Politica locală

25 noiembrie 2016

Zece familii evacuate cu scandal la Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 19:53

E scandal mare la Mangalia. Mai multe familii care locuiesc fără forme legale au fost evacuate joi, 24 noiembrie, cu forța de Primărie. Decizia a fost luată în baza unor hotărâri judecătorești definitive, irevocabile și cu titlu executoriu. „Acțiunile au fost coordonate de către executorul judecătoresc, conform prevederilor legale“, notează conducerea Primăriei Mangalia. Primarul Cristian Radu a spus că în cauză sunt 10 familii care au locuit fără forme legale și care, în ultimii ani, au acumulat datorii totale la utilități de peste 165.000 lei noi. Una dintre familii a fost evacuată de pe str. Rozelor, una de la Căminul CP 5, iar alte opt familii au fost evacuate din locuințele din zona Barăci, aflată la marginea cartierului de case din Mangalia. Reprezentanții Serviciului Asistență Socială, care deține locuințele vizate, au declarat că astfel de evacuări au loc periodic, în funcție de deciziile instanței, și vizează exclusiv familiile care locuiesc fără forme legale, acumulează datorii la plata utilităților și refuză locurile de muncă puse la dispoziție de către autorități. Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a declarat că nu este normal ca banul public să fie folosit pentru întreținerea unor persoane care ocupă abuziv locuințele Primăriei și, în loc să accepte un loc de muncă, preferă să se întrețină din comiterea unor infracțiuni precum furturi din locuințe și tâlhării. „De foarte mulți ani, locuitorii din cartierul de case reclamă infracțiuni comise de acele persoane care nu sunt din Mangalia și ar trebui să se întoarcă de unde au venit. Primăria are în plan eliberarea și igienizarea acelei zone, unde intenționăm să construim locuințe sociale moderne, care să fie ocupate în mod legal de persoane care acceptă un loc de muncă”, a explicat primarul Mangaliei. Reprezentanții Serviciului de Asistență Socială Mangalia au precizat că acțiunile de evacuare vor continua în funcție de hotărârile judecătorești, cu aplicarea prevederilor legale în vigoare. De partea cealaltă, oamenii evacuați susțin că acțiunea Primăriei este abuzivă, în condițiile în care au fost aruncați în stradă cu copii cu tot în plină iarnă.

Tatian Iorga, Telegraf 25.11.2016

46 Comments

 1. Evacuări cu executor la Baraci Mangalia https://youtu.be/E1M9ZFWvzuw

  Comentariu by catalin — 25 noiembrie 2016 @ 21:26

 2. Evacuări cu executor la Baraci Mangaliahttps://youtu.be/2ZkBYJpjKf0

  Comentariu by catalin — 25 noiembrie 2016 @ 21:26

 3. Oare nu s-au gandit ca sunt oameni si ei, ii arunci afara in plina iarna cu copiii? In frig? Totul se intoarce, totul se plateste, nu mori pana nu platesti tot raul facut. Voi care aveti acoperis deasupra capului stati la caldura si va imbuibati cu mancaruri scumpe nici nu va ganditi la oamenii aceia pe care i-ati aruncat mai rau ca pe niste caini in strada? Ca si voi au fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.

  Comentariu by dana — 25 noiembrie 2016 @ 21:43

 4. Daca locuiau ilegal…datoriile erau legale?

  Comentariu by Anonim — 25 noiembrie 2016 @ 22:47

 5. Nu erau legale. Trebuiau platide de cel care le-a permis sa stea acolo. Acum 10 ani . Hmmmm cine sa fie …

  Comentariu by Confuzius — 25 noiembrie 2016 @ 22:54

 6. M-am lămurit. …erau ale Primariei,datoriile zic.Cei care stau ilegal cum pot avea facturi Legale de platit?NU au.Cât prejudiciu a recuperat Primăria, a uitat d-nul Primar sa anunte?

  Comentariu by Cetățean Neptun — 26 noiembrie 2016 @ 0:40

 7. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cadou-amar-de-sarbatori-facut-de-parlament-ce-patesc-cei-care-nu-si-platesc-facuturile-la-caldura-si-gunoi-in-45-de-zile.html

  Comentariu by I.S — 26 noiembrie 2016 @ 1:33

 8. Dana,
  Daca le plângi de mila, de ce nu ii iei la tine in casa?
  Ce simplu e sa fim caritabili pe banul public…

  Comentariu by HT — 26 noiembrie 2016 @ 14:14

 9. Taica IORGUS să aibă grijă pentru ei deoarece el i-a adus la Mangalia. El putea să le asigure locuință cu acte în regulă, locuri de muncă pentru a nu se ajunge în situații că acestea. El este de vina și pentru că alți locuitori am fost ținuți în frig pe toate mandatele lui de primar. Toți care au fost aduși de Iorgus pentru voturi și au această situație ar fi deștepți dacă se duc să stea la vilele lui IORGUS. Așa și este normal ca el i-a invitat, au fost și sânt oaspeții lui.

  Comentariu by Bebe — 26 noiembrie 2016 @ 15:16

 10. ptr 9- nu fa afirmatii gratuite, nu in vremea lui Iorgus am stat in frig….
  – evacuarea a fost facuta acum ptr ca executoarea avea si ea nevoie de bani, de sarbatori. care o fi comisionul ???? tot ca la avocati, tov primarel???

  Comentariu by zek — 26 noiembrie 2016 @ 15:46

 11. Ptr.10. Nu greșesc cu nimic. Am stat în frig din 1986, trei mandate ale IORGUS si pe vremea finului său Tusac. Am băgat căldura în bloc pe banii noștri cu toate că primarii nu au făcut nimic pentru a schimba conducta sparta care ducea la mai multe blocuri, Săveanu blocuri B-uri, D-uri și C-uri. Conducte și calorifere schimbate…. Mai informează-te. Cu respect

  Comentariu by Bebe — 26 noiembrie 2016 @ 16:34

 12. Ptr3 ,daca esti asa miloasa sa faci un schimb de locuinta cu ”amarati” de la baraci, milostivo,sa de-a bunul Dumnezeu,aviz milosilor,sa ii ai ca musafiri

  Comentariu by erbasu tudor — 26 noiembrie 2016 @ 17:22

 13. https://www.youtube.com/watch?v=90RDEEkB9Io

  Comentariu by andrei gica — 26 noiembrie 2016 @ 17:39

 14. Îmi pare rău să constat următoarele: exista persoane care lucrează în primărie și care nu sunt de acord cu politica lui RC. În consecință „oferă” pe acest blog informații care ar putea ajuta acei consilieri din opoziție sa ii conteste acțiunile primarului. Dar ce sa vezi : scrie cineva ca la bărăci se plătesc, de către SPAS, facturi pentru apa și energie în valoare de zeci de mii de lei. Cei care locuiesc în bărăci nu plătesc la SPAS. Apare un consilier local, asa zis din opoziție (se știe el cine este), care ce sa vezi: nu știm, sa vedem, nu se plătesc din banul public,ca asistații social primesc ajutoare sub diverse forme, ca noi suntem rai și dansul e bun, etc. Sa citească articolul de mai sus unde chiar acest primar pus de camarila de la Constanța (psd+pnl+raja+polaris+ servicii) recunoaște ca plățile pentru bărăci se fac din bugetul local și ca cei care locuiesc, sau au fost evacuați, au datorii de zeci de mii de lei. Deci, domnul consilier este rugat, dacă tot se afla în opoziție sa nu îl mai protejeze pe primar și sa menționeze în opoziția cui se afla. Ca în plata cui se afla, știm.
  În alta ordine de idei rugam consilierii din opoziție sa solicite primarului sa facă public raportul ce are ca obiect analizarea realizarii branșamentelor la rețeaua de gaze a unor clădiri instituții publice, licee scoli etc, asta desigur pana primarul infractor mai falsifica niște documente și acoperă furtul de sute de mii de euro !
  PS. Cum o sa recupereze SPAS Mangalia de la evacuați datoriile?

  Comentariu by Anonim — 26 noiembrie 2016 @ 17:56

 15. Cei care locuiesc la baraci ,unii din ei au avut apartamente,ori le au vindut ,ori le au pierdut la barbut,ori i au executat bancile.Cei care au stat in case nationalizate Iorgus ia mutat la baraci ,iar casele au fost vindute sau terenul de sub case vindut.Primarul Radu Cristian prin ITM Constanta le a oferit locuri de munca dar au refuzat ,sau unii din ei au afirmat ca i mai bine la puscarie decit in santier.

  Comentariu by mangaliot00 — 26 noiembrie 2016 @ 18:00

 16. In campania electorala pentru alegerile locale mesajul primarului Radu Cristian catre cei de la baraci a fost urmatorul
  Nu am nevoie de votul vostru ,votat l pe Iorgus dar daca ies primar din nou am sa indeplinesc toate procedurile legale sa lichidez acest focar de infectie.

  Comentariu by gili — 26 noiembrie 2016 @ 20:03

 17. Îmi zice cineva pe aici că facturile la barăci se plătesc de către SPAS. În același timp sunt evacuați de către SPAS pentru neplata facturilor (SPAS evacuează, nu primarul!).
  Nu este o contradicție?
  Chiar crezi că sunt un buldog tâmp pe care poți să-l asmuți către unde ai tu o problemă personală? Barăcile se vor demola: END OF STORY! Sunt de acord cu asta. Nu sunt de acord cu metoda, ori cu momentul, dar ghetoul ăla trebuie să dispară, deja salvăm câțiva copii de acolo. Noi, opoziția care contează, am adus singurului centru social din Mangalia care are acreditare suma de 1 miliard pe an. SPAS nu mai are acreditare pentru servicii sociale de cateva luni, cred că acesta este motivul pentru care primarul vrea să desființeze SPAS.
  Aceste desființării de instituții publice vor fi puricate de către organele de control. Am reținut, se va verifica. Cine a greșit, va plăti. Dar insistența dumitale și acuzele fără raționament, disperarea ca eu să verific acum, neaparat acum, îmi arată că ai un interes personal. Știu eu mai multe despre SPAS, nu e nevoie să mă minți. Și totul trebuie să se întâmple legal.

  Dar repet: zici că SPAS plătește facturile la barăci, dar realitatea este că SPAS evacuează pentru neplata taxelor. Și cum plătește SPAS facturile? Ca proprietar al contractelor cu ENEL si RAJA? Este ca si cum ai acuza ca Asociația de Locatari plateste facturile. Pai e normal. Apoi Asociația facturează locatarii. Cine nu plateste este evacuat. Doar că la barăci nu există asociație de locatari, nu-s proprietari.

  Mai terminați cu manipulările astea, sunteți penibili.
  Mă întrebi cum recuperează SPAS datoriile de la evacuați? Asa cum recuperează orice proprietar de la un chiriaș care nu si-a plătit utilitățile. Toate trebuie să se facă in conformitate cu legea, eu cred in asta. De aceea am ajuns la barăci cand au ajuns si jandarmii, am solicitat executorului judecătoresc, o doamna blonda cu ochelari, să îmi arate formele de evacuare. Erau ok.
  Pentru ce mă acuzi? Că nu mă las prostit de tine?
  Nu știu cum aveți voi unii impresia că aș fi fost crescut pe balcon. Ca să înjuri nu trebuie să fii inteligent. E de ajuns să fii nemernic. Adu-mi argumente, adu-mi date concrete, și te bag în seamă.

  Comentariu by Mentalistul — 27 noiembrie 2016 @ 10:20

 18. Și așa ca fapt divers: rog brigada lui Iorgu, care se străduie să manipuleze pe aici sub anonimat și să îmi denigreze echipa, să se astâmpere că nu mai ține. Așa cum Curtea de Conturi îl obligă pe Colgiu să aducă banii înapoi pe contracte, ori DNA i-a făcut dosar de urmărire penală unui mincinos pentru luare de mită, faptul că v-a arătat DNA și vouă pisica, este o consecință a combinațiilor din trecut. Voi singuri ați atras atenția asupra voastră.

  PS (pt audiență): Nu vă gândiți că mă refer la unii consilieri. Nu-s consilieri. Stiu ei, cei la care mă refer, cui mă adresez.

  Comentariu by Mentalistul — 27 noiembrie 2016 @ 10:40

 19. Este un lucru bun faptul că acea zona va fi în sfârșit ”sistematizată”. Acele clădiri nu au canalizare, nici apă curentă. Sunt niște focare de infecție. Apoi, la un cutremur mai mare de 5,5 pe scara Richter, se vor prăbuși singure, nu este nevoie să le demoleze nimeni. Problema este în altă parte: ce facem cu această populație, cum rezolvăm situația lor socială? Pentru că da, un procent mic dintre ei înțeleg să meargă la muncă, restul trăind din diferite acte mai mult sau mai puțin ilegale: furt, tâlhărie, cerșetorie, proxenetism, prostituție. O soluție ar fi sprijinirea acelora care au documente din care să rezulte că sunt cetățeni ai Mangaliei, iar pentru ceilalți, sesizarea organismelor abilitate, inclusiv ONG-urile care au ca obiect de activitate problematica țiganilor (eu nu recunosc denumirea de ”rom”, așa că n-o folosesc) și, să-și asume problema. Apoi, reducerea diferitelor ajutoare și prestații (aici trebuie modificate legile care facilitează nemunca, și, schimbate!), până când oamenii vor înțelege că dacă nu muncești, nu primești nimic. Normal că e mai bine în pușcărie, cum spunea cineva mai sus, singura lor grijă acolo, este legată de ”tăblița de înmatriculare” de pe spate…

  Pe scurt:

  1. Evacuarea și demolarea imediată a acelor ”clădiri”, care sunt o rușine pentru secolul 21;
  2. Preluarea DOAR a adevăratelor cazuri sociale, cetățeni ai Mangaliei;
  3. Reducerea tuturor ajutoarelor și prestațiilor, sociale sau de alt fel;
  4. Implicarea tuturor organismelor și organizațiilor care au ca obiect de activitate situația țiganilor.

  Cu tot respectul pentru conoscuții mei care sunt țigani, și au o situație profesională, financiară și socială bună, aveți nevoie să vă implicați și să vă ajutați neamurile! De-adevăratelea, nu de suprafață! Propriul vostru exemplu de reușită în viață, îi poate stimula și pe amărâții ăia, să miște ceva.

  Comentariu by Cetateanul neturmentat — 27 noiembrie 2016 @ 12:03

 20. @19 Aberezi a prostie continua. Voi tot nu intelegeti ca primarul este problema si ca trebuie eliminat pentru totdeauna. Aceasta jigodie de om numit Radu Cristian trebuie executat pur si simplu. El este singura javra vinovata, nu altii.

  Comentariu by xyz — 27 noiembrie 2016 @ 13:00

 21. Pt 19:
  Nu cred că e cineva p-aici care să nu înţeleagă că e rău să fie rău, că mai bine e să fie bine.

  Credeam că ai o altă soluţie, pentru că, de fapt, comentariul tău generează mai multe întrebări decît răspunsuri.

  De exemplu:
  – în ce bază (legală!) reduci ajutoarele?
  – prin ce metode identifici DOAR „adevăratele” cazuri sociale? Cum ajunge sîngele callatian să fie un criteriu de selecţie?!
  – cum se rezolvă incluziunea socială, dacă pe ţiganii legaţi de glie îi ajută doar ţiganii care au job, apartament şi maşină?

  Deocamdată cineva a luat chestiunea de la un capăt, poate nu de la capătul potrivit, dar atît se pricepe.
  Iar ceea ce spui nu pare să ridice ceaţa, dimpotrivă.

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 noiembrie 2016 @ 18:01

 22. Imi pare rau, dar nu pot purta un dialog cu unul care din start ma face prost. Este sub conditia mea. Asta pentru cel care a postat la nr 20. Pentru dumneata, „Vipera cu elice”, cu respect, nu am facut decat sa identific unele solutii. In text, spuneam ca avem nevoie sa mergem inclusiv mai in spate, la legislatia pe care avem nevoie s-o schimbam. In rest, toate cele bune!

  Comentariu by Cetateanul neturmentat — 27 noiembrie 2016 @ 18:40

 23. Ce facem cu organigrama? Mentalistul nu a răspuns la întrebarea referitoare la obligativitatea unei proceduri prealabile…pentru ca nu exista aceasta obligație. Noroc ca nu sta Mangalia în mentalisti! Joi, coana Boitica s-a deplasat la Prefectura unde a încercat sa îl convingă pe prefect cat de corecta este organigrama, ca nu este vorba de patrimoniu și ca nu ii trebuie 13 voturi. Dar nu stau lucrurile cum vrea ea și primarul infractor…așteptăm să vedem ce vor mai inventa….Poate ii ajuta parafrenicul mentalist!:)

  Comentariu by Alcibiade — 27 noiembrie 2016 @ 19:03

 24. nearwen.com

  Zece familii evacuate cu scandal la Mangalia « Mangalia – politica locală

  Trackback by nearwen.com — 27 noiembrie 2016 @ 20:55

 25. Pt 23

  Îți mulțumesc, dar știam că am câștigat.
  Îți mulțumesc pentru că nu am vrut să o spun eu.

  Cum spuneam, legea trebuie respectată.

  Comentariu by Mentalistul — 27 noiembrie 2016 @ 22:13

 26. Esti ironic si conic, nu mai multumi degeaba. Vorbesti mult, prea mult, si…nimic concret. Pacat, poate daca te-ai mai cizela putin, poate ai putea face si treaba. Pina atunci, ramii gornistul celor care nu vor sa iasa in fata si te folosesc. Fara fapte concrete cel mult brinza buna in burduf de ciine.
  Iti place cum arata orasul in care traiesti? Despre toate constructiile ilegale care se ridica in voie ce ne spui? Iti propunem o plimbare pe jos pina acasa la prietenul tau Cautis… Cum ti se pare, iti place ce vezi? Noua nu. Si tu esti parte la asta, si colegii tai consilieri. Stind pe facebook si retele si publicind articole interminabile nu se rezolva nimic. Vucea face mai mult cit voi toti la un loc.

  Comentariu by Anonim — 27 noiembrie 2016 @ 22:33

 27. Mentalistule, vrei sa pari ironic dar ești doar un mincinos ordinar care și-a luat-o peste bot! Cred ca ești frate cu mincinosul din primărie…2 jeguri amândoi…unul prins cu șpagă la garda , altul prins cu țigări de contrabanda…. Ai câștigat un rahat…Exact legea trebuie respectata, noroc cu noi mai parafrenicul e. Dacă nu am dreptate , demonstrează ca ai făcut TU vreun demers la Prefectură. Arată-mi un document ceva…Nu ai făcut absolut nimic dar te lauzi cu munca altora. Asta se numește furt, mai Mentalistule!

  Comentariu by Anonim — 27 noiembrie 2016 @ 22:48

 28. Țigări de contrabandă? Mă confunzi cu altcineva. (Nu ma confuzi tu cu nimeni, doar minți ca un nemernic.)
  Spre știința, ca să nu mai vorbești tâmpenii, eu nu am avut niciodată permis de conducere.

  Comentariu by Mentalistul — 27 noiembrie 2016 @ 23:05

 29. Cine a zis ceva de permis mai parafrenicule? Știu exact cine ești și de ce ai fost dat afara ! Am fost colegi, mai jegule turnător!

  Comentariu by Anonim — 27 noiembrie 2016 @ 23:20

 30. Și nu devia de la subiect hotule, arata ce ai făcut tu pentru contestarea HCL de aprobare a organigramei. Hai cu procedura aia prealabila dacă zici ca ai făcut-o. Dacă nu ești mincinos sau parafrenic, scanează documentul, vezi sa aibă și nr de înregistrare de la prefectura….și desigur dacă ai un asemenea document, poate ne onorezi și cu răspunsul pe care l-a dat Prefectura adresantului. Sunt sigur ca nu ai nimic. Vezi ca notificarea Prefecturii către Primarie nu se pune pentru ca nu este rezultatul vreunei proceduri făcute de tine….

  Comentariu by Anonim — 27 noiembrie 2016 @ 23:26

 31. Întrucât eu am deschis acest subiect privind organigrama și observând ca acest domn consilier nu are dovezi concrete ( ar fi publicat ceva încă de acum 3- 4 zile dacă ar fi avut) propun sa îl lăsați în pace. În fond acest consilier face același joc ca și ceilalți: latră, dar nu prea tare, în speranța că le da și lor primarul o ciosvarta de ros.
  Mulțumim administratorul blogului ca ne-a permis sa ne dam seama cine sunt acești consilieri, în marea lor majoritate.

  Comentariu by Alcibiade — 27 noiembrie 2016 @ 23:32

 32. Mă amuză spumele voastre de la gură.
  În 2003 am fost făcut polițistul anului. Nu te face nimeni dacă ai ceva negativ în istoric. Apoi nici nu aș fi fost invitat pe unde am fost dacă aș fi avut ceva negativ la dosar.
  Am lucrat 8 ani la București, înainte de a trece în civilie.

  Nu ai cum să fi fost coleg cu mine, colegii mei nu ar minți. Și nu ar fi așa de proști.

  Dar văd că sunteți disperați, altfel nu aveați de ce să mă băgați în seamă. Ce v-a disperat? Ce v-a „atins”?

  Comentariu by Mentalistul — 28 noiembrie 2016 @ 0:16

 33. Lasă vrajeala! Hai cu dovezile, ca de gargara suntem sătui…ai documente legat de organigrama? Dacă nu, marș la loc !

  Comentariu by Dana — 28 noiembrie 2016 @ 0:23

 34. Se vede ca ești un mincinos notoriu, cu experienta. Brânză bună în burduf de câine. Te lauzi cu munca altora, cu organigrama, cu blocul Pescăruș cu iluminatul, hot și mincinos!

  Comentariu by Dana — 28 noiembrie 2016 @ 0:26

 35. Pt 22:
  Nu zice nimeni că eşti prost, stimabile, dimpotrivă. De unde ai scos-o?… Doar că nu ai căzut pe subiect.
  Dacă în faţa unor întrebări punctuale te simţi dezarmat, e problema dumitale.

  În ce priveşte „soluţiile” pe care le propui, ştim şi noi că ceva trebuie făcut.

  Eu doar te întrebam cum le duci la îndeplinire. Altfel, e uşor să dai ordin să se facă, apoi să spui că nu ai timp de discuţii.

  Deci, poţi, sau nu poţi să răspunzi la ce te-am întrebat?

  Comentariu by Vipera cu elice — 28 noiembrie 2016 @ 3:23

 36. Stimată ”Viperă cu elice”, în opinia mea, acestea ar putea fi soluțiile:

  1. ”Reduci” ajutoarele sociale, atunci când ai niște legi care îți dă voie să faci asta. Actualele legi, sunt construite pentru ”mituirea” celor mai sărmani și fără educație concetățeni de-ai noștri, cu scop strict politic.

  2. Selecția o faci pe bază de carte de identitate: dacă acolo scrie că are domiciliul stabil în Mangalia, atunci este callatian, așa cum frumos spui.

  3. Unora fără educație, nu merge să le explici ceva folosindu-te de teorii și explicații savante. Și-atunci, exemplele practice, concrete, sunt foarte puternice. Mai ales ale unor oameni care au reușit în viață, și sunt din același grup etnic ca și ei. Evident, nu DOAR aceștia să se ocupe de ei, ci, noi toți, indiferent cărui grup aparținem. Eu am observat faptul că țigani care au reușit în viață, nu se implică atunci când vine vorba de ajutorul pe care ar putea să-l dea etniei lor…

  Apoi, ar fi bine să mă cunoști și cine sunt în realitate, mediul virtual poate crea distorsiuni. Dacă dorești, eu îți pot lăsa numărul meu de telefon și, stabilim o întâlnire, ca să nu ai vreo nelămurire și, să mă cunoști cu adevărat. Îți doresc o săptămână frumoasă!

  Comentariu by Cetateanul neturmentat — 28 noiembrie 2016 @ 6:57

 37. Am corespondență scrisă și telefonică cu instituția prefecturii. Pot să-ți satisfac curiozitatea în privința aceasta. Îmi dai mesaj privat pe Facebook. Dar cu condiția să fie cont pe numele tău, nu anonim sau fictiv.

  Comentariu by Mentalistul — 28 noiembrie 2016 @ 8:38

 38. Parafrenicule , chiar nu ti-e rusine ? Ala e raspunsul prefecturii catre tine fata de sesizarea ta despre alegerea viceprimarului. Chiar asa de prosti ne consideri ? Ne induci in eroare cu un antet din alta poveste ? Ti-ai dat arama pe fata, mincinosule , nu ai nici un pic de onoare , ” politistul anului „, turnator notoriu. Hai sictir.

  Comentariu by Anonim — 28 noiembrie 2016 @ 9:06

 39. Sa analizam : primarul mincinos împreună cu varza coafata și-au luat-o în bot cu organigrama. Și ce s-au gândit ei? Sa facă ceva pana când povestea contestării organigramei devine oficiala. Asa ca au propus o sedinta de îndată prin care consilierii sa aprobe, înainte ca prefectul sa atace în contencios, preluarea patrimoniului celor doua servicii! Desigur ca totul este doar o manipulare perversa prin care se încerca legalizarea unei nelegalitate.
  http://editiadesud.ro/wp-content/uploads/2016/11/Convocator-1.jpg
  Sper sa nu le voteze, ma gândesc mai ales la opoziție.

  Comentariu by Anonim — 28 noiembrie 2016 @ 9:25

 40. Si cand te gandesti ca la alegeriile din 2012 Radu Cristian a bagat bani grei la baraci ca sa fie ales.Rezultatele de la acele sectii de votare vorbesc de la sine,cu toate ca exista si martori.La vremea aceea unii consilieri locali(azi PNL atunci PDL)acuzau acest lucru,astazi vad ca au uitat.

  Comentariu by VUCEA DAN — 28 noiembrie 2016 @ 9:38

 41. Pt 148(!)

  Constat că, în loc de a răspunde la întrebări, ai reiterat propoziţiile de la postarea nr. 19, doar că în cuvinte mai complicate. Am aflat tot că „ceva trebuie făcut”, nu şi cum. Întrebarea era despre „cum”.

  1. Simplu spus, nu ai bază legală, deci asta cu „redusul” pică.
  2. Tot nu am aflat prin ce metodă determin adevăratele cazuri sociale. „Sîngele callatian” nu este o metaforă pentru buletin, ci pentru discriminare/eugenie.
  3. Ai repetat aceeaşi afirmaţie de la postarea 19, cu alte cuvinte. Nu ai oferit o explicaţie.


  Nu ţin, neapărat, să ne cunoaştem, exprimarea în scris pune ordine în idei. De altfel, un argument valid se susţine pe sine datorită subiectului şi realităţii, nu datorită persoanei care îl emite.
  Cînd şeful spune că Pămîntul e plat, nu „se aplatizează Pămîntul, să trăiţi!”…

  Comentariu by Vipera cu elice — 28 noiembrie 2016 @ 9:49

 42. Pt 178
  Eu ti-am scris altceva: mesaj privat si iti satisfaci curiozitatea. Nu trebuie decât să ceri. Dar nu ca anonim.
  Declinarea identității te face responsabil pentru ce faci cu informația.

  Pt 182
  De ce să nu se voteze? Eu am opinia mea, dar vreau să aflu opinia ta. Este bine, este rău? Dacă e de rău, de ce este de rău?
  Sunt parafrenic si idiot (scrie un borfaș pe aici), așa ca să nu mă înșel, explică-mi de ce speri ce speri.

  Comentariu by Mentalistul — 28 noiembrie 2016 @ 10:43

 43. https://www.facebook.com/PortiaTaDeRas/photos/a.325719614188655.72972.245941378833146/1075986069162002/?type=3&theater LA BARACI

  Comentariu by andrei gica — 28 noiembrie 2016 @ 15:09

 44. Pt.11 – cu acelasi respect; am lucrat in termoficare si stiu foarte bine ca in Mangalia a fost caldura, iarna, nonstop intre 2003 si 2011, an in care Tusac a hotarat ca e prea cald pentru cetateni si prin actiunile sale termoficarea a ajuns la dezastru prin Callatis Therm.

  Comentariu by petre — 28 noiembrie 2016 @ 17:48

 45. Ok, așa facem. Îmi pare rău că am ajuns târziu la tastatură, am un program foarte încărcat. Îți doresc toate cele bune, ”Viperă cu elice”. 🙂

  Comentariu by Cetateanul neturmentat — 28 noiembrie 2016 @ 19:47

 46. I do not even know how I ended up here, but I thought this
  post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  Feel free to surf to my site we-vibe.Com get apple

  Comentariu by we-vibe.Com get apple — 2 decembrie 2016 @ 16:46

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress