Mangalia – politica locală

25 noiembrie 2016

Pentru că nu poate, deocamdată, mai mult, Direcţia de Turism a Primăriei Mangalia a ademenit turiştii pe litoral cu pliante

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 19:23

În perioada 17 – 20 noiembrie, Centrul Expoziţional Romexpo a găzduit la Pavilioanele C1 – C3 Târgul de Turism al României. Spre deosebire de ediţiile anterioare, Primăria Mangalia nu a mai fost prezentă la târg cu un stand propriu de prezentare a produsului turistic local. Aşa se face că promovarea municipiului şi staţiunilor litoralului sudic s-a făcut din mână în mână prin împărţirea unor materiale informative.

Probabil că motivul pentru care s-a ales această variantă firavă de atragare a turiştilor l-a reprezentat, aşa cum am fost obişnuiţi să auzim, lipsa banilor, cu toate că au fost aprobate mai multe rectificări ale bugetului local de venituri şi cheltuieli.

Probabil că motivul pentru care s-a ales această variantă firavă de atragare a turiştilor l-a reprezentat, aşa cum am fost obişnuiţi să auzim, lipsa banilor, cu toate că au fost aprobate mai multe rectificări ale bugetului local de venituri şi cheltuieli.

Reprezentanţii Biroului Mass-Media, din cadrul Primăriei Mangalia, au declarat pentu „Ediţia de Sud” că au angajaţii Direcţiei de Turism, prezenţi la târg, au oferit vizitatorilor câteva sute de pliante şi materiale informative. Concret, au fost promovate patru proiecte, şi anume cele trei Centre de Informare Turistică deschise în staţiunile Saturn, Jupiter şi Neptun. De asemenea, a fost făcut cunoscut proiectul „Mangalia, Program Turistic Integrat”, toate cele 4 componente derulându-se sub egida ANT, fiind, totodată, monitorizate de ANT.

Conştienţi că prezenţa la acest târg impresionant a fost palidă, reprezentanţii Direcţiei de Turism au promis că anul viitor vor face eforturi mai mari, astfel încât să ofere materiale publicitare mai complexe, într-un cadru mult mai primitor pentru vizitatori.

Această ambiţie ar putea pleca de la faptul că celelalte zone turistice din ţară, care nu se pot lăuda cu şase staţiuni de interes naţional, s-au prezentat la târg la un nivel mult mai ridicat, cu standuri în interiorul cărora s-au derulat programe artistice, degustări de produse şi alte acţiuni care vor atrage cu uşurinţă atât vizitatori români, cât şi străini.

editiadesud.ro 25.11.2016

6 Comments

 1. În mod normal, la un târg, indiferent de care, se duce cel care are ce vinde. La un târg de turism trebuie să vinzi locuri de cazare.

  Comentariu by lucian visa — 25 noiembrie 2016 @ 19:28

 2. Mare adunare , mare, la casa de cultura…pnl-istii au intilnire..
  Intrebare – Nu cumva ar trebui sa plateasca chirie ptr utilizare ????? Intreb si eu, din postura de contribuabil…
  Sper sa luati teapa, la alegeri…poate o pricepe romanul ca sinteti o boala urit mirositoare , alaturi de psd si alte adunaturi..

  Comentariu by zek — 25 noiembrie 2016 @ 19:36

 3. Deobicei, astfel de întâlniri n-aduc niciun vot un plus, indiferent de partid.

  Comentariu by lucian visa — 25 noiembrie 2016 @ 19:54

 4. Adevarata reclama la targul de turism o face tot … primarul. A mai gonit de unde au venit cateva familii tiganesti. Acolo de fapt e problema. Tigania indeparteaza turistii , furturi , talharii etc.

  Comentariu by Confuzius — 25 noiembrie 2016 @ 22:57

 5. Colgiu este disperat ca trebuie sa plece si își lasa iubita aici….

  Comentariu by Iri — 26 noiembrie 2016 @ 11:09

 6. Luminează-ne, Iri. Unde pleacă Colgiu? Cum să lase bunătate de oraș care l-a umplut de bani?

  Comentariu by Anonim — 27 noiembrie 2016 @ 8:17

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress