Politica locală

22 noiembrie 2016

Primăria Mangalia nu a planificat nici un eveniment de sărbători. Nu sunt bani!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:08

Mangalia nu va intra în totalitate în spiritul sărbătorilor de iarnă. Din cauza problemelor financiare şi a bugetului restrâns pe care îl are Primăria Mangalia, prin scoaterea taxei de promovare, administraţia oraşului Mangalia a anunţat că nu va organiza nici un eveniment artistic de amploare în municipiu. Desigur, oraşul va fi decorat, iar micile evenimente vor anima Crăciunul, respectiv Revelionul. „Momentan nu avem nimic stabilit. Nu avem nici un eveniment. Nu vom organiza nimic de Crăciun anul acesta. Nu avem bani. A fost scoasă taxa de promovare, deocamdată nu avem bani pentru evenimente.

Vor veni ca în fiecare colindătorii la domnul primar, vor fi bine primiţi, cum au fost de fiecare dată, instituţiile din ciclul primar şi grădiniţele vor avea evenimente cu diferite denumiri. Nu vom avea cu artişti. Sperăm ca pe viitor să se rezolve problema, gradul de colectare să fie mai mare, să fie reintrodusă taxa de promovare ca să avem şi finanţe pentru aceste evenimente. Ar fi puţin ciudat să facem evenimente în condiţiile în care avem probleme primordiale, cum ar fi plombarea şoselelor, lucrare care este în desfăşurare, problemele cu iluminatul”, a declarat Ana Maria Gheorghe, directorul secţiei de Turism şi Evenimente din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia.

Claudia CORBU, Replica 22.11.2016

28 Comments

 1. De pe surse aflu că nu taxa de promovare e problema. Se pare că vor fi anticipate la Mangalia. Totul depinde de DNA București. Dosarul lui Blejnar pare a fi un catalizator în acest sens. Vom vedea.

  Comentariu by lucian visa — 22 noiembrie 2016 @ 18:11

 2. afara burniteaza si desteptii s*au apucat de asfaltat. chiar nu ii vede nimeni

  Comentariu by marin vasile — 22 noiembrie 2016 @ 18:33

 3. http://editiadesud.ro/?p=24367

  Comentariu by Anonim — 22 noiembrie 2016 @ 18:55

 4. Domnule Vișa, Doamne ajută!

  Comentariu by Anonim — 22 noiembrie 2016 @ 18:55

 5. Domnule Vișa, sursa dumneavoastră este buna.

  Comentariu by Anonim — 22 noiembrie 2016 @ 19:37

 6. Domnule Visa, va rog, nu ne dati sperante pentru ca daca lucrurile nu vor sta asa vom simti dezamagire. Daca ar fi asa si am scapa de ciuma asta care a impanzit mangalia adusa de Radu&co, Mangalia ar primi cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata un oras cu ocazia Craciunului! Sa va auda cel de sus!

  Comentariu by Alpak — 22 noiembrie 2016 @ 21:07

 7. Experienta spune ca la Mangalia cel mai bun primar este ….cel in functie. De fiecare data .

  Comentariu by Confuzius — 22 noiembrie 2016 @ 23:55

 8. Nu imi vine in minte altceva acum decat sa strig, SALVATI MANGALIA! Ajungem la sapa de lemn.Am vazut semnale pe aici ca sunt martori si dovezi ale nelegalitatilor, in numele dreptatii si a celor care nu am votat pentru distrugerea Mangaliei si proliferarea mafiei ordinare, vorbiti, reclamati, faceti mobilizare sa iesim in strada sa strigam DNA SA VINA SA VA IA si DEMISIA!

  Comentariu by dana — 23 noiembrie 2016 @ 6:30

 9. Nu o sa mai gasiti un asa primar, care sa se ocupe de oras si de statiuni.
  – asfalteaza (chiar daca ploua), vai mama lui de asfalt, numai petice…vezi la casa armatei
  -ieri se cosea iarba pe soseaua ce duce de la pod la Venus, vor veni turisti de Craciun
  – acum , vreo doua saptamini ploua si instalatiile de irigat de pe 1 Dec functionau
  -a promis acum vreo 4 ani ca o sa faca trotuare si strada Negru Voda…mai e timp
  e bun …daca se va confirma eliberarea din functie, imi voi lua liber, sa vad cum pleaca gasca…

  Comentariu by zek — 23 noiembrie 2016 @ 9:09

 10. La DNA (chiar Bucuresti) sunt si vor mai fii dosare ale lui Radu Cristian(unele depuse de chiar de mine si vor mai urma) si ale colaboratorilor din Constanta, cu care impreuna au devalizat bugetul local si spagii.Apropo de asfaltari(plombarii)sa spuna dece nu a fost de acord Radu cu firma aceasta si sustinea sa anuleze licitatia si sa promoveze o firma care avea oferta dubla fata de aceasta.Firma lui Radu era din……Constanta.
  Despre taxa de promovare sunt de acord sa existe dar nu in forma care a fost.Luminatul orasului de sarbatori,cadouri pentru Craciun si alte sarbatori nu trebuie facute din taxa de promovare ci din alte surse.Aceste evenimente nu contribuie la promovarea orasului in tara si diaspora in conditiile in care majoritatea oraselor(mai putin Mangalia si inca cateva) fac din acest ceva lucru NORMAL.Sa nu uitam ca anul trecut sute de locuitori din MAngalia au mers la Pestera sa vada cum a fost luminata acea comuna de sarbatorii.Probabil anul acesta vor merge la Medgidia ca acolo exista un primar ILUMINAT nu unul intunecat.Apropo luminatul putea facut din banii de la circ(aproximativ 160.000 euro)dar se pare,dupa cum se vorbeste in targ, ca s-a luat spaga de 15.000 de euro.

  Comentariu by VUCEA DAN — 23 noiembrie 2016 @ 9:13

 11. Si uite cum noua directoare de la turism ex secretara Ana Maria Gh alintata de colegi isterica se da in stamba in presa ca sa-l victimizeze pe bietul primar care nu are bani pentru copii dar vrea sa fie colindat de copii. Merita un asa om caruia nu-i pasa de oras si de copii sa primeasca urari? Poate urari tiganesti.

  Comentariu by Anonim — 23 noiembrie 2016 @ 9:43

 12. Ce spuneti de un concurs de urari sugestive adresate administratiei locale ?

  Comentariu by IPSI — 23 noiembrie 2016 @ 10:40

 13. Sa-ți iau gramatica-n Luminația ta.E senil moșul a luat-o prin porumb.

  Comentariu by Dan — 23 noiembrie 2016 @ 12:29

 14. nu sunt bani pentru ca distinsi locuitori ai baracilor au datorii de sute de mii de euro,plus alte facilitati de ordin banesc din parte unor tertii,noi ceilalti trebuie sa muncim sa platim taxe plus utilitati,daca acum nu sunt bani atunci daca se inchide santierul o sa fie crunt

  Comentariu by poni emil — 23 noiembrie 2016 @ 12:42

 15. Prostii si baracile l- au votat, acum trebuiesc de toti suportati! Ce, nu la asta va asteptati?!

  Comentariu by Anna — 23 noiembrie 2016 @ 13:16

 16. de parca merita mucosii vostri ceva de sarbatori.ati votat in numele lor si acum scheunati pe bloguri ca nu va mai place primaru.

  Comentariu by anonim — 23 noiembrie 2016 @ 14:43

 17. Nu sunt bani nu sunt. Pentru oras nu sunt bani. Fmm de hot ordinar cu cine te-a numit primar. Borfas nenorocit. Si toti cacatii tai de lingai. Mult nu mai ai jegule.

  Comentariu by xyz — 23 noiembrie 2016 @ 17:23

 18. Prin cuvantul folosit, LUMINARE, am avut de transmis ceva tuturora celor ca tine, ceva de care duc lipsa si este mecesar luminarea lor.
  LUMINÁRE, (3) luminări, s. f. Acțiunea de a (se) lumina. 1. Producere de lumină (I 1). Sistem de luminare. ♦ (Învechit; concretizat) Lumină. A zilei luminare de pe cer acum s-a stins. NEGRUZZI, S. II 14. 2. Fig. Cultivare a minții, instruire; educare, lămurire. Luminarea culturală a țărănimii muncitoare nu poate fi despărțită de ridicarea nivelului de cunoștințe agrotehnice ale acesteia. CONTEMPORANUL, S. II, 1953, nr. 334, 2/1. Țăranul romîn are drept nu numai la pămînt… dar are drept la luminarea minții lui prin carte și cultură. SADOVEANU, E. 25. 3. (Învechit, însoțit de un adjectiv posesiv) Luminăție. Cu luminările sale bezădele ( = beizadele) trăiesc foarte bine, căci mult mă iubesc. KOGĂLNICEANU, S. 6.sursa: DLRLC (1955-1957) adăugată de Laura Gellner acțiuni .
  Printre altele de sarbatori se urmareste si asta.Pentru unul ca tine ai ramas la iluminat public care ,din pacate ,in Mangaloia stam ca prost.
  O fii senil si aici cred ca te-ai referit la suma ce trebuia incasata de pe urma inchirierii domeniului public pentru circ.In realitate nu s-a incasat nimic ba mai mult se vorbeste despre spaga luata de cineva(se stie el) si in 2015 si 2016.Daca sumele sunt mai mari(si aici se poate crede)si eu am spus sume mai mici atunci sunt senil.Este posibil sa fiu senil dar nu am fost alcolic niciodata si stii ce spun.
  Prin porumb am gasit unele fapte penale(cu martori,probe) ale lui Radu.Daca ti-le dau le publici tu ?.

  Comentariu by Vucea Dan — 23 noiembrie 2016 @ 19:27

 19. De ce face românul cel mai mare haz?
  De necaz!
  Aşa că, de sărbători, o să ne distrăm de minune!

  Comentariu by Vipera cu elice — 24 noiembrie 2016 @ 8:41

 20. In comentariul meu ma refer la cel ce a popstat la 13 si la altii ca el platitii sa scrie .

  Comentariu by VUCEA DAN — 24 noiembrie 2016 @ 8:46

 21. D’ale „ILUMINATILOR” ! http://cuvintecelebre.ro/semn-de-inteligenta/

  Comentariu by I.S — 24 noiembrie 2016 @ 9:26

 22. Va rog sa-mi scuzati explicatia pentru @21: Un agramat reuseste…reciproca ! ( Ecuație reciprocă = ecuație care, pe lângă orice soluție dată, admite ca soluție și valoarea inversă a acesteia. )

  Comentariu by I.S — 24 noiembrie 2016 @ 11:22

 23. O ecuatie este reciproca daca si numai daca coeficientii termenilor extremi si ai celor egali departati de extremi sunt egaili.Parca suna altfel?.

  Comentariu by fn — 24 noiembrie 2016 @ 22:49

 24. Vucea, mă tot întreb cum dracu ai reuşit să termini 8 clase?! Măi omule, tu realizezi cât de agramat te exprimi? Cum e posibil sa te exprimi la nivelul elevilor din clasa a doua(cer scuze copiilor că-i compar cu-n penibil)?

  Comentariu by Anonim — 25 noiembrie 2016 @ 7:41

 25. Aceasta …auzi directoare la sectia de turism a primariei….aceasta cordaciune care probabil v-a promova turismul sexual la Mangalia lucru pe care-l face intradevar bine, va spune un cunoscator al d-nei directoare are tot dreptul sa vorbeasca despre asa ceva.Merita sa o colindam poate obtinem ceva….intelegeti cam ce am putea obtine de la ea…..

  Comentariu by CETATEANUL NE..TURMENTAT — 25 noiembrie 2016 @ 7:50

 26. Pt.24
  Cand scrii asta cred ca esti treaz ,nu?Alcolic ai fost candva.E cam mult nivelul clasei a doua ,cred ca nivelul de exprimare este clasa O, dar continutul este nivelul 10,nu ,ce parere ai?.Niciodata nu te-ai exprimat despre continut pentru ca nu ti-a fost permis.Si apropo, cand vii sa-ti dau materialele acelea despre faptele de coruptie ale lui Radu( eu sunt agramat si nu stiu sa le public) ca sa le publici.Nu cred ca vei avea curajul sa faci asta pentru ca ai caracter O,curaj O,obedienta 1O,coloana vertebrala -O(adica esti meduza).In viata mea am intalnit multe muste ca tine care se credeau ca fac miere insa tot cacat mancau.

  Comentariu by VUCEA DAN — 25 noiembrie 2016 @ 10:10

 27. se scrie cu doi de o alcoolic, agramatule! Mars la scoala!

  Comentariu by Anonim — 25 noiembrie 2016 @ 12:08

 28. Eu am gresit(o tasta )insa am spus cum esti si mars la butoi betivule.Cu un o sau doi o, tot alcoolist esti .Totusi ,curajosule ,meduza ce esti, te astept cu materialele pe birou si chiar acum lucrez la o plangere penala care te vizeaza si pe tine.Pa te astept dar cred ca degeaba nu vei veni pentru ca …..esti beat.

  Comentariu by VUCEA DAN — 25 noiembrie 2016 @ 13:59

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress