Politica locală

28 noiembrie 2016

Convocatorul ședinței extraordinare a CL Mangalia din 29.11.2016

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 15:47

convocator29-11-2016

21 Comments

 1. http://www.cotidianul.ro/afacerea-infochioscul-milioane-de-euro-precum-frunza-291921/

  Comentariu by nabuco — 28 noiembrie 2016 @ 16:58

 2. Proiecul de la pct 13 il va vota si ALDE si PSD

  Comentariu by Tache — 28 noiembrie 2016 @ 16:58

 3. nu alde, nici nu este nevoie de ei;
  mizez pe 2 voturi de la PSD !

  Comentariu by Alcibiade — 28 noiembrie 2016 @ 17:28

 4. Deoarece nu stiu care e calea cea mai buna( si legala ) pentru oras, ii intreb pe cei care au stiinta despre acest lucru, daca e normal sa se atribuie gratis dreptul de folosinta a domeniului public si/sau privat pentru investitiile RAJA Constanta. Prmaria nu trebuie sa ceara redeventa pentru acest lucru ? Va multumesc !

  Comentariu by petre — 28 noiembrie 2016 @ 17:31

 5. Pt. 4

  Acolo unde RAJA sapă șanțuri să pună apă și canalizare, de exemplu in cartierele Dobrogea, este proprietatea UAT Mangalia. Ca să poată face construcția are nevoie de dreptul de folosință.
  Este parte din proiectul POIM (Programul Operațional Infrastructură Mare) pentru care statul s-a angajat față de UE ca în România să se investească 13 miliarde euro in apa si canalizare.
  Ar putea sa nu investească in Mangalia, ci in altă parte. Personal eu doresc aceste investitii în Mangalia.

  Comentariu by Mentalistul — 28 noiembrie 2016 @ 20:26

 6. vechile obiceiuri ale psd istilor – niste sclavi

  Comentariu by Bau — 28 noiembrie 2016 @ 20:34

 7. Pt 6 mai bine sclavi dstepti,isteti care se vor elibera decat burjui oligofreni, retardati, imbuibati !

  Comentariu by Anna — 28 noiembrie 2016 @ 21:00

 8. bravo ma ; avem 9 sclavi de la PeNaLe care au interdictie sa mai comenteze pe facebook; tantalaul si gogomanul de la un partid ca nici ei nu cred ca stiu si acum cei 4 crai care au ramas fara grai ca nenea felix, nu motanu ci babanu, a dat ordin sa voteze ca raducu sa tina cloanta mica de raja ; DECI SCLAVI

  Comentariu by Bau — 28 noiembrie 2016 @ 21:49

 9. Cum adică nenea Stroe le-a făcut dresura la dulăi pana au devenit pudei drăgălași?

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 1:10

 10. pct 2 Bogdan si Tase

  Comentariu by kili — 29 noiembrie 2016 @ 3:51

 11. Pct. 12 găselniță marca Boita. Legea zice că trebuie să iei terenul înapoi dacă nu s-a început construcția în termen de un an parcă. O să treceți peste lege cu o hotărâre de consiliu? Sunt atâția oameni care au făcut cereri de terenuri si voi îi protejați tot pe cumetrii voștri!

  Comentariu by Tolo — 29 noiembrie 2016 @ 5:05

 12. Daca nu vrei sa ti faci treaba dai pe Consiliul Local!

  Comentariu by IPSI — 29 noiembrie 2016 @ 9:52

 13. Ce proiect de hotarare sau HCL cand nu ai dreptul legal sa completezi o lege printr-o HCL Mangalia.Legea 15/2003 arata clar care este procedura pentru persoanele care nu au respecta clauzele contractuale:,,Art. 6 din legea 15/2003:
  (1) Beneficiarul terenului pentru construirea unei locuinte proprietate personala este obligat sa inceapa constructia locuintei in termen de un an de la data atribuirii terenului si sa o realizeze cu respectarea prevederilor Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
  (2) In cazul nerespectarii conditiilor prevazute la alin. (1), prin hotarare a consiliului local i se retrage beneficiarului dreptul de folosinta asupra terenului atribuit.”
  Deci trebuia sa initieze un proiect de hotarare prin care retrage deptul de folosinta a celor care incalca lege.

  Comentariu by VUCEA DAN — 29 noiembrie 2016 @ 13:10

 14. Cum e mentalistule acum cu vandutu si cumparatu ? Cum te simți după ca ai votat organigrama si un milion de euro la avocati ? Ipocritule.

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 13:34

 15. Cand RAJA are „tramvaiul”si consilierul „care n-a avut niciodata carnet de conducere” se bazaeaza pe „forta” altuia,s-ar putea sa pateasca asa : https://media.giphy.com/media/RNYH1JcCejrr2/giphy.gif

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2016 @ 14:10

 16. HCL cu trecerea patrimoniului de la SPAS si ADPP a fost scos. Ba chiar a fost scos si din prima hotarâre cu Organigrama. Dacă nu înțelegi blocajul, înjură-te in oglindă, nu pe mine.

  Cat despre buget, iar nu înțelegi nim

  Comentariu by Mentalistul — 29 noiembrie 2016 @ 14:10

 17. Dacă nu înțelegi apuca-te de altceva. Ai votat sau nu rectificarea de buget cu un milion de euro la avocati? Tu si tot PSD ul. Cat despre organigrama este total pe dinafara sau ne crezi prosti. I-ati votat cu 13 voturi organigrama în formă noua. Ati desființat ADPP -ul si socialul. Ai făcut scandal 4 luni sa îți cresti prețul. Rușine să vă fie. Sa te bucuri de bani sau ce v-o fi dat primarul.

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2016 @ 14:40

 18. Organigramă: Nu.
  Avocati: Nu.
  Buget pentru servicii juridice: Da.
  Este un dosar întreg cu expunerea de motive, poți să-l publici. Am zis-o si in ședință: o faptă ca să fie pedepsită, mai întâi trebuie să fie săvârșită sau în curs de săvârșire.
  Cine o săvârșește, răspunde.
  Cineva va răspunde pentru 1.500.000 lei pierduți in instanță către OPAL, ori 700.000 lei pierduți in instanță pentru Callatis Term. Ori pentru altele. Voi urmări execuția bugetului, servicii juridice nu inseamna doar plățile avocaților.

  Am pus problemele privind legalitatea. HCL cu trecere patrimoniului a fost scos, nu a fost votat. A fost scos si punctul referitor din HCL cu Organigrama. V-am asigurat de atunci ca nu va putea fi implementat.
  Nu-mi pasă de interesele tale personale, nu sunt in slujba unei persoane.
  Nu vezi multe lucruri rezolvate pentru oraș în ședința aceasta? Dar nu-ți pasă decât de propriul interes. Utilitati pentru Dobrogea sau alte cartiere, de exemplu.
  Lucrurile vor fi aduse la consecință, chiar și cu Organigrama. Scopul mei este sa se îndrepte orașul, nu sa iau ADPP de la niște manglitori sa fie dat la alți manglitori.

  Comentariu by Mentalistul — 29 noiembrie 2016 @ 15:31

 19. Pe voi astia din PSD, inclusiv pe tine „Mentalistule” alias Menabit Ozghiun, aparatorul „dreptatii” (strambe) cum sa va numesc, CUMPARATI sau VANDUTI? Pana mai ieri spuneai de cei din PMP-UNPR ca sunt „vanduti” si „cumparati”, voi cum sunteti? Astept sa ne spui tu cum ar trebui sa va spunem „CEI VANDUTI” sau „CEI CUMPARATI”? Nu de alta, dar nu e frumos sa facem confuzie!

  Comentariu by Alpak — 29 noiembrie 2016 @ 16:14

 20. Mentalistul si-a dat arama pe fata, adica a arata cat este de corect, altruist si onest. Cum ? Nu este asa? Va inselati ! Si o sa sa spuna , in lipsa altei scuze, ca il injurati!
  Asa cum adevaratii mentalisti ( ocultisti) vad in „energia” unei persoane evenimente, boli, etc , ce inca nu au avut loc , tot asa, daca aveti curiozitatea, puteti sa urmariti in mesajele mentalistului semintele tradarii!(din pacate, in karma lui si a familiei sunt si semne vizibile de boli si alte urmari karmice) In comentariile din ultimile 2 saptamani se poate observa cum il intreb ( eu si altii) despre actiuniile sale impotriva organigramei si a altor acte si fapte ale primarului mincinos . Pe masura ce ne apropiam de ziua de astazi, mesajul mentalistului se transforma, usor usor, din asa zisa critica la adresa primarului in razboi cu mine si chiar ma ia la intrebari ce am impotriva organigramei. La intrebari directe si concise , acest parazit/parvenit , fie nu raspunde fie deviaza discutia in privat pe facebook. Ce rost are o discutie in privat , in conditiile in care , cel putin teoretic, acest consilier reprezinta ,prin votul primit, interesele a mai multor cetateni, iar votul lui manifestat in Consiliul Local nu ma intereseaza doar pe mine in privat, ci pe toti cetatenii orasului ( el este interesat doar de identitatea mea , pentru ca ulterior sa urmeze probabil atacuri la persoana) De fapt , daca ar fi existat vreo actiune a acestui diletant, ajuns pe listele PSD , doar pentru a le face jocul celor de la Constanta , aceasta actiune ar fi fost imediat publicata si nu ar fi ratat ocazia sa se laude cu ea.
  In alta ordine de idei secretara Boita, in aceasta sedinta de consiliu a pus in aplicare una din manevrele perverse de a devia atentia de la subiectul principal: organigrama votata nu era legal adoptata.
  Multumesc domnului Visa pentru ca nu a inchis acest blog si am speranta ca in timp , oamenii din Mangalia vor atinge o maturitate politica pentru ca acesti mentalisti si altii ca ei sa nu mai ajunga la carma orasului….

  Comentariu by Alcibiade — 29 noiembrie 2016 @ 18:57

 21. Când trebuie prăduit bugetul…NAVETIȘTII+PNL+PSD = FRAȚI
  Ieri in Sedinta Consiliului Local Mangalia ..consilierii PSD in frunte cu neînfricatul și așa zisul luptător ptr adevăr Ozzy , au primit ordin de supunere de la tăticul Felix și i-au votat la rectificare de buget , toate furăciunile facute anul acesta de Răducu și navetiștii lui….inclusiv , încă 70 miliarde lei la avocatul Grinberg..
  Si dacă e ceva de ciugulit normal ca lângă supusul Ozzy mai e loc de un ipocrit ….Sorin Mihai ..care in campanie tuna și fulgera numai cinste și onoare …și acum se vinde pe doi lei.
  Mai Ozzyci și Sorinei…voi credeți ca toată lumea e proasta ..îi acoperiți lui Răducu furăciunile de pana acum acum , desființând ADPP -ul, …dar nu ptr mult timp…..și atunci veți fi și voi părtași…..ptr ca stie toata lumea ca asta a fost defapt scopul desființării ADPP-ului….
  Ați demostrat încă odată ca și voi…Ozzyci și Sorinei…sunteți niște banali slugarnici la STĂPÂNUL de la Cta….iar ce va iese pe gura …are ca măsura doar….argintii.

  Comentariu by Cristian — 30 noiembrie 2016 @ 16:19

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress