Politica locală

29 noiembrie 2016

Comunicat de presă al consilierului local Nicolae Moroianu

Filed under: ALDE — lucian visa @ 19:54

Dragi locuitori ai oraşului Mangalia,

Cu regret şi revoltă vă informez că în şedinţa de astăzi 29.11.2016, consilierii ALDE au fost singurii împotriva concedierii colective a angajaţilor S.P.A.D.P.P. Mangalia şi S.P.A.S. Mangalia, deoarece în şedinţa de astăzi s-a decis desfiinţarea acestora. Nu putem fi de acord cu trecerea tuturor serviciilor publice în subordinea exclusivă a Primarului Radu Cristian. Prin această decizie, noua alianţă formată împotriva cetăţenilor de către PNL, PSD, UNPR şi PMP, au anulat votul democratic al mangalioţilor, reducând puterea decizională a Consiliului Local aproape de zero. În toată România oamenii au arătat că doresc reformarea clasei politice şi dispariţia aşa zişilor baroni locali, insa prin votul de astăzi şi prin trecerea tuturor serviciilor în subordinea Primarului, consilierii PNL, PSD, şi UNPR tocmai au creat şi acordat puteri nelimitate unui baron local.

De asemenea, consilierii ALDE au fost singurii care s-au opus alocării a încă unui milion de euro din banii cetăţenilor pentru mult controversatele contracte cu avocaţii. 4,7 milioane lei au fost alocaţi astăzi pentru plata a 18 contracte încheiate cu avocatul Grimberg, pentru procese pe care acesta le-a pierdut în marea lor majoritate.

Mi se pare cel puţin ipocrit ca Primarul să declare în presă că nu există bani pentru organizarea de festivităţi de Crăciun, în schimb există peste 1 milion de euro pentru plata contractelor penale cu un avocat.

Puteam să organizăm festivităţi de Crăciun cu copiii şi artiştii Mangaliei care nu ar fi necesitat mari sume de bani ci doar bunăvoinţă şi dragoste pentru oraş.

ALDE a rămas astăzi, din păcate, singurul partid care se opune în mod real, dezastruoasei administrări a oraşului făcută de o echipă străină de Mangalia şi ale cărei rezultate le văd toţi locuitorii oraşului nostru.

Nicolae Moroianu

Consilier local ALDE

158 Comments

 1. Psd-ul s-a vandut!!!!

  Comentariu by Elena Popa — 29 noiembrie 2016 @ 20:08

 2. ordin de la judet/Raja/Stroe; va votam proiectul cu bani pentru avocati si ce mai vreti , voi votati proiectul cu Raja !

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 20:14

 3. Nu inteleg, pe FB Ozzy a scris ca a fost scos de pe ordinea de zi punctul cu privire preluarea patrimoniului ADPP si SPAS.Cum adica s-a votat concedierea colectiva in acest caz?

  Comentariu by dana — 29 noiembrie 2016 @ 20:32

 4. Ozzy bate campii. Au votat psdeii tot pe banda rulanta. Ce vroiai sa zică Ozzy? Ca s-a vândut? Poate sa ne spună si cu cât? Ne vinde iar povesti de ale lui cu scheme ascunse pe care le înțelege numai el ca noi suntem prea prosti. Îl mai crede dracu.

  Comentariu by A.N. — 29 noiembrie 2016 @ 21:32

 5. Ozzy sa vindut pe bani de tigari. Ca nu mai primea de la tase.

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 21:39

 6. De fapt, Sfârşitul lumii începe atunci când trădătorii sunt omagiaţi de cei trădaţi!(Octav Bibere)…si cum de 26 de ani,tovarasii,tatele de cartier,imbuibatii cu salarii grase care „o dau cu poporu’ adica „oamenii de bine” care au vazut in primar dintotdeauna reprezentantul conducerii superioare de partid,toti psedeii de rand vor porni prigoana impotriva reactionarilor si a dusmanilor poporului ! …Adevarata tradare s-a produs cu mai multa vreme in urma,cand pdelistii si l-au pus „sef” pe cel adus de psd…lasat cu limba de moarte…de Tusac ! USL nu a murit…cel putin nu la noi in oras ! Si ca sa fie coliva politica intreaga vine acum sa ne planga pe umeri un”taranist” care s-a pus sub steagul liberalului rosu(Tariceanu)…si „injura” colegii de alianta centrala ! Ca la noi la callatieni !….Mentalistule -mai jos ti-am dedicat un filmulet cu „tramvaiul RAJA” -din pacate pentru d-ta (politic-vorbind,nu pragmatic!) s-a adeverit ! Astia toti au prins tramvaiul…insa d-ta ai ramas calare in carca…primarului !

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2016 @ 21:44

 7. https://media.giphy.com/media/RNYH1JcCejrr2/giphy.gif

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2016 @ 21:49

 8. @Dana
  S-a scos de pe ordinea de zi proiectul privind patrimoniul, pentru ca era prea evidenta vânzarea pesedeilor. Au introdus un amendament, (votat cu 16 voturi- majoritate peste 2/3- ) la un proiect adoptat cu 11 voturi. Probabil ca varza coafata va găsi vreo excepție din care sa rezulte ca votul dat astăzi pe amendament sa fie suficient și prin adoptarea acestuia sa fie implicita adoptarea organigramei cu cele 16 voturi. Asa ne trebuie, sper sa devin „flegmatic” si sa am excedent de saliva când ma voi întâlni cu anumiți consilieri pe strada. Sa ii scuip în ochi!

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 22:20

 9. Si ca sa evitam un raspuns posibil…e bine sa-l demontam inainte de a se produce : Iscoada: A trăda trădătorii este un act de aleasă nobleţe!

  replică din piesa de teatru Dracula (Carnavalul durerii), scenariu de Valeriu Butulescu

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2016 @ 22:25

 10. ce aveti cu Ozzi? a avut ambitia ca , prin mentalism sa ne induca faptul ca s-ar fi reincarnat Ginghis-Han in persoana lui, un tatar adevarat care se lupta cu primaria! Doar ca s-a dovedit a fi un simplu eunuc!!!! Care s-a trezit intr-o dimineata fara oo! Si care a pierdut si tramvaiul de la pct 7. Dar a castigat respectul pe veci a lui Ciuraru, si sa nu va mire daca ii veti prinde giugiulindu-se, ca da bine la prostime! Nesimtitule!

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 0:12

 11. Voi l-ati vazut pe Ozzy Mentalistul cum se scuza? Cica:”am alocat 1 milion de euro pentru servicii juridice, nu pentru avocati!”. Daca taceai filozof ramaneai! Daca tot v-ati vandut la pachet tu si PSDii tai, mai bine taceti din gura si stati ascunsi pentru ca asa stau sclavii! Te intreb si eu, desi stiu ca ai sa scrii 2 pagini de aberatii crezute doar de tine… daca primaria este executata silit de Grimberg pentru multe miliarde de lei din contracte de asistenta juridica vechi, oare unde se duc banii astia 1 milion de euro? Ups, i-ati legitimat primarului posibilitatea de a face plati direct, ca are linie bugetara aprobata de Ozzy, cel „cinstit”, scuze „vandut”! Sunt sau nu sunt banii in cont, de fiecare data cand se depun bani(adica zilnic pt ca se colecteaza zilnic prin taxe), primarul semneaza un ordin de plata catre Grimberg si uite asa 1 milion de euro zboara usor usor catre un avocat! Sunt curios daca a meritat miscarea, adica daca v-ati vandut ieftin precum ciorapii sau mai scump ca miza era destul de mare!

  Comentariu by Alpak — 30 noiembrie 2016 @ 0:24

 12. Pentru organigrama au fost 2 propuneri.Foleanu de la PSD a proupus ca ADPP si Socialul sa functioneze dupa formula veche pina se hotaraste problema trecerii patrimonului care are nevoie de 13 voturi.Bocioc de la ALDE a propus supunerea la vot de anulare a intregii hotariri de trecere acestor servicii in subordinea Primariei.Prima varianta fost votata de 16 consilieri 9 PNL 4 PSD ,2 UNPR si 1 PMP impotriva fiind 3 consilieri ALDE.Acesta este adevarul .

  Comentariu by mangaliot00 — 30 noiembrie 2016 @ 6:37

 13. @mangaliot fără oo
  Daaaa, ai dreptate! Și marmota învelea ciocolata. Ar fi asa cum spui tu dacă nu ar exista în peisaj varza coafata. Dar pentru ce care au curiozitatea, pot sa urmărească filmarea ședinței și sa observe urmatoarele;
  1. Ca de obicei, varza coafata, invoca avize, aprobări și acte normative care nu exista, nu au legătură cu subiectul sau uita sa le comunice consilierilor în timp util. Schema este simpla: votați voi și apoi, dacă insistați veți primi avizul anfp. Aaaa, nu este bun? Și ce dacă, nu ați introdus în proiect vreun amendament prin care dacă se constata lipsa avizului sa fie sancționat proiectul! Asta e , ea este hoațe, consilierii ( psd) neștiutori de carte!
  2. Vom constata cu toții ca se va invoca acest vot al celor 16 consilieri ca fiind votul ce a aprobat organigrama cu majoritate de 2/3.
  3. Cu rectificarea bugetara cum rămâne? Fofoleanu a tăcut mâlc, a stat strategic lângă Griguta! Contractele lui oare din ce fonduri se plătesc….

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 7:22

 14. nu au fost navetistii care trebuiau:

  http://www.replicaonline.ro/mangalia-tren-cu-navetisti-in-flacari-299399/

  Comentariu by anonim — 30 noiembrie 2016 @ 7:54

 15. daca un singur om va ramane pe drumuri din cauza lor Dumnezeu le va da insutit.

  Comentariu by anonim — 30 noiembrie 2016 @ 7:55

 16. Cineva a rugat calamitatea sa vina ziua….bine ca nu a fost ceva mai grav…la un cutremur am pus-o! Navetiști dorm la Constanța cu capul pe sacul de bani furat de la Mangalia

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 7:59

 17. Si-a facut si primarul un cadou de mos nicolae. Un mizilic acolo de 1 milion de euro. Sa fie bogatie sa-i premieze si pe consilierii care voteaza „cum trebuie”. Cum e Folene cu avocatii ca parca tu strigai din gura de sarpe. In ce liniste ai votat milionul de euro.

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 9:32

 18. Consilierii voteaza oportunitatea adoptarii unei masuri . Poate ca au constatat ca orasul arata minunat si nu mai au pentru ce sa aloce bani , sau poate doresc sa raspunda in solidar cu primarul , sa nu-l lase singer .

  Comentariu by doctorand — 30 noiembrie 2016 @ 10:03

 19. http://www.cotidianul.ro/unda-verde-pentru-judecarea-lui-tariceanu-291992/
  &
  https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/vb.181375448581167/1264832396902128/?type=2&theater

  Comentariu by nabuco — 30 noiembrie 2016 @ 11:01

 20. Important ca lumea l-a vrut inca o data pe acest borfas, primar. Si dupa multe dovezi care vor aparea curand, borfasul de primar a fraudat alegerile. Aceasta jighinea de om isi va gasi intr-un final nasul, de aceea latrati cat mai puteti.

  Comentariu by xyz — 30 noiembrie 2016 @ 11:35

 21. Mai Ozzy asta e labil psihic..?…el chiar ne crede prosti pe toți….auzi la el …A aprobat 1 milion de euro ptr….timbre…și alte datorii….pai mai nenorocitule …cum putea piticul sa facă datorii dacă voi consilierii nu-i aprobați…sa le plătească din șpăgile lui dacă le-a făcut fără aprobarea CL….oameni buni …asta e dus rău cu ..capul….și nici măcar nu e bărbat ..un las ordinar…se înțelege cu Radu sa-i voteze tot. ce vrea ..și apoi îl înjură …după ce își ia bănuții…..așa a făcut și in alegeri ….și-a luat 1500 € ptr a-l pupa in cur pe Radu …și după ce s-a văzut cu banii ..îl injura…Doamne ce blestem pe capul nostru cu retardați ca aceștia..

  Comentariu by Gogu — 30 noiembrie 2016 @ 15:53

 22. Când trebuie prăduit bugetul…NAVETIȘTII+PNL+PSD = FRAȚI
  Ieri in Sedinta Consiliului Local Mangalia ..consilierii PSD in frunte cu neînfricatul și așa zisul luptător ptr adevăr Ozzy , au primit ordin de supunere de la tăticul Felix și i-au votat la rectificare de buget , toate furăciunile facute anul acesta de Răducu și navetiștii lui….inclusiv , încă 70 miliarde lei la avocatul Grinberg..
  Si dacă e ceva de ciugulit normal ca lângă supusul Ozzy mai e loc de un ipocrit ….Sorin Mihai ..care in campanie tuna și fulgera numai cinste și onoare …și acum se vinde pe doi lei.
  Mai Ozzyci și Sorinei…voi credeți ca toată lumea e proasta ..îi acoperiți lui Răducu furăciunile de pana acum acum , desființând ADPP -ul, …dar nu ptr mult timp…..și atunci veți fi și voi părtași…..ptr ca stie toata lumea ca asta a fost defapt scopul desființării ADPP-ului….
  Ați demostrat încă odată ca și voi…Ozzyci și Sorinei…sunteți niște banali slugarnici la STĂPÂNUL de la Cta….iar ce va iese pe gura …are ca măsura doar….argintii.

  Comentariu by Cristian — 30 noiembrie 2016 @ 15:56

 23. De pe replica au scos comunicatul lui Moroianu. A făcut Colgiu plata repede la câteva mii de euro. E strigător la cer acest sistem mafiot alimentat de banii noștri. Trebuie sa ieșim în stradă ca asta sunt mai răi decât cancerul. Nu mai scăpăm de ei si ei se hrănesc cu noi. Cu banii noștri isi cumpără voturi în consiliu ca sa fure si mai multi bani. Când o să se termine?

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 18:06

 24. Marele Ozi Meneabit s-a vindut lui Radu Cristian. De la Tanase si Maganu era de așteptat. Macar ati luat si voi un 10% din milionul de euro? Daca are pesedistii poate sa se debaraseze de profesoras acum. Imparte la mai putini. Psdistii curului.

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 18:13

 25. Tace mentalistul?

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 20:34

 26. Ati votat ca fraierii acelasi hot inca patru ani, i-ati mai votat si noua consilieri care vor primi in patru ani peste 3 miliarde vechi doar ca sa voteze ce spune primarul iar de vina pentru toate astea este Ozghiun. De ce nu-i injurati pe cei 9 consilieri PNL, pe Ciuraru, omul cu dreptatea si legea pana a ajuns in jiltul puterii, pe cele doua doamne profesoare, transformate-n menajerele lui Ali Baba.
  Se strofoaca unii pe aici ca in CL s-au votat furaciunile primarului. De peste patru ani pe acest blog sunt publicate cam toate acestea, ce ati facut anonimilor pentru a scapa de acest hot si gasca lui ?

  Comentariu by Marian Vasile — 30 noiembrie 2016 @ 20:42

 27. @marian Vasile
  În orice caz am făcut mai multe decât tine, Cautis sau Mentalistul vândut. Am făcut și eu ce am stiut- plângeri penale și contestații. Tu în afara sa îl pupi în dos pe mentalist ce ai făcut? Ai făcut ceea ce ești: nimic!

  Comentariu by Alcibiade — 30 noiembrie 2016 @ 21:16

 28. Exista un zvon ca Mentalistul joaca la „echipa adversa” , poate de asta îl simpatizezi atât de mult mai „Vasile Marian”

  Comentariu by Alcibiade — 30 noiembrie 2016 @ 21:19

 29. Macaniţi ca niste raţe obosite si va dați la Ozzy si Psd fara sa va uitați la cei 9 consilieri obedienți din Pnl . vreți razboi in CL şi voi sa comentaţi dupa şedinta nu ? HAi valea frustratilor …..

  Comentariu by 666 — 30 noiembrie 2016 @ 21:42

 30. De la cei 9 nu aveam pretenții…ei s- au declarat de la bun început de partea lui RC și justiția își va spune cuvântul ( cel puțin pentru o parte din ei).Ordinari ăștia de la PSD, se dădeau cu curul de pământ pana mai ieri ca fac opoziție, ca apară interesele orașului și când colo ce sa vezi – s-au vândut ca fetele de pe DN …ieftin. Deh , au caracter „baietii” ! Lui RC ii ajungeau 13 voturi dar psd fiind cu foamea în gat au votat cu toții!

  Comentariu by Alcibiade — 30 noiembrie 2016 @ 21:51

 31. @Alcibiade
  Utilizarea insultei spune multe despre caracterul si capacitatile intelectuale ale celui care o practica.
  Nu stiu ce ai facut si nu cred ca ai facut ceva. Dar sa zicem ca o fi asa, cand se va dovedi acest lucru o sa-ti multumesc pentru implicarea civica si o sa-mi cer scuze ca te-am criticat pe nedrept.
  Deocamdata in peisajul politic al ultimilor 13 ani mentalistul asta tulbura oficial apele mai mult decat au facut-o alti zeci de consilieri inaintea sa. Este clar ca singurii care sunt deranjati de prestatia sa sunt cei din pestera lui Ali , altfel ar trebui sa fii narod ori retardat mintal sa critici un om care se implica vizibil in activitatea edilitara.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 noiembrie 2016 @ 22:01

 32. Omul asta pe care îl lauzi, nu are calificare nici sa treacă strada neînsoțiți. Profilul lui psihologic, ca deh are un istoric, releva probleme mult mai grave. Din păcate te-aș fi crezut dacă nu exista episodul de ieri. Degeaba se ia de gasca de hoți de la Constanța, dacă le votează proiectele. Pe mincinos îl doare în spate acum. Au bani sa toace liniștiți pana da firul la iarba…..
  PS. Interesează-te ce tot cauta varza secretara la parchet și de ce le tremura curul în cazul Turchian. Apoi aștept scuzele. Parchetul a ridicat deja documente.

  Comentariu by Alcibiade — 30 noiembrie 2016 @ 22:11

 33. dar de sobolanul de Sorin Mihai, nu mai spune nimeni, nimic? Pentru ca duminica seara, la Aquamarin din 2 Mai sarbatorea impreuna cu sobolanul de Dop incasarea avansului pentru vanzarea noastra, a celor care i-am votat ca prostii! Mi-e rusine ca m-au prostit si mi-e frica de ce le transmite un asemenea profesor tradator copiilor nostri. Am urmarir ultimele sedinte si, chiar daca l-am votat ca fraiera pe profesor, sunt indignata ca Dop, pe care nu il cunosc personal, nu stie sa vorbeasca, nu a scos niciodata nici un cuvant! Nici macar unul! Dar probabil ca stie sa incaseze! Sa le stea vinul in gat, si lor si nevestelor lor, care se bucura de bani furati! Domnule profesor, nici o fapta nu va ramane nepedepsita, nesimtitilor tradatori!

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2016 @ 22:15

 34. Mai Marian și tu ești dus cu, capul?….pai una e sa te faci ca ii intrebi de una , de alta ….și alta e sa le votezi 45 miliarde de lei la avocatul lui Răducu ….și toate matrapazlâcurile făcute de navetiști…eu cred ca Radu și Romulus ii da telefon și-i spune …și ce sa înjure….și uite așa se duc banii orașului la Gașca de navetiști…și orașul se prăbușește ireversibil …am ajuns ca o comuna banala cu Răducu și Ozzycii și Sorineii tai….

  Comentariu by Cristian — 30 noiembrie 2016 @ 23:16

 35. Am văzut şedinţa pe YouTube.
  Coţofana i-a „făcut” pe consilieri în toate orificiile, cu citatele ei, cu coafura, cu tot. Asta, ori consilierii s-au vîndut intereselor grupului reprezentat de Radu Cristian în Mangalia.

  Personal, nu îmi place să văd problema aşa, că ai noştri consilieri ori sînt proşti, ori sînt vînduţi. Dacă ar fi aşa, atunci ce dracu’ a votat mangaliotul?

  Arată ca un troc politic. Probabil că lista de iniţiative „de natură social-democrată” (a se citi „cu pomeni de la buget”) a fost aprobată de liberali cu condiţia ca PSD-iştii să le voteze penala de un milion pentru „servicii juridice”.,

  Măcar de v-ar aduce şi niţică… satisfacţie, serviciile alea, penalilor!

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 decembrie 2016 @ 1:34

 36. Ce sa te astepti de la oameni ieftini? S-au vandut ca doar vin sarbatorile! Bine zicea cineva pe aici, Ozzy latra pw facebook doar pentru a castiga popularitate, dar masuri concrete, plangeri etc= ZERO!

  Comentariu by Crocodilu — 1 decembrie 2016 @ 14:16

 37. Cu majoritatea consilierilor de partea lui, RC – primarul mincinos, și cu obedientii din primărie (acum și cei din SPAS și adpp) nu mai au nici un motiv sa lase orașul în paragina! S-au lăudat cu o groaza de proiecte: cu grădinile de vara, cu centrele de informare turistica, cu asfaltări, iluminat, electrificare, canalizare, etc. Oare ce ii mai oprește acum? Totul este după pohta ce-au pohtit!
  Acum as vrea ca fiecare din cei care citesc sa se gândească care este sursa banilor cu care sunt cumpărate voturile consilierilor. Nu știți? Va închipuiți ca vine RC cu banii de la Constanța? Va înșelați amarnic. Toți banii și toate foloasele sunt din Mangalia, de la bugetul local sau din domeniul public înstrăinat cu ajutorul și contribuția Boitei. Sa spună cineva dacă l-a văzut pe RC sa scoată 1 leu din buzunar sa plătească ceva…..

  Comentariu by Alcibiade — 1 decembrie 2016 @ 15:35

 38. Când spunea cineva ca, Ozghiun Menabit alias Mentalistul, trăgea chiolhanuri cu Stamate și se pupa pe holurile primăriei cu Colgiu, Vasile Marian și alții strigau ca din gura de șarpe ca sunt minciuni, ca e la vrajeala… Acum uitați-vă la vrajeala lor. Sa vedeți ce o sa o dea la întors Mentalistul la fel ca și prietenul lui Cautis. Atât va rog – nu uitați cine sunt acești nemernici ! Alegeri avem peste 2 saptamani, avem posibilitatea la Mangalia sa nu votam partidele trădătorilor și lingailor lui RC. Și aveți putina răbdare , în primăvara o sa avem anticipate pentru primar!

  Comentariu by Anonim — 1 decembrie 2016 @ 16:26

 39. Bai nu mai fiti rai ca Ozzy i-a dat 1 milion de euro lui Radu Cristian pentru timbre, asa zice el pe facebook. Mari filatelisti mai sunt astia de la PSD si PNL pe banii nostri.

  Comentariu by Paris — 1 decembrie 2016 @ 18:40

 40. Si eu sunt unul din fraierii care credea ca Ozzy isi doreste cu adevarat „dreptate”, ca este un om trecut prin greutati ce nu isi mai doreste nimic pentru el, ci a intrat in politica pentru comunitate! Acum imi dau seama ca daca ar fi fost asa nu se ducea la PSD! Am fost prost o data sa votez PSD, acum voi vota cu cei din ALDE! Voi vota cu ei pentru gestul din ultima sedinta cand, cu riscul de a rupe „prietenia” cu PSD (un partid mult mai mare), neavand nimic de castigat din gestul lor, au ales sa voteze IMPOTRIVA JEFUIRII ORASULUI! Respect pentru voi, cei din ALDE! Cel putin pana la proba contrarie!

  Comentariu by Alpak — 1 decembrie 2016 @ 19:04

 41. Întrebarea este dacă ve-ti vota un independent ….a doua oara. Unul care ii trimite la parchet înainte sa intre în politica nu după ce intra…..

  Comentariu by Alcibiade — 1 decembrie 2016 @ 19:09

 42. Din pacate, sistemul functioneaza in asa fel incat independentii au sanse foarte mici sa prinda un loc! Nu se pot promova suficient si sper sa nu ma insel, dar au nevoie de mai multe voturi decat partidele pentru a prinde o functie de parlamentar, consilier local etc. Asta este motivul pentru care nu prea vedem candidati independenti. Din balta politica trebuie sa alegem pestii cei mai curati si de cele mai multe ori alegem prost! Ozzy este cel mai bun exemplu, are coloritul cel mai frumos, scrie mult pe facebook, dar degeaba daca face exact invers! Cum sa tipi ca s-au irosit banii pe avocati, cum sa faci public un contract de peste 1 milion de lei pentru un singur proces si cu toate astea sa ii mai dai de la tine inca 1 milion de euro pentru altele! UN MINCINOS, UN NESIMTIT, O LEPRA! Auzi la el „o fapta trebuie savarsita ca sa fie pedepsita” , pai ba nenica, noi te-am trimis acolo ca sa PREVII savarsirea faptelor! Sau tu crezi in lozinca aia „politia vine ca in orice film cand se termina bataia”! Pana sa il pedepseasca cineva, TU aveai obligatia sa previi, asa cum puteai, nu sa te erijezi in scuze penibile, PENIBILULE!

  Comentariu by Alpak — 1 decembrie 2016 @ 19:49

 43. Al naibii cu polonicele tale Ozy, hai spune aici, da o replica, de ce ai votat pentru atata amar de cheltuieli juridice.Ti se pare ca Mangalia are strazi, trotuare, iluminat si nu mai este nevoie de bani si pentru locuitorii acestui oras?

  Comentariu by dana — 1 decembrie 2016 @ 20:17

 44. Pentru Alpak. esti prost la fel ca măta si ca prietenul tau Iorgus . ALDE si Iorgus sunteti marii dusmani ai orasului nostru .

  Comentariu by 666 — 1 decembrie 2016 @ 20:17

 45. 666 este Mentalistul! A avansat în grad nu este doar mentalist, acum este și satanist!

  Comentariu by Haegemon — 1 decembrie 2016 @ 20:36

 46. Sau șantajist! Tot aia e în cazul lui.

  Comentariu by Haegemon — 1 decembrie 2016 @ 20:36

 47. Masoni de 2 parale cu ritualurile lor de 2 lei. Pentru o sablata, un sort și o spaguta si- au vandut sufletul și onoarea. Teapa a luat- o RC , ca ăștia nu au nici suflet nici onoare. Pregatiti- va de alegeri! Dati-le o palma peste obraz. Mentalisti închinători la chipuri votate în consiliu….

  Comentariu by Haegemon — 1 decembrie 2016 @ 20:40

 48. 666 este Mentalistul! A avansat în grad nu este doar mentalist, acum este și satanist!
  Comentariu by Haegemon — decembrie 1, 2016 @ 8:36 pm

  Sau șantajist! Tot aia e în cazul lui.
  Comentariu by Haegemon — decembrie 1, 2016 @ 8:36 pm

  Masoni de 2 parale cu ritualurile lor de 2 lei. Pentru o sablata, un sort și o spaguta si- au vandut sufletul și onoarea. Teapa a luat- o RC , ca ăștia nu au nici suflet nici onoare. Pregatiti- va de alegeri! Dati-le o palma peste obraz. Mentalisti închinători la chipuri votate în consiliu….
  Comentariu by Haegemon — decembrie 1, 2016

  Comentariu by Anonim — 1 decembrie 2016 @ 20:41

 49. Domnule Vișa, am o mare rugăminte la dumneavoastră, desigur dacă este posibil. As vrea sa repostati toate comentariile Mentalistului și ale lui Marian Vasile din ultima luna, după ședința prin care se votaseră cu 11 voturi organigrama. Sa recitit și sa ne intre bine în cap cu cine votam . Nu e cazul pentru postării lui RC ca pe ăștia ii știm deja. Va mulțumesc anticipat. Va rog asta , deoarece , dacă intr- o luna, Mentalistul a uitat ce spunea, ori este labil psihic ori ….mincinos. Se pare ca în consiliul local Mangalia a apărut o noua molima : MINCIUNITA! Se ia de la primar și se vindeca cu un sejur la beciul domnesc@

  Comentariu by Haegemon — 1 decembrie 2016 @ 20:57

 50. Partea cea mai urata e ca PSD ul s-a vandut pe degeaba. Nici macar n-avea R.C. nevoie de votul lor la banii de avocati, se descurca cu restul slugilor. Ei doar au vrut sa-i arate asa primarului ca sunt baieti buni si ca fac orice pentru el.

  Comentariu by Lita Amuzantu — 2 decembrie 2016 @ 2:27

 51. Voi tot nu ati inteles ca Menabit sau Mentalistul sau ce nume de scena mai are, ca nici el nu mai stie, e pus de Bucuresti sa faca show pentru voi slabilor. Stati si lingeti in cur la fiecare postare a hotilor din Consiliul Local. Tot sperati ca se vor indrepta lucrurile pentru acest ghetou de oras. 90% din populatia ghetoului este foarte naiva. Singura solutie pentru oras in momentul de fata este organizarea unui ”circ” in primarie cu o masa de 2000-2500 oameni, fortata primaria, si batut primarul, umilit in ultimul hal, ca sa nu mai zic si de haita sa de navetisti. Mangalia, pana nu scapa de aceasta scursura de om, acest nenorocit de borfas numit Radu Cristian, treburile vor merge si mai rau.

  Comentariu by xyz — 2 decembrie 2016 @ 8:42

 52. Ozzy….le-ai facut mucii haturi !!! Tine-o tot asa

  Comentariu by Doru — 2 decembrie 2016 @ 8:57

 53. Pt. „navetistii din primarie”:
  http://www.cugetliber.ro/stiri-social-prima-de-15-500-de-lei-pentru-constantenii-care-se-muta-cu-serviciul-si-familia-in-alta-localitate-305468?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=slider-main-item&utm_campaign=Slider%20-%20poza%20mare

  Comentariu by nabuco — 2 decembrie 2016 @ 12:01

 54. Cine conduce Mangalia ? toti borfasii si toate panaramele.
  Nicoleta Griguta o japita facuta ”doamna” de Iorgus, o jighinea ahtiata dupa bani. Nici ea nu mai stie in ce partid este.
  Linica Stan, o hoasca care a furat ani la rand, cat a fost directoare la THR. Cum a ajuns aceasta ordinara sa isi faca un hotel de 5 stele in Saturn ? si multe terenuri pe care le-a furat pur si simplu pe nimic, cu magazionerul de barbatsu.
  Sorin Andrei, omul cu Dacia din declaratia de avere. Un mare ”expert” in politica.
  Lucian Nichita, copilul minune al PNL-ului, trezit peste noapte cu o gramada de firme, din care nici el nu mai stie de unde ii vin banii.
  Valentin Ciuraru, omul cu textele si cu logoreea verbala.
  Filip Dumitru, un curvar si un hodorog desavarsit, un mare ”expert” in turism.

  Comentariu by xyz — 2 decembrie 2016 @ 12:40

 55. Raducu va merge la mititica langa blejnar!

  Comentariu by Anna — 2 decembrie 2016 @ 15:01

 56. Pt.49
  Nu se merită să-l mai băgăm în seamă pe acest individ.

  Pt.54
  Să încercăm să folosim argumentele, nu invectivele. Vom avea mai mult succes.

  Comentariu by lucian visa — 2 decembrie 2016 @ 16:36

 57. Haegemoane, votul care interesa orasul s-a dat la inceputul verii. Prin acel vot am dat orasul pe mana acelorasi ciorditori care l-au mai avut inca patru ani. Voturile Mangaliei la parlamentarele din decembrie, indiferent cine v-a ajunge la guvernare, nu vor putea aduce nimic bun pentru oras.
  Pe multi dintre postacii de aici ii intereseaza un singur lucru, nu cumva notorietatea tatarului sa eclipseze restul politicenilor cu staif ai orasului, sa tulbure vechile cutume patriarhale.
  Nu conteaza cat fura Ali Baba si gasca lui, cate spagi primesc consilierii telecomandati ai PNL nici alti consilieri legati ombilical de primarie cu o carciuma, un teren, un magazin, un butic, un bazar, un transport in comun, un contract cu primaria.
  Pentru ei pericolul il reprezinta Ozghiun care a aprobat alaturi de alti consilieri o rectificare bugetara. Ca banii de la acea rectificare pot fi folositi in mod util ori sifonati, dupa cum e obiceiul de primar si gasca lui, nu are importanta ci faptul ca tatarul a votat asa ceva.
  Ia mai duceti-va in palaria calului mai fandositilor. E destul de clar ca in cadrul partidelor libertatea de actiune si exprimare a membrilor este limitata si totusi baiatul asta a schimbat in cateva luni multe lucruri in politichia locala si mentalitatea alegatorilor iar cest lucru deranjeaza cam pe toti cei care traiesc din osanza politicii locale.
  Ca poate gresi , ca va gresi, ca va fi obligat de greii din partid sa faca anumite compromisuri e destul de cert, ca doar asta si numai asta au facut toti cei de pana acum. Dar el face si altceva pentru oras si pentru ceea ce face are simpatia si sprijinul multor mangalioti, suficient de multi incat sa starneasca panica.
  Cine citeste acest blog de la aparitia sa a remarcat in mod sigur ca Lucian Visa, cel care a pus si pune interesele orasului deasupra celor politice, a fost atacat permanent si s-a incercat reducerea sa la tacere. Cam asa se intampla si acum si sper ca aceasta sa nu cedeze cum nu a cedat nici Visa.

  Comentariu by Marian Vasile — 2 decembrie 2016 @ 16:56

 58. @57 Si concret ce face Ozghiun pentru oras ? ce a schimbat in Mangalia ? argumenteaza.

  Comentariu by xyz — 2 decembrie 2016 @ 17:04

 59. @xyz
  Cum ce a făcut? Nu a contestat el organigrama? Nu a pus la punct iluminatul public? Nu le-a dat curent celor de la blocul Pescăruș? Nu el a fost cel care l-a luat pe primar la rost pentru cheltuielile exorbitante și nejustificate de la Baraci? Nu el ?
  Îmi cer scuze, cred ca l- am confundat cu altcineva.
  https://youtu.be/aWB-pomu3VU

  Comentariu by Haegemon — 2 decembrie 2016 @ 17:31

 60. O sa ne ocupam, NOI, cei cărora ne pasa de oraș, și o sa ii stricam ploile lui RC si ale verzei coafat la prefectura. O sa găsim o cale sa atacam și aceasta porcărie de HCL.

  Comentariu by Haegemon — 2 decembrie 2016 @ 17:33

 61. Nu s-au terminat juriștii la Boita și Vlădescu…..

  Comentariu by Haegemon — 2 decembrie 2016 @ 17:34

 62. @ 58
  Pai daca nu vrei sau nu poti sa vezi ce argumente sa-ti aduc? Nu face nimic, lauda ca Ciuraru tot ce face prost primaria, tace ca doamnele profesoare consiliere PNL, minte ca primarul si viceprimarul, Esti multumit ?
  @60
  Sa inteleg ca esti mai multi? In primul mandat, astora care va pasa de oras v-ati luat elanul si acum faceti detenta drept in gatul lui Ali Baba. Fara tam-tam, reclama, agitatie, bunii smariteni ai orasului ne rezolva rapid.
  Sa dea Dumnezeu s-o vad si pe asta. Sa dati macar numele mic pentru un acatist la biserica desi in semn de recunostinta ar trebui sa se boteze cu numele voastre cate o strada, sa va fie ridicata cate o statuie.

  Comentariu by Marian Vasile — 2 decembrie 2016 @ 18:23

 63. @62
  Amice ești idiot! Boita a prezentat la sedinta o hârtie de la prefectura ca fiind răspunsul prefecturii la hcl – organigrama. MINCIUNITA cronica. Boita a prezentat în realitate un document trimis de prefectura către primarie, document rezultat în urma contestării organigramei depuse de Alcibiade. În baza răspunsului trimis de prefectura , Boita a fost la prefectura joi, săptămâna trecută, și a încercat atunci sa îl înduplece pe prefect. Cum logoreea nu înlocuiește argumentul juridic, s-a întors cu buza umflata și a pus cu RC de un alt HCL. Părerea mea este ca luni Boita va da fuga la prefectura sa prezinte acest HCL de îndreptare a erorii lipsei cvorumului. Toate acestea pentru ca prefectul sa nu atace în instanta organigrama.
  PS . Oricum aceasta organigrama cu 11 sau 16 voturi va fi atacata pe baza lipsei avizului ANFP pentru forma supusa votului. Asta e …și în ședința Boita a spus ca „forma” bate cvorumul!

  Comentariu by Haegemon — 2 decembrie 2016 @ 18:42

 64. @63
  A-mare multumesc de compliment, asemenea si tie. Sa inteleg ca brusc din mendrele absconsului civic callatian au aparut doi Prometei, tu si Alcibiade, care printr-o simpla contestatie la prefect sunteti pe cale sa infrangeti hidra care de capuseaza de peste patru ani. Imi inchipui ca primarul face pe el de frica iar madam Boita a trecut deja pe pampersi.
  Sa presupunem ca se va anula organigrama, ca ADPP si SPAS raman asa cum sunt, ce se va schimba in atitudinea si actiunile lui Ali Baba, ce va castiga Mangalia ? Daca smecherila asta mai baga cateva milioane de dolari in buzunar poate sa faca cateva luni de concediu la Poarta Alba si sa aiba apoi viitorul familiei asigurat.
  Cu ce incurca actiunile lui Ozghiun, propiile voaste presupuse actiuni de-i sariti asa la beregata? De ce din cei 19 consilieri doar pe acesta il atacati si infierati?

  Comentariu by Marian Vasile — 2 decembrie 2016 @ 19:44

 65. Ii infiereaza asa cum au facut si la alegerile locale facandu- i in acelas timp cale libera piticului sa ramana la butoane! Cine sapa groapa altuia cade singur in ea! Mai rau este ca au ingropat tot orasul in mocirla.

  Comentariu by Ella — 2 decembrie 2016 @ 20:22

 66. Pentru ca tu ești prost sau analfabet funcțional, de asta. Ozghiun face mai rău decât ceilalți – asta probabil se dorește :concentrează intr-un punct toată nemulțumirea si frustrarea oamenilor din oraș, o manipulează, o dirijează, ii asigura o supapa de siguranta și în final nu face nimic concret. Aceste forte, necontrolate, pot duce la reacții descrise mai sus- 2-3000 de oameni care fac o revolta spontana și îi trimit pe mincinos si gasca inapoi la Constanța. Deocamdată, toată clasa politica se ferește de un nou” Colectiv”. Nici Stroe, nici Palaz și alții nu vor , în nici un oraș, ca cetățenii sauna candidat independent sa conducă. Exemplu este primarul Vrabie. A încercat sa facă cate ceva, l-au aburit sa candideze la Medgidia și acum….îl sabotează în consiliu și ii arata ca fără voia celor mai sus enumerați nu se întâmplă nimic.
  Ce, ai vrea sa îmi pierd timpul cu din ăștia ca tine ” Marian Vasile”? Sa o spunem clar : în Mangalia nu sunt prea multi „Marian Vasile” deci acesta este un pseudonim, probabil Cautis sau cineva apropiat Mentalistului.
  Asta e – o simpla contestație, dar reala nu imaginara ca acțiunile și faptele parafrenicului mentalist, poate da bătăi de cap verzei coafate.
  Am spus și o repet : nu am ce sa mai spun de cei 16 consilieri care au votat bani pentru avocați- niște nevertebrate. Mangalia ii cunoaște pe fiecare în parte nu este nevoie sa îmi pierd timpul cu ei.
  Și de fapt ce vrei? Sa ne lăsăm în grija parafrenicului sa viseze el cum ne apară de mafioți? Sa stam cu mâinile în san ca o sa vina DNA? Dacă vor sa vina , eu nu ii opresc ( nici nu am cum). Dar am învățat ca fara o plângere penala nu prea se sesizează nimeni din oficiu.
  Am făcut câteva demersuri în acest sens. Cercetarile sunt în curs de desfășurare la ADPP și în Primărie. Ce ai vrea tu și Mentalistul? Sa dam timpul înapoi? Sa retrag plângerile ?
  Va sperie când cineva chiar face ceva concret. Asta e, obisnuiti-va cu ideea. Cu timpul, pe măsură ce lucrurile vor avansa, vor prinde și alții curaj și vor spune ce au de spus pe la parchet ….benevol sau cu citație!

  Comentariu by Haegemon — 2 decembrie 2016 @ 20:31

 67. Ella ….ce pot sa spun. Ii asigur într-adevăr, cat depinde de mine, cale libera piticului – spre Poarta Alba !

  Comentariu by Haegemon — 2 decembrie 2016 @ 20:32

 68. O sa îți explic cat de rău îl pot încurca în furtișaguri pe mincinos cele doua servicii publice. Cornaci nu mai vrea sa fure pentru primar . De asta a fost îndepărtat. A câștigat procesul în prima instanta și are mari șanse sa îl câștige definitiv și irevocabil pana în primăvara. Deci se va întoarce director la Adpp iar mincinosul nu va putea truca achizițiile de la adpp.
  La SPAS, Stamate este director cu delegare expirata, iar mincinosul trebuie sa organizeze concurs. Dacă se prezintă cineva care nu face parte din echipa și câștigă concursul nu se mai aranjează licitațiile pentru pachete, lucrări și se termina cu mâncarea de la cantina și de la căminul de bătrâni. Deci mincinosul ar rămâne doar cu parandaraturi din primărie. În primărie are alta problema: nu poate face lucrări decât cu autorizație de construire și astea sunt controlate de alte instituții.
  În concluzie desființarea celor 2 servicii urmărește trecerea achizițiilor sub o singura comanda și controlul tuturor banilor alocați lucrărilor , serviciile și produselor.
  Mincinosul nu mai vrea un „Cornaci” și un „Babalau” în coaste….

  Comentariu by Haegemon — 2 decembrie 2016 @ 20:45

 69. Curg lacrimi si se vede durere pentru Cornaci. Multi masochisti. Daca iorgusistii inveliti in alde respira Cornaci prin nari inseamna ca este foame mare de bani publici.

  Comentariu by parafrenia gastii — 2 decembrie 2016 @ 21:08

 70. Colgiule! Stai mumos mămica! Sa nu te scape pe geam gasca mincinosului!

  Comentariu by Haegemon — 2 decembrie 2016 @ 21:35

 71. @ 6-6 poarta-n casa !
  Insulta nu tine loc de argumente si dovedeste labilitate phihica, ba chiar poate fi un sindrom al bolii de care vorbesti.
  Mangalia e intr-un declin continuu de mai bine de 15 ani, praduita si instrainata la greu de trei primari, vr-o 40-50 de consilieri locali si tot felul de pitifelnici camuflati in oameni de afaceri.
  De la Tusac si mai ales de la Ali Baba au patruns masiv si cei de la Constanta, sa mai mursece si ei ceva din cadavrul Mangaliei, cat mai e ceva carne pe el.
  Populatia, saracita, imbatranita, debusolata, cu posibilitati destul de reduse de a munci in acest oras, parazitata de vreo cateva mii de tigani, nu se poate organiza, nu avem nici o asociatie civica care sa se poata opune cu succes maidanezilor care ne conduc.
  Un consilier local incerca sa schimbe hora edilitara in oras, pe langa el mai apare un politist local care scoate niste pampersi imputiti ai primariei.
  Reactia in mediul online este de a sari la gatul celor doi ori a altora care-i sustin. Este clar cui nu convine actiunea celor doi, indiferent cum ar fi camuflata aceasta reactie.
  Acum mai nou pentru a bulversa si mai mult pe cei neavizati apar si doi stranepoti ai lui Terente care vor rezolva singuri, prin cateva jalbe la caimacan toata aceasta imputiciune edilitara mangaliota.
  Ma intrebi ce vreau, desi se pare ca tu nu prea stii ce vrei. Ai facut niste plangeri penale. Foarte bine si sper sa fie duse pana la capat de justitie. Lumea iti va multumi, inclusiv eu, cand se va afla cine e cel care aici se semneaza Haegemon, sau Alcibiade, ca am inteles ca sunteti un duo.
  Totusi care-i motivul pentru care 5-6 nikcname-uri de pe aici il criticati pe Ozghiun sau pe Vucea?
  Faptul ca poate canaliza si dirija nemultumirea populatiei spre o revolta care ar lichida rapid rabia edilitara e un lucru dorit de multi, mai putin, cum spui, de clasa politica, de Stroe, Palaz si alti mahari, printre care vad ca esti si tu.
  Important este ca actioneaza pentru oras, banuielile unora sunt deocamdata nefondate.
  Ca nu actioneza cum vrei e normal, el e persoana publica, consiler local si face parte dintr-un partid, nu e un anonim din mediul online. Ca la un moment dat poate claca ori trece de partea cealalta e posibil dar il voi critica cand se va dovedi asta. Voi vreti neaparat sa-l vacinati deja impotriva bolii produse de musca tete desi asta nu traiste in mlastina de la Herghelie chiar daca o importam.
  Frica si dorinta de a-l denigra si compromite provin chiar din notorietatea de care se bucura, din tema ca pe viitor si fara un partid care sa-l sustina poate surclasa multi asa zisi politicieni locali si cu sprijinul pe care-l are la populatie poate face zile fripte inclusiv propriului partid local daca l-ar mazili.
  Marian Vasile sint cativa in Mangalia, inclusiv pe aici mai este un Marin Vasile, deci poate sa nu fie pseudonim. Culmea e ca la prefectura sau unde ai facut acele plangeri penale a trebuit sa-ti dai identitatea reala dar aici mergi cu pseudonimul.

  Comentariu by Marian Vasile — 2 decembrie 2016 @ 23:45

 72. @Maroan Vasile
  Te faci ca nu înțelegi. Analfabetismul funcțional. Oare de ce nu spun nimic de domnul Vucea? Pentru ca domnul Vucea a făcut ceva concret, nu gargara de 2 lei în mediu online sau în CL. Agitație și doar atat, faci tu și Ozghiun. Iar concret …prietenul tău ii votează piticului mincinos buget pentru timbre!. Nu era nevoie sa îmi descrii istoria politica a Mangaliei, pot sa îți scriu o saptamana despre fiecare consilier cat a furat, inclusiv despre Cornaci sau Babalau.
  Ozghiun și papusarii din spatele vostru nu vor revolta ( cum poți sa intelegi invers, nu stiu) ci exact invers – strategii, fasaieli, Agitație dar nimic în plan concret. Probabil ar trebui sa ii spunem Ozghiun consilierul supapa de presiune sociala :).
  Nu pentru statuie sau mulțumirile cuiva eu acționez asa cum ma duce capul. Sa stam acasă și sa tastam pe laptop nu schimba nimic. Frica va apartine in totalitate , dacă aveați o bruma de curaj RC nu avea 16 voturi.
  Am o vaga bănuială ca de fapt „jalbele” deranjează. Deh, om fi la origine moldoveni dar nu suntem toți ciobani, Miorițo!
  Este dreptul meu sa-mi spun parerea despre „activitate politica” a lui Ozghiun și a celorlalți vânduți…asa ca du- te și și închina-i osanale prietenului tău pe Facebook ca acolo ii place lui.

  Comentariu by Haegemon — 3 decembrie 2016 @ 7:12

 73. @ Marian Vasile
  Îmi cer scuze pentru greșeală Marian nu Marian.

  Comentariu by Haegemon — 3 decembrie 2016 @ 7:23

 74. Pentru Vasile și Ozghiun. Cei mai băieți ați fost prinși contaminați de MINCIUNITA? Unde sunt documentele cu care se lauda Ozghiun? Alea cu care contestase el organigrama. De asta combați asa înverșunat Vasile Marian? Am întrebat și eu pe cineva și a confirmat ca în Mangalia este un singur Marian Vasile și nu prea are cum sa fie cel care scrie pe aici.
  Dacă Mentalistul asta era om de acțiune ar fi făcut ceva cu proiectele lui. Nu cunosc procedura și nici ma interesează, dar de ce PSD nu a susținut proiectele tatarului? Sa le vedem și pe acelea în consiliu. De ce? Simplu . Pentru ca Ozghiun este doar un agitator, un măscărici la Curtea regelui. Unul asumat de PSD. Asa o sa ma adresez lui de acum încolo: Ozzy mentalistul măscărici
  PS. vad ca și VM ” recunoaste” ca Mentalistul mai poate trăda, dar numai câteodată și atunci doar când are nevoie mincinosul RC. Dar sa stam liniștiți ca o sa-l critice ” Marian Vasile”.

  Comentariu by 1 — 3 decembrie 2016 @ 7:37

 75. @Marian Vasile.
  Suntem toti atat de dezamagiti de Ozzy pentru ca ne facuse o alta parere dar s-a dovedit a fi o carpa ieftina. Nu se astepta nimeni de la Sorin Andrei ,Ciuraru , Nichita sau challengerul de unica folosinta Sorin Mihai sa nu ii voteze primarului milionul de euro la avocati. De astia stiam ca sunt niste zdrente. De Ozzy am aflat abia acum. Spre deosebire de ceilalti care si-au luat plata pentru vanzare si ii cheltuie in liniste Ozzy al tau face in continuare pe cavalerul pe cal alb dar e cu cacatul la cur. Pozeaza in continuare in salvatorul orasului si luptatorul anti primar. Dar aproape zilnic il viziteaza Boita acasa si in sedintele de consiliu voteaza ciordelile primarului. Este mai ipocrit decat PNL-istii care si-au asumat statutul de slugi si de vanzatori.
  Ne e frica de Ozzy? Acum da. Ne e frica ca un asemenea om ne poate conduce. Nu e cu nimic mai bun decat Radu Cristian si are aceleasi metehne. El fura si el striga Hotii. Macar sa taca dracu din gura daca tot s-a vandut si sa puna batista pe tambal. Avem un nou Minca sau Filimon in consiliul local.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 8:06

 76. Sunt 4 persoane care scriu non stop la indemnul lui Iorgus . nu insemnati nimic si nu puteti schimba nimic . aveti inca 3 ani de chin dragilor . Comsolatil si pe patronul de la km 0 dl Visa . Nene Visa esti istorie pt oras . nu insemni absolut nimic . esti o epava umana

  Comentariu by 666 — 3 decembrie 2016 @ 8:36

 77. @26 aka Marian Vasile
  Știi de ce nu o sa ma iau de cei 9 consilieri obedientii primarului? Motivul se cheamă Matematică! Este atât de simplu… dar prea complicat pentru tine. 9 consilieri PNL nu ar putea avea câștig de cauza în CL niciodată. Majoritatea era formata din partidele aflate în opoziție. În consecință RC și Boita nu prea aveau ce sa fure. Dar asa cum au menționat și alții în comentariile de mai sus, toată asa zisa opoziție a PSD-ului nu a făcut decât sa se vândă….o sa votez USR , UDMR, orice, altceva decât pe ăștia.
  PS Tănase Leo o ardea cu primarul mandatul trecut; Măgaru vice primar ii vota lui RC totul când acesta ii dădea bani pentru microbuze, Foleanu avea contracte pe la Goldterm…acum s-a vândut și Ozghiun. Același jeg, alte nume doar…

  Comentariu by 1 — 3 decembrie 2016 @ 8:47

 78. ”Revolta” asta este cuvantul magic pentru Mangalia. Revolta in primarie, scosi ca pe niste sobolani de acolo, in frunte cu borfasul de mincinos. Orasul pana nu scapa de aceasta ”caracatita” condusa de acest primar frustrat si etc, treburile nu vor merge. Chiar nimeni nu vrea sa faca istorie pentru acest oras ? sa il trimita pe acest primar la soacra lui ? chiar nimeni nu vrea sa fie un Lee Harvey Oswald pentru oras ?

  Comentariu by xyz — 3 decembrie 2016 @ 8:49

 79. Se poate nene Ozghiun sa nu insemnam nimic si sa nu putem schimba nimic inca 3 ani. Am sperat ca poti tu sa schimbi ceva dar te-ai schimbat doar tu. Sau poate doar ai facut valuri ca sa-ti cresti pretul. Daca tu zici ca sint iorgusist pentru ca nu-mi convine ca jefuiti orasul, zi-mi cum vrei. Te-a sustinut toata lumea cand ai facut ce trebuia sa faci. Cand ai dat cu mucii in fasole si te-ai vandut ai vrea sa te laudam in continuare? Mars de aici golanule.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 8:51

 80. Pt.76
  Ce daca sunt 4 -5 persoane care scriu la indemnul lui Iorgus? Nu va place mergeti mai departe.
  Dar nu spuneti cate persoane scriu pentru Radu platite si din banii tai(nu te inereseaza ca esti printre ei???).Ce conteaza ca scriu pentru Radu si ii injura pe unul si altul care scriu ,,pe nasoale”despre Radu.
  Trebuie sa luam ce scriu acele persoane,esentialul trebuie sa-l analizam si retine.

  Comentariu by fn — 3 decembrie 2016 @ 8:58

 81. A inceput sa scrie Colgiu si trupa sa.A auzit ca il da afara primarul si adio mii de euro lunar de la Goldterm(pt.76 ,aici sunt banii nostrii si ai tai).

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 9:01

 82. Cand e de furaciune PSD+Radu Cristian =LOVE. In rest mai ne facem si noi imagine mai ne dam in stamba pe facebook mai ne prefacem ca nu suntem cu primaru. Da cum vine cate o furaciune mai babana Hop suntem cu mana sus. Pai ce vrei sa facem foamea 4 ani?

  Comentariu by psd-ist — 3 decembrie 2016 @ 9:05

 83. @fn
  Osanale lui Ozghiun, cel mai deștept mentalist. Osanale doamnei Boita, care i-a dat sa mănânce de 2 veri ( știe ea cui), osanale lui Radu Cristian și echipei lui de infractori ( nedovediti inca) osanale celor care au furat, fura și vor fura bani din bugetul local. Ne închinăm, ție, iubitor de trădători, mentalisti, verze, moldoveni vânzători de pepeni și alte specimene. Te rugam , impartaseste- ne din înțelepciunea ta și iartă obrăznicia noastră de a scuipa pe aleșii locali din Mangalia.
  PS. Ca sa nu ii supăr pe iorgusisti : OSANALE infractorului, sper dovedit, Iorgus Zanfir, care a furat Mangalia cat toți la un loc și acum vrea sa o fure cu ajutorul ALDE!

  Comentariu by 1 — 3 decembrie 2016 @ 9:15

 84. Partea cea mai interesanta este ca cineva se ia de mentalist cu o săptămână înainte ca acesta sa trădeze! L-am cautat pe acest Alcibiade în comentariile mai vechi și nu exista. Sa credem ca avem un alt ” mentalist” sau chiar omul se pricepe? De unde știa asta ca Mentalistul este o hahalera și va trăda?

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 9:34

 85. Tot posteaza mincinosul de Ozzy un clip din sedinta de consiliu in care incearca sa arate ca el isi doreste un orasel al copiilor in Mangalia. Ceea ce nimeni nu observa este faptul ca, tocmai presedintele PSD, NECULAI TANASA, este alesul local CARE NU ISI DORESTE BUCURIA COPIILOR MANGALIEI! Urmariti cu atentie sa vedeti cat de evidenta este supunerea acestuia in fata Primarului, urmariti sa vedeti cum insista ca nu este timp suficient pentru a organiza un orasel al copiilor. Tot el, ii spune presedintelui de setinta sa treaca mai departe, pentru ca nu il intereseaza subiectul! Ozzy, ai vrut sa ne arati ca de fapt PSD Mangalia mimeaza prin tine ca si-ar dori un orasel al copiilor, cand de fapt Presedintele PSD Mangalia, Tanasa Neculai, se opune cel mai puternic acestei idei?

  Comentariu by Crocodilu — 3 decembrie 2016 @ 14:35

 86. @84 Ne place ,nu ne place de ALDE, deocamdata sunt singurii care mai tin piept lui Radu Cristian. Restul s-au dat toti pe-o ciorba. Daca vrei sa te lupti cu Navetistii cu cine vrei sa mergi la batalie?

  Comentariu by Le Baron — 3 decembrie 2016 @ 15:22

 87. Acum v ați convins ca raducu are partea lui tot cl ul.nu mi spine ți de cei 3 viteji din alde care …bla bla…Cei 3 sunt ținuți de radu pe post de roata de rezerva în caz ca cineva din monstruoasa coaliție va dezertat ceea ce e puțin probabil dar și pe post de sperietoare ptr eventualii dezertori.tot zgomotul de fata e doar de impresie artistica și pentru a forța să fie și ei invitați la cașcaval. Ăsta dacă nu fac parte din coloana a V a a lui raducu.ca ăsta ne face sa credem cv ul lor politic de pana acum.doi apropiați ai primarului și un ginere.de ozzy nu mai vb.el și cauți niște scule la îndemână lio felii. Sistemul de vot e prost și trebuite schimbat monopolul partidelor. E dacă vreau un cl numai din independenți nu pot sa l am.pe lista nu pot pune decât un vot chiar dacă sunt 3 independenți pe care vreau sa I votez

  Comentariu by 2 — 3 decembrie 2016 @ 15:24

 88. Emigreaza din Mangalia 2 daca chiar nu mai ai nici o speranta. Noi ramanem sa ne batem. Da nu fiecare „Io singur si restu lumii”. Doar uniti mai putem sa gonim hahalerele.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 15:29

 89. Sa ne spună cine știe, ce a găsit curtea de conturi la adpp! Avem vreo speranța sa îl mazileasca ăștia pe mincinos? Care este povestea cu Turchian ? Sa o scrie cineva, poate putem ajuta cu informații împotriva navetiștilor! Cornaci a spus la un moment dat ca el a fost dat afara din cauza cu nu vroia sa aprobe niște cheltuieli cu întreținerea spatiilor verzi. Sa scrie ce s- a întâmplat. Vrem sa știm cum ne fura piticul. Poate cineva are curaj și merge cu dovezile la procuratura.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 15:38

 90. Vreau sa va spun ceva : exista și Mangalioti fericiți- aia care lucrează cu navetiști și care se mulțumesc cu resturile de la masa constănțenilor!
  Cine ii cunoaște este rugat sa ii facă cunoscuți publicului larg. Mulțumesc!

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 15:41

 91. Nu neaparat în aceasta ordine :
  1. Ciocanel Simona
  2. Popa Ciprian
  3. Capraru Adriana și mămica Peleanu
  4. Abalaru Teodora
  5. Marga Toader
  6. Nițoi Alina
  7. Gheorghe Ana
  8. Martin Florentina
  .
  .
  Va rog sa completați lista rusinii

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 15:56

 92. Andrei Mihaela
  Ivan Alexandra – xeroxista lui Angelescu viceprimaru
  Diana Fotin
  Ghencea Alina
  Sava Emilia

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 15:59

 93. Amice anonim nu emigrez mă cocos ca I orașul meu.ăsta cu noi rămânem sa ne batem e derizorie.cu cine?ca tot p aia îi vota teza orașul mereu.de ce sa facă orașului asta excepție de la trendul masochisto mioritic national?apropo în ce consta noi rămânem sa ne batem?cum spuneam vreau cl din independenți și mă bat pentru ăsta. Am vreo șansă? NU!

  Comentariu by 2 — 3 decembrie 2016 @ 16:01

 94. Iti respect dreptul tau sa te bati pentru ce vrei. Respecta-l si tu pe-al nostru. Ca am avut un independent si ne-a iesit pe nas.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 16:17

 95. Vlădescu Daniel
  Duca Adriana
  Argintaru Iuliana

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 16:18

 96. Asa este….fără aceste specimene și altele ca astea, navetiști nu puteau fura orașul în halul asta!

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 16:19

 97. Hei! Sa nu ii uitați pe Condrut și pe Gigi Șerban, pupaturi de ….ai lui Stamate!

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 16:21

 98. REFERITOR LA COMUNICATUL ALTORA

  Ceea ce mă surprinde:
  De la alegeri, timp de 5 luni, așa cum am promis, am impus o transparență pentru ce se întâmplă în Consiliul Local și cu Primăria, zi de zi am identificat problemele orașului și am solicitat rezolvarea lor, am propus soluții spre rezolvarea lor, am criticat continuu administrația pentru nefuncționalitate, și am fost singurul care am făcut public asta, fără să-mi pese că mă vor urî cei pe care îi consider vinovați prin nepricepere sau intenție. Singurul.
  Unii care au mâlcit, adică au tăcut mâlc la adevăratele probleme ale orașului, le revine glasul când le sunt atinse interesele și mă atacă pe mine in mod virulent, declarând că au rămas singurii din opoziție, dar niciodată nu au atacat public organigrama primarului. În schimb mă acuză pe mine mai mult decât pe autorul ei, care este primarul, mai mult decat pe cei care au votat-o.
  Eu in schimb am făcut procedurile care au blocat organigrama si momentan este inutilizabilă. Amendamentul meu pentru punctul 10 a fost luat în considerare de către prefect. Comunicatul colegilor de alianță este incorect, de fapt am reușit blocarea reorganizării.
  Mai sunt acuzat că aș fi aprobat 1 milion de euro pentru nu știu care avocați. Fals! Eu am aprobat un buget pentru servicii juridice, care cuprinde multe alte chestiuni juridice. Dacă votez pentru ceva, am motive. Nu lupt înarmat doar cu idealism, prefer să lupt pentru oraș cu dibăcie aducând lucrurile la consecință. Nu am crescut pe balcon. Cred că am dovedit că mă pricep la jocul politic dacă peste noapte am ajuns consilier; am dovedit că gestionez informația încât să pot acționa în cunoștință de cauză; am arătat că mă pricep la legi și administrație; am gândit și explicat proiecte pentru dezvoltarea orașului, iar acum multe sunt deja votate; am demarat și am făcut lobby pentru investitii externe de bugetul local, dacă primăria nu este în stare.

  Iluminatul public: am un studiu energetic făcut profesionist, după ce am numărat toti stâlpii din oras si stațiuni, punctele de aprindere, etc.; am fost cel care am propus in CL constituirea unei comisii pentru preluarea iluminatului public de la ENEL; Curtea de Conturi a venit să lămurească situația iluminatului public de la ADPP (de-asta probabil si spume pe foști manglitori din ADPP, care sunt în spatele acestor atacuri) – nu-mi pasă cine este vinovat, ideea a fost ca ADPP sa devină funcțional pentru oras, nu pentru buzunarele unor indivizi. Opoziția mea este pentru a se îmbunătăți situația orașului, nu să se schimbe doar persoanele care devalizează, să-i opresc pe unii să fire ca să fure alții.
  Am actionat sa se rezolve situatia iluminatului public si a celorlalte lucruri care depindeau de ADPP, am stopat somațiile de plată cu taxe ilegale… s-a dat drumul la superficii … Conform regulamentului de organizare si functionare al ADPP, acesta se află în subordinea CL, trebuia să existe un aparat propriu al consiliului local ca directorat, lucru care nu s-a întâmplat în mandatele trecute. Am realizat că, în conformitate cu legea, era de datoria consiliului local să îl facă funcțional pentru oraș. Primarul s-a prins ce vrem să facem, de aceea a dorit să desființeze această instituție publică. Se pare că unii au vrut să pună mâna pe ADPP mai mult în interesul lor, decât pentru a-l face corect funcțional. Altfel nu-mi explic de ce s-au apucat să mă atace de pe conturi anonime, încă din Septembrie, când eu i-am considerat parteneri în acest program de reabilitare administrativă și economică a Mangaliei.
  Am mai fost acuzat si astă vară că sunt vândut lui Radu Cristian, ori că sunt de la serviciile secrete. Am lucrat unde am lucrat, foști colegi au ajuns șefi la DIICOT, la DCCO, in alte structuri, pentru că am fost o echipă de elită în combaterea criminalității organizate transfrontaliere sau interne, în timp acești camarazi de luptă au avansat, prin realizări cum am avut și eu. Acum să-mi reneg prietenia cu foștii colegi pentru că sunt eu consilier? Nici pentru mine, nici pentru ei, nu reprezintă funcțiile ceva impresionabil.
  Și de altfel, structurile acestea luptă împotriva corupției, nu pentru protejarea ei. Nu-i confundați cu „băieții deștepți”, cei care devalizează bugete locale.
  Prin lipsa de perspicacitate a celor 2-3 care mă acuzau cu delirul lor, au găsit să mă atace cu faptul că aș fi bucătar (de parcă asta ar fi ceva rău!), în acelasi timp că am fost reactivat. Reactivat să ce? Dacă era să revin la MI, acum mă băteam cu diverse rețele de terorism sau de trafic, nu cu administrația primăriei Mangalia.

  Și asta cu „au rămas singurii în opoziție” este de genul „cine nu face ce vrem noi este împotriva noastră”. Păi uite că nu cedez șantajelor, păi uite că nu mă abat de la ce mi-am propus. Și nu mă impresionează deloc că face Iorguș spume la gură pentru că i-am câștigat electoratul, sau că și-a asmuțit mercenarii pe mine. De ce nu au fost asemeni asmuțiți și împotriva autorului Organigramei, adecătelea împotriva lui Radu Cristian? Sau alții de ce nu au răspândit public comunicate împotriva deciziilor primarului, sau împotriva administratiei defectuoase?
  Singura opoziție publică, zilnică, de când a început mandatul acesta, am făcut-o eu. Din când în când și PMP.
  Altă opoziție constantă, pe subiecte concrete spre binele orașului și nu despre cai verzi pe pereți, nu am remarcat. Chiar după ce s-a validat consiliul local am fost o perioadă dezamagit că nu am alt sprijin, dar m-am obișnuit. Am realizat că ceilalți consilieri poate au și alte treburi, că nu au timpul meu, energia mea, experiența mea, ori nebunia mea.
  Dar să se facă comunicate că nu știu cine 3 au rămas singurii în opoziție, când public nu au fost alături niciodată? Ca să nu supere pe eminența cenușie care îi manevrează? Păcat că l-au influențat pe Nicu, care este un om de calitate, dar încă nu s-a prins de manipulările politice. De ce nu au scris-o cei care au experiență și sunt la al doilea mandat? Pentru că nu ar fi halit nimeni. Dar așa, l-au mințit pe propriul coleg cu aberațiile eminenței lor cenușii, i-au sacrificat credibilitatea fără nicio reținere. Așa cum nu au avut nicio reținere să mă atace prin interpuși sau prin anonimat, în timp ce eu i-am tratat ca pe camarazi aflați aliați în aceeași luptă. Astazi este o consecință a zilei de ieri, dacă cineva crede că pot fi manipulat de către alții mai slabi ca mine, a greșit în calculul matematic. Crează o disensiune intre noi, marca Iorguș, la fel ca la alegerile locale, în dauna orașului.

  Dar tot nu înțeleg, dacă ei fac opoziție, de ce o fac virulent împotriva mea și nu împotriva administrației defectuoase.

  PS: Să nu mai viseze nimeni că se va întoarce Cornaci director la ADPP. După ce se va emite raportul Curții de Conturi al Misiunii Speciale de la București, tare mi-e că el, Radu și alții vor trebui să dea explicații pe la DNA.

  Comentariu by Mentalistul — 3 decembrie 2016 @ 16:51

 99. Cat despre buget: Fluturii sunt atrași de lumina puternică a becului, se străduie să ajungă în interiorul lustrei, iar când ating becul se ard și se nenorocesc. Așa și cu bugetul acesta. Cam de genul cum se prind muștele.

  Dar tot nu înțeleg, dacă ei fac opoziție, de ce o fac virulent împotriva mea și nu împotriva administrației defectuoase? Să nu fie cumva invers? O justificare ca să voteze împotriva proiectelor pe care le forțăm pe ordinea de zi? Când votează și PNL împotriva proiectelor noastre, nu sunt ei împreună pe aceeași stradă?

  Comentariu by Mentalistul — 3 decembrie 2016 @ 16:57

 100. https://www.youtube.com/watch?v=Cy-XhkXMXGw

  Comentariu by lucian visa — 3 decembrie 2016 @ 17:20

 101. Nu am cuvinte….băiatul asta delirează precum respira. A furat, ca altfel nu pot spune, un studiu privind concesionarea iluminatului public și acum se da rotund cu aceasta fapta! Iar la prefectura, dacă ar fi făcut ceva , ar fi prezentat documentul, cum nu a postat nimic….Se contrazice singur , pentru ca într-o postare anterioara spune ca nu a atacat organigrama și chiar se ia de Alcibiade sau cum îl cheamă ca ” ce are organigrama de nu trebuie votata”
  Acum inteleg de ce te-ai vândut- ai nevoie de bani de tratament și după cum delirezi se pare ca de multi bani!
  Îți urez sănătate!
  PS. nu o da acum cotita cu iluminatul public. Nu ai nici o contribuție. Prinzi ceva din zbor și spui ca îți aparține. Dan Georgescu, de la Goldterm te poate demasca oricând, dar nu își pierde vremea cu tine. Discuțiile despre preluare iluminat la Goldterm sunt din decembrie 2015 – din spusele lui Dan.

  Comentariu by Haegemon — 3 decembrie 2016 @ 17:24

 102. Bravo, domnule Vișa, nu trebuie sa ne spuneți cine sunt ” Bastus-ii” ! Cei 16 împreună cu gasca navetiști!

  Comentariu by Haegemon — 3 decembrie 2016 @ 17:25

 103. Mentalistule, nu ai măcar bunul simt sa taci din gura, măcar pana se mai liniștesc apele. Nesimțiți ordinari! Te pomenești ca de săptămâna viitoare , la următoarele ședințe de consiliu o sa fiți iar în opoziție….

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 17:54

 104. AnonimuLe. .respect și eu dorința ta de bătaie. .dar sa văd actiune nu vorbe consilierești. Și iartă mă dacă vreo clipa ai crezut ca independentul era independent înseamnă ca ești naiv.era doar parte din spectacolul de iluzionism .ca și ce fac acum consilierii dizidenți mai mult sau mai puțin. Nu tot ce vezi e ceea ce pare.

  Comentariu by 2 — 3 decembrie 2016 @ 18:11

 105. Mentalistul se contrazice singur. Una spune pe Facebook, alta zice aici. Nici pe Facebook nici aici, luate separat, nu este consecvent. E diliu frate….asta e votul pe liste. Fir-ati ai dracului cu partidele voastre, numai scursuri de oameni !

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 19:01

 106. SAVA EMILIA ESTE F BOLNAVA,O BLAMATI DEGEABA ,ESTE UN SALARIAT F CONSTIINCIOS SI POATE A FACUT MUNCA LA 2-3 OAMENI IN ADPP. ACUM ARE NEVOIE DE AJUTOR .TREBUIE SA FIM ALATURI DE EA ,TRECE PRINT-O PERIOADA A VIETI F GTEA.

  Comentariu by anonim — 3 decembrie 2016 @ 20:37

 107. GREA

  Comentariu by anonim — 3 decembrie 2016 @ 20:38

 108. Altii sunt profitori in ADPP ;ILIE MARIUS,IVAN ALEXANDRA,TREPADUS MARGARETA,OLANEANU CORINA,GAGHE NICULAE,NICULESCU MANDITA,CUIBAR ANISOARA,CARAUTA VASILE.

  Comentariu by anonim — 3 decembrie 2016 @ 20:44

 109. Iorgusistii, inteleptii lui peste prajit! Recomanda si spun ca voteaza ALDE dar fara a spune nimic de cei doi care deschid lista la parlamentare. Ambii, Chiru si Banias, asteapta sentintele definitive de la ICCJ, iar la centru au alti penali in frunte cu Tariceanu, impotriva caruia a inceput urmarirea penala.

  Comentariu by parafrenia gastii — 3 decembrie 2016 @ 20:50

 110. I-a raspuns Leo Tanase lui Ozzy pe FB. Ozzy a intrat in silentio stampa.
  Ozzy, as fi dorit sa avem discutia asta altcumva decat pe facebook dar nu-mi dai de ales. Toate lucrurile, sau aproape toate, pe care le-ai scris mai sus sunt false si stim amandoi asta. Asa ca am sa le iau pe rand .
  Spui ca de 5 luni esti singurul care face ceva pentru oras. Ce ,Ozzy? Ca si consilier, lupta cu neregulile din administratie nu se duce pe facebook. Consilierii locali au initiat pana acum 6 sau 7 proiecte de hotarare. Inclusiv subventia la apa. In afara de semnatura cu ce ai participat la vreunul ? Pentru raportul comisiei speciale care verifica amplasarea circului ai avut doar de transcris un proces verbal, restul dosarului si documentatia le-am facut eu. Raportul e gata de 2 luni si nu-l putem depune pentru ca nu ai reusit sa scrii o pagina dupa o inregistrare. Esti ocupat cu facebook-ul presupun. Ca si consilier, Ozzy, este mai important chiar sa faci ceva pentru oras decat sa dai impresia ca faci sau sa faci doar spectacol.
  Referitor la organigrama si la sumele pentru servicii juridice, am sa te rog sa postezi ce ai votat, proiectele de hotarari precum si documentatia aferenta, in caz contrar le voi posta eu. In expunerea de motive scrie foarte clar pentru ce sunt cei 4,7 milioane de lei. Pentru 18 dosare, pe care le si stiai, si care sunt enumerate, in parte, in expunerea de motive. Dosare pentru care colegul tau Paul Foleanu a si facut plangere penala acum aproape un an. Pentru asta ai votat banii Ozzy, nu pentru alte cheltuieli sau timbre si scria negru pe alb. Cat despre organigrama, revin cu rugamintea de a posta exact proiectul de hotarare pe care l-ai votat. Si ca sa fie clar pentru toata lumea, pentru ca tot spui ca ai blocat de fapt organigrama, am sa scriu eu aici art.2 din respectivul proiect de hotarare:
  “Art.2 – Actul administrativ va primi o noua numerotarein sensul ca vor fi numerotate articolele din hotararea care ramane in vigoare, de la nr.1 la nr.11”
  Asta ai votat Ozzy – se retrage articolul 10 iar celelalte articole raman in vigoare. Sa-ti spun celelalte articole ? Art.1 – Se desfiinteaza ADPP-ul. Art.2 -Se desfiinteaza SPCLEP. Si asa mai departe. Inclusiv desfiintarea serviciului juridic pentru a permite si mai multe contracte cu avocati.
  Cat despre Dobrogea 1 si 2 si prioritatile tale…Eu am facut amendament pe buget, am alocat bani pentru infrastructura in Dobrogea 1 si 2 si am votat acest buget. Tu ai dat pe facebook. Ca nici unul din noi n-a rezolvat nimic pentru ca nu vrea primarul, asta e altceva. Dar pentru un primar normal eu am creat conditiile sa se apuce de treaba. Asta e maximul pe care-l pot face ca si consilier local. Chiar daca n-am postat pe facebook.
  Iar despre opozitie Ozzy, opozitie inseamna sa nu fii de acord cu magariile care se fac. Prin vot nu pe facebook. Iti amintesti cum te-ai simtit cand Sorin Mihai a parasit tabara opozitiei ,s-a pus in capul mesei si a votat tot ce-a vrut primarul? Noi cum crezi ca ne-am simtit in sedinta asta? Nu am fost corecti in colaborarea cu voi? Am facut vreodata altfel decat am zis ? Puteati macar sa spuneti inainte de sedinta. Am intrat in primarie ca o echipa dar voi stiati ca veti vota impotriva a tot pentru ce am luptat impreuna de 5 luni. Am avut incredere si pe undeva inca mai am in buna ta credinta dar cred ca vrei sa parcurgi o distanta lunga intr-un timp scurt, o mai iei pe scurtaturi si risti sa mai faci si greseli. Fii barbat si asuma-ti greselile. Nu fii si mincinos ca avem deja unul.
  Ai numarul meu. Barbateste, ma asteptam la un telefon dupa sedinta. Pana astazi n-a sunat nici unul dintre voi.

  Comentariu by Dan G. — 3 decembrie 2016 @ 20:54

 111. pare evident..marginalizarea ii innebuneste pe unii.usor cu pianul pe scari tovarasilor de la alde sau ati fost amenintati de craiul penal tariceanu ca daca nu sunteti vizibili sunteti pa?ce i frumos ca un consilier il cearta pe altul pentru ca nu a votat impotriva a ceea ce acelasi consilier certaret acum, a votat cu 2 maini mandatul trecut.mai clar…contractele cu avocatii si restul au fost stabilite in mandatul trecut in care certaretul consilier era omul de baza al administratiei actuale.atunci poate spera ca piticul sa faca si el o parandarat din meleonul avocatilor dar piticul smecher a calculat si si a zis ca certaretul nu mai prinde urmatorul mandat si l sare din schema.na ca au gresit amandoi. cat priveste aia cu sclep pai nu cumva acolo e fosta secretara a piticului pusa sefa in baza unui concurs…de imprejurari , mai exact ea fiind fina certretului si sotia asociatului acestuia???ehh unde ajungem?toti o apa s un pamant.sau poate nu mai sunt bani de incasat prin firma aia capusa de gaze si ..aere pe banii altora?in plus asta cu sa discutam barbateste la telefon suna a hai s o dam la pace sa mananca si gura noastra ceva ca facem ciocu mic.am sesizat si o invidie cand se face referire la iuteala lui sorin mihai care si a negociat mai bine si mai iute onoarea:)) ..astia s cei pe care i votati…pe liste de partid..nu v ati saturat?unu omu lui felix unu a lui iorgus acum si toti ai interesului propriu si de partid.

  Comentariu by 2 — 3 decembrie 2016 @ 21:15

 112. Multă stima pentru Dan G !

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 21:19

 113. Marian Vasile , nu mai latri nimic?

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 21:20

 114. Leonard Tanase, cred ca va este foame tare de bani dupa ce (v)au cazut ,,afacerile” cu ADPP şi SPAS, iar Iorgus va poate asigura doar regia spectacolului.

  Comentariu by parafrenia gastii — 3 decembrie 2016 @ 21:23

 115. Pentru 2.
  Noroc ca te tine nevasta din scurt, tovarășe! Ca altfel cu un individ ca tine, asa inteligent și capabil nu mai știam unde stam : în Mangalia sau în New York?

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 21:24

 116. Nu ne bucuram de ce pățește Sava E. Dar ne întărește credință- exista un Dumnezeu! Sau poate s-a îmbolnăvit ca a luat- o la întrebări controlul de care se vorbește….

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2016 @ 21:39

 117. Acum sa mai așteptăm puțin și Mentalistul mincinos și trădător o sa se laude ca el a chemat curtea de conturi în misiune speciala la Adpp și ca el ii da pe mana DNA pe navetiști. Îți mulțumim Doamne ca ni L-ai trimis pe Ginghis Han reîncărcat sa ne salveze de cotropitori.

  Comentariu by Demostene — 3 decembrie 2016 @ 22:37

 118. Ozzy, te-ai vandut si te inteleg! esti un amarat, ca si noi toti dealtfel, pentru ca in situatia asta ne-a adus prostul asta condus de cea careia tu ii gatesti ciorbele la Vama Veche! dar nu am crezut ca esti in stare sa iti vinzi sangele de tatar!Am urmarit sedinta si mi-am dat seama de toata smecheria lui Maganu si fotbalistul ipocrit! Rusine sa va fie!

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2016 @ 1:12

 119. 3 consilieri tristi si insipizi,papusați din spate de o hâtră bătrână,fost edil,la care s-au aciuat si câteva lepre,fosteslugi ale actualului edil încearcă si pe acest blog sa arate ca ei sunt „miezul”.Baieței sunteți pe bara poate nu vi s-a spus,ca după alegeri e posibil sa mergeți la echipa a doua,care o fi ea :UDMR,Prm,partidul automobilistilor etc.

  Comentariu by Vizionarul — 4 decembrie 2016 @ 1:35

 120. Vizionare, marș la București ca te afla nevastă-ta ca umbli creanga dezlegat prin Mangalia. Cine nu e cu mincinosul trebuie sa fie cu hotul Iorgus? Nu e chiar asa….mai studiaza

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2016 @ 1:57

 121. ptr 116 .Boala Emiliei Sava nu are legatura cu controlul,este mult mai grav,trebuie sa ne rugam pentru ea si nimeni sa nu treaca prin asa ceva.Nu mai faceti scenarii si nu va bucurati de raul oamenilor.

  Comentariu by anonim — 4 decembrie 2016 @ 8:08

 122. 2 esti un idiot. Tu omul cui esti? Ca dupa mintea ta nu exista decat oamenii cuiva in Mangalia. Cum incearca cineva sa faca ceva hop tu si inca vreo 3 hateri ca tine ati si sarit la beregata lui. Mi-e mila de voi, cum v-oti trai voi vietile urand pe toata lumea.

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2016 @ 9:17

 123. Tanase a fost fotbalist de doi bani si consilier local,politician tot de doi bani.Norocul lui a fost Minca ca astazi dadea cu sapa la …….Olan.

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2016 @ 9:51

 124. Pretenas nu te duce mintea .la tine e simplu .trebuie sa fii omul cuiva.ăsta ți demonstrează calitatea intelectuala care nu a depășit stadiul de euglena. Ce și Cum încearcă cineva.?sa mă tot fure cum o fac de ani încoace și sa și motiveze furtișaguri prin tot felul de scuze care cel puțin mie mi se par penibile?iartă mă dar Îți meriți soarta de sluga care nu gândește și care se bucura când stăpânul nu l bate ci I da doar o palma.dacă nu poți purta o discuție cu argumente lasă ne.din cauza unora ca tine susțin ca nu toți ar trebui avea drept de vot

  Comentariu by 2 — 4 decembrie 2016 @ 9:55

 125. Pt.89
  Povestea cu Turghian este penala rau si nu vad dece nu s-au sesizat organele ce cercetare penala.Un caz ,de manual, de abuz in serviciu,fals,uz de fals mai clar nu exista.Aici s-a eliberat o autorizatie de construire pe numele de Turchian fara ca aceasta sa aiba un act legal de detinere a terenului.Actul este obligatoriu si fara el nu se putea elibera autorizatia(prevedere legea 50/1991 art.7 lit.a si b)Faptul ca este o infractiune premeditata este dat de faptul ca lui Turchian i s-a eliberat,mai inainte de autorizatie,un certificat de urbanism (in vederea obtinerii autorizatiei de construire)tot ilegal deoarece incalca prevederile legii 50/1991,privind autorizarea lucrarilor de constructii, art.6 punct 4.

  Comentariu by Vucea Dan — 4 decembrie 2016 @ 10:14

 126. Văd că tot timpul e invocat Iorguș. Iorguș va exista politic, atâta timp cât Mangalia va fi condusă prost. El putea fi istorie din 2008, dar ultimii doi primari, n-au vrut. Ei au fost principalii lui agenți electorali, iar Radu continuă să-l susțină prin administrarea proastă a Mangaliei.

  Comentariu by lucian visa — 4 decembrie 2016 @ 12:07

 127. Domnule Vucea, cum a fost posibil sa se demoleze un spațiu ce aparține Adpp , pe terenul adpp și apoi sa se construiască o alta clădire pe același teren dar cu alt proprietar? Adpp nu a văzut nimic? Alo, Cornaci, Ghencea, Ilie Marius, Angelescu ( pe Sava o lăsăm în pace) ați dormit pe voi? Sau sa credem ca vorba primarelului: „Mergeți înainte!” . Pai mergeți și sa va opriți la Poarta Alba.

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2016 @ 12:59

 128. Minca Nelu va prelua ALDE .Leo cu Iorgus vor fi istorie pt Mangalia

  Comentariu by 666 — 4 decembrie 2016 @ 14:28

 129. Minca 8n mandatul trecut era numai prin birou pe la jumatatelul mincinos. Vrem nume noi, nu curve bătrâne care sa se vândă pe 2 lei. Tineri, cu ceva școală…nu mentalisti, fotbaliști sau alte specimene din astea… De preferabil cu examen psihologic ca cine știe ce mai delirează saracii

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2016 @ 14:36

 130. Posibila varianta cu Minca. Dar exclusa daca ALDE scoate scor bun la Mangalia sun conducerea lui Tanase. Un motiv in plus sa votez ALDE.

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2016 @ 16:57

 131. Ozzy, băiatule, continuă să faci lucruri bune pentru comunitate, oricum nu este posibil să te iubească toată lumea. Între vorbe și fapte, pentru mine importante sunt DOAR faptele. Puteai măcar să te abții la acel vot. Poate este o greșeală, noi mai așteptăm să-ți revii. Însă, nu prea mai avem timp. Fă-o repede. Și sincer. Nimeni nu este chiar atât de prost încât să nu înțeleagă. În rest, multă sănătate domnule!

  Comentariu by Cetateanul neturmentat — 4 decembrie 2016 @ 18:52

 132. Esti matol rău tataie, Ozzy este un vant cu miros de sulf . S-a fasait indiferent ce va face. Scuze, el nu face, el se lauda cu faptele altora!

  Comentariu by Ana — 4 decembrie 2016 @ 19:07

 133. pt.127
  Demolarea s-a facut ilegal fara autorizatie de demolare cu stiinta celor enumerati de dvs.Dar asta este doar o mica,,ilegalitate”( in mintea unora sunt ilegalitati mari,mici)dar o sa vedeti fapte care au prejudiciat bugetul local cu sute de mii de euro,chiar milioane si toate comise in acelasi stil(eludarea legii)

  Comentariu by Vucea Dan — 4 decembrie 2016 @ 20:31

 134. Cu părere de rău va spun, domnule Vucea, nu cred ca se va întâmpla ceva cu acești hoți. După cum s-a văzut se găsesc destui nevolnici gata sa le voteze/ acopere furtișagurile. Cu alde Ozzy, Maganu și Foleanu ce pretenții sa avem?
  Poate un alt primar, poate un referendum pentru demitere, poate avem noroc sa ii retina DNA….

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2016 @ 21:33

 135. Cand scrie militianul pompier amuteste codul de procedura. Unde ai citit de notiunea de ilegalitate in CPP, desteptule? Ca sa nu-ti spun ca habar nu ai de notiunea de ,,eludarea legii”.

  Comentariu by parafrenia gastii — 4 decembrie 2016 @ 22:00

 136. Pt.135
  Nu stiu la ce te referi cand faci referinta la CPP dar acesta cuprinde totalitatea normelor de procedură penală care reglementează desfăşurarea procesului penal şi a altor proceduri judiciare în legătură cu o cauză penală.
  (2) Normele de procedură penală urmăresc asigurarea exercitării eficiente a atribuţiilor organelor judiciare cu garantarea drepturilor părţilor şi ale celorlalţi participanţi în procesul penal astfel încât să fie respectate prevederile Constituţiei, ale tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, ale celorlalte reglementări ale Uniunii Europene în materie procesual penală, precum şi ale pactelor şi tratatelor privitoare la drepturile fundamentale ale omului la care România este parte.
  Noul Cod de Procedură Penală.
  Cat priveste ilegalitatea este o fapta prin care se incalca legea si nu are cum sa fie prevazuta de CPP ci numai in CP.
  Ilegalitate este substantiv care defineste:, încălcarea (violarea, sfidarea) legii, abatere de la lege. Nedreptate, injustețe (rar), injustiție (rar); inechitate, inicvitate (livr.), strîmbătate (înv. și pop.). Abuz, samavolnicie. Infracțiune, delict, crimă; nelegiuire, fărădelege (înv. și pop.), infamie. Complicitate. Omor, omucidere, ucidere, ucis (rar), asasinat, crimă. Hoție, furt. Fraudă, fraudare, defraudare, delapidare. Escrocare, escrocherie, pungășie, pungășeală (fam.), înșelare, înșelătorie, înșelăciune; impostură; trișare. Contrabandă, comerț ilicit, trafic, bișniță (fam.), comerț clandestin, bursă neagră, speculă, speculație, venit ilicit. Conspirație, complot, conjurație (rar), uneltire, subversiune. Clandestinitate, conspirativitate. Infractor, răufăcător, delincvent. Complice. Ucigaș, omucigaș (rar), asasin, criminal, criminalist (înv.). Hoț; delapidator. Escroc, pungaș, înșelător; trișor; impostor. Contrabandist; speculant, traficant, bișnițar (fam.). Conspirator, complotist, complotaș (înv.), conjurat (rar), uneltitor. Adj. Ilegal, nelegal, ilegitim (livr.), ilicit, interzis. Nedrept, injust (rar), nejust, inechitabil, inic (livr.), strîmb (fig.). Abuziv, arbitrar, samavolnic. Infracțional, delictual, delictuos; nelegiuit, infam. Fraudulos. Conspirativ, clandestin; subversiv. Vb. A fi ilegal, a fi în afara legii. A încălca legea, a viola legea, a sfida (a nesocoti, a ignora) legea, a se abate de la lege. A nedreptăți. A abuza; a face abuz de putere; a face trafic de influență. A omorî, a ucide, a asasina, a comite o crimă. A fura, a hoți (rar); a frauda, a defrauda, a delapida. A escroca, a pungăși (fam.), a înșela; a trișa. A trafica; a specula, a face speculă, a vinde cu suprapreț, a vinde pe sub mînă, a vinde la negru. A conspira, a complota, a conjura (rar), a unelti. V. hoție, imoralitate, intrigă, înșelătorie, josnicie, necinste, omor, pagubă, tăinuire, vinovăție.
  sursa: DAS (1978) adăugată de LauraGellner ,sper ca este credibila si pentru tine daca esti treaz.
  Cat priveste ELUDAREA LEGII este chiar asa cum am vrut sa arat:incalcare sau nesocotire intentionata a dispozitiilor legale cu ocazia incheierii sau executarii unui act juridic.Sursa este Dictionarul juridic roman nu stiu cat este de credibil pentru tine.
  In cazurile in care s-a eludat legea se anuleaza actul juridic,insa daca actul juridic a produs prejudicii materiale atunci se transforma in act penal.
  Daca mai ai si alte nelamuriri te astept cu 2 conditii: sa ai bani si sa fii treaz.
  Meditatia pe care ti-am dat-o se invata in primele ore de drept.Dar tu l-ai facut pe bani si esti pe sarac cu duhul.

  Comentariu by VUCEA DAN — 5 decembrie 2016 @ 9:35

 137. @135
  Asta este grija voastră, a postacilor mincinosului, dacă are sau nu cineva cunoștințe juridice? Mai postacule, important este ca gasca voastră fura ca în codru și va este frica sa nu va prindă procuratura!
  Cornaci o sa se întoarcă la Adpp, chiar și numai să-i arate mincinosului ca e mai tare ca el. Când vor vorbi cele care au plecat din adpp despre furaciunile lui Angelescu, Ciorex și Stamate …atunci sa vedeți circoteca!

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2016 @ 9:40

 138. Vucea, oricat de mult te-ai chinui nu-ti poti depasi conditia de analfabet functional! Ca sa nu gresesti ai inceput sa copiezi. Degeaba, tot in pozitia de ,,idiot inutil” ai ramas.

  Comentariu by parafrenia gastii — 5 decembrie 2016 @ 10:12

 139. Unui cretin ca tine nici nu trebuie sa-i raspunzi. Prostul cand nu are ce spune jigneste,injura.Ce sa faci este ,,usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune”Cat despre idiot inutil, dece nu ai curajul sa imi spui in fata, te ascunzi dupa niste nume false ca un sobolan ce esti.
  Mai bei alcolistule?

  Comentariu by VUCEA DAN — 5 decembrie 2016 @ 10:17

 140. Si inca ceva nu am copiat nimic, am vrut sa-ti dau o lectie de drept la care esti repetent.

  Comentariu by VUCEA DAN — 5 decembrie 2016 @ 10:19

 141. Analfabet functional, ca sa stii drept trebuie sa stapanesti limba romana.

  Comentariu by parafrenia gastii — 5 decembrie 2016 @ 12:24

 142. Parafrenicilor hotărâți-vă odată! Parca Mentalistul era analfabet funcțional….acum și Vucea? Maine o sa spuneți ca și Boita este …
  Sau Boita este din gasca voastră?

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2016 @ 12:31

 143. Ozzy, gândește-te mai bine cine te vrea te tăvălește pe aici si cine te vrea tăvălit. De ce crezi ca v-a cumpărat piticu voturile pentru milionul de euro la avocati? Ca n-avea nevoie de voturile voastre. Avea destule cu Sorin Mihai si Dop. V-a avut si v-a umilit piticu. Tot ai lui te si tăvălesc pe aici. Trebuia măcar tu sa nu te vinzi. Si nu ne baga alea cu strategiile tale si cu sahul. Poti sa joci si sah si copcica dar pe banii tai nu pe ai noștri.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2016 @ 14:18

 144. Nene Vucea, toata stima pentru experienta matale. Ca sa te pui aici cu „schizofrenia” gastii mafiote e pierdere de timp. Insista pe plangerile la DNA si, ca sa te credem, publica niste numere de inregistrare! Cat despre Ozzy – ar trebui sa ne lase dracu’ in plata Domnului, pentru ca suntem satui de tradatori.

  Comentariu by Zoga — 5 decembrie 2016 @ 17:49

 145. pt.142
  Te rog sa nu te mai pui la mintea lor .Sunt nevinovati si nu scriu ce simt ci scriu numai ce sunt pusi si platiti sa scrie.Sunt curios ce o sa mai scrie cand se vor inchide podurile de la Agigea.

  Comentariu by Vucea Dan — 5 decembrie 2016 @ 19:15

 146. Doamne ferește sa se închidă podurile! Vrei sa rămânem fără conducerea primăriei? Atunci ar ieși adevărul la suprafata: Mangalia este condusa de la Constanța! Asta e adevărul.
  PS. Sau furata de la Constanța ca în situația de fata tot aia e!

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2016 @ 19:25

 147. Poftim limba romana la analfabet- ,,Sunt nevinovati si nu scriu ce simt ci scriu numai ce sunt pusi si platiti sa scrie”!

  Comentariu by parafrenia gastii — 5 decembrie 2016 @ 20:57

 148. Domnule Vucea, te rog sa nu răspunzi. Nu merita. Și dacă le pui dovezile sub nas, dacă ii bagi cu botul în propria lor mizerie tot nu vor înțelege. Se vor linge pe bot și vor mulțumi crezând ca e rahat sfant de la mincinosul pitic.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2016 @ 21:12

 149. Pt.148.
  Va multumesc pentru sfat.Nu am de gand sa-i mai raspund acestui individ pentru ca pseudonimul sub care scrie i se potriveste de minune.Acesta este intradevar un tip bolnav pshic grav ,incurabuil si care este denumit de scoala franceza delir de imaginatie.

  Comentariu by VUCEA DAN — 6 decembrie 2016 @ 9:20

 150. Si inca ceva aceasta boala are trei forme:scizofrenica,melancolica si maniacala.El cred ca de cea maniacala sufera.

  Comentariu by VUCEA DAN — 6 decembrie 2016 @ 9:25

 151. Analfabetule, pune cratima la intr-adevar si invata naibii sa te exprimi romaneste.

  Comentariu by parafrenia gastii — 6 decembrie 2016 @ 11:58

 152. Pt.151
  Muistule te-ai trezit din betie? .Imi place ca ma citesti, asa mai inveti si tu cate ceva psihopatule.Eu romaneste ma exprim ,dar tu daca ai mintea tulbure de alcol nu poti intelege.Multumesc ca ma corectezi maniacule.

  Comentariu by VUCEA DAN — 6 decembrie 2016 @ 15:22

 153. Vezi ca ti-am mai lasat ceva sa corectezi ,ca deh asa fac maniacii .

  Comentariu by VUCEA DAN — 6 decembrie 2016 @ 15:24

 154. Depășiți măsura și mă obligați să vă restricționez.

  Comentariu by lucian visa — 6 decembrie 2016 @ 16:02

 155. Asta este gradul de civilizatie. Atat puteti. Niste nenorociti ca voi ne-au facut de ras pe globul asta, niste scursuri care nu se pot numi oameni. Niste caini ca voi care nu aveti putina educatie. In frunte cu cel mai nenorocit om numit Radu Cristian.

  Comentariu by xyz — 6 decembrie 2016 @ 16:53

 156. Te-a facut de ras cel care s-a cocotat intr-o functie publica, dar habar nu are sa lege o propozitie in limba romana. Te-a facut de ras cel care nu stie ce-i aia cratima. Te-a facut de ras cel care nu stie regulile de folosire a virgulei. Te-a facut de ras cel care nu stie sa scrie. Te-a facut de ras cel care insira pe aici maculatura ,,pseudo-stiintifica” fara sa o inteleagă.

  Comentariu by parafrenia gastii — 6 decembrie 2016 @ 17:35

 157. Pentru un director de Politie,fie si locala,unde mai pui si vasta experiența anterioară este cel puțin suspect nivelul mediocru de a scrie corect gramatical.Suspect pentru ca se presupune ca ar fi avut ceva de scris la viața lui(procese verbale,examene,declaratii,note,informări,iar examene etc) si nimeni nu l-a corectat sau pur si simplu nu poate mai mult.
  Cât despre bălăcăreala cu unul din cei ce îl tot ataca(poate meritat,poate nu) cred ca se putea abține,însă din păcate,tot pentru el si-a cam arătat adevarata față si cultură.

  Comentariu by Vizionarul — 6 decembrie 2016 @ 18:19

 158. Un poliţai gras si înalt (ca bradu’-cu cel mai mic pret), cu mustăcioară, vorbeste cu un puşti:
  – Măi ţîncule, îţi place mustaţa mea?
  – Da, nene.
  – Măi ţîncule, da’ ţie îţi place cascheta mea?
  – Da, nene.
  – Păi văd că ţie ţi-ar place să fii poliţai, nu-i aşa?
  – Da, nene, dar e prea tîrziu.
  – Cum aşa, mai ai atîta timp…
  – Nu, nene, e prea tîrziu, am trecut deja clasa a cincea…

  Comentariu by Anonim — 6 decembrie 2016 @ 18:42

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress