai. De ala s-a văzut de la început că e ieftin. Păcat. Sunt curios de astia de la ALDE cat i-o mai tine acum, ca au rămas degeaba. Dacă se lasă si astia doar DNA-ul ne mai salvează.

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 13:06

 22. RC se da acoperit și încearcă sa își liniștească camarila ca nu vor păți nimic. Ce nu știe încă RC este ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Chiar dacă unchiuletul și matusica, securiști cu frica lui D-zeu, încearcă sa îl protejeze, piticul este prea prost și încrezut sa asculte de ei….După sărbători se termina toate controalele și o sa vedeți gasca pe la parchet.Plangeri exista, dosare în cercetare urmează trimiterile în judecata.

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 13:42

 23. de la marele bucatar sef :”M-au tot atacat sub anonimat pe un blog la ordinele cuiva, acesta ciudos pentru că electoratul lui a venit spre noi.
  După 11 Decembrie va dispare iarăși în uitare.”
  hai sictir bai consierul lui peste prajit la cantonul silvic

  Comentariu by marcu — 30 noiembrie 2016 @ 18:23

 24. sincer va spun ca m-am decis sa votez Alde, sper sa nu se vanda si astia pe niste arginti imputiti.

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 22:21

 25. Si eu sunt unul din fraierii care credea ca Ozzy isi doreste cu adevarat „dreptate”, ca este un om trecut prin greutati ce nu isi mai doreste nimic pentru el ci a intrat in politica pentru comunitate! Acum imi dau seama ca daca ar fi fost asa nu se ducea la PSD! Am fost prost o data sa votez PSD, acum voi vota cu cei din ALDE! Voi vota cu ei pentru gestul din ultima sedinta cand, cu riscul de a rupe „prietenia” cu PSD (un partid mult mai mare), neavand nimic de castigat din gestul lor, au ales sa voteze IMPOTRIVA JEFUIRII ORASULUI! Respect pentru voi, cei din ALDE! Cel putin pana la proba contrarie!

  Comentariu by Alpak — 1 decembrie 2016 @ 19:03

 26. Mai Alpak chiar te rugam sa votezi cu Alde …de craciun o sa primesti de la Iorgu un bidon cu vin . uraaaaa ai pus-o ……numai prosti si frustrati pe linga Iorgu si Alde ….

  Comentariu by 666 — 1 decembrie 2016 @ 20:22

 27. Nu ma. O sa votam cu voi cu pesedeu. Sa fie liniste la Mangalia, sa furati in liniste. Sa nu va deranjeze nimeni. Sa fure primaru cat vrea da sa va dea si voua ceva.

  Comentariu by Lita Amuzantu — 2 decembrie 2016 @ 2:30

 28. Ozghiun la ce notorietate ai, o sa ajungi unde TREBUIE. Nu te lasa,pe ei si pe „mama” lor !

  Comentariu by Doru — 2 decembrie 2016 @ 11:56

 29. https://www.youtube.com/watch?v=aWB-pomu3VU

  Comentariu by nabuco — 2 decembrie 2016 @ 14:27

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress